Új privát üzeneted érkezett!

HÁt igen. Nem tudom mire várnak. A dokiknak sajna nem sürgős. Ők annál több pénzt kapnak minnél tovább jár hozzájuk az ember.
Az a nevetséges, hogy még neked is azt mondják, hogy türelem. De könyörgöm, meddig kell még várni. Miért kell az ember kitenni ennyi fölösleges szenvedésnek? Egy vérvétel, egy uh nem a világ, és nem is egy olyan egetverő összeg. Engem mindig megné uh-val, akkor mi lenne, ha még megnézne 2* egymás után? Egyből látná, hogy megreped-e a tüszőm. Hát az borzasztó lenne. :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Hát ez van!Ezt kell elfogadnunk!Az orvos diktál!
De most az enyém rendes volt,egyből modta a meddőségit,hogy kezdjünk bele,de mivel van simán pé-m is én bizok az emberben is,hogy jó spermái vannak csak lehet kicsit már lassúak,de ma elkezdem szedetni vele ezt a kapszulát,aztán meglátjuk!!!! :lol:
Vendég

Tényleg Kriszti, neked nem akarta a dokid a párodat spermavizsgálatra küldeni?

Zsu

Kép
bvigh

Dehogynem!
De mondom,hogy mi nem vesszük igénybe!
Azt mondta,hogy sikerülni,fog,mivel van 2 gyerek tehát meddők nem vagyunk,de korosak már igen!!!!
De ez nem zárja ki azt hogy nem lehet gyerekünk már csak hosszú folyamat!!!!
Türelem nem rózsát hanem babát terem!
Ezt mondta!
S valahol igaza is lehet,minek tegyük ki magunkat ilyen torturának,ha spontán is össze jöhet!!!!
Hát most belelendülünk 2 naponként szex és ez a kapszula!!!
Vendég

A többiek hol vannak?????????????????
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Olvasom a jó híreket, ha bejön nektek a kapszula én is ráfanyalodok :wink:

Zsu! Hát a munkával valahogy én is igy voltam ma, hátam közepire nem kívántam, de miután elkezddtem egész jól el is telt :)

Csakhát ugye amit írtatok is, hogy már rég itthon kéne lennnem, készülni babára, szerelni össze a kiságyat, venni a babacuccokat, simizni a hasamat, ehelyett másokat buzdítok minderre és csak reménykedem, hogy egyszer én is eljutok ide!
De azért ez a remény elég erős ám!!! 8)

Ez a 3. hónap volt, de asszem nem megyek dokihoz, mert még nem vette be a gyomrom, hogy esetleg bajom is lehet.... Adok még legalább fél évet magunknak! Igazság szerint félek nagyon, hogy a műtét elronthatott valamit, mert 1%-os valószínűséggel meddőséget okoz. De ebbe még belegondolni is olyan rossz, hogy inkább emésztgetem még a dolgot, és reménykedem, hogy a baba előbb jön, mint hogy dokihoz kényszerüljek. Ez aztán a struccpolitika mi???? :lol:

Kép
kislibus

Kriszti, én azt hittem a spermavizsgálatot ott is meglehet helyben csináni, nem kell a meddőségibe menni, azért kérdeztem.

De csajok, elég hiteltelen a mondandónk. Nem csoda, hogy nem tudjuk egymást előre lendíteni. Mindenki csak mondja a másiknak, hogy menjen dokihoz, aztán Ő maga sem megy el. :oops: :wink: (beleértve magamat is :oops: )

Remélem Erzsi valami jó hírt kapott.

Zsu

Kép
bvigh

Igazad van Zsu! Elmehetnénk politikusnak, itt mindenkinek csak a szája jár!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Elnézést a kivételektől! :lol:

Tényleg Erzsi! Hirek???

Kép
kislibus

sziasztok,most értem haza,kicsit belendültek a dolgok munka fronton,és ez a következő egy hétben így is lesz.

visszaolvasok...
vedresandi

Andi, akkor már jobban vagy?
Mit csináltok? Forgattok valamit, vagy előkészítés?

Igen Kislibus, lehet, hogy szakmát váltok! :wink: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Na,hát persze,hogy visszaolvasás közben még dolgoztam.

Zsu:TV2-nem forgatunk péntek-szombat,és mivel hétfőn jött a munka,így nagyon kapkodósra sikeredett,mert Nov.1én már adásban kell lennie,de megcsináltam.

Ma már jobb volt,bár a pirim elég fura.Szerintetek normális,hogy tegnap megjött,ma este haza jöttem,de még el kellett mennem,gondoltam cserélek ob-t,és annyira nem volt rajta ma már szinte semmi,hogy nem is tettem fel másikat. :shock:

Kriszti:remélem ez a vitamin segít nektek,hogy karácsonykor ti is bejelenthessétek az örömhírt.

Kislibus hogy vagy?

Erzsi:mi volt a dokinál?
vedresandi

sziasztok lányok: kislibus, andi: hát szokásos amiről már ti is beszélgettetek itt tegnap minden jó megvizsgált és minden negatív, nagyon fiatal vagyok legyek türelemes meg stb :roll: de elküldött uh-ra is de már a 14. napon voltam és már azt mondták nem látják a tüszőt valsz-leg már megrepedt úgyhogy megyek a köv hónapba még egyszer és utánna fel kell hívnom a dokimat és akkor megcsinálják az átjárhatóságit. Engem nem érdekel én már a nyakára fogok járni nem várok többet. :lol: az egyik barátnőmnek nem volt átjárható csináltak neki ilyen petevezető átfúlyást és utánna egyből terhes lett. Kíváncsi vagyok mi lesz. zsu: beszéltél már a dokival? andi: megjött vagy sem? remélem nem :lol:
erzsebet0312

de egyébként azt mondta ő egészségesnek lát és szerinte csak idő kérdése a gyermekáldás :lol: de ha ragaszkodom hozzá akkor a köv. llépés az átjárhatósgi én megyek is a köv. hónapba. Tényleg lányok valakinek volt már ilyen? fájdalmas? puszika mindenkinek
erzsebet0312

SZIASZTOK!

Szép napot mindenkinek!!!!
Vendég

Mire kicsit gépközelben vagyok,nincs senki!!!!! :roll:

Hogy vagytok?????

Erzsi!
Reméllem a HSG segit rajtad!
Kilehet birni!
Kicsit fáj,de mindent a babáért!
Én most a CSAKRA gyertyát próbálom ki,gyógyszertárba lehet kapni,kipucol rendesen fájdalom mentesen!!!!!!
Mindez párszáz forintért!!!!
Vendég

ANCsAAAAAAAAAAAA!!!!

HA itt vagy,nézd meg kérlek a géped,mert valami tuti kis vírust próbálsz küldeni MSN-en!!!!!Nem akarok megszívni!!!!!

köszi
vedresandi

t.kriszti: mit csinálnak itt ha megkérdezhetem hogy történik és kb meddig tart:?
erzsebet0312

Erzsi!
Részleteket nem tudok!
Itt olvasgatok róla a babaneten sokat!
Csak annyit tudok róla,hogy petevezeték átjárhatósági!
Valami anyagot befújnak vagy befecskendeznek és monitoron keresztül nézik ,hogy átjárható e a petevezetéked!!!!
Hát nem tudom,hogy jól irtam e vagy jól közelitettem meg!!!!????
De nem tart órákig!
De szeintem keress rá a google-n keresztül!Ott aztán mindenféle leirás van róla!
Vendég

Vendég

Itt elég egyértelműen le ir róla mindent!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!
Erzsi, örülök,hogy minden rendben nálad. Remélem nem kell elmenned erre a nyavajára (meg, hogy nekem se).

Andi, mit kell nézni hétfőn?

Zsu

Kép
bvigh

Andi:Én nem akarok küldeni semmit.Nem tudom mi ez,de utána nézek.

Kép

Kép
ancsa03

Ó csajok, olyan beteg vagyok.
Úgy fál a torkom,hogy nyelni sem bírok. Arra ébredtem éjszaka, hogy ezt álmodom, és tényleg így volt.
Egyszer már álmodhatnám azt is, hogy pozitívat tesztelek, :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Ancsa:tudom,hogy nem te küldöd,ez magától jön,egy file-t akar küldeni a géped,de nem fogadtam el,már kétszer,és most töröltelek a partnereim közül,hogy ne legyen gond,
vedresandi

Sziasztok!

Voltam tegnap orvosnál, most nem volt uh, csak annyi, hogy megnézte a szívműködést, ami szép, de majd a 20. héten lesz teljeskörű uh. Így első ránézésre zt mondta, hogy kisfiú, de pontosabbat majd akkor mond.

Vanegy kis gombás fertőzésem is, arra kaptam krémet és kúpot. Már jó lenne, ha elmúlna, mert márvagy 4 hete nem volt semmi eksönünk a zurammal:)

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

köszi t kriszti: megnézem
erzsebet0312

zsu: hát én sem szeretnék menni de a babáért most már mindent :lol: :lol:
erzsebet0312

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
Kép
koko

Erzsi, azért még mielőtt bármi fájdalmas történik, megnézetitek apát is? Vagy már megvolt?

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Már megint tudok egy jó dolgot babaprojektre,csak nem tudom érdemes e irnom róla!!!!
Ha érdekel valakit irja meg én pedig leirom!!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Szomorúan olvasom, hogy ebben a hónapban nem lett új babásunk ..
Ne is bánjátok .. olyan influenzás időszak van, hogy sok-sok kismama betegeskedik, vagy lappang bennük valami .. lehet a ti hőtök is azért csapott be titeket .. vagy ez hülyeség? :roll: :roll:
Jön a hideg tél, megfagynak a bacik és a babucik könnyebben tudnak megtapadni, mert nem bántja őket semmi :) Télen babásodtok!!!!! :) :)

Én holnap megyek 4D-re .. picit izgulok, hogy minden rendben van-e ..mert 1,5 hete betegeskedem, ugyan lázam nincs, de ezt nem kívánom senkinek.
Antibiotikum nélkül nyomom .. remélem már csak pár nap és kimászom ebből :(

Szép estét nektek!!!

Kép
szösszenet

zsu: olyan vizsgálat már volt hogy este együtt kellett lenni és másnap reggel vettek anyagot a hüvelyből az nagyon jó lett. most hogy a mozgását is látták-e azt nem tudom nem mondta hogy apa anyagát is meg kéne nézni nem tom :roll:
erzsebet0312

Kriszti, attól,hogy most egy kicsit olyanok vagyunk amilyenek, még kíváncsiak vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOst indulok haza, remélem otthon lesz mit olvasnom! :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Kriszti! Tényleg én is kíváncsi vagyok, lökjed az infót!!! (Ide meg a nyálcsorgató smile jönne, ha lenne)

Nov. 4-én megyek operettbe!!! Zenés erotika két felvonásban!!! Izgin hangzik mi??? :lol:

Erzsi! A hsg-t igaziból diagnosztikai célra használják, egy kontraszt anyagot juttatnak a petevezetőbe, ami kitölti a petevezetőt és uh-n látni lehet. Ha elzáródás van, nem fog az egész petevezető láttszani, csak az elzáródásig, vagy esetleg láttszódik utána is, de mivel olyan kevés kontraszt anyag jut át a záródáson, ezért halványabb az uténa levő szakasz. Ennek jótékony "mellékhatása", hogy ez a kontrasztanyag időnként eltakarítja az útból a torlaszt. Volt kismami, akinek nyagyon fájt, de volt olyan, aki elig érezte meg, más szerint nem erőssebb a mensigörcsnél.

Andi! Hát lekopogom, de nekem se jött valami emberesen piri. Barna megy ezerrel..... Front...
:shock:

Kép
kislibus

Szösszenet! Az a lényeg, hogy lázad nincs!!! Az se baj, ha nem szedsz antibiotikumot, mert ezek még nem bacis, hanem virusos fertőzések, arra meg ugyse jó az antibiotikum. Én is beteg voltam, és igazság szerint ezzel együtt is örültem volna, ha sikerül bebabásodni, de hajrá köv. hónap immár szabadon, hőmérő nélkül!

Olyan jó volt ma hőmérő nélkül kelni!!!! El se hiszitek!!! :D

Kép
kislibus

Zsu!
Na akkor leirom!
Ez a CSAKRA vagyis a TÁDÉ /piros/ gyertyáról van szó!!!!
Gyógynövényboltokban lehet kapni!
Használata!
Gézlapot kell a púpra helyezni reá a gyertyát ott elégetni és kész!
7 héten keresztül heti 1 alkalommal 1 gyertya!
/Ez olyan mint a fül gyertya/
Hogy mire jó????
-kipucolja a méhet!
-az összes gyúladást megszünteti!
-a gombásodást megszünteti stb.!
-petevezetékeket átjárhatóvá teszi! /nincs szükség HSG-re/
Egyszóval,az összes nőgyógyászati betegségekre mindenre jó!!!!

Amiket leirok,hogy segithet a babaprojektbe,kilehet próbálni,azzal még nem veszt senki semmit!!!!
Én jobban hive vagyok ezeknek mint bármelyik orvosi beavatkozásnak!!!!
De ezt embere válogatja!
Persze kellenek az orvosi vizsgálatok is,sőtt nem azt mondom,senki ne menjen orvoshoz,de nem kell elzárkózni ilyen
lehetőségek elől sem!
De mindenki azt tesz amit akar!!!
Én csak segiteni szeretnék és megosztani azokat amiket nekem is ajánlanak!!!!
Vendég

Ja a legfontosabb a gyertyáról csak mensikor nem alkalmazható!!!!
Vendég

Kriszti, köszi. Attól, hogy most pillanatnyilag nem akarok semmit kipróbálni, még szeretek nyitott füllel járni. És nem mondom azt,hogy ezt én tuti nem fogom kipróbálni. CSak most azt akarom, hogy a doki lássa amit látnia kell.
Egyébként minden nap új elméletet gyártok magamnak. Ma pl. azt, hogy tök mindegy, hogy a hónapban terhes leszek-e, vagy nem, a lényeg, hogy mindenképp mehetek dokihoz.

Zsu

Kép
bvigh

Oké!Zsu!Egy a lényeg,hogy terhesek legyünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszi! Ezt a gyertyát én kipróbálom, amint elhúzott barna és piri!!!

Kép
kislibus

OKÉ!KISLIBUS!
Vendég

Zsu! Látom te már Karácsonyra készülsz. Nekem is át kéne mennem ajándékgyártó kisiparosba.. :lol:

Kép
kislibus

KISLIBUS!

ÉN készülök a karácsonyra,képet akartam bemásolni de csak a link jött be!!!!

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Bocsi Kriszti! Fáraft vagyok, aludni kéne, de még sajnálom itt kicsit magamat! 8)
Ma jöttek friss kismamik, szerencsére nem az én körzetembe. Önző dolog nagyon, de most örülök, hogy nincs kismami áradat, akkor kikészülnék....

Kép
kislibus

Jó éjt!
kislibus

Szép napot mindenkinek!

Remélem nem haragszotok, hogy írok neketek, de én is hasonló cipőben járok, mint ti. A hugom (erzsebet0312) tanácsolta, hogy nyugodtan csatlakozzam hozzátok, mert egy nagyon jó kis csapat verődött össze. Rólam röviden annyit, hogy egy éve hagytam abba a fogamzásgátló bogyó szedését és már nagyon szeretnénk egy pocaklakót, de sajnos eddig még nem sikerült. Remélem kapok majd hasznos tanácsokat tőletek!
zuszka

Sziasztok!

Na én is itt vagyok.
Andi:Először is elnézést kérek,de nem tudtam irányitani a virust az MSN-en.Utána ki is irtottam az MSN-t,de már késő volt.Totálisan bekaptam a virust.Teljesen behalt a gépem.Most lettünk kész,abszolult virusmentes vagyok.Remélem neked nem okoztam gondot,de ha igen nem volt szándékos.

Kriszti:Nagyon jó kis praktikákat találtál.Szivből kivánom,hogy sikerüljön is a babásodás.
Kellenek az utánpótlások.

Zuszka:Üdvözöllek a csapatban.Remélem már neked sem sokáig várni.

Kép

Kép
ancsa03

SZIASZTOK!

Heló Zuszka!
Mielőbbi babásodást!!!!
Vendég

sziasztok lányok! megint itt. jajj de nincs kedvem dolgozni :cry: :lol: fújjjjjj :lol: látom írt a tesóm zsuzsi :lol: csak sikerült idecsábítanom :lol: :lol:
erzsebet0312

Hello Zuszka!Nem zavar,ha Zsuzsinak hívlak? Mert ezt a Zuszkát tuti el fogom írni. Te voltál már orvosnál? Milyen praktikákat vettek be a siker érdekében?

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?