Sziasztok!
ma én is voltam dokinál, nagyon jó volt! Legalább 10 percig nézegettük a kisbabánk. sokat izgett-mozgott, nyelte a magzatvizet, pedálozott a lábával. mindene tök jól látszott (orrcsont, gerinc, bordák, gyomor, ujjak!), de a neme egyelőre még titok!
jövő héten afp.
Iszonyúan feltöltött ez a mai doki látogatás. sokat beszélgettünk, nagyon jó volt. apa is repdesett a gyönyörtől, hogy ilyen hosszan nézegettük kismókust.
Gratula a 12.hetes ultrahangokhoz mindenkinek! Dalmadar, neked külön a kisfiúhoz is. ő a topik második fiúja!
Vivi: sok szerencsét és kitartást a tervezéshez. nekünk is kéne, hogy mi hogy lesz, mert csak két szobánk van plusz a nappali-konyha, de férjet nem tudtam még rávenni a tervezésre, azt mondta, hogy majd ha már jön a tavasz és lesz kedve kreatívkodni, akkor beveti magát.
Pont ma mondta a dokim, hogy a fővárosban 4 pic van: János, két Sote, és a Máv.
Babicsek: ne aggódj, minden rendben! Én sem érzem magam terhesnek, mondtam is a dokimnak, hogy ez a legunalmasabb szakasza a terhességnek, mert már nem vagyok rosszul, tele vagyok energiával, de még nem érzem, hogy mozog. De amúgy szerencsére én is úgy vagyok mint Niki, hogy most sokkal lazább és felszabadultabb vagyok. de ez az uh szuperül feltöltött! nem tudsz előbb menni magándokihoz?
Szandra: ez elképesztő! nekem rutinből szűrték a 36.héten a streptot. akinek pozitív, annak szüléskor adnak antibiot. bár a dokim így is azt mondta, hogy sajnos az esetek 5-10%-ban rejtve marad a fertőzés a szűrés ellenére is. De ha rajta van a kislányod zárójelentésén, akkor hogyhogy nem kezelték??? felháborító! és neked nem is szóltak róla...!!!!??
Nem ismerem a dokit, akit kérdeztél, én az Imrében Fülöp Tamásról hallottam jókat.
Viszont gratula a 12.hetes uhhoz!
nekünk is végig aludta azt a vizsgálatot. bezzeg most, egy pillanatra sem állt le.
A lányaink majdnem egyidősek.
Kriszta: édes Pumuklidvan. nekem egy kis tündérem volt a bölcsiben!
Mazsi: de jó, hogy érzed a kisfiadat (gondolkoztam, hogy azt írom Zétit.
de aztán rájöttem, hogy még játszik a Botond is
)
Kérdés: elfelejtettem megkérdezni a dokimtól, hogy mit jelent az, hogy lepény mellső falon tapad? ti is többen írtátok. mit jelent ez, tudja vki???
szép estét, én még hosszabbat írtam, mint Szandra!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ucika12 2012.02.22 21:21-kor.