Sziasztok, őrült és vicces napok vannak. Képzeljétek a kisfiam, ha csak a látómezejéből eltűnök, visítva sír és követel vissza, így csomó mindent tudok már 1 kézzel
csinálni és a wc-ből is résre nyitott ajtónál kiabálgatok ki neki (jó, hogy a szellőzőn a szomszédok is hallják, hogy "drágám, sietek hozzád...pici türelmet...stb
) aztán a legviccesebb ma volt, leizzadtam a melegben és napközben zuhanyozni akartam, mivel ma alig aludt, gondoltam viszem magammal a pihiszékben. Igen ám, de ahogy behúztam a zuhanyfüggönyt, sírt, kihúztam, ránéztem, nevetett, behúztam, sírt, kihúztam nevetett, végül feladtam és kiszálltam, most zuhanyoztam, hogy apa megjött, de vicces jelenet volt...viszont az nem olyan vicces, hogy ez mitől lehet ilyen erős?? Szeparációs szorongás korai, és néha szabályszerűen többször igényli, hogy bújjunk össze, cirógassam, viszi az arcához a kezem, dugja a kis arcát, imádom, de lépni nem tudok, ha fenn van mostanában, Odáig fajult, ha séta közben 10 percnél többet beszélgetek valakivel és nem vele foglalkozom, addig visítva sír, amíg nem rá nézek újra, olyankor azonnal nevet....egyrészt örülök a kötődésnek, de mi lesz így velünk???
Cicus, mi azt hiszem nem "találkoztunk" még itt! Üdv neked és gyere majd még!!! Gondokat sajnálom
Menion, hűűű te jó ég, gyógyulj meg és ne kapja el a kislánykád, se a férjed, neki jó munkát, vagyis "alles Gute" hogy stílszerű legyek
Bei, mi is ennyiek vagyunk, azaz ma 6500 g és talppal 69 cm. Most kapunk rizspép receptet!!
TKatinka, a fene egye a dokit, ennyi szenvedés után nem segít jobban, sajnos ilyenkor nincs választás, menni kell magánba
Mazsan, tök jó, hogy a fejecske tartás rendben lesz, a pisis sztori durva, hát nem gyerekekkel dolgozik az a némber??? Mit várt? Hogy egy 4 hónapos baba udvariasan megkérdezi, hogy "engedelmével kérem, merre van a toalett???"
Éjjeli etetés nehéz ügy, mert mi azért nem hagyjuk még ki, mert a kisfiam, ahogy Balászka is, nagyon keveseket eszik néha nappal, most is gyakori a 120-150-170 és a nem a 200-220 ml per alkalom...az a lényeg, hogy nagyon ne lépjük túl a napi előírt adagot...azért döbbenet, hogy változik Barnusom is, hiszen nemrég még a túlevéseiről panaszkodtam, meglátjuk mit segít a rizspép!!
Cicóka, jó időtöltést anyudéknál!!! A sütőtök hipp-ben csak az van??? A barackban ugye Eper is észrevételezte,hogy írtam, hogy a fele nem barack, kérdezte is valaki a boltban, miért nem fagyasztottam le mikor nyáron babát vártam, neki nem mondtam, de ti tudjátok, miért nem tudtam
Cedis, nálunk Barni imádja és igényli a teákat, kis édeskömény, vagy csipke enyhén megfőzve forralt vízben ezeket váltva ma is vagy 120 ml lement a kaják között!!!
Mi jól vagyunk hasilag, visszatértünk almázni, azt imádja, holnaptól délután rizspép is, aztán szerintetek krumplival vagy répával, vagy sütőtökkel folytassam a kóstoltatást harmadiknak amivel nem járok úgy, mit a barackkal??
Na megyek, férj is kér egy kis összebújást, nem csak a fiam
ő most alszik épp...
Szép estét nektek is!!!