Sziasztok!
Mikegirl,
éljen, hurrá! Apunak gyógyulást!
Ebba,
bunkó doki
Az enyém csak legelőször jött ki, 2 hetesen, aztán mondta h a legközelebbi tanácsadásra már vigyem. Én nem adok hálapénzt.
Eta,
fogalmam sincs miért nem hízik Gizus. Nálunk meglett a megoldás, ld lent, de nálatok nem az a gond.
Talán szimplán olyan lehet mint az én párom annó - a doki már temette... hosszútávfutó lesz vagy modell? A futó jobb!
Kriszti,
olyanok a babás képeid, mint a képeslapok!
Nagyon cuki!
Az őrület határán vagyok, és már nem várom a karácsonyt se...
Az elmúlt három napban napi 6-7 órát töltöttem kint a városban, több részletben a gyerekkel, és mivel nem volt időm még híreket se hallgatni, nem tudtam h szmogriadó van
A babuci az egész nyüzsiből nem sokat vett észre, de nekem leszakadt a hátam teljesen.
Vateráztam egy frankó játszőszőnyeget a kiscsajnak karácsonyra, és el kellett mennem érte kukutyinba, Kispestre. De megérte, mert láthatóan élvezi, bár még túl sok mindent nem tud vele, de ütögeti a csörgőt, meg a lábával rugdosta a hidat, amitől a feje fölött minden mozgott és nevetett, tetszik neki
És még ma is vissza kell menni a Mammutba a fene essen bele, plusz fa, szaloncukor, ajándékátadás barinőnek, takarítás, páromnak anyósnál takarítás, ablakpucolás, és mindjárt megbolondulok
Tegnap éjjel rossz éjszakánk volt és reggel is nyűgösen indult, emiatt nem tudtam elmosogatni és elpakolni apa futócuccait, emiatt apa beszólt, amiért én kilátásba helyeztem, hogy az erkélyen fog bivakolni
A többi éjszaka hálistennek jól telik.
Nekünk nagyon bejött az együttalvás.
Valami jó hír:
1. Angie, bevált a kapszula! Sokkal több lett a tejcsim!!! Érezhető, mert 3-4 óra alatt teljesen megtelik, és Mollika 120-140-eket megeszik egyből, de átteszem a másikra is azért.
2. Fenti folyománya, hogy most kedden a méretzdkedésnél végre szép számot láttunk: 22dkg-át hízott a kiscsaj az utolsó héten, így 3 szar hét után (15-15-10dkg) végre rendeset hízott, így 4 hétre 62 dkg és minden OKÉ!
Már több mint 4,5kg (4,54)
Nem a reflux a gond, mert annyit nem bukik, hogy ne maradjon benne kaja... tejcsi kellett több!
Megyek szoptatni aztán nyakunkba vesszük a várost.