Halihó!
Gyorsan én is bejelentkezek, amíg a többiek alszanak.
Jaj, ez a három nap úgy elröppent, észre sem vettem. Volt egy csomó elmaradásom: hajfestés, szőrtelenítés, kocsimosás, fűnyírás, kapálás, stb. Bercó ezek után szokta megemlíteni, hogy körömlakkozás. A lábaimra ő választott színt.
Hétfőn még elugrottunk cseresznyét szedni a barátainkhoz, így most van mit csinálnom megint. Jut eszembe, köszönöm a felajánlást, Vindo, igen, kérek szépen meggyet. Imádom. Ráadásul most találtam egy jó kis receptet, sütés nélkül készítendő, gyümölcsös, a srácok csak falják.
Árminnak nagy gratula, menni fog az, még pár nap gyakorlás és kész menő manó lesz belőle. Tényleg, a beszéddel hogy áll?
Vindokám, ez a homokos móka nem hangzik túl jól. Nemrégiben a kollégám mesélte, hogy a neten látott egy házat, amit 65 ezerből építettek, homokzsákokból. Ha ennyi homokotok van, akkor simán felhúzhattok Rugónak egy kéglit.
Házvásárlás: nézelődünk rendesen, most még van egy, ami nagyon kedves a szívemnek, bár még csak képeket láttam róla. A környék is tetszik, a szobaszám is megfelelő. Hamarosan meg is tudjuk nézni, csak első lépésként a mienket kellene eladni. Jönnek érdeklődők, gyakorlatilag másfél hete jelent meg a hirdetés és már hárman is voltak. A tegnapi csajszinak asszem eléggé tetszett. De majd meglátjuk. Izgi nagyon.
Vindokám, az egyik legkedvesebb barátosnőm nálatok lett óraadó. Mondtam neki, hogy keressen meg. Valszínűleg szeptembertől meg is támad majd, kutatásmódszertanból kellene neki segíteni. Mehet?