Halihó!
Vindokám, be kell vallanom, nem nagyon. Bár nagy szerencsém volt tegnap. Meséltem, hogy az osztályon most bárányhimlő van, le is zárták. De tegnap sikerült kikérnem azt az egy darab leányzót, aki már át is esett a fertőzésen, hogy kivigyem a vásárba. Így a délelőttöm azzal telt, hogy őt tologattam a kerekesszékében a vásárban. Egyébként semmit nem lehetett volna csinálni, mert a nővérek szombatonként nagytakarítást csinálnak, felfordulás van az osztályon, mi olyankor csak láb alatt vagyunk.
Ráadásul a kisfőnökünk elengedett mindenkit délben. Ez volt a második.
Itthon pihiztem egy kicsit, de utána elindultunk szandit venni, ami B-val nem egy könnyű mutatvány. Nagyon háklis rá, hogy mit adunk, adhatunk rá. Jó ízlésének hála, egy elephantent kellett megvennünk, de ezt legalább hajlandó lesz felvenni, meg azt mondja, hogy ez volt a legkényelmesebb. De ezért is végül a my box-ba kellett kimennünk. Jó későre értünk haza, a nagyok elmentek meccsre, mi maradtunk édes kettesben. De akkor meg azt nem bírtam nézni, hogy milyen "bejrut" van itthon, így nekiálltam takarítani, mosni, majd tornáztam egy kicsit, meg kártyáztunk Bercóval és már kb. 10 óra is lett.
Még angolozni is akartam egy kicsit, de az már elmaradt.
Ennyit sikerült pihennem.
Most meg mindjárt vasalni kezdek.