Sziasztok!
Nem tudtok segíteni,hogy mi enyhíti igazán a hányingert,mert iszonyatosan rosszul vagyok.Még nem hánytam,de annyira küszöbén vagyok... Alig bírok létezni.
Vegyek be B6vitamint? Nincs itthon MagneB6 csak olyan ampullás fajta,amit be lehet venni szájon át vagy szuriba adva...A fiamnak adták amikor félóránként hányt szegény...Azt csak bevehetem,sima B-vitamin.
Beus,tényleg nem te hanem Evelin csinálta a fánkot!! Jajj,de akkor is úgy ettem volna még tegnap belőle.(ma már nem tudnék semmit legyűrni)
Jajj, HOLNAP fél3-kor lesz az UH-om!! ÚGY VÁROM!! Remélem minden ok!!!
emma87! Örülünk,hogy csatlakoztál!!
Azért jó lesz ha majd lesz kép egymásról meg több infó,mert én már kezdem elveszteni a fonalat,hogy ki-hol merre...
Vagy csak nekem ilyen szita az agyam...?
Akkor írjuk már be a profilba,hogy ki hol lakik pontosan... Jó?
Emma! Én mostanában mindentől rosszul vagyok,kajaszagtól főleg!! Reggel éhgyomorra éreztem,hogy egyik szomszéd főz valamit és kiakadtam,hogy mi az a kajaszag! De lehet már beképzelem! Mert családi házban lakunk,ennyire csak nem érezni át a szagokat!
Nagyon szép a vonalzód!!
Hajni: Én is minden reggel mérlegelem magam,mert heti szintem már vezetem a Várandós kalendáriumomat. Én pár napja mertem elkezdtem tölteni és visszafele a 4.hétig... Előbb nem mert mi van ha.... :/ Fotó nincs még benne,de heti rendszerességgel fogok csinálni képet...Ja van a 1.pocakomról egy video(képek összerakva),ha érdekel valakit...Na meg ha fel lehet tölteni...
https://plus.google.com/photos/11774046 ... enb_fqLswE
katinkababa: Nálunk még nem volt meg a nagy bejelentés. 23-án tervezzük csak akkor leszek 11hetes és nagy családi névnapozás... De amúgy sok ismerősöm tudja már,de a család még nem.Amúgy is UH-ot szeretnék mutatni nekik,holnap remélem jó kép készül.
Hope: Örülök,hogy jól vagytok és már otthon! Sokat pihenj és kíméld magad!! A kép nagyon cuki!! Holnap én is hozok...
Ja nem tudom már ki írta a kálcium pezsgőtabit,de ma vettem... 500g.os Pharmavit-et mert a Calcium Sandoz aszpartánt tartalmaz azt nem akartam!
Akkor HETI 1tabi elég a 8.héttől?
VAGY MENNYIT IGYAK? 500 vagy 1000mg kell??
VÉDŐNŐHÖZ már mindenki eljutott? Én még nem voltam,mert olyan izé lett az uh és a doki nem mondta. Meg vérvételes beutalós se meg semmit. Hú a vérvételt hogy utálom és vagy 5x fognak megint szúrni...ÁÁÁ!
Nitt: Én az első kettőnél,telefonáltam a védőnek,elmondta,hogy babát várok és kaptam időpontot aztán 4hetente találkoztunk...
Amúgy mi napra pontosan egy idő terhesek vagyunk!!
Vizeletminta amiatt kell úgy emlékszem,mert nézik,hogy tartalmaz-e esetleg fehérjét,mert az nem jó ha igen...már nem tudom miért nem jó,csak erre emlékszem.
Ha holnap meglesz az UH én is megkeresem a védőnőt...néztem a régi kiskönyveimet és már a 7héten írt bele...szóval már hamar megjelentem nála...
Hajni: Nagyon jó kis képet hoztál,már tök jól látszik rajta minden...én látom...szóval szupi!!
Szilvi: ez a szülőszoba műsor hol megy? Melyik adón,hánykor?Érdekelne,belenéznék...
Pókica: És mit árultok?
Szerintem nekünk ugyanaz a böngésző fut azért nem látjuk a 2vonalzót.
Én Google Chrome-t használok...Te is?
Kriszti: Örülök,hogy minden okés és hogy mégis elmentél a dokihoz.
Beus: Én őszintén, ugyan ilyen bátor voltam az elsőnél mint most te,de azért a szülés közben már nem voltam annyira az.
A másodiknál meg már ugye tudtam mire számítsak szülés tekintetében akkor meg azért voltam ideges...Emlékszem mondtam is a páromnak,hogy: Nem hiszem el,hogy megint itt vagyok,pedig nemrég(21hónapja) szültem és mégis?! Persze nem rosszból csak azért valljuk be,nem egy wellness dolog a szülés...
Na de nem akarok senkit paráztatni,csak azért meg kell dolgozni a kicsiért,nem is gondolnátok milyen izmokat kell használni,amiről nem is tudtad,hogy van!!
Amiatt a 2.nál mert könnyebb volt,mert tudtam hol kell nyomni...
De komolyan és kukkra nem értettem mit magyaráz az elsőnél a szülésznő!!Hogy hol és hogyan???!!
Na puszi,ma már nem leszek!! Szép álmokat!