Új privát üzeneted érkezett!

Csak bekukk...nemsokára elolvasok mindenkit!
Barbi!!!
Időpontot nagyjából tudsz mondani? vagy csörögsz majd?

Gratula a lúrkóhoz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na sziasztok megérkeztem kifőztem és volta pizzázni most mosok és elolvastalak titeket.Mégegyszer köszönöm a fogadtatást mindenkinek és próbálok majd én is bekapcsolódni csak még egyenlőre kapkodom a fejem mert még ismeretlenek a nevek ezer bocsi érte.Akkor nyugszi van nálam mozog a drága nekem is majd fogom érezni jobban is.Elfelejtettem mondani nektek nekem 4évig bababoltom volt egy éve hagytam abba ha valakinek kell segítség szóljon megpróbálok tanácsot adni.a gondomat meg kezelem és ecsetelem és rendbe fog jönni poziíivan.LILINEK NEM LESZ SEMMI BAJA HISZ ÉRZI MENNYIRE VÁRJUK ÉS IMÁDJUK!!!
Amugy mi csak főnöknek hívjuk:)a kis picurkánkat!!

Kép
bévi

Ezt apa találta:

http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html

Hehe a Petrát és az Áront sokszor kiadta a vezetéknévhez.... :lol:

királylány

Barbi gratulálok! Az a lényeg, hogy minden rendben van. Csak azt nem értem miért esik nehezére a dokinak kedvesnek lenni. Az enyémre is mondanak mindent, mert elég morcos típus, de én eddig ezt nem tapasztaltam. Illetve egyszer nemrégiben, de akkor valami balhé lehetett a kórházban, mert mindenki olyan volt...

királylány

Isten látja lelkem mikor reggel elmentem rendet hagytam. Most meg olyan kupi van, hogy elmondani nem lehet. Fiúk kiléptek anyósomékhoz, addig összedobom a lakást és előkészítem a vacsorát.

Bévi pizza? Jól élsz! :lol:

Évi, Melisch ránk még vár a nagy átalakítás, szerintem kileszek tőle...

királylány

Dia megnéztem nem rossz ez a névadó:)
Akkor pakolhatsz hát ne tudnak a férfiak ügyelni a házra de a rendet azt szeretik:)Jól élek áá dehogy a párom uncsija hivot fel menjek vele egyek pizzát mert nekik pizzériájuk van nálam ez két szelet ne szeretem nagyon ritkán eszem ilyesmit.A leveseket azt imádom:)

Kép
bévi

Na az én férjem az köszönő viszonyban sincs a rendel (renddel). :lol: Én meg mániás vagyok. Vacsora előkészítve, nagyjából összepakoltam. Sok értelme nincs, mert hazajönnek aztán itt fognak bandázni, ez a móka, anyát kikészíteni :lol:
Pizza én szeretem, de elvagyok nélküle. Nem mondom egyszer - kétszer jól esik, de ennyi. Rá kellene kapnom arra, hogy én sütöm. Majd ha itthon leszek talán lesz is rá időm.
Már látom a vonalzódat :D
Iszonyatosan ég a gyomrom, éhes is vagyok, de nem tudom mit egyek...
A legkisebb meg itt ficánkol, biztosan éhes :lol:

királylány

Na felsöpörtem, felmostam, persze a fiúk úton. Remélem megszárad mire hazaérnek.

Nógrád megye a híradóban, hmmm erőszak a VPOP-nél. Érdekes.

királylány

Huhhhhhhh....jó sokat termeltetek ma :D
Mihelyst nem vagyok...csak úgy pörög a fórum... :D ezek szerint ritkábban kell jönnöm :D

Bévi! Üdv nálunk!!! (ez az Évi-k Topikja :D )

Ircsi! Nagyon szépek a képek,kaja guszta :D
Királylány! Wooooooooooooow...elképesztő neveket adott ki a gép a vezetéknevünkre :) :(
Egyik sem jön be...és nem is illik a vezetéknévhez :)
De hát ez csak egy progi :D
Nem mindenkinek macerás a neve :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Ha leszel válaszolj már a kérdésemre :D pleaseeeeeeeeeeeeee :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Elképesztő,egész álló nap farkaséhes vagyok!!! :evil: :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!
Egyél!!!!!!!!!!!! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja igen és egy munkatársam ma kedvesen mangalicának nevezett.
Jólesett.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi egyél egész nyugodtan a munkatársad meg nem is mondom milyen amúgy,hogy lehet valaki ilyen tapintatlan.Én nem vagyok sovány mire sikerült elérni fogyókúrával az ideális súlyom babás lettem hát mondanom sem kell nem bánom hogy már majdnem vissza híztam majd le megy.Nekem a dokim is azt mondta azt egyek ami jól esik.Szóval Évikém druszám tessék engem követni egyél csak nyugodtan.

Kép
bévi

Dia jó ez a program nekem is kiadta a Dórát 3.ik tippnek és valahol lent volt a Petra is :lol: Fiunevek azonban egy sem jött be.

Hát nálunk majd csak jövőre lesz kis pakolás a babaszoba miatt. A télen nagyon hideg volt éjszaka a lakásban így úgy döntöttem kell cserépkályha amit a baba szobájába rendeltem és így mi is ott fogunk aludni a meleg szobába. Jó a lakásfelújítás de a takarítás és a sok piszok :evil: :evil:

Évi nekem ég a gyomrom mindig így nehéz enni pedig tudom, hogy ennem kell. Kollégád meg tapintatlan majdcsak lemennek azok a kilók!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Dia fiuk haza értek felszáradt a felmosásod????
És mi lett a vacsi???
Csillagfény majdnem egy napon születik meg a kis pocaklakónk!!
Még nem tudjátok mi bujkál a lába közt.Nekem 4D is azt mondták kislány és genetikai uh is meg a saját dokim is de ő hozzá tette ez nem 100% mert ezt csak így látják nah mondom köszi magamba:)
De nekünk Lilink lesz:)a páromnak van két nagy fia szóval egy picuri kis csaj kell ne teljes legyen a férfi uralom:)

Kép
bévi

Évi!
Ne foglalkozz mások véleményével..majd leadod szülés után...ha meg nem...hát nem...(de nem hiszem hogy marad majd rajtad-vékony vagy)
Irigy aki mondta!!!!!!!!!
Clárika!
Nem semmi sztori-elolvastam-döbbentem és csak lestem...sajnos vannak ilyen emberek...próbálj megnyugodni...ne stresszeld magad!!!Nem jó se neked se a babának!!!
(tudom könnyű mondani)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Igen bévi :D majdnem egy napon szülünk(elviekben)
Nem tudni ki lakozik odabent :( :)
4D-n nem voltam...sajna annyira nem megy jól :(
de remélem a 28 hetesen majd kiderül :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Melisch jól mondod jó a felújítás de a piszok nekünk is lesz a nyáron festés meg ilyesmi fuu már előre félek de majd anyukám segít takarítani vagyis úgy viselkedik velem mintha nem tudom mi lenne velem vigyázz ne fog ne úgy lépj majd én megcsinálom mi lesz később.Pedi még egész rendesen tevékenykedem itthon sokszor magam is megrestelem ezt nem kellene

Kép
bévi

Csillagfény biztosan megmutatja magát hamarosan nekem látták a genetikai uh is azt mondta a doki nem kell ide 4D.Felesleges amit ezt tud azt csak a lányok tudják és mosolygott.Hát előbb utóbb megmutatja magát majd neked is.Neked nem havonta kell menni a dokihoz engem havonta hív vissza a dokim és akkor mindig meg uhoz és ad egy képet a pocaklakóról de sajnos most is mentem hamarabb a szemölcsök miatt mert ha gond van akkor menni kell hamarabb.Mondjuk magánrendelésre járok csak vérvételre megyek a kórházba.Mást megcsinál ő.Neked milyen időközönként kell menni???Mondjuk azért szeretem ezt mert itt én is láthatom őt amit csinál és elég sokáig uh-oz.Annyira jó látni:)

Kép
bévi

Hiába vagyok veszélyeztetett terhes ugyan úgy kell mennem mint normál esetben :(
Se nem többet se nem kevesebbet :(
Uh is annyi amennyi elő van írva...Normális a dokim."szeretem" de nem viszi túlzásba a dolgokat.A 18 hetes uh nagyon hamar lezajlott...(kb 2 perc) és szinte semmit sem láttam... :(
...és nem a dokim uh-zott :(
de majd legközelebb...ő biztos megmondja ha látja :D a nemét :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

azt hiszem ismét lefekszem...hiszen este van :D
mindenkinek szép jó éjszakát!!!
pihenjetek jól!Álmodjatok szépeket!!!
Sok-sok rugdolózást :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

BIZTOSAN MEGMONDJA NEKED én mondjuk mindig tapintatosan rákérdeztem minden rendben és esetleg a nemére nem térhetnénk ki:)Szóval bátorkodj és kérdezz.Akkor én meg befogom és nem gondolok olyanra hogy keveset látom a tündéremet.Mert elég sokszor láttam már uh és azért sokáig is uh a doki.Neked meg türelem tuti megmutatja magát de fő az hogy egészség legyen a többi meg mindegy.És ti amúgy mit szeretnétek?????Látom neked van egy gyönyörű kislányod:)

Kép
bévi

Hát neked is jó éjt:)

Kép
bévi

sziasztok!

aztaaaa, mennyit írtatok! nem semmi!!!

én most egy kicsit el vagyok havazva, ezért csak pár dologra reagálok:

tali jövő héten: én dolgozok, ezért csak 4-től érek rá! viszont kéne egy B-terv rossz idő esetére, amikor nem tudunk játszóterezi, mert mondjuk esik és fúj...

nevek: mi is bajban vagyunk, a fiú nevek meg voltak... de így, hogy puncis a baba... bajban vagyunk... naaaaaaagy bajban...
nekem a következő nevek tetszenek: Milla, Míra, Mínea, Médea, Dorina, Odett, Babett... de apának egyik sem tetszik... :?
szóval most ott tartunk, hogy Vivien, Viola, Imola... de nem vagyok boldog tőlük... :?

Bévi üdv itt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: tök jó, hogy még mindig csatlakoznak hozzánk!!! :lol: :lol: :lol:

képzeljétek, ma beugrott a céghez egy régi munkatársunk, aki Londonban él... mesélte, hogy ott nem engedélyeznek 3-4 uh-nál többet az egész terhesség alatt!!! :shock: az egyik ismerőse 14 hetesen már a 3. uh-on volt túl, amikor megkérdezte a doki, hogy hány uh volt eddig, mire a páciens: 3... erre a doki: "látszik!"... ezt meg hogyan? miből?
Ircsi erre Te mit mondasz??? :shock:

Kép
gtunde75

[quote="bévi"]B írta:béviIZTOSAN MEGMONDJA NEKED én mondjuk mindig tapintatosan rákérdeztem minden rendben és esetleg a nemére nem térhetnénk ki:)Szóval bátorkodj és kérdezz.Akkor én meg befogom és nem gondolok olyanra hogy keveset látom a tündéremet.Mert elég sokszor láttam már uh és azért sokáig is uh a doki.Neked meg türelem tuti megmutatja magát de fő az hogy egészség legyen a többi meg mindegy.És ti amúgy mit szeretnétek?????Látom neked van egy gyönyörű kislányod:)

Itt már csak én szeretnék kislányt...párom,lányom és a fiam is fiut szeretne :D
Igen van egy szép nagy lányom..és egy daliás nagy fiam is :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillagfény nagyon meglepődtem:)elgondolkoztam valami új tünet nálam mert az előbb lányos vonalzód volt most meg fius akkor meg nem olvastam a hozzászólásod:)és gondoltam ennyire hülye nem lehetek az előbb lányt láttam de meg van a válasz van mind a kettő:)Hát akkor arányban vagytok egy fiu egy lány majd kiderül gyatya vagy bugyi uralom lesz:) :D :D :D :D

Kép
bévi

Szép Jó Reggelt Kisamamik :D
Bévi...igen kicseréltem a gyerekek vonalzóit :D mivel nem fér be mindkettőé :(
De váltogatva itt lehetnek :D babóval :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Itt a Kép

Szép állat,nem is tudom miért sértődtem meg rajta.
Hehe.

evilany

ki bolyhoska :D
én is ilyen vagyok :D

nyugi Évi...szépek vagyunk :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!

Na Évi, jól elkapott most a nevetés! :lol:

Üdv BÉVI! :wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clarika most olvasom a sztorid...a vadásztálnál tartok,na ez tetszik,ez lesz nálunk is a menü :)

evilany

Na a végére értem. Elképesztő. Nagyon sajnálom,nem tudom mit lehetne tenni,szegény párod is gondolom hogy viseli.
Hát pont ilyen gondokra van szükség terhesen :evil: :evil:

Az ilyen anyósnak
a szájába
Kép

Tudtam volna mást is írni Tankcsapda után szabadon de az nyomdafestéket nem tűr...

evilany

Sziasztok!

Clárika. Minden elismerésem. :-( Olvastam "bemelegítésként" a történeteteket.
Ez a nő "porhANYÓSan" lenne csak jó. :-(
B+, távolságot tartsatok, térben és időben! Ez egyre jobban a nyakatokra fog járni, ahogy szorul a hurok Neki.

Dia. Álmodtam egy nevet. (nem magamnak, nekünk hangzásban nem jó) Ágoston. Hm? :lol:

szilvás76

Szia Szilvi :)

evilany

Na megkérdeztem a tp-t hogy mennyit utaltak(mert persze csak holnapra lesz a számlán)hát egyrészt nem kapom meg a bérkiegészítést de hát mit vártam (azt hogy megkapjam,hehe,az első felét megkaptam..)másrészt vagy 10-el kevesebbet kaptam mint vártam,abszolut nem értem. A bérpapíron 20 nap táppénz van elszámolva(múlt havi)az jó? Nem minden naptári napra jár a táppénz?
Pff szívás,számlám ahelyett hogy kijönne a mínuszból..na ez van.

Tudja valaki h.kb mennyibe kerül a leveles tészta?

evilany

Évi, ez a cumi nagyon jóóó! :-)

szilvás76

Szilvi,hát biztos hatásos is.

evilany

Na, én meg kicsit megzuhantam mára.
tegnap este próbánk volt, ugye Húsvét közeledik. Tudtuk, hogy maratoni lesz, mert a koncerten kívül Nagypéntek, Nagyszombat... "besegítünk" a Misén a Székesegyházban.
Este 7-től 3/410-ig ment a próba (volt egy kis rádiófelvétel is benne), végig álltunk.

Azt hittem, leszakad a hasam alja, a derekam-hátam fájt. Alig vártam, hogy hazaérjek. Éjjel Bende rosszul aludt, hajnali 3-kor átslattyogott hozzánk, mert ő fél a "szörnyetegtől". Nem volt lelkierőm (meg szívem sem) visszaterelni a helyére, ott szuszogott közöttünk, persze keresztben, forogva-rugdosva. Reggel ébredéskor az orrom bedugulva, a fejem fájt.
Jól kezdődött a nap!

szilvás76

És most sem vagyok a top-on.
"ráébredtem", hogy nincs sonkám Húsvétra, nem vásároltam be és egyebek. Állandóan rohanunk, minden csúszik vagy elfelejtődik... KÁOSZ.
Kérek egy heverészős, napocskás, nyugodt napot! :evil:

szilvás76

Oó szörnyeteg? :( szegény

evilany

Miki vett tegnap sonká(ka)t,mert megkapta a melegételutalványt oszt bevásárolt.2 kisebb darabot,karaj és comb,kb 1.5 kg együttvéve,szép húsos. Naná már megvágtuk :)

Szilvi mit tudsz erről a táppénz dologról?Miért 20 nap van a bérpapíromon vajon?

Bumbukám felébredt,gondolta jól megboxolja a mangalica testemet :)

evilany

Szilvi tessék,tán valóra válik
Kép

evilany

Jaja.
A múltkor meg azért jött, mert bement a vonat az ágyába, és megijedt.

Ez most a "félős" korszak. Teljesen sötétben nem is alszik el, pedig pici kora óta nem volt a külön szobában alvással gond.
Majd kinőjjük, csak mindenkit megvisel, amikor az éjszaka közepén alvás helyett ez megy. Ő is fáradt, meg mi is. :-)

szilvás76

TP dolgot meghagyom Tündének. Nem tudom, mi az oka ennek... Tényleg nem. :cry:

Enyém Kiscsaj is Salsázik éppen. :-)

szilvás76

Na, megint mindenki jóóóóóól eltűnt!
Kivettem fél nap szabit, megyek bevásárolni.
Már előre utálom! :x

szilvás76

Szilvi :? mi ma megyünk Tesco túrára biztos szuper lesz...ilyenkor ünnep előtt...
Falat rajzolok,ma is :)

evilany

Én is oda készülök. Élmény lesz! :-(
Eleve utálok így vásárolni, de talán most még nem lesz tömeg...

El is indulok! :-)

szilvás76

Sziasztok!

Bévi felszáradt mire hazaértek. De a kisfiam rátámaszkodott a nappaliban az asztalra, ami jelenleg billeg és a rajta lévő szörp meg cola repült. Úgyhogy moshattam fel mégegyszer, de ma reggel láttam, hogy helyenként még foltos a parketta. de nem baj, mert úgyis takarítok holnap.

Clárika jól meg vagy áldva. Én borítanám a bilit, jól kiosztanám a helyedben. :twisted:

Szilvi ha hiszed, ha nem tegnap egész este ez a név zakatolt a fejemben. Áron - Ágoston. Nekem mind a kettő tetszik. Elsoroltam a neveket Gábornak......érdekesen nézett rám. Mondtam, hogy akkor válasszon ő 5 nevet.
Vásárolni én is utálok. Ma már voltam a Lidl-ben, Penny-ben és megyek még a Sparba, holnap meg a Tescoba. Utálom, hogy 8 üzletbe kell elmenni mire mindent megveszek. És a legjobb az az, hogy meg van hirdetve egy akció és nincs kirakva. Nem, nem elfogyott, hanem vagy nem rakják ki vagy nem annyi az ára.

Évi jó festegetést! Kedves kollégád meg elmehet a francba! Én üzenem, mondd meg neki.

Melisch a Dóra az szép név, meg a többi is amit választottál. Nálunk Petra lesz ha lány lesz.

Tünde autók készen vannak? Különleges nevek, van olyan közöttük ami nekem is tetszik. Nálunk apa már a Zéténynél kiakadt.

Barbi gratulálok a kisfiúhoz!

Csillag én is szoktam így járni, hogy ráérek ülni a gép előtt és sehol senki.

Holnapra szabadnapot kaptam. Majd valamikor délelőtt indulnak anyukámék Győrbe a gyerekkel, addig kitakarítok, délután még elintézem a bevásárlást és a hétvégén lábat lógatok. Na jó, kinéztem két sütireceptet - az egyiket rendszeresen sütöm - a másikat meg máshogyan ismerem, ha jó kedvem lesz akkor megcsinálom mind a kettőt.

királylány

Na felrajzoltam a mintát.
Szilvi jó utat,remélem jól sikerül,és nem kapsz idegbajt a sok okos vevőtől...

Dia,milyen sütik?

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?