Sziasztok! De jó újra köztetek!!!!
Gigi! Gratulálok a fiúcskához!!!! És már a nevét is kitaláltátok?
Nálunk az nehezebb lesz, mint a szülés!
És mi volt a 12 hetes uh után????
Vagy titok?
Meri! Szerintem jó döntés a táppénz! Én nagyon megbántam, hogy Bencénél csak a 6. hónaptól mentem táppénzre! Igaz, hogy a táppénz csak a napi átlag fizetés 70%-a, de hétvégére is jár, így egyáltalán nem kaptam kevesebbet, mint amikor dolgoztam, sőt volt, hogy többet is, és akkor még be se kellett járnom, csak itthon növesztettem a fenekemet!
Persze ez Eszternél tényleg más, ha zsebbe kap még a bejelentett fizuján kívül, akkor neki nem éri meg!
Ez a hülye pénz!!!!
Eszter! Mi volt ma a dokinál?????????
Titi! Gratulálok a kislányhoz! Remélem ha meglesz a vizsgálat eredménye, akkor végre már megnyugodhatsz, és minden rendben lesz!
Akkor most Annával mi is van????
Én ma voltam dokinál. Minden a legnagyobb rendben! 1,9 cm a kis bébike, és hallottam a pici szívét dobogni!
Annyira boldog voltam, hogy szinte repültem ki apához, aki addig Bencével volt a közeli szökőkútnál. Mutattam a képet, és Bence egyből, hogy neki is, neki is! És olyan aranyos volt, mondta, hogy itt a kistesó!
És tudjátok mikor lesz a következő 12. hetes vizsgálat? Pont a szülinapomon!!!! Remélem csupa jó hírrel fog megajándékozni az én kis babucim!
Most már mennem kellene a védőnőhöz, de baromira nincs kedvem, mert nem a szívemcsücske a nő! Amúgy is felfordul a gyomrorm egy-két szagtól, de a szájszagot végképp nem bírom.........