Sziasztok!
Bocs, megint régen nem voltam már, de mi szokás szerint jövünk-megyünk.
Igen a találkát Nenuékkal én is akartam írni, tök jó volt!!! Édesek ezek a gyerkőcök külön-külön is, na de együtt! Megfogták egymás kezét, vigyorogtak, talán ők értették is egymás gügyögését…
Az az igazság, hogy már tegnap este jöttem, hogy írok, de elolvastam a verset, amit Eper kirakott, és úgy elérzékenyültem, hogy inkább pityeregtem egy jót a kanapén, az írás meg elmaradt.
Annus: de jó, hogy jöttél! Izus szája meggyógyult már teljesen? Házkereséséhez sok sikert! Nagy dolog ez kérem szépen!
Bei: jó hogy te is benézel azért néha. Réka nagyon ügyes kiscsaj, nem semmi, hogy miket tud már! Jársz még Zumbára? Én a héten kezdek el Bosu- és step aerobikra járni, nagyon várom már!
Menion: durva ez a bíróságos sztori, remélem többet nem kell menned és a tag sem talál majd vissza a munkahelyre, ha már dolgozol. Én tuti fosnék az ilyen alakoktól.
Aniat: üdv köztünk! Édes a kislányod!
Eper: gratula Rékának a forgáshoz! Ügyes! Többet ne tegyél ki ilyen versikéket, jó?
Tkatinka: ügyesek vagytok ti is, hajrá Kincsőkének a forgáshoz! Ne aggódj, Bogi már forog 1 hónapja, de teljesen ötletszerűen, van, hogy napokig nem adja elő a tudományt.
Mazsan: remélem már nálatok is jobb az idő, legalább plusz fokok vannak… Az éjjeli kelést sajnálom, fogzástól lehet, vagy miért?
Brumika: ha tényleg ennyit használ a Dévényes torna, akkor Barni jövő héten már futni fog….
Nagyon ügyes egyébként, csak gratulálni tudok!
A zárt topic ötletet én is támogatom!
Velünk minden rendben, Bogi napról napra változik, nagyon édes, sokat dumál, sokat mozgolódik. Egyre szerelmesebb vagyok!
A hétvégénk jól telt, pénteken voltunk csiri-biri tornán, Boginak továbbra is tetszik, csak észrevettem, hogy néha neki sok a zaj és a zsibongás, és ilyenkor elkezd sírni. Most itthon is szól rádió napközben, hogy szokja a folyamatos alapzajt. Most épp jót alszik az utazóágyban itt mellettem a teraszon.
Szombaton este Rockmajálison voltunk, szabadtéri koncertekkel. Bogi a kemény metal zenén is simán elaludt a szinpadtól kb 50 méterre, úgyhogy bírja a bevetést a lelkem!
Tegnap délelőtt szinte végig aludtunk, délben anyák napjáztunk, aztán délután a nagyszülőkre hagytuk Bogit, mi egy kinti grillezős bulira voltunk hivatalosak, de az idő elég változékony volt, ezért inkább úgy döntöttünk, hogy csak ketten megyünk.
Ma tök szép idő van, 23 °C, kint vagyunk egész nap.
Mindjárt csatolok képeket a mini taliról!