Új privát üzeneted érkezett!

Sok hülye ember miatt vagyok depis. A cégnél is a problémák miatt még mindig engem hívnak, pedig mondtuk már, hogy a páromat zaklassák. Reggel is egy beszállító hívott, mikor jöhet a pénzéért ő költött :twisted: :twisted: Persze ahhoz, hogy neki választ adjak fel kellett hívón a férjem, aki lepasszolt, hogy éppen nem ér rá. Aztán visszahívott mondta jelenleg nincs pénze, na jó akkor mentem és megint kifosztottam a saját számlámat.

Kép
Kép
melisch

Szia Bévi.

Ircsi de jók ezek a képek 8)

Kép
Kép
melisch

Dia ez volt a cél. :wink:

Ircsi de jó h.jelentkeztél,örülök hogy jól telik a pihenés.

Melisch,fel a fejjel...tudod egyszer fent egyszer lent... :?

Bévi,szia,üdv itt,jó kis csapat van gyere nyugodtan.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi te kis gondolatolvasó. Épp arra gondoltam, mi lehet veletek. Nagyon jók a képek, elhiszem, hogy élveztétek a csavargást.
EP elnöke :lol:

Bévi üdv, gyere mesélj. A gondokról is ha akarsz, majd mi megoldjuk vagy segítünk átvészelni :wink:

Iszogatom a levesemet, erre apukám beállít a finom húsvéti sonkával.....éhes vagyok, nem vitás.

Melisch mondhattad volna a beszállítónak, hogy nincs lóvé, várjon a sorára. :twisted:

Szilvi még csak az "A" betűnél tartok, de már most készen vagyok.... :lol:

királylány

Egyre jobban tetszik az Áron...

királylány

Húúúúúúúúúúú, sonka. Basszus, venni kellene... :shock: :D

Ircsi. Gondoltam Rátok tegnap, biztos jó ez a kis kikapcsolódás!

Szia bévi! Gyere csak! :-)

Meli. :evil:

szilvás76

Bévi
Gyere! Írjál sokat!
Mi a gond???? Lehet, hogy segít, ha kiírod magadból... lehet, hogy másnak is van hasonló gondja...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nekünk az Áron nagyon nem illett a vezetéknevünkhöz. :-) Pedig tökre tetszik, mint név. :-)

szilvás76

Kép
A Schneeberg még havas....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Itt ömlik ez a tetü eső. Tudom, kell a növényeknek, de már úgy örültem, hogy itt a napocskás-tavasz. erre tessék! :-(

szilvás76

Nagyon szépen köszönöm a fogadtatást olvastalak titeket!
A képek szuperek nekem is tetszik nagyon!!
Meli ne idegeskedj a fene azt a szállítót pont téged zaklat fel....
Királylány:gondok hát sajnos most adódott nekem is de megpróbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz mert azt mondják úgy kell.Sajnos tegnap a dokim által is megerősítést nyert hogy condylomam van vagyis ilyen kis szemölcs kinövések a hüvelyem körül és már benne is.Nagyon aggódom most ecsetelnem kell és állítólag az segít mert ha nem szülésnél gond lehet de erre gondolni sem merek.Ez egy HPV vírus de nem okoz rákot csak kellő odafigyelést igényel,a neten olvasgattam hát nemi úton terjed azt írta de a dokim szerint nekem a hüvelygyuladásom váltotta ki. mert az is van arra Klion kupot szedek tegnap kezdtem el 10 napig kell szedni és utána az ecsetelő a szemölcsökre.És emiatt ideges vagyok sírtam tegnap nagyon és a mai napon még nem de megpróbálok erős maradni doki szerint nincs gond hát remélem.Rólam ennyi,bocsi kicsit sokat írtam amugy aug.11-re várjuk a picurt és eddig ugy néz ki kislány lesz és Lilike,nagyon boldog vagyok de viszont féltem is nagyon igy meg főleg.

Kép
bévi

Kép A kastély és a város a Gloriette-ről

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

A Gloriette....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bevi
A HPV-vírus valahogyan oda kellett, hogy kerüljön... főként nemi úton terjed. Partnered nem fertőzött? Volt orvosnál?
Lézeres kezelésen nem gondolkoztál még?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi ez aztán a kirándulás nagyon szép helyeken jártok!

Bévi remélem minden rendben lesz.
Lili,simán mint Lili,vagy Liliána,Lilien ?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Igen, szép helyeken járunk... és nem megfizethetetlen!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És milyen a szállás? És a kaja? :wink:

Mi jövő hétvégén megyünk romantikus hétvégézni :)
Badacsonyba.
http://www.zimmerinfo.hu/badacsony/andreaspanzio/hu.htm

evilany

Sziasztok!

Tudom nagyon eltüntem, de olvaslak benneteket folyamatosan!
Most is csak életjel... :oops:

Ircsi, nagyon jók a képek, kb. 18 éve jártam utoljára Bécsben. Kismartonban is kb. 5 éve. :oops:

Bévi, üdv. itt!

Itt is esik az eső, pocaklakóm nagyon aktív. Holnap megyünk babamoziba és védőnőhöz is. Talán kiderül mit rejteget picurkánk a lába között. :wink:

Nálunk a nevek már évek óta megvannak: Péter, Dóra. Sok rövid név is tetszik, de a vezetéknév miatt nem passzol (pl. Ádám, Anna).

Mindenkinek további boldog babavárást!!!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols
Drukkolok, hogy megmutassa magát a babád! ÉS főleg...hogy minden rendben legyen!!!!!

Évi
Szállás: apartman (szoba, konyha+étkező, fürdő, WC). Tiszta, rendes.
Kaja: reggelizni itthon szoktunk. Napközben csavargásnál eszünk valamit. Este szoktunk elmenni kajázni... ott is finomakat eszünk...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi értem. Persze, hogy megijedtél. De az tényleg segít ha pozitívan állsz a dolgokhoz és ahogy láttam Ircsi már javaslatot is tett. Mi is hozzá szoktunk fordulni orvosi kérdésekben, nem véletlenül :wink: Én erről nem sokat tudok, nem is hallottam még, de biztosan van rá megoldás. Gratulálok a kiscsajhoz!

Ircsi csudaszép helyeken jártok, képek nagyon tetszenek.

Évi akkor nektek is jó pihenést jövő hétre.

Bols nem baj ha eltűnsz csak jelentkezz, hogy tudjuk jól vagy. Babamozi, szuper! Képet kérünk ha lehet.

Itt most éppen nem esik, de ettől még az idő pocsék és a hangulatom is.

királylány

Közben főzök is azért írok ilyen lassan.
Ircsi kérdeztem a dokit is erről nem e nemi úton kapta el azt mondta nem a hüvelyi gyulladás miatt amugy páromnak semmi baja tünetmentes.Neki nincs szemölcs ez a vírus állítólag mindenkiben megtalálható és terhesség hív fertőzötség esetén amikor nagyon levan gyengülve az immunrendszer akkor elkaphatja.Nekem amugy is gondok voltak a fertőzésel és a gyulladással ,sajnos minden napos gondok ezek nekem terhesség előtt is. Lézeres kezelésre még nincs szükség majd meglátjuk mi lesz nem olyan nagyok és doki szerint ha elmulik a hüvelyi fertőzés akkor nem lesz gond,reménykedem benne.

Kép
bévi

Ilyeneket vacsiztunk...
Kép
Grillezett csirkemell, zöldbabos-sonkás raguval, rízzsel, röszti burgonyával

Kép
Vörösboros, gombás szarvassült, áfonyás burgonyakrokettel

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

ÉVI jó pihenést nektek.
Királylány megpróbálok pozitívan hozzá állni a dolgokhoz tudod nagyon sokat szenvedtem a baba miatt hogy sikerüljön és nem adom fel nincs és nem lesz semmi baja a drágámnak.Néha mondjuk befordulok sírok és minden rosszra gondolok de pozitívan kellene nehéz nagyon.

Kép
bévi

Kép
Mandulás grillezett csirkemell friss salátával

Kép
Mézzel sült csirkecomb, gyümölccsel, burgonyakrokettel

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi ez istenien néz ki most ettem meg egy pudingos kalácsot de még éhesebb lettem.
És még lenne egy kérdésem ti mikor érzitek a picurotok mozgását????

Kép
bévi

Évi
Biztosan jó lesz Badacsonyban!

Bévi
A vírus valahogy beléd kell, hogy kerüljön!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Változó, hogy mikor érzem Katust.
Tegnap pl. nagyon élvezte a napsütést, a csavargást...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én meg ettem egy jó nagy tányér káposztás tésztát. :wink: :lol: "Majdnem" ugyanolyan, mint a Ti vacsitok. :wink: :wink: 8)

szilvás76

Nem tudom azt nem mondta hogyan kerülhetet belém fogalmam sincs ennyit mondott ez okozhatta a hüvelygyulladás a szemölcsöket.Voltam rákszűrésen decemberben meg csináltak februárban is egy másik kórházban nem emiatt.De rossz eredmény nem jött vissza.Nem tudom hogyan került belém fogalmam sincs.

Kép
bévi

Szilvi én most fogok még főzni májgombóc levest meg flekkent meg petrezselymes burit alig várom viszont most a te káposztás tésztád nyami is jó lenne:)
Mozgással kapcsolatban én azért kérdeztem mert inkább akkor érzem ha lefekszem ez normális???Vagy ti már napközben is erősen érzitek???20 hetes és 5 napos vagyok.

Kép
bévi

Ircsi az ízlelőbimbóim! Még jó, hogy ebéden túl nézegettem ezeket a képeket így annyira nem csorog a nyálam :lol:

Bévi nekem is hol aktívabb, hol nem. Vannak nyugis napok. Ma mondjuk elevenebb a drága, de éjjel hagy aludni (még).
Első baba? Nem lárom a vonalzóidat.

Nem jutok előbbre a nevekkel.....hiába van választék, de annyira hordhatatlanok, bármennyire is legyen ősi magyar név. Ha ezt az uram elé teszem a jobbik eset, hogy körberöhög :lol:

Szilvi egészségedre. Én nem szeretem....

királylány

Bévi normális. Akkoriban én is esténként éreztem ha éreztem. Napközben ha nem figyelsz tudatosan akkor nem érzed. Na meg el is ringatod őt és lehet olyankor alszik.

királylány

Éreztem, hogy küzdessz a nevekkel, nagyon csendben voltál. Végigértél? :-)

Hagyjuk a kaját, mert éhes leszek MEGINT. :-)

Bévi. Ha megfeledkezem magamról, és sokat ülök, akkor egy idő múlva érzem, hogy tolakodik. Amúgy inkább este, vagy ha nyugiban vagyok, akkor érzem jobban.
Pár napja hajnalban.

Azt is szoktam érezni, hogy szökdécsel a hólyagomon. :-) Ez elég izgalmas, mert a semmiből egyszercsak azt érzem, hogy pisilni kell. :-) (bocsi)

szilvás76

Ircsi nem illik a kismamák nyálát előcsalogatni, főleg, hogy még munkába is vagyok jaj olyan guszták ezek a kaják, pedig nem kívánok semmit de biztos jó nagyot zabálnék. Míg nem kezdek el enni nem kell semmi aztán nem bírom abbahagyni az evést :evil: Nekem olyan keserű mindig a szám, hogy majd semmit nem ennék egész nap. A kilátás meg gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bévi sajnos ilyen gondjaim nekem sem voltak nem is hallottam róla így nem segíthetek. Kitartás majdcsak kialakul és ha a doki azt mondja nem lesz gond akkor ne aggódj. :wink:

Kép
Kép
melisch

Dia igen első baba és ezért is izgulok annyira mindenért és mindig van valami sajnos de pozitivan.Akkor nem izgulok érzem néha nappal is de nagyon ritkán és van olyan este nem is érzem.Nha remélem minden rendben lesz.Neked meg jó név válogatást aztán tessék mondani mire jutottál puszi mindenkinek.

Kép
bévi

Na nevek terén nem jutottam semmire. Továbbra sem tetszik egyik sem. Ha lány lesz, ha fiú, Petra lesz és kész.
Nehéz küzdelem lesz az tuti. Eddig a legjobb az Áron.
Domonkos, Örs, de előre tudom Gábor a száját fogja húzni. Nem lehet Bence II? Szegény gyerek. Előre sajnálom őt. Pedig 5 évvel ezelőtt annyi fiúnevünk volt....Még jó, hogy van időnk rá.

királylány

Bévi csak nyugalom, minden rendben lesz!

királylány

Királylány nekem is a Petra rajta van a listán, ma meg a Dórát tettem még mellé. Nálunk a nagyon magyar nevek nem olyan jók bár páromat nem érdekli én nem akarom, hogy élete végéig ismételgesse a nevét meg betűzze bárhova megy így keresek olyat ami jó hangzik így is úgy is, na de igy kieseik sok név :lol:

Kép
Kép
melisch

Én ma szobát tervezek :lol: :lol: mivel egyenlőre jövő tavaszig egy szobában leszünk el kell osszam, hogy mind elférjünk. Na és nagyon nehezen hozzon össze, pedig elárulhatom, hogy a szoba 4,5m x 4,9m :oops: csak 2 ajtó is van + 2 ablak és muszáj lesz egy cserépkályhát is berakni és mi a nagy francia ágy ott van hát nem is tudom 2,7+2,2 m elfoglal éjjeli szekrénnyel együtt. A komódunk azt hiszem átrepül a másik szobába majd és oda lesz az "új komód" a pelenkázó. Valamit olyat rendeltetnék amibe be tudom rakni a fürdető teknőt és ezért legyen levehető a teteje + rá maga a pelenkázó, aztán a kis szekrénye is a másik szobába lesz majd. Nem tudom mennyi ideig fogunk még ott lakni de ha még vagy 5 évig akkor ez a "kis" szoba gyerekszoba lesz és van helyem a bútoroknak is meg játszódhat is szépen.

Esetleg valami jó ötlet :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.03.31 14:05-kor.

Kép
Kép
melisch

Ircsi, szuperek a képek. Én is ott lennék most, nem itt az asztalomnál. :?
Na és a kajás képek, nagyon jól néznek ki. Imádom Sopront!!!

Bévi, nyugi nem kell minden pillanatban érezni a babát. Nálam is ez van, néha érzem néha nem. Van, hogy érzek valamit, de nem vagyok 100%-osan biztos, hogy ez mi.
Ma is volt egymás után 3x, hogy éreztem valami rúgás félét még a kezemet odarakva is éreztem. De ez nem minden nap van.
Tuti minden rendben van a babával, csak pozitívan!!!
Nálunk is Lili lesz a kiscsaj! :D :D :D

A neveket mi is kitaláltuk nagyon régen Lili és Levente. És maradt is! És már nevén is szólítjuk a drágát.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Melisch jó tervezést! nem könnyű, tudom. Szerencse, hogy nálunk már Gábor kitalálta mi hogyan legyen, a tapétaválasztás az én dolgom lesz. Na ez sem lesz egyszerű. Már kitaláltam csak a beszerzés lesz gond...Melisch néztem a neveket, szépeket választottál. És fiúnéven nem is gondolkoztok?

Woody így könnyű, hogy már régen kitaláltátok :lol: Mondjuk amiket akkor választottam ki amikor Bencét vártuk ma már nem nagyon tetszik. Egyedül a lánynév maradt meg, de nem segít ha fiú lesz.

királylány

Szilvi is elveszhetett a nevek rengetegjében :P :lol:

királylány

Akit érdekel olvashatja a storyt....
G-mail-en van már!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika olvasom gyorsan és megyek a gyerekért.
Vadásztál :lol: Nem semmi! A többit majd holnap....

királylány

Nem semmi anyósod van! Én már kitekertem volna a nyakát az tuti. Még jó, hogy nekünk nincs ennyi pénzünk. Illetve nem mozgatható, mert le van kötve, a többit meg nem reklámozom. Na meg hála a jó égnek ilyen téren nincs gondunk. Összeteszem a két kezem az anyósomékért és ilyet kívánok mindenkinek. Felháborító :twisted:

királylány

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés, mert nagyon stresszben vagyok! Bakolni, várni a dugó végét, hogy végre elindulhassunk, mert ugye annak nem sok teteje van, ha éppen ráálltunk az autópályára és szó szerint állunk...

Megjártam a dokit, vittem a gyerekeket is mozizni, de ma nagyon nem jó napot fogtam ki, mert az egész praxisban vibrált a levegö a feszültségtöl, sehol egy mosoly, mindenki moros, dokit is beleértve. Mondjuk amúgy se egy szívélyes típus és nem túl gyerekbarát, de ez a mai az eddigi csúcs volt. Nem magyarázott vagy mutatott semmit meg a bámészkodó gyerekeimnek a házimoziból, de azért valamit maguktól is kivettek és annak örültek. :) Mindene megvan, s ez a lényeg!

Kaptunk egy szép kis profilos képet, aztán szevasz. Na meg a lényeg: kérdezte, hogy a lábakhoz van-e még kérdésem. Mondtam, hogy a lábakhoz nem, csak a közükhöz. Rákeresett és egy olyan pozíciót választott, ami laikusnak biztos lányt mondott volna, de engem nem húzott be a csöbe. Kérdezte, hogy én minek nézem? Mondtam, hogy látni véltem a másik dimenzióban még egy kis aggregátot, ami arra ad következtetni, hogy hiába akar beetetni, hogy kislány, mert nem az, hanem 100 %-osan kisfickó. Hát így is lett. Jól meglepödtem! Ennyit a megérzésekröl... Mondjuk az elején mondtam is a páromnak, hogy vagy kislány, vagy egy lányosan viselkedö kisgúnár, hát utóbbi nyert. :)

Mentem pakolni, csápolok, ha újra online vagyok.

Puszi: én
Vendég

Dia annyira akarja apukám a fiút, hogy szerintem lány lesz. Nem fiú nevet nem kerestem elég egyszer egyet keresni így is ráuntam hamar. Bár a mai Dóra kezd tetszeni a jelentése is Isten küldötte (mivel a Dorottya névnek ez és ez ebből alakult ki).

Ja nekem kicsi kóromban a Richárd volt a nyerő és azt mondtam ha fial lesz tuti így keresztelem (hiába imádtam a kőszívű ember fiai-t). Most azért nem keresztelném így a kisfiamat.

Bár én Vanillától irigylem a Maját/Mayát ahogy ő akarja írni, de ha már ez a nevet adtuk a kutyusunknak, na meg a legdilisebb romániai futballista lánya is az :evil: az a másik oka, hogy nem lesz így keresztelve. Én nem vagyok focis párom sem de öcsém nagyon. Ja tegnap oda vissza volt az örömtől kedvence a Bayern Munchen és nyertek, gondolom a meccs végéig rágta a körmét míg végre lett 2 gól.
Ha a csapata játszik évek óta dilis, ha nem nyernek hozzá sem lehet szólni, ha nyernek 2 napig madarat lehet vele fogatni mindig fülig ér a szája.

Kép
Kép
melisch

Bamass gratulálok!!!!

Kép
Kép
melisch

Barbi akkor fiú? Mert gondolkodni se nagyon tudok ma :)
Szuper!!! :D :D

Bévi,én leginkább kaja után érzem,de van hogy ő kelt reggel,ha forgolódok ugye :evil: enyém nappal aktívabb.De ez változó.Ma nem nagyon mocorgott,biztos fáradt ő is :)

Ircsi ezek a kaják...na megállj csak :) jövő héten én is végigfotózom és a legóvatlanabb pillanatokban iderakom nektek :)
Jó pihenést nektek.

Melisch a szobaberendezés nem egyszerű mi is mennyit vívódtunk rajta én még mindig csak remélem hogy jó lesz mert a kiságy méreteit csak saccoltuk.
Fürdetéshez nekünk kádállvány lesz.

evilany

Jah Barbi elolvastam még egyszer,naná hogy fiú :)
Apa mit szólt?

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?