Sziasztok!
Először is üdvözlet az újaknak
!
Voltunk dokinál, aki nagyon alaposan megvizsgált, és Ő is megerősítette, hogy hugikája lesz Bebének
!
Úgy örülök, mert nagyon szerettem volna mindig egy kislányt
!
Amit megállapított, hogy túl sok a magzatvizem
!
Ti találkoztatok már ilyennel?
Azt mondta,hogy nem kell megijedni, de ahogy utána olvastam...hát nem túl jókat olvastam, lehet akár a baba fejlődési rendellenességétől is, a pontos okát nem tudják,sok minden okozhatja, és koraszüléssel járhat
!
Kicsit félek
!
Sárgahibiszkusz: köszi a Csodabentes élményt
!
Én majd csak a 27.-28.hét környékén készülök, 4D-re, Bebével is akkor voltunk a 4D Genesis-be, és már olyan volt az arcocskája, mint amikor megszületett.
Lehet valakit érdekel,a Babamama tudakozó ügyfélszolgálati e-mail címén lehet igényelni 2013-as kupon füzetet, amiben sok kedvezményes kupon van mindenfélére, többek között a G1 Intézetben lévő 4D-re 50%-os kedvezmény van, 13.000 helyett, csak 6500 ft.
Nitácska: örülök, hogy jobban vagy,a vérzésre gondolok, és remélem, hogy sokat pihiztél:)!
Csilli: Neked is köszi az információt a 4D-ről, és Mi is oda fogunk menni
! Szorítok a kislányhoz
!
Sophie: módosult a kórház, a SOTE II.Női Klinikán fogok szülni, nem a Bajcsyba.
Cicamica: Nekem is ilyen borzalma szülés élményem van,minden fájdalom csillapítás nélkül, 18 órát vajúdtam, másfél órás volt a kitolási szakasz, ugyanis nem tudtam megszülni,mert nagy baba volt, 4kiló,59 cm,már zöld volt a magzatvíz, végül belekönyököltek a hasamba, és kinyomták belőlem a gyereket
! Dupla vágás kellett, hogy kiférjen a baba, több mint egy órán keresztül varrt össze, és nem úsztam meg szülési sérülések nélkül,mert méhsüllyedésem, hólyagsérvem, és végbélsérvem is lett.
Nem mérte fel jól a doki a helyzetet, mert meg kellett volna császároznia, mint utóbb kiderült!
Én is nehezen regenerálódtam utána, és egy életre tönkre tette a nőiességemet
!
Szóval bármennyire is nagy hasi műtétnek számít, és borzasztóan fájhat utána, de ezek után Én is a császár mellett teszem le a voksom...de nyilván mindenkinek más a véleménye, és a tapasztalata!
Kemse: gratula a fiúhoz! Azt szeretettek volna, lány után?
Ungeszbungesz: gratula a kislányhoz
!
Homano: Neked is ,gratula a kislányhoz! Úgy látom, hogy a lányok vannak többségben
!