Sziasztok Lanyok
Ismet itt, mivel tegnap is voltam, leirtam egy csomo mindent es mire elkuldtem (elfelejtettem masolni) volna, eluszott minden
Eper 600 km az ut hazaig, haza fele 8 ora , visszaut meg 7 ora volt. Megalltunk ketszer, peluscsere+kaja (na meg rendor) , setaltunk 10-10 percet, mert hat az en hatam is megfajdul a sok ulestol, gondolom Noele is, csak meg nem tudja mondani
Az egesz uton aludt.
Mazsan ugye nem is olyan rossz ez a kettos unneplosdi , a maradek 363 nap ugyis a babak napja
na de vasarnap tuti nem jut ram egy perc sem, mert ma este megerkeznek anyosek, es hetfon este mennek el. Ennyit a 2. anyak napjarol
Na azert orulok hogy jonnek, utoljara decemberben voltak itt azota meg nagyon sokat valtozott Noel. Jaj, most jut eszembe, hogy neked meg logok egy storymmal, leirom priviben mert a lanyok mar vegig kovettek egyszer (lehet ezt mar irtam
) Orulok , hogy nincs komoly baja Pankanak, igy gondolom ti is megnyugodtatok , jo tornazast nektek
Annus reszvetem a haz keresehez, nekem mar a gondolattol is faj a fejem ha koltozni kell, na es a ket hercegnoddel kulonosen nem lehet egyszeru jobbra-ballra rohangalni. Szoval sok sikert , kitartas
A videot meg nem volt idom megnezni, de amint lesz egy percem bepotolom , kivancsi vok.
Menion 99%-ban az en es csaladom elete mar itt folytatodik, olaszfoldon, azert nem irom, hogy 100% mert soha nem lehet tudni mit hoz a jovo. De ha minden legalabb igy marad ahogy most, nagyon nyomos ok kellene ahhoz, hogy feladjak mindent es vissza menjek Magyaro.-ra, na meg nem utolso dolog , hogy nekem nehezsegeim mar nincsenek a nyelveket illetoen, de ha paromnak kellene magyarul tanulni megoszulne
Boldog is vagyok mert Noel egyik ajandeka egy fischer price magyarul beszelu labda, igy legalabb lesz ra esely hogy Lucio is megtanulja, hogy a negy utan nem a hat jon
Tegnapi ebedunk (mai is ez lesz) : levest foztem ( cukkini, zeller, krumpli, sargarepa) , zoldsegeket kivettem, majd 200 gramm lehez adtam 4 kanal rizs port (biztos tudjatok milyen gondolom otthon is van) 1 kanalka oliva olaj 1 kanalka reszelt grana. Draga kisfiam az utolso kanalig megette , pedig egy jo tanyernyi pep lett belole
(Igazsag szerint igy " kellett " volna kezdenem es nem rogton a krumplipure meg a repapure, de mivel nem tudtam ezert most igy folytatom...es kb. 1 het mulva maradnak a zoldsegek is a levesben)
Aztan 2 het mulva elkezdem a csirkehusit is.
Julcsi itt is a csirke mell, vagy pulyka mell az elso nem a maj, de mivel Aron is olyan mint Noel, (ha jol emlexem ) mindent eszik szivesen biztos ezzel sem lesz gond. A forgason meg ne is gondolkodj tovabb, Noel kb. tegnapelott beindult vegre es van koztuk egy par het kulonbseg, tehat tuti Aron is ha jonak latja megmutatja mit tud
Aniat en is sudocremet hasznalok, de bepanthen is nagyon jo, remelem sikerul legyozni a pottyoket es nem kell pelenka vevot keresni
Cicoka a delelotti alvasok nalunk is kitorlodtek teljesen, eloszor ebed utan alszik el. Ugyesek vagytok ti is mennyi finomsagot esztek mar.
Cicus mit is irhatnek neked, csodallak en is 4 gyerkoccel bonyolult az elet , gyere mikor csak tudsz
Lovaszkata nem is hallottam meg , hogy letezik ez a hurok, igy nem tudok segiteni sajna. Nalunk is bonyolulta valt a vedekezes kerdese, en is gyogyszert szedtem es tokeletesen meg voltam elegedve. Erre most nogyogyaszom egyaltalan nem ajanlja : abortusz, Noel hugi/ocsi nem fejlodott tovabb, verproblema....szoval total ellene van. En meg kovetem megbizom a dokimban teljesen.
Szep napot mindenkinek, megyek takaritani mert este anyos+apos ellenoriz