Hahó!
Kiírták, h nem lesz víz fél napig, úgyhogy nem voltunk itthon, ikeáztunk. Az nekem olyan, mintha wellnessközpontban lennék. Mindig mondom is S-nak (nem viccből), ha nem jön be az egyetemi karrier, elmegyek oda dolgozni, úgyis van lakberes végzettségem. Bár nem tudom, kellenék-e én oda bárminek, de szinte akármi jó lenne.
Láttam, az egyik alkalmazottra az volt kiírva, hogy ikea akciócsoport, ez teljesen lázba hozott! ;-D
Osztálytali: volt két éve áltiskolai és középiskolai is. Igaz, ezek mindig tanár- és családmentesek, de engem érdekelne egyszer mindkét verzió. Elég érdekes fazonok voltak a gimis osztályban, sokan szétszéledtek a világban is mindenfelé (van, aki hazajön a talikra).
Közben kiderült, h Anyunak övsömöre van, tehát ismét elkapta a bárányhimlőt, és az ilyen korban így jön ki (már volt neki egyszer b.himlője). Volt ugye Anyák napján is. Szegény. Apunak meg még nem volt, így izgulhatunk ezen is.
Beszereztem a nyári szandálokat, magamnak is végre találtam (ez a nehéz menet: legyen legalább 41-es, de tiszta bőr, de ne túl drága, de most barnás legyen, mert a régi szandálom fekete, azzal fogom váltásban hordani, de legyen más fazonú, mint a másik, sarus, de levegős). No, találtam ilyet, még kényelmes is.
A Deichmannban semmi nem tetszett sajnos. Meg sokallom az 5 ezer forintot a nem bőr cipőkért. (Elég bitang járásom és lúdtalpam van, egy nem bőr cipőt/szandált egy szezon alatt teljesen lejárok.)