Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zsu!

Szólíts nyugodtan Zsuzsinak, mindenre hallagatok :lol: ! Én a nyáron kezdtem el dokihoz járni, de sajnos rossz orvost választottam :( , már akkor gyanús volt, hogy nem küldött el vérvételre és írta a gyógyszereket, hogy szedjem. Én meg bedőltem. Eredmény semmi és nem is mondott semmit, hogy miért nem jön meg. Egyik ismerősöm ajánlott egy dokit, ő a Forgács Intézetben dolgozik (dr. Sipos Miklós), nála voltam múlt héten, mindent átbeszéltünk, megvizsgált, szerinte nincs elég sárgatesthormonom, de ezt majd csak jövő héten tudja pontosan megmondani a vérvétel után. Hát én most itt tartok, remélem ez a doki tud segíteni! Azt mondta, hogy a másik doki teljesen félrekezelt a Closty-val, mert elvékonyította a méhnyálkahártyámat :(
zuszka

Szia Kriszti, köszi a jókívánságot, remélem mielőbb így lesz! Ti hogy álltok a baba kérdéssel? (bocsi de még nem ismerek itt senkit és szeretnék valamennyire képben lenni :roll: )
zuszka

Zsuzsi, én is remélem,hogy minnél hamarabb babás leszel!
De jó, hogy jöttél. Én is pont arra gyanakszom, hogy sárgatesthormon problémám van. Ehhez mikor kell megcsinálni a vérvételt? A ciklus melyik részében?
Jól értem,hogy neked egyáltalán nem jött meg? Vagy mi is a problémád? Én azért gondolok erre, mert mensi előtt több napig barnázok. Valószinű ezért nem tud megtapadni (már ha lenne is minek)

Zsu

Kép
bvigh

Andi:Ugye nem azért nem jössz amire gondolok. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
ancsa03

Zsuzsi!
Mi nov.1-én lessz 1 éve!!!
Nekünk a 3-ik gyerkőc lenne!
Van egy 17 éves lányom és egy 13 éves fiam!!!!
Ha kérdésed van,szivesen válaszolok!!!!
Vendég

Kedves Zsu!

Szóval az én konkrét problémám a következő: 2007 szeptemberében abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Ezután először 2007 jan.1.-én jött meg a mensim, utána februárba, utána áprilisba és azóta semmi. Az első dokim felírt norculutot, attól jött csak meg júliusba. Az új szuperdokim azt mondta, hogy a a menstruáció 3. napján kell mennem vérvételre. Ezt nálam most úgy érjük el, hogy hétfő óta szedem a norculutot 5 napon át, napi kettőt. Elméletileg kedden megjön és csütörtök reggel kell mennem vérvételre. Azt mondta, abból az eredményből rögtön meg tudja mondani mi is a bajom! Neked rendszeresen megjön?

Kedves Kriszti!

Köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged, szerintem élni fogok a lehetőséggel! Nekünk az első baba lenne, már nagyon várjuk! :oops:
zuszka

Kedves Zsu!

Szóval az én konkrét problémám a következő: 2007 szeptemberében abbahagytam a fogamzásgátló szedését. Ezután először 2007 jan.1.-én jött meg a mensim, utána februárba, utána áprilisba és azóta semmi. Az első dokim felírt norculutot, attól jött csak meg júliusba. Az új szuperdokim azt mondta, hogy a a menstruáció 3. napján kell mennem vérvételre. Ezt nálam most úgy érjük el, hogy hétfő óta szedem a norculutot 5 napon át, napi kettőt. Elméletileg kedden megjön és csütörtök reggel kell mennem vérvételre. Azt mondta, abból az eredményből rögtön meg tudja mondani mi is a bajom! Neked rendszeresen megjön?

Kedves Kriszti!

Köszönöm, hogy felajánlottad a segítséged, szerintem élni fogok a lehetőséggel! Nekünk az első baba lenne, már nagyon várjuk! :oops:
zuszka

andi: hírek????? zsu: nekem is több napig barnás előtte egyébként gondolod hogy ez baj lehet? pusza zuzsi:tuti előbb leszek keresztanya mint anya :lol: :lol:
erzsebet0312

Na hali Szőke kapitány, én azt sem bánnám, ha én lenneék előbb keresztanya! :lol:
zuszka

Tesók!

Indul a verseny??????

Zsu!
Én csakra gyertyáztam!
Egy csomó trutyit szedett ki belőlem!!!!!

CSAJOK!!!
Ne sajnáljátok kipróbálni!
Mindössze 600,-ft, 5 perc és megszabadit minden gyúlladástól elzáródástól stb. ami a méhbe és petevezetékekben van!!!
Én addig csinálom,mig tiszta nem marad a gyertya!!!!
Vendég

t.kriszti: mi is ennek a neve? kipróbálom :lol: jaja tesók most aztán verseny indul :lol:
erzsebet0312

:shock: ó most nézem hogy már nem sok van a munkaidőböl hú de jó. aztán akció indul este :lol: :lol:
erzsebet0312

bár már túl vagyok a felén ki tudja :roll:
erzsebet0312

Erzsi!
Ez CSAKRA vagyis TÁDÉ gyertya!!!!!
Linkelek róla!
Vendég

Vendég

Erzsi, ezt te mondtad a dokidnak?
Nekem Leó mondta, hogy , ha 1-2 napig van barnázás mensi előtt az normális, de,ha több napig, akkor az utalhat sárgatest elégtelenségre. Úgyhogy csak tippelek, és reménykedek, mert ha ez a baj, akkor pár bogyó segít és kész. Mint már írtam, én marhára félek, mindenféle vizsgálattól.
Egyébként szorítok, hogy egyikőtök se nyerjen, vagyis inkább, hogy mindketten nyerjetek!!!!!!!!!
Kriszit, ez a gyergya hogy működik? Elég az egész, vagy csak a belseje, és látod rajta az elszíneződést? Kívánom, hogy sikerüljön neked is!És akkor én is kipróbálom!

Jaa, Erzsi, egy kis akció nem árt ha céltalan akkor sem. :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Vendég

Kriszti, érzel is valamit, amikor a gyertyát használod?

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Ancsa:dehogy,csak ma hajnaltól forgattam,és most értem haza.Szerencsére nem fogadtam amit az MSN küldött,és mivel hallottam már ilyenről,ezért tudtam mi az.Úgy néz ki nálam nem okozott gondot.Neked is azért szóltam,mert lehet,nem vetted volna észre.

Zsuzsi:üdv nálunk,mielőbbi babásodást neked!

Kriszti:ez a gyertya nem hangzik rosszul,megnézem majd én is!
vedresandi

A googléba beütöd,hogy Tádé gyertya ott bővebb felvilágositást lehet róla kapni!!!
Én addig csinálom,mig a gyertya trutyi mentes lessz!!!
Már 1 is használt!!!!!
Vendég

Kriszti, de mit érzel?

Zsu

Kép
bvigh

Gyertyázás közben mit érzek vagy most?????
Vendég

Melegség önti el az egész belső részt mármint a méhet!
A trutyit a gézlapon és a gyertyán látni mikor az utolsó 5 cm nél már nem égetem, szemmel látható,milyen trutyit szed ki belőled a gyertya!
Kikell próbálni és meglátjátok!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Andi:Örülök,hogy te nem kaptad be a virust.Már megijedtem!

Kriszti:Amint látom ezt a gyertyát elég sok mindenre lehet még használni.Azt hiszem szülés után én is beruházok egyre.

Jaj!!!!!!!!!!!!!
Még három hét,és megyek a korházba. :cry: :cry: :cry: Nem akarok!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Te már karácsonykor babázol!!!!
De jó neked!!!!!!!!

Többféle szinű gyertya van,más és más betegségekre lehet a test több területén használni!!!!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megjöttünk a 4D-ről :)
Itt a kis beszámolóm: :)

Nagyon nagyon jó volt! Csúcsszuper :D

A babucim iszonyú jól érzi magát odabent, fészkelődik, rugdalózik megállás nélkül, ugyanúgy mint a 12 hetesen :lol:
Fejétől a lábujjáig 13cm .. persze ennél kisebb helyet foglal, mert fel van húzva a lába ..stb.
10,2 dkg a Lelkem :)
Láttuk a kis szívét, a 4 szívkamrát, az agyát... az agyféltekéket, a gyomrát, a húgyhólyagját .. szóval messze felülmúlta a vizsgálat minden várakozásunkat.

A csöppség nemét nem merték biztosra mondani, így ezzel kapcsolatban még izgulhatunk kicsit :lol: :lol:
A 2D alapján kislányt mondanának .. de a 4D-n néha láttunk gyanus elemeket. De az lehetett a szeméremajkak is .. mert ebben az időszakban még azok is csúcsosak :) nah majd kiderül időben :) A nő szerint ebben az időszakban még nem lehet 100%-osra mondani, ő nem szeret jósolgatni.

A pici hasamnak viszont megvan az oka .. a hátrahajló méhem egy dolog, de abban is leghátul, lent a medencémben fészkelte be magát a babuci, így egészen a szeméremcsontomhoz kellett bekukkantanunk .. és nagyon nehezen tudtuk őt követni. De szerencsére egyfolytában mozgott .. így mindenét meg tudtuk nézni, és elkaptunk nagyon jó pillanatokat!

A kiskönyvemben április 9re vagyok kiírva, ha a hosszú ciklust belekalkulálom, akkor április 13. Na az első UH-n április 19-et mondtak (ez 8 hetesen volt), aztán a 12 hetesen április 13-at, most pedig április 14-et :) :)Nagy különbségek nincsenek, így rendben fejlődik a Drága!!!!

Boldogság van!!!

Mindjárt megpróbálok fotót mutatni róla!

Kép
szösszenet

Kép \"mutatom az arcocskám\"

Kép \"vakarom a fejecském\"

Kép \"látjátok hogy tornázom?\"

Kép \"elfáradtam ... hátrabújok pihenni\"

Kép
szösszenet

Gratulálok!Szösszenet! :lol:

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

zsu: nekem azt mondta hogy az nem baj :lol: úgyhogy reménykedjünk. szösszenet: nagyon édes a kicsi :lol:
erzsebet0312

Ancsa, neked már nem sok izgulnivalód van. (erre a mondatra majd emlékeztessen valaki, ha itt tartok és parázok) Tényleg nemsoká meglesz Réka baba. Lehet gyönyörködni benne, és már nem is fogsz emlékezni rá, hogy előtte mennyit izgultál.

Szösszenet, nagyon édi a manód. Fogtok még 4D-re menni? Mert még olyan picurka, hogy nem látni olyan jól mindenét.

Zsu

Kép
bvigh

Szép hétvégét mindenkinek!
Merre vagytok? Bedolgozzátok a hétfőt?

Zsu

Kép
bvigh

Kellemes és szép 7 végét kivánok én is!!!!!!

Én már bedolgoztam a hétfőt itthon vagyok!
És pizzát készülök csinálni!!!!
Vendég

Kriszti!!!!!!!!!!!
Nyam-nyam, küldj nekem is egy kicsit!!!!!!!!!!! Semmi kaján nincs otthon. Ma már csak egy kis tócsni lesz, majd holnap főzök már valami rendeset is.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Hát ez sem rendes kaja!De gyors ebédnek megteszi!
A tócsni is finom!!!!!

Én küldöm a pizzát tárd ki az ablakot te meg küld tócsnit! :lol:
De jó is volna ha működne ez a dolog! :lol:
A kaják repdesnének az ablakon!
Holnap sem tudok rendeset főzni,mert Diósgyőrbe megyek a fiam után megint focizik!
Majd hétfőn főzök!
Vendég

MIért Kriszti, nem te gyúrod a tésztát? Mert azt dagasztani............., hát én most nem vállalnám be.
Egyébként ablak nyitva. Nyisd ki te is a tiédet, de csak úgy 5 körül, addig meg ne fagyjatok. Olyan hideg vaaaaaaaaaaaan.

Zsu

Kép
bvigh

Na, én már megint itt vagyok. Nincs kedvem semmihez. Bár nálam már nem újság. Már megint fáj a fejem. A torokfájásom elmúlt, erre úgy betaknyosodtam...., na mindegy. Olyan jó lenne lefeküdni egy kicsit, de mire haza ér a párom kész akarok lenni mindennel.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Én is itt,csak kicsit fájdogált a hasam,úgyhogy nem kisértettem a sorsot,és inkább feküdtem,de már kilukad az oldalam,úgyhogy felkeltem.

Én is kapok egy szelet pizzát????????????????
Küldök cserébe ránntott husit,meg hagymás tört krumplit. :wink: :wink:

Kép

Kép
ancsa03

Hú,ha!Ezek a kaják!Jobbnál jobbak!
Mondom,én röpdösnek a kaják virtuálisan! :lol:
Zsu!Dagasztani szoktam,de most erre idő hiányában nem került sor,mert ugye dógoztam,igy a fagyasztósat vettem igénybe! :lol:
Mindig van itthon hozzá való,csak előkapom,be a sütőbe,és már ehető is!

Ancsa!Pihengess!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne,hogy még valami baj legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Zuszka! Én is üdv itt, azán nem össze veszni Erzsivel, lesz ott baba mindenkinek!

Én töltött káposztát főztem :)

Ancsa! Azért nem akarsz menni mert félsz, vagy mert jó, hogy ott van a pocakodban? Gondolom azért már kíváncsi vagy, hogy milyen is lesz, hogyan is néz ki!
Csak azt tudom, mmondani, hogy bízz magatokban!

Kriszti! És ha az embernek mégsincs semmi baja és úgy kezd el gyertyázni az nem árt???

Kép
kislibus

Kislibus!
Nem árt a gyertyázás!!!!!!
Nyugodtan kipróbálhatod!!!!

JÓ ÉJT!!!!
Vendég

Kislibus:Azért nem akarok menni,mert nagyon hosszú idő az a négy hét a korházban,és hát 35Km-re lakunk Pesttől,úgyhogy anyagilag sem engedhetjük meg,hogy apa minden nap bejöjjön.Na de azért valahogy kibirom.

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa! Négy hetet bennt kell lenned! Az se kutya! Pesten laknak ismerősök? Mert ha igen, akkor látogatási ütemtervet kell készíteni, hogy egyik nap se maradj egyedül ! Persze értem én, hogy a párod, meg az otthonod is hiányozni fog, de a babáért mindent nemde???

Kriszti! Kipróbálom!

Csajok! Ne haragudjatok, de asszem most kipróbákom a hanyagolom a gyerektémát módit. Ez azt jelenti, hog ritkásan fogok jönni, akkor is csak olvasok inkább, mert most túl nagyot estem... :cry:
De becs szó amit sikerül a babát öszehozni jelentkezem a jó hírrel és addig is szurkolok nektek!

Meg persze, ha az olvasom, hogy sikerült valakinek küldöm a
:D fejeket!!! :wink:

Kép
kislibus

Kislibus:Hála istennek vannak Pesten ismerősök,meg rokonok,úgyhogy valahogy összehangoljuk a dolgot.

Kép

Kép
ancsa03

Jó reggelt!

Bár ez nem mindenkinek jó reggel..........
Sajan dolgozom, de csak fél napot. Kialkudtam a kollégámmal, hogy fél napot én, felet ő dolgozzon. Úgysincs senki a városban. Ketten itt ülni meg felesleges.
A megfázásom nem javul, tök szarul vagyok. Ja, és most nem tudom eldönteni, hogy a hőm a betegség miatt megy fel, vagy egyébként is. Mert tegnap rosszabbul voltam reggel mint ma, erre a mai hőm magasabb.Bár ez még elág korai.Majd otthon felteszem a görbémet.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu

Kép
bvigh

Szép napot mindenkinek!!!!!!

Zsu!
Jobbulást!!!!!!
Jó hamar van neked is pé-d!!!!
Miért nem maradtál otthon?????
Én itthon vagyok,szombaton bedolgoztuk!!!!
Vendég

Kriszti,most hétvégén volt meccs a fiadnak?Mi volt a tegnapi program?
NÁlunk itt volt a keresztgyerek, Meg Anyós is ...Így be se kapcsoltuk egész nap a gépet.

Nálunk nincs bedolgozás. Egyébként meg ma ketten vagyunk, és én nyitottam. Még így se tudom miko tudok indulni, mert van még 1-2 elintéznivaló, amit én nem tudok, de addig nekem kell a frontot tartani. Így is jó lesz. Igaz most olyan érzésem van, mintha megint menne fel a hőm.
Pé-m nem tudom volt-e már . Lehet, hogy csak a betegség miatt ilyen a hőm.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
1.0-ra kikaptak,a fiam nem védett a másik kapus védett!
De mi végül is nem tudtunk menni,nem is bántam,mert megpucoltam az ablakokat és a nagy takaritást megcsináltuk!
Most pedig készülök főzni!
A pé-det a tojcsiból gondolom,hogy van vagy lessz,mert látom a hőgörbéden!!!
Vendég

Látod Kriszti, ez van amikor nem játszik a fiad! :wink:
De jó neked, hogy már meg vannak pucolva az ablakaid. Az enyém nem tudom mikor lesz. Az apára vár.

De jó, mindjárt indulok haza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Jó neked ha a párod megpucolja!
Az enyém nem nagyon szeret ügyködni itthon!
Annyi,hogy kiporszivózik vagy leportöröl!!!
De hát ez is jó!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?