2014.02.04 15:16
2014.02.04 15:27
@bbarbika:Kitartás! Minden rendben lesz! Próbáld meg úgy felfogni, mint egy kis különpihenést a februári hidegben. Csoki, sorozatok...vagy amire vágysz.
Más: Az érzés, amikor rájössz, hogy 10 e-mailt egy rossz dátummal küldtél ki és az egész bili a nyakadba borul: megfizethetetlen.
2014.02.04 16:09
2014.02.04 19:50
2014.02.04 20:02
Blankanyu wellness-ellenes apát akkor lehet majd megváltoztatni, mikor a gyerkőc úgy 1 éves korában elkezd pancsolni. Azóta apa egész nap a medencében imádja a gyerekeit Én nem szoktam semmit se összeszedni amúgy se. Meleg vízben nem ücsörgök órákat, kádban sem. Én erről vagyok letiltve . Normál medencében fogok úszni, gyerkőcökébe is bemegyek (kb. térdig érőbe). Amúgy törekszem rá, hogy terhesen csak természetes vízbe menjek, de ennyi kivétel belefér .
Nálunk apa Szaffinál kategórikusan elhatárolódott az apás szüléstől. Én közöltem vele, hogy jó, akkor az én vezetéknevemet örökli . Végül az volt a taktikám, hogy ahányszor találkoztunk az ő valamely férfi ismerősével, megkérdeztem, bent volt-e a gyereke születésénél. Kb. a harmadiknál mondta, inkább bejön, mint még egyszer végighallgassa, milyen remek szülése volt XY-nak . Meg egy ismerősnek volt hatásos beszólása: ha a doki bénázik, hol akarsz lenni? a folyosón, vagy ott helyben, hogy fejberúgd?! Apa meg az erőszak, na persze
Barbi Ez tuti az idegességtől van, NYUGI (persze, mert az megy ám parancsszóra: Azt mondtam nyugi à á, köszi, most már sokkal jobb )
KRampa Jobbulást!
Alexa A félelem egy tök jó autentikus érzelem. Előrébb visz, rávesz, hogy újra, több szempontból átgondolj dolgokat. AZ pedig, hogy felismered, kimondod, hogy félsz valamitől, az egyik legfontosabb lépés. Naná, hogy félelmetes a szülés, én még így harmadikra is fosok tőle, pedig elvileg tudom, milyen. Mi másért beszélnék (beszélnénk, írnánk) annyit az előző szüléseinkről? . Anyaság egy kicsit más: vannak a saját elvárásaid magaddal szemben, vannak a közvetlen környezetedé, akiknek adsz a szavára (apa, anyukád, család) és vannak a társadalmi elvárások (szomszéd néni). Van, amiben összhang van, van amiben nem. Neked kell döntened, hol fogadod el mások tanácsait, és hol szarsz az idióta beszólásokra (nem kéne sapka erre a szegény gyerekre? Igazán köszönhetne előre nekem, kit érdekel, hogy még beszélni sem tud?! Drágám, te három hónaposan már pörköltet ettél! stb.)
Voltunk dokinál, megnyugtatott Azt mondta, hogy a terhességnek ebben a szakaszában nem gáz a 3,5-ös TSH, de azért ne hagyjam abba a gyógyszert. De nem is emelt a dózison Imádom a dokim <3 Szaffi meg ott állt mellettem és végig kérdezgette, hogy „az a pici feje?” meg hasonlók . Emili amúgy nem mutogatta magát, pedig nagyon igyekezett a doki rávenni, így kemény munkával elérte, hogy Hármaska végül a veséimet bámulta, mi meg az ő tarkóját . Mindezt 4Dben Majd legközelebb. Bár SZaffi arcát összesen 1x sikerült elkapnia egy fotó erejéig. Mesó meg folyton pózolt nekünk. Ahány lány… MEsó is alakított, rohadtul bosszantotta, hogy a doki nem játszik vele „hol a nyelved” játékot, úgyhogy kinyújtott nyelvel mutogatott rá, miközben a doki ultrahangozott
2014.02.04 20:08
Kitty Üdv itt! Én a helyedben örülnék a félrecsúszott gyereknek, legalább a másik oldaladon tudsz feküdni . Bizti nem középen van megtapadva, van ez így . Nekem Emili a bal alsó sarokban dekkol folyton, a kinti csajaim annak idején korrekt jókislányként középen voltak folyton. Befordult már a pici? Barátnőmnek most a 34. héten fordult végre be
2014.02.04 20:35
2014.02.04 22:12
2014.02.04 23:08
Krampa, lökött vagy! Alapvető, hogy nem olvasunk utána semminek, mert
2014.02.05 07:46
2014.02.05 09:39
asztok,
Barbi, örülök hogy mehetsz csütörtökön. A stressz sajnos okozhat barnázást, de még sok minden más is, szóval most meg nehogy azon izgulj, hogy most miattad van gond, mert túlzottan stresszelsz! Olvas ki gyorsan egy izgalmas könyvet, hogy jobban teljen az idő és gondolj arra, hogy nem sokára nem lesz időd olvasgatni
Krampa, sajnálom a barnát, na meg az újabb parát! A net tényleg jól rá tud pörgetni dolgokra, sajnos én is guglizós vagyok, ismerem a dolgot. Lénának ovális a fejformája (na nem tojás fejű azért) ezért mindig a fejkörfogata alapján sokal kisebbnek mérték uh-n, volt, hogy 3 héttel is, és a súlyát is nagyon picinek becsülték.. ahhoz képest ő volt a legsúlyosabb gyerekem a 3600 grammjával, közben azt jósolták, hogy 3 kiló se lesz. én is nagyon sokat izgultam, hogy miért olyan kicsi a feje, találtam ám rá mindent a neten....
Réka, nincs is jobb, mint egy családi dokilátogatás A csajok csak hozták az elvárt formát
Én is szedek gyógyszert alúlműködésre, de nekem ez a 1,5 alatti dolog sose jött szóba, legutóbb 4 körül volt. Én úgy tudpom rendelleneséget a sokkal magasabb érték okoz, van akiknek több száz a tsh-juk, akiknek igazán durván alulműködik.
Évi, gratulálok a tuti kislányhoz!
Jó lehet a torna nagyon.
Mi is megyünk wellnesselni március végén, én nem szoktam elkapni szerencsére semmit (kopp-kopp) Extrém meleg termálvízbe nem megyek, de szerintem a 32-34 fokos éléménymedence nem számít melegnek...
Mondjuk a babapancsoló úgy se ér max a térdemig, így nagy veszély nem hiszem, hogy leselkedik rám...
Katám javulgat, már enni is tud nem csak inni. Tegnap voltunk kontrollon, rossz helyre mentünk, mert a gyereksebészetre kellett volna én meg a traumatológiára mentem, de szerencsés tévedés volt, mert itt nem volt senki, ahogy bementünk kabátba már nézték is meg... doktorbácsi fagyit rendelt Katának receptre, hogy a hideg csökkentse a duzzanatot, így mind a ketten az ellátással elégedetten távoztunk.
Pénteken még vissza kell mennünk varratszedésre, az biztos nem lesz könnyű móka, mert most se hagyta, hogy hozzányúljanak...
A házat nagy valószínűséggel buktuk, valami idíóta tényleg lerakatott pénzt egy ingatlanirodában, ráadásul az eladót meg is vezették, hogy az foglalónak minősül, aminek a 2x-ét kell adnia, ha vissza lép, na meg persze a közvetítő jutalékát... Szomorúak vagyunk, mert már lassan két éve keressünk házat és ez volt az első, ami mind a kettőnknek mindenben tetszett
Voltam tegnap cukorterhelésen is, utálom, utána mindig olyan érzésem van órákon át, mintha porcukrot szívtam volna fel az orromba... Pénteken lesz eredmény, remélem nem lesz gond, mert más se hiányozna most mint egy kis diéta...
Délután a Müpában voltam a két nagyobbal megnéztük a Hattyúk tavát a Szegedi Kortársbalett gyerekelőadásában, eredetileg csak Alizzal mentem volna, de mivel most Kata nagyon ragaszkodik hozzám, így nem akartam őt lerázni. Neki is tetszett, bár végig ez miért, az ki kérdések özönlöttek, még jó, hogy nem prózai darab, így a mellettünk ülő nem maradt le végül is semmiről a folyamatos duma miatt
2014.02.05 12:41
@evicat: Nekem extrémszáraz a bőröm- pedig rengeteg a folyadékbevitel- és két dolog jön be nagyon: gyógyszertári körömvirág kenőcs, aminek valami undormány az állaga és a szaga, lassan szÍvódik fel, de nagyon hatásos. A másik a tiszta sheavaj én a netről rendelem (http://olivianatural.hu/). Egyszer már dokinál is voltam vele, akkor egy kombinált gyógyszertári kikeverésű pasztát kaptam, volt benne körömvirág, E vitaminos krém, neugranormon, ekcémakenőcs meg még valami olaj és az is nagyon bejött. Majd meséld el, neked mi segÍtett!
2014.02.05 13:04
2014.02.05 14:08
Ma nagyot léptem a „telep legigénytelenebb anyukája” címért folytatott versenyben. Kis madárijesztőmnek sikerült annyira lelkesen kergetnie a varjakat közértbe menet, hogy örömében összefosta magát. Én meg kivakartam a szarból a Spaarban, tudjátok, a pénztár után ahol a kosarakból a szatyrukba rámolnak a népek. De jó fej voltam, a kakást pelust kivittem az utcai kukába, ne szagolják a pénztáros nénik a fost egész nap
Most chipset zabálok, kívánom a sósat, a vérképem szerint amúgy is kevés só van bennem, úgyhogy legitim a bűnözés
Evicat Én sima neutrogénás testápolót használok most. Mondjuk amúgy meg semmit sem szoktam.
duckylion Jó lehetett a balett. Én még csak a bábszínházon gondolkodtam Szaffival, de pont ez a miért-mánia akadályozott meg eddig. Azért képes zavarba hozni néha a kérdéseivel. Tudod, van az a vicc, hogy Mi az ott, anya? Tehén. Hol? Na vannak ilyenek is .
Jó, hogy írtad, hogy neked 4 a TSH, hátha nem olyan gáz a 3,5 . Lombikhoz tudom, hogy nagyon sok, azt 2 felett el se kezdik (nekem legalábbis ezt mondták annak idején).
Varratszedés ráhangolódására nem tanítod meg cérnát kihúzogatni valami anyagdarabból? Én tuti bevetném Szaffinál .
Hellokitty Nem, nem múlik el szüléssel a hangulat-változás, sőt! Csak átalakul. Én nem tudok azóta híradót nézni, hogy gyerekeim vannak, mert folyton elbőgöm magam, hogy mennyi szörnyűség történhetne velük, és valljuk be, elég sokat nem lehet megelőzni. Na jó, bezárhatnám őket egy burokba .
Két lombik utáni spontánbabával meg naná, hogy extra para vagy, de ez is elnyomható magadban. Nekem tanulságos volt egy kolléganő, akinek inszemes gyerekei voltak, és még egyetemista korukban is minden nap leült velük tanulni, mert kell nekik a segítség . Na akkor éreztem azt, hogy attól még, hogy sokat vártunk rá, én vagyok a felnőtt, nekem kell ezt feldolgozni, nem lőcsölhetem át a gyerekeimre a saját parám. Úgyhogy volt néhány tudatos lépésünk (pl. hogy nincs légzésfigyelő) meg hát az első gyerek gyorsan és ügyesen csinált mindent, megszoktam, hogy hagyhatom próbálkozni, nem kötünk ki az ügyeleten. Bezzeg Mesó .
Blanka HA jól értem, szorongsz, hogy milyen bajokat okozhat a szorongás elleni homepatikus szer? Bocsi, de ez viccesen hangzott .
Krampampuli Kézről készült 3D képről jutott eszembe, hogy a váróba ki voltak téve prospektusok: csináltassunk bronz-szobrot a bébi kézfejéből, lábacskájából Tök élethű, méretarányos bronz lábfej Elképzelem, ahogy karácsonykor nagyi csomagolja ki a meglepetését… .
Azért lehet úgy is szexelni, hogy a behatolás ne legyen olyan intenzív… most nem részletezem, ha gondolod, átküldök néhány linket prviátban, tudod, itt folyton megy a privet gold
2014.02.05 15:42
@rekuja:mondom, hogy nem vagyok normális! De majd a dokinénivel megtanulok valami szuper meditációs vagy feszültségoldó módszert és szuper lesz.
A sós utáni vágyat teljesen át tudom érezni! Chipset és salsaszószt hegyekben tudnék betolni... és én is irigylem egy kicsit Barbitól a pihit. (No persze nem a miértjét)
Apropó, ha van közöttünk képzésmániás- vagy csak simán érdelődő- kismama, a munkahelyem kiÍrt egy nyereményjátékot személyiségfejlesztő kreativitástréningre, szóljon: küldök linket.
2014.02.05 15:53
Barbi: üdv a klubban! Nekem egy csomó napom így telik. Egy shopping-day után 3 nap fekvés, mert fájok.
Ducky-nak igaza van, stressztől gyönyörűen lehet barnázni.
Amikor én nagyon pánikolok, figyelem elterelésként v babacuccokat nézegetek - rámozdulok a babakocsi, légzésfigy. és egyéb témákra - v babacuccokat shoppingolok - ma meg is jött egy doboznyi vagy lakberendezek. Gondolatban persze, szigorúan csak gondolatban. Megy a nyígás a fiamnak, h mérje le ezt és azt és adja meg méterben, dm-ben, csak h a mértékegység átváltást is gyakoroljuk...
Ducky: Réka ötlete nem rossz, varrjatok egy kicsit a gyerekkel, hátha... v foltozzátok meg a plüssmacit.
Sajnálom a házat. Mi is így kötöttünk ki Mucsaröcsögén, kétségbeesésetekben ne kövessétek el ezt a hibát.
Örülök, h Kata jobban van, nekem a fiam egyszer a szemét verte így szét, de szerencsére nem kellett varrni. A fagyi szuper, én is elégedett lennék vele.
Régen a MÜPÁnak tök jó családi napjai voltak, nem tudom, h rendeznek-e még, de bábszínháztól kezdve a kézműves izékékig minden volt és tök ingyen. Egyébként ez vmi gyerekek részére lebutított verzió volt v az igazi balett?
Cukorterhelés
Blankanyu: normális esetben az orvost kérdeztem volna - mint, ahogy tettem is tegnap - de hétvégén nem volt pofám ezzel csesztetni.
Tudom, h nem jó a netet túrni, de egyszerűen nem tudom megállni.
Homeopátiás szert szedjél nyugodtan, max nem hat. Nem tudsz rászokni és a babánál sem okoz problémát. Onnan tudod, h mikor nincs rá szükséged, h egyszerűen elfelejted rendre bevenni.
Évi: A sheavaj tök jó, én a babának is spájzoltam be egy tégellyel, azt használhatod. Én egyébként felváltva kenem a pocakom és az arcom jojoba és argán olajokkal, itthon nem tudom, h hol kapsz. Sztem ha egy kicsit keversz belőlük a testápolódba, akkor teljesen jól fog működni. A sheavajat használhatod simán bárhová.
Egyébként én Clinique és Hortus Botanicus termékeket használok, ez utóbbi itthon nincs sajnos.
Hát, igen, Réka, bizonyos címekért kemény harc folyik a ltp klánban Nálam is megy a csipsz. De csak a mozis, sok E-s és a DM-es nachos. Emellett megy a narancs és a natúr activia ill hetente 1X-2X egy-egy süti. Már a terhesség előtti súlyomnál vagyok cipőben, most jön a +13 kilo...Hánysz még?
Az a helyzet, h a párom Private Goldos méretekkel rendelkezik, és így próbálhatunk mi nagyon óvatosak lenni (jelentem: próbáltunk nagyon gyengéden, ésszel játszani, de ami nem megy, azt ne erőltessük), maradnak az egyéb alternaív módszerek.
Kitty: mérséklődik majd olyan 4 és 11 éves kora között. Addigra ki tapasztalod, h a gyereknek mi viszi le a lázát, rájössz, h a 39 fokos hő nem halálos, a folyton hányó gyereket remekül lehet hideg cukros-sós teával táplálni... Aztán 12 évesen annyira kamasz lesz már, h menne kajálni a haverokkal, de nélküled. ...és mindezt Mucsaröcsögéről Pestre... Na, akkor megint kiver a frász és töröd a fejed az altermegoldásokon.
2014.02.05 15:58
@krampampuli: Na és akkor most mindenki irigykedik
Nekem átküldenéd azokat a linkeket, légyszi? Köszi.
2014.02.05 16:07
2014.02.05 16:14
Kitty, majd a gyakorlottak megmondják, de én sima gyógyszertári fürdetőkrémmel gondoltam... szuperelőre gondolkodsz, nekem ilyen kérdések eszembe se jutnak még!
A shophoz: nekem több termékük is megvan, az egyetlen furaság benne, hogy mivel tényleg nincs benne semmi adalék, a kozmetikumoknak- nekem szÍnezett ajakbalzsam van pl.- van egy jellegzetes illata, amitől spec. a terhességem óta kifordul a gyomrom, de erről ők nem tehetnek. És iszonyú kedvesek is! (Ökoanyu blogon olvastam, érdemes: http://okoanyu.cafeblog.hu/2013/11/04/i ... dezodorok/.
És ha már Ökoanyu, tanulságos kis olvasmány a gyerekruhák összetételéről: http://okoanyu.cafeblog.hu/2014/01/15/e ... ek-mergek/)
2014.02.05 17:54
2014.02.05 19:52
2014.02.05 21:16
2014.02.05 22:09
2014.02.05 22:11
@hrenata: Én jövőhéten megyek cukorterhelésre. Nekem ízlik az a lötty Olyan, mint a Sprite, amit asszem 20 éve legalább nem ittam Nem iszom ilyen típusú löttyöket. Egy fél citromot bele lehet nálunk csavarni. Azzal jó. Citrom nélkül viszont okádnék tőleBARBIHolnapra naaaaaagy csuri ♥ "
Na Battán ebben szigor van, nem lehet citromozni, ők keverik be, megnézik hogy megiszod és nem mehetsz közben sehova, ott kell ülni egyhelyben a 2 órát.
2014.02.05 22:35
2014.02.06 05:33
Anyaaaaam mennyit irtok latom mindenki kvara unatkozik horgoljatok baba cuccokat, azzal jol el lehet pöcsölni! Foleg mire megtanulsz jutyirol horgolni
Reka: 47-et unnepelt jan vegen. Ilyenkor mar lassan unokat kell dajkalni, nem sajat gyereket.
Szulessel mekkora makod volt, hogy gyorsan kint voltak. Jo, tudom... Gyorsan jonnek, nincs ido gatvedelemre enyem is gyors volt, biztos felt, hogy lemarad valamirol
Ez az uknagyis tok jo! Nem is gondoltam volna. Amugy en is igy vallom, gyerek maszatosan meg nem maradt hazassagkotesig.
-Akartam is kerdezni: mennyi idore viszik el oket szules utan? Marmint mennyi a normalis? Nalunk a 6 ora tuti nem az
Barbi: kepet kerek, ahogy allsz a samlin a kisagy mellett!!!
Oliver miatt szerintem ne parazzal, en mindig azt mondom, hogy hiaba kattogsz rajta, attol nem lesz jobb. Max Neked szarabb.
Es ooooo ez a barnazas ne stresszelj!
Dögunalommal en is igy voltam az elsonel, volt, hogy egesz nap Friends meg Two and a half man ment, es 5x vittem a kutyat setalni
Blanka: haaat ez az uh en tuti megorulnek, ha meg mindig nem tudnam, hogy ki van odabent... Fiu nevek nalunk is gazosak, nem tudunk kozos nevezore jutni
Apas szules jooooo! Szerintem mindenkepp menjen be, a szebbik vegednel (fejednel) legyen ha nem szeretne "olyanokat" latni. Nem fogja megbanni, amikor meglatja a pici fiat/lanyat eloszor
Ducky: nebassz szegeny! A varratszedes lesz meg gaz szerintem
Cukorterheles: sosem voltam. Biztos jo lehet
Ohhhh szegedi kortars (szivecske) orulok, hogy tetszett nekik! Ha jooo par ev mulva nem lesz meloja a kis balerinadnak, kuldheted hozzank tancolni
Ohhh Renata baszki ez a furdetes ne is irj ilyeneket mert elönti az agyamat a szar
Es szulesrol ne is beszeljunk en is parazok, ezert nezem itt a korhazakat, mert felek hogy nem erunk oda.
Evi: de jooooo! Kiscsaj! Orulok neki
Tornazzal lelkesen, en ma kezdtem kismama jogazni haaaat faj is tole mindenem odalent
Krampa: miapöcs??? Tutira veszem megint agyon shoppingoltad magad pihizzel, remelem azota mar minden rendben.
Ja olvasom tovabb noszex. Na azt en is csipáznám, ez a gyerek az osszes libidomat elvette!
Es latom a gugli nagy baratod kakilni meg remelem voltal mar azota
Kitty: hello! poent felre teve: nekem balra no a hasam. Mindezt azert, mert a jobb oldalon tapadt allitolag. Azert erdekes, mert akkor derult ki, mikor panaszkodtam a dokinak, hogy csak a bal oldalon erzem a gyereket, es mindig oda kuporodik. Hat ezert.
Furdetes: en meg most is sokszor csak vizzel. Annyira nem koszos, es nem marad budos igy sem. joooo persze honalj, kukac, fenek... meg van sikalva, de hajat is kb 3 hetente mosok neki, ugyis minden nap vizes lesz neki (zuhanyzik).
Jajjj csajok, meg nem allok egesz nap takaritani, fozni, mosni a kurvasokruhat ahhhh ma 9-tol 17:30-ig nem ultem le egy percre sem. Kiakaszto! A zuram meg persze a latin faszsagaval hogy kurvara mindenre raer es majd jovok meg majd megcsinalom... megorjit!
Tobb, mint 1 eve lakunk itt, es a gardrob/ruhatarolo rud a haloban meg mindig nincs felrakva. Mindig csak "holnap". Ezek engem bazira kiakasztanak.
A gyerek meg reggel 9-kor kel, du alszik 1 orat (ha nem alszik, nem birja ki es 7-kor elalszik aztan ejszakazik), aztan fent van ejfelig. Egyszeruen nem alszik el elobb.
Belegondoltatok hogy 4-5 honapon belul kint lesz a porontyunk?
2014.02.06 08:06
2014.02.06 08:18
2014.02.06 10:23
Reni és nem-is-tudom-ki-Írta-még: nem vagyok ám teljesen zokni ! Tudom, hogy a homeós szorongáscsökkentőhöz nem lehet hozzászokni- mivel gyakorlatilag nincs benne hatóanyag. De nagyon jófejek vagytok, hogy próbáltok nyugtatni.
Inkább arra gondoltam, hogy nem szeretnék rászokni arra, hogyha valami lelki-mentális problémám van, külső szerhez- még ha hatóanyag nélküli is- nyúljak egy belső megoldás helyett. Ezért kértem időpontot a mókushoz.
Nálam ma volt a hipercuki védőnő és többször kiemelte, hogy milyen fontos, hogy diétázzak. Azért nem értem, mert mostanáig fogytam, az eheti mérlegelésen is az eredeti súlyom volt "csak" meg. az sok félidőben? Mármint elég nagy bálna vagyok alapból,szóval semmiképp sem szeretnék sokat hÍzni, rajta is vagyok az ügyön...de beszélgetés közben erősen gondolkoztam, hogy basszus...tényleg kövér lehetek!
Duckylion: Nálunk se lehet trükközni citrommal, ilyesmivel. Odamész, megiszod és próbálod nem kidobni a taccsot, mert akkor inni kell egy újabbat. Nekem a húzóra-szájösszeszorÍt jött be előző alkalommal, ezúttal is ez a tervem. Már csak azért is, mert aki nem elég "ügyes", azt kommentelik a kedves nővérkék rendesen. Egyszerre mentem be egy csajjal, aki kortyolva itta eléggé elkeseredetten, megkapta, hogy ne legyen már gyerekes! De elmenni szerencsére el lehet, Így turizással fogok önjutalmazni
Ki Írta, hogy van szexpózos linkje? Én azt szeretném elkérni. Hogy őszinte legyek, az előző terhességem alatt kiszabadult belőlem a vadállat, de nem lehetett a veszélyeztetett miatt. Most tök jól elvagyok szex nélkül is, de azért ez érthető okokból nem a legjobb verzió Így, szóval minden ötletnek nagyon köszi!
Era: az én pasim nem latin, de elmesélem neked: 4 éve költöztünk be és megkértem, hogy fúrjon be a plafonba egy ikeás karnist. (Mindkét felét 3 ponton kell rögzÍteni) 4 hónap után úgy döntöttem, hogy akkor nekifutok én. Persze nem sikerült, de erre megcsinálta. A felét! A másik felét nem sikerült neki elsőre, azóta is ott lóg. (Egyszer legletteltem a lyukakat és megpróbáltam száradás után én is- szintén sikertelenül.) Szóval négy éve lóg a plafonból egy fél konzol... baromira zavar- őt is, rendszeresen el is mondja, hogy meg kéne csinálni-, de nem vagyok hajlandó ezt is megcsinálni. Többnyire nálunk is megvan, hogy mer-én-úgyis-itthon-vagyok (persze, de: home office-ban), de azért néha rájön a lendület, olyankor húslevest főz, meg porszÍvóz (mert azt utálok.)
A gyerekhez meg: nem akarja megmutatni magát... hát most micsinájjak?! Nem, nem. Ebből is látszik, hogy a mi kiskölkünk. Mindkettőnkre igaz, hogy amit egyszer a fejünkbe veszünk... Sajnos. Ez nem pont az a jellemző, amit feltétlenül el kellett volna sajátÍtania tőlünk. Cuccokat nem vennék április előtt úgysem, szóval ebben nem befolyásol, meg a ruhák nagy részét úgyis kapjuk majd. Egyedül az "zavar", hogy nem tudom neki azt mondani, hogy kisfiam/kislányom/vmi név, amikor beszélek hozzá. A baba is megteszi, persze.
Barbi: én is szorÍtok! Mindenképp tudósÍts délután! (Akiért ennyien szorÍtanak, annak biztosan nincs is komoly baja! Soksik!)
2014.02.06 14:20
2014.02.06 14:38
2014.02.06 14:54
2014.02.06 15:25
2014.02.06 19:01
Barbi, én is nagyon örülök! Egész délután csuriban voltam, de csak most jutottam el odáig, hogy benézzek! De jó.
Védőnő: tényleg van túlsúlyom, szóval felszedni nem igazán szeretnék, de a tartom a súlyomat nem éreztem vészesnek. Mostanáig. (Egyébként a nőt tényleg imádom, ezt leszámÍtva két kezemet összetehetem, hogy ilyen védőnőm van.)
Hangulatok: Nekem elég hullámzó volt az első 16 hétben, most már jobb. De az emberi hülyeségre- gyerek ugye nincs, azon nem is tudnám- úgy felhúzom magam, hogy kő kövön nem marad. És ami tök fura: van egy 8 éves húgom, akit imádok, majdnem mintha a lányom lenne, de most nem viselem olyan jól. Főleg a fizikai közelséget, egyébként. Pedig imádom...Annyira cuki az ott-van?-mekkora?-még-mindig-csak- ekkora?-idehozom-a-vonalzóm!-mit-csinálunk-egy-fiúval? stb.stb. kérdéseivel
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|