Zita:
Egyáltalán nem vagy túl direkt
Reni:
1 éve olvasgat a lányom felvilágosítós könyvecskéket. Kettőt kapott, az egyik a nagylánnyá válás minden területe, a másik konkrétan a szexuális felvilágosítós (beszarás, puncik röpködnek rajta, benne... )
Tud ő már dolgokat, persze, azt is tudják mindketten, hogy nem a hasam vágták, hanem a puncimból jöttek. Betét, tampon, menszesz - ezzel képben vannak.
A majd 10 éves nem menszeszel még, de érik, cicikéi vannak, alakult a testformája... Viszont, mindenből annyit vesz el, infót, bármit, amire érett. Könyvek ide-oda - azért vannak, hogyha megérik, de nem akar beszélni, tudjon mihez nyúlni, ne a suli világosítsa fel baromságokkal -, ott nem tart, hogyha kijön a baba, be is kerül valahogy... Fura, de ez van. Az sem jutott még eszébe, hogy oda bármit dugdosni lehet. És jó lenne, ha ez még nem járna a fejében. Nekem elég korán jött a nemi éréses fázis nála. 8 évesen kezdett a cicije beindulni... Azt hittem van még időm. Aztán a sokkot félretéve utolértem a lányt.
Mindattól függetlenül hogy nem is nekik való látvány
Sehány éves kislány könyvem nincs, csak hallottam róla, de nem tudom hol kapható. Elég sokat végigböngésztem... kiábrándító basszus. Hogy pasizz, hogy légy vonzó... nanemár. Szólval hogyan ne legyél önmagad, csak ribanc. Ilyeneket találtam. Aztán jött a puncikönyv, ami bár durván direkt a megfogalmazásában, de egyenes, poénos, gyereknyelvű, humoros, történelmileg végigvezeti a "nők" fejlődését. A punci neve vagy 50 féleképpen... ami sokszor nekem is új volt. És az egyetlen, ami érdekelte. Tény, nincs benne semmi álszentség. Ami viszont jó.
Bocsi a néha káromkodós szövegért... Ma rossz napom van...
Kaptam a doktornőmtől 2 kismamanacit. Ma felvettem az egyiket, és rájöttem, sokkal kényelmesebb, mint kigombolt naciban járni. Pedig csak egy napot voltam úgy, eddig viselhetők voltak. Nem akartam, hogy túl korán járkáljak benne, vagy nem is tudom. Biztos valami belémnevelt vagy társadalmilag rámragadt baromság. Úgyhogy, kismamanaci!!!
Én is láttam kínaiban kismamandrágokat, meg is lepődtem, de akkor még nem mértem fel a terepet. Mindenesetre szuper, mert csak nem egy vagyon. Kecskeméten van H&M, ott is elég jó árakat hallottam, ha igaz. Még nem tudom.
Mindkét lánnyal rengeteget híztam
Szeretnék most megmaradni normál súlyomnál! Sajnos a kajára nem tudok figyelni. Egyszerűen az megy le a torkomon, amit megkívánok, nem az, amivel figyelnék a súlyra. Majdcsak változik ez pár héten belül. Remélem!
Megint regény... Biztos kommunikációhiány. Ez van