katinkababa
én nem néztem utána de azt mondták nincs nagy különbség a bébiétel gyártók közt a kecskeméti talán azért jobb mert hazai és így az itteni igényeknek még jobban megfelel....hát cukrot meg sajnos figyelni kell
sajnos a sütőtököt asszem mi már csak üvegből tudjuk kipróbálni mert piacon már nincs
pedig igyekszem sajátkezüleg csinálni a HT-t
lányom irománya
6tzhujioi9ilpé-dfghhzjk,ikj7tzbb grrrrrrrrrrrrrrv f lmlkommkpmr
bei
hát már aránylag jól vagyok nagyon makacs vírus és baci lehetett mert még most is hőemelkedésem van de ez így már nem gond...
már csak a néha rámtörő köhögés bajos meg hogy még mindig rekedt vagyok....napok óta nem volt semmi hangom képzelheted
Laci örült de még így is sokat nyomtam neki a sódert...
úgy néz ki a többiek megúszták de lekopogom!
ha elmegy akkor elsőre egy hónapra aztán hazajön elrendezni a ki-belépést...mert nem tudhatjuk hogy sikerül-e lehet hogy valami nem lesz ok és akkor ha hazajön nem akarjuk hogy 2 szék közül a földre essen így addig még nem lép ki csak ha már biztos a helye
késöbb meg mi megyünk hozzá mert mi nem vagyunk kötve...
aztán meg mivel cukros szoktak lenni vizsgálatai ezért azok miatt akkor kell jönnie szóval kb havonta találkozunk majd ...mindez persze pénzbe is kerül és hát azért megy ki mert az nincs vagyis az elején még ritkábban aztán ha jól megy akkor sűrűbben tudunk jönni-menni
néztem vonatjegyet repülőt mert kocsival nem mernék menni gyerekestül hisz a kocsink nem olyan hogy bízzak benne...szóval
nálunk az előke tényleg állandóra van már feltéve
tkatinka
hát nem vagyok orvos de a taknyoskodás nem tejallergiának néz ki de amondó vagyok hogy legyen igazam mert tejallergia ááááá
nagyon sajnálom hogy ennyit kell szenvednetek!drukkolok hogy végre kiderüljön mi a baj
mazsan
na jót nevettem a pisilős mérlegelésen
így most vajon pisi nélkül vagy azzal mérték le?
én bizony adnék neki ha kelne...bizonyára nem olyan laktató neki a tejcsi hogy átvészelje vele az éjszakát de ha lenne tejem én az űrből tojnék rá mit mond az orvos ha a gyerekem éjszaka felsír....
csak azért hogy végig aludja az éjszakát nem kezdenék neki tápszert adni hogy jól betankoljon éjjelre amíg lenne tejcsim addig csak is azt adnám!....és NE HAGYD SÍRNI!!!!én egyszer halgattam másra és hagytam de soha többé! én boldogan vállalnám a felkelést éjszaka akár 1 évig is ha nekem lenne tejem!
eper
a mininő remekül van...apát pörgeti az ujja körül
most hogy én kiestem a pikszisből és apa volt többet vele hááááát vérszemet kapott
most nem akar meglenni megint magában és a hintából is ki akar fordulni szóval már minden uncsi neki a cipelésen kívül
tegnap még a naplementét is kint néztük és olyan szép idő volt hogy egy szál bodyban pucérkodtunk
reggel meg voltunk pszichológusnál és ott is nagyon szépen csinált mindent amit kellett...
cicóka
hát akkor a múlt hét a mozgás fejlesztésére a mostani meg a beszéd fejlesztésre volt kihegyezve....lehet hogy beosztja
nem lehet mindent 1xre
cedis
én nem is próbáltam a teát és a vizet....addig míg tejet tudok neki adni én a szomját is azzal oltom ...épp pár napja beszéltük Lacival ezt mert a melegben már látni hogy nem mindig éhes hanem szomjas és Laci is kérdezte de mondtam neki hogy mivel kapunk tejet a gyüjtőből és a fagyóban is még van ezért addig azt kapja....a tej nagy része víz és a gyerek súlya még mindig alatta van a korához képesti átlagnak úgyhogy semmi nem szól a tej ellen
brumika
háááát ez tényleg őrült és vicces...én asszem mikor ezt elkezdte nem hagytam ennyire beterrorizálni magam...asszem akkor durrant el az agyam mikor a wc-re én is csak így tudtam menni és akkor is kapkodva....na akkor vettem egy nagy levegőt és azt mondtam hogy eddig és ne tovább....szóval vagy megacélozod magad és igenis elmész zuhanyozni vagy mást csinálni és kibírod hogy addig ordít vagy teljesen ellehetetlenülsz...
amúgy nagyon okosak szóval amint rájönnek hogy nem érik el a célt már abba is hagyják és leszoknak róla de ha azt látják hogy őrült módon rohansz és azt teszed amit akarnak akkor miért ne követeljenek minden figyelmet és időt maguknak?
különben megértelek nagyon édes érzés mikor csak téged néznek és semmi nem olyan boldogság mint a te arcod felbukkanása én is imádom! pl orvosnál is a doki össze vissza forog vele a gyerek nyaka meg kitekeredik annyira csak éééééén vagyok jó a doki meg reklamál hogy "hééééé hát ide figyelj ,ne csak mindig anyát nézd"
julcsi
fejessalit hogy készíted el neki? én a céklát is akarnám e nem tudom azt is hogy kéne csinálni...én azt csak mindig készen vettem
gesztenye masszában szerintem nincs cukor de lehet hogy rosszul emlékszem
tkatinka
nutriton....nagyon imádom!egy csodaszer! nálunk éppen elfogyott most anélkül vészeljük át a 7végét de lehet hogy ha nem fektetjük le kaja után akkor nem lesz baj....meglátjuk
receptes de sokáig elég....én itt olvasok tükrözésről de teljesen ki vagyok tőle!én addig nem engedném míg vévig nem csináltam mindent az ágy nálunk teljesen lejtős 4db könyvet raktunk a gyerekágy fejvégi lábai alá! és sose fektetem le kaja után és hasra is csak akkor ha rég evett ezért van sokat a hintában és a hordozóban ami persze a gerincének nem olyan jó de az biztos hogy a refluxos kinlódástól jobb...azt mondják így gyengébb lesz a hátizomzata de én mérlegeltem és úgy vagyok vele hogy majd megerősödik neki...
segítségen nem sok lesz....tesóm ugyan itt van de őrá csak akkor hagynám hamuszáj és akkor is max 1 órára...vész esetre "tartogatom" nagynénémet aki nagyon megbízható nyd-as pedagógus de mivel őt a tesóm elég gyakran igénybe veszi nem akarom még én is sűrűn lefoglalni...szóval kivételes esetekre azért van megoldásom csak a mindennapok biztosan nehezek lesznek na de ez se élet hogy itt vergődünk hónapról hónapra és lassan rámegy a házasságunk is
mazsan
összeszorult a szívem...de gondolj arra hogy már nem tart sokáig és hazajöttök
julcsi
tükrözés
isten ments!!!!
én magamnak se engedem pedig van gyomorbajom bőven de mindek tükrözni ahoz hogy kimondjuk h refluxos valaki....annyira egyértelmű jelei vannak....
nálunk is ilyen a gyerek mint Kéra de az ágy emelésével és a nutritonnal minden gond megoldódott eszembe se jutna ilyen kínnak kitenni az altatásról nem is beszélve...