eruska: bocsi, nem valaszoltam a mozeses kerdesedre. Szerintem nyugodtan tedd le a foldre, miert lenne furcsa? Onnan legalabb nem tud nagyot pottyanni
Mondjuk valoszinuleg az elso honapokban nem fog nagyon forgolodni
Fejes: nem kell fejni, csak tejszaporitas celjabol vagy ha be van gyulladva.
Valaki: azert volt sok tejed, mert fejtel.
A szervezet nagyszeru dolog, teljesen jol beall a kereslet-kinalat par het alatt. Amikor novekedesi ugrasok vannak, akkor kicsit tobbet kell mellre tenni a babat (nem kell szuksegszeruen fejni akkor sem!), es maris megno a kinalat
En mindket fiamat szoptattam kizarolagosan 9 (!) honapig, nem akartak mast elfogadni, utana is szoptak meg mindketten 1,5 eves koruking, es maguktol hagytak abba.
blancone: sajnalom a medence fajdalmat
Ez mitol van, mar most elkezdenek szetcsuszni a csontok ?!
Legzesfigyelo szerintem is kell, foleg ha kifogtok olyan hasonalvo gyerkocoket, mint az enyemek. Sehogy mashogy nem voltak hajlandoak aludni. Addig uvoltottek, amig haton voltak, amint hasra forditottam oket, aludtak egy percen belul.
bixi: tuti megtanuljak az angolt is, hiszen halljak !
timeya: a legzesfigyelo erzekelojet a matrac ala kell tenni, es erzekeli a matrac mozgasat, vagyis, hogy a baba lelegzik-e. A legtobb nem riaszt 1-1 legzes kihagyasanal, a mienk pl 20 mperc szunetre van kalibralva. De nalunk sosem volt vak riasztas (mondjuk masmilyen sem, ezert neha ki is probaltuk, de mukodott). A legzesfigyelorol meg annyit kell tudni, ahogy ugy erdemes azert venni, hogy mellette elvegzel egy tanfolyamot is, ahol megtanitjak, hogy mit kell csinalni, ha nem lelegzik a baba.
Nekem meg servem lett lanyok
Tegnap ugy fajt a koldokom es a kornyeke, hogy alig tudtam nenni is. Szerencsere a kisebbik fiammal eppen volt egy idopontunk a dokinal, igy megnezett engem is es megallapitotta, hogy sev
Egyenlore meg kicsi, azt mondta, ha meg egyszer lesz ilyen, menjek el hasi ultrahangra (nem babasra). Remelem, addig nem jutok el, hogy meg is kel muteni
Szep hetveget mindenkinek, pihenjetek!
Netty: mi van veletek???