Sziasztok!
Már jó régen voltam, mindenkinek gratula a szép pocikhoz, az esküvőkhöz és a cuki gyerekekhez, már alig várom, hogy én is mindenhová a gyereke(i)m képeit pakolgathassam, tutira az egyik legnagyobb büszkeség az életben
És olyan jóóó nézegetni a Tieiteket!
A védőnő dolog valóban elég kényes, nálunk - révén kisváros - elég időben tudtam tájékozódni, hogy melyik milyen (a 3 közül). Nálunk úgy van, hogy lakóhelytől függően kapod a védőnőt, és ami a kemény, utána a gyerekdokit is. Na nálunk ez a necces, van egy nagyon öreg bácsi, nem is értem, hogy ő még hogyhogy praktizál... Szóval én úgy csináltam, amikor jelentkezni kellett, hogy anyósomék címét mondtam be, amikor kérdezték, hol lakom, mert az a frankó körzet
Így az én védőnőm nagyon normális szerencsére, és a doki sem lesz rossz. Majd a terhesség vége felé sírok neki egyet, hogy "most sikerült saját lakásba költöznünk, de ugye így a végén már nem kerülök át máshová??". Remélem bejön
Az éhség nálam is rendesen jelen van, de szerencsére nem tudok sokat enni egyszerre, inkább eszem 5x egy nap. Nagyon rá vagyok állva a gyümire, műzlire. Még jó hogy nem csokira-chipsre
Én hétfőn voltam védőnőnél, és a legutóbbi alkalom óta 30 dekát fogytam
66 kg vagyok és 165 magas. Amolyan csípős tipus, tudjátok
Annyira nem bánom, hogy eddig maradt a súlyom, bár a hasam körmérete 5 cm-t nőtt
Viszont nekem nem alul van pocim, ahogy Nektek, hanem inkább felül... Meg oldalirányban. Nem tudom, miért. Majd készítek képet, és felteszem.
Molme, én sem irigyellek mosógép nélkül... Nekem sajna még így is előfordul ,hogy dől ki a szennyes a tartóból, pedig 2 tartóm van, és csak ketten vagyunk...
Háááát igen, ha a lustaság fájna...
Mi 30-án megyünk dokihoz, akkor beszéljük meg a 4D-t vele, szerintem mi megyünk 2x is, bár ezt a férjem még nem tudja
Majd meglátjuk, meg egyelőre még azt sem tudom, mennyibe kerül...
Ma a férjem elutazik 3 napos legénybúcsúra... Gondolhatjátok
Tavaly az esküvőnk előtt neki is ilyen 3 napos volt, hát szépen néztek ki a 3. nap végére
Jövő héten megyünk esküvőre, kellett hozzá ruhát venni, nem jók a csini cuccaim hasban ... Ma este én is megyek lánybúcsúba, de van egy olyan érzésem, hogy mivel nem ihatok, nem lesz olyan fantasztikus nézni, ahogy a többi csaj lerészegedik... Na mindegy, azért megmutatom magam, aztán max hamar lelépek
Az álmokkal kapcsolatban nekem is eléggé élénk a kép, bár én őszintén szólva a legtöbbször pikánsat álmodom...
Nem tudom, miért, mert amúgy nincs hiányom semmiben
Elég fura
Roni