Új privát üzeneted érkezett!

poci??????????????????

Kép
zsani78

mia!
Azért ügyes vagy! Szép Laura baba! És szép a neve is ;).

Edi!
Jó az a 2D-s kép amit feltettél...

Én komolyan mondom, már minden nap megnézem azokat az UH képeket amiket kaptunk...azt is amit Lizyvel, azt is amit most. :lol:

d.dodó

Dodó: Örülök, hogy tetszik az új vonalzóm. :)
Délután unatkoztam kicsit, és kreáltam egyet...
:wink:

Edi: Csudi szupik a Nike zoknik! :) Nagyon vagesz lesz Boti benne!

Mia: Cuki a kislányod nagyon! Azok a combik! :) Szépen kivehető a punci is... :lol:

Poci????

Emi

Emi

email4
Budapest

Poci nem jön...
:(

Jó éjt kismamik!

Emi

Emi

email4
Budapest

Én is vártam volna pocit!!
Reméljük reggel korán jön!

Jó éjt!
Én holnap reggel még benézek, de délelőtt fél 10-től (ki tudja meddig :) ) kimenőt kaptam. Megyek a lengyel barátosnémmal a bevásárló központba nézelődni, talán venni is ezt-azt, ebédelni (egyikünknek se lesz suli).

d.dodó

Hahó!
Gyors bekukk – főleg Poci miatt, de látom, hogy sehol :( Remélem nincs semmi gond! :roll:

Őssejt – Bébike, Meme és Niki véleményét osztom :wink: :lol: Végképp nem gondolom, hogy ez az a téma, ami miatt a mai helyzetben bárkinek hitelt kéne bevállalnia... De ez az én véleményem :roll:

Emi, sejtettem hogy ez lehet mögötte. Mondjuk szerintem ez nem így van :wink: Emmával olyan görcseim voltak az első 3 hónapban, hogy fetrengtem, otthon voltam, felkelni se tudtam. Visszamentem 3 hónapra dolgozni, aztán az utsó 3 hónap megint otthon – nem éreztem, hogy hátrányom lett volna, pedig a végén (min. 1 hónappal a szülés előtt) már nehezen mozogtam, úgyhogy nem voltam edzésben :?

De jók ezek az Uhos képek! :P
Edi, igen az első Emma :D És félelmetesen hasonlít az Uhos képre az életben :shock:
Ettél pizzát? :D Marha jók a zoknik! :D Boti már most határozott egyéniség :lol:

Fú Dodó, jó nagy a pocakod! :O Én is most kerestem elő összehasonlításképpen, és van különbség, de nem ekkora! Ami sokkolt, hogy Emmával a 18. héten már +6 kilónál jártam :shock: most meg csak +3 :wink: látszik is rajtam így összehasonlítva :oops:

Meme, nálunk sem lesz pólya. Emma miatt most gondolkoztam rajta, mert abban bizti könnyebben megfogná, de amit Manorka is írt: nyáron szerintem meleg lesz :? Azért 40 fokban nem biztos hogy hosszú ujjút adok majd rá :wink: Persze most még nem lehet tudni, hogy milyen idő lesz :)

Jajj írjátok itt a krémleveseket – úgy megkívántam :lol: Már egy csomószor direkt olyan kaját eszem, amit lehet csípősen :oops:

Freyja, hú car egy helyzet :? Az ilyen népek meg ugye szeretnek élni vele :evil: Drukk hogy hamar legyen megoldás!! Hűű micsoda sztori az ikrekről :shock:
Vááá akárkivel beszélek a házban, mindenki ki van akadva ezen a pótbefizetésen, de akkor kik azok akik minden szart megszavaznak mindig?? :evil: Csipet, ez sajnos a mai Magyarország :cry: elkeserítő... :cry:

Niki! Hogy megy a FEKVÉS? :wink: Nekem nehezen :oops: Nem tudom hogy bírja aki a 9 hónapot csinálja így végig :oops: Tudom, a cél meg minden, de könyörgöm akkoris :oops: Aki csinálta már, az tudja hogy miről beszélek :lol:

Na elhúztam én is :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Zsani: ÉÉÉÉÉÉNNNNN VÉKONY????? :shock: :shock: :shock:
neeeeem :oops: nem kifejezetten duci sem, csak mellesleg túlerős és ehhez arányosan töltött galamb :lol:
bérlővel kapcs: sajnos önkormányzat se gyám nem segit. Nekem sincs szivem a babával macerázni épp ezért szeretném ha elmenne még a héten- mielőtt megszül... vagy a foglalót buktam :cry:

Edi: ezek a zoknik... cukiság :)

Mia: Grat Laura babóhoz. :D

Barbuss: kösziiiiii :roll:

Jó éjt kismamik :)

Kép
freyja

Bébike,
én is a Skribánál szülök :)
Magánrendelésére jársz? Nekem a Margit krt.-i rendelője van közel.
Úgy látom egy nap eltéréssel vagyunk kiírva :) Úgy tudom van egy szülésznő, akivel rendszeresen együtt dolgozik, de én sem ismerem ...
Sokan mondták, hogy a szülésznő fontos ... de mivel első babámat várom, erről sincs semmi tapasztalatom.

Őssejt ...
Csajszikák, ez egy egyszeri összeg, amit bekérnek, vagy amíg fagyasztják csengetsz? És meddig tárolják?
Bevallom, a Bolgárkerékben mindig kaptunk erről anyagot, de először a 90%-os down kíséretében, így mindent eldobtam, ami rájuk emlékeztetett, másodszor a szívultrahang mellé, de akkor meg a nagy mappa úgy elvágta az ujjam, hogy megutáltam azt a mappát is, ment a kukeszba.
Most itt állok bután ...

Szülés ...
Meggyőztetek egy kis időre, hogy inkább a természetes szülést válasszam, valaki írta a 4 kis érzéstelenítő szurit, már be is véstem az agyamba, feltétlenül rákérdezek a dokimnál és kérni fogom, ha lehetséges.
Az a rész, hogy apa bejöjjön még függőben, nem az a "feltétlenül ott akarok lenni" típus :)
És én sem tudom ... akarom én, hogy szenvedve, kiszolgáltatva lásson? Félre ne értsetek, itthon nem smiknben alszom, mély kapcsolatot ápolunk, de azért ... ki tudja belőlem mit hoz elő a fájdalom ...
Van némi önuralmam, a fájdalom küszöböm ugyan nem túl magas, de azért nem nulla ...
Viszont néha elpattan az agyam, főleg igazságtalanság, butaság láttán, na, egy nővérke szóljon be rosszul, azért akkor van rá esély, hogy beszólok ...
Ezért válsztottam női orvos, mert a férfi dokinak sanszos, hogy valamit felelek, ha "nyugtatgat" ...
Jobb előre okosnak lenni, mint utána a férjemtől bocsánatot kérni :)
Nem hiszem, hogy valaki bejönne vele, anyám kilőve, barátnőim lelki és nem testi barátok :) Vagy a férjem, vagy senki ...
Majd lebeszélem a Mindenhatóval, hogy Ő legyen mellettem :)

Ez a torokgyuszi egy agyrém, még mindig gáz a torkom, hangom zero :(

Édesek a képek, amiket feltettetek ...
Az elején 2 hetente mentem bekukkantani ... amióta gyermekem kikopog, valahogy lenyugodtam ... de ezek a képek inspirálnak egy újabb kíváncsiskodásra :)
Vendég

sziasztok

Freyja, nekem is elég hamar nagy lett a pocakom, már két hónaposan el kellett mondanom a főnökömnek és a kollégáimnak hogy baba van a pocakomba mert nem tudtam igazán takargatni.
Mindez karácsony előtt volt, gondoltam ha nem szólok januárban jól meglepődnének :-)

mindenkinek üzenem hogy fantasztikusak a baby képek :-)
nézem őket és elszorul a szívem, alig bírom kivárni hogy az apróság már itt legyen velünk.:-)
A Margit kórházba fogok szülni, ti?
További szép estét!

Kép
lanzsi

Kép

12-én készült...mi lesz még ebből, ha már most ekkora?

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Anyamaci, tényleg Te is Eszternél szülsz? :D Juj, de jó, :D akkor majd dumcsizhatunk róla! Te hogyan választottad őt? Nálunk egy barátunk barátja, szóval sok személyes infót is hallottam róla, de szakmailag is nagyon jókat.
Tudsz valamit a János-beli szülésfelkészítő tanfolyamról? én szívesen eljárnék, de még nem érdeklődtem. És igen, én is a Margit krt-i rendelőbe járok, legközelebb március 1-jén megyek hozzá!

Kép

Kép
bébike4

Jó éjt lányok, megyek kidőlni, holnap rendesen visszaolvasok!

Mercy, szép a pocak!

Kép

Kép
bébike4

jó reggelt :lol: :lol:

Pocak
hol jársz????????????????

Mercy
nagy pocak,nekem is ekkora kb :wink: :wink:

Emi
jó a vonalzód nagyon :wink: :wink:

Mamaki
veled mi van?vagy irtál tegnap?még nem olvastam az előző oldalt :oops: :oops:

Niki
fekvéssel mi van??én csodálkoztam is hogy neked nem fekvést mondtak először mert én ugy tudtam ezt kell :oops: :oops: kutyu??

Dodó
szuper ügyi vagy,alig várom hogy kipróbáljam a recepteket :wink: :wink:

bibar

Niki
most olvastam vissza és a prividet :oops: :oops: természetes hogy megkérdezi a férjem,ne viccelj!!remélem van valami altternativa :oops: :oops: :oops:

Edi
hihetetlen cukik a zoknik :wink: :wink: :wink:

Mia
édesek az uh-képek nagyon :wink: :wink: :wink:

bibar

Jó reggelt!!
Anyamaci!!!Mindenkinek szíve joga eldönteni szeretné e ha a férje bent lenne, ő szeretne e bent lenni. Emiatt senki sem ítél el. Ha inkább egyedül szeretnél szülni, szerintem az is érthető. Amúgy én is úgy látom ahogy Te.Vagy a férjem vagy senki.Én sem tudom sem az anyámat, sem valamelyik barátnőmet bent elképzelni magam mellett. Max a vajúdásig. De utána ...ááááááá.
Barbuss, hát nehezen megy, bevallom. Igazából amikor csak lehet fekszem, meg ott kötögetek, nézem az olimpiát, de azért időnként fel kell kelnem. Nekem ez a csak wc-re, meg zuhanyozni kelés nem megy. Elmosogatok, kiviszem a szemetet, beteszem a mosást, leszedem a szárítót,stb. Ezek szerintem szépen elosztva a napon nem olyan megterhelő. Na és kicsi gyerek mellett folyamatosan feküdni. :lol: :lol: :lol: Ez vicces!! Most még azon gondolkozom, hogy szerinted ülve vasalgathatok?Szegény férjem, csak gyűlik itthon a vasalnivaló, ő rohangál még a kuttyal is. Szerdán délelőtt tornája van.Szóval alig lesz ideje még kitakarítani is. Anyum is ajánlkozott, hogy kivasal, lehet élek is vele, de besegíteni így ülve egyszerre keveset.Szerinted?????
Mercy, nagyon szép már a pocakod!!!!
Bibar, nagyon-nagyon köszönöm!!!!!! :oops: :oops: :oops:
Hú, csajok, úgy fájt tegnap ahasam.Nem kellett volna az a 3 szendvics. Olyan telhetetlen vagyok.Ááááá.Haragszom magamra.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar, nálam is gáz.Remélem helyre jön. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar!Menj csak át a nagyonbaba oldalára.Tök más lett az is!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Jó reggelt!

Hol a reggeli műszak? és pocak miért nem jöttél még?????????

bibar: ahogy elnézem minden nagyonbabás vonalzó átállítódott :shock:

Kép
zsani78

Sziasztok Lanyok!
Itt vagyok...koszi a hianyolast.
Gyorsan irok, hogy mi volt tegnap
pocaklako

freyja: nekem így fényképen vékonynak tűnsz :lol: egyébként nekem is hamar látszott a pocimon (bár gondolom először a felpuffadás miatt), már kb12hetesen kismama nacit vettem, annyira szorítottak pociban a nadrágraim. aztán leállt az a rohamos növekedés, nem kell megijedni!

néztem a nagyonbabát: lehet, h nem is tudjuk visszacsinálni a vonalzót? legalábbis én úgy láttam :(

mercy: neked is csini a pocid :wink:

Kép
zsani78

Jó reggelt!

Én egy jókis rókázással indítottam :? Ez már tényleg a szülésig tart???

Niki, én azt mondanám, hogy ne vasalj ha van aki megcsinálja helyetted :? Ha mégis, akkor csak úgy ha nem kell nyújtózkodnod az ülés miatt! Nekem is nehezen megy a fekvés :? Ha nem muszáj, azért nem akasztok mindent Gábor nyakába, úgyhogy napközben fekszem amennyit tudok (mosás, teregetés, főzés, rendrakás ilyenek nálam is bejátszik), ő meg inkább az emelgetős dolgokban segít, meg pl elintézte egyedül a nagybevásárlást, mert nekem konkrétan azt a példát hozta a doktornő, hogy na úgy ne hajolgassak ahogy a kosárból be-ki pakolásnál :? Jövő héten megyek dokihoz, akkor kiderül hogy ez mire elég... Persze ha muszáj, akkor szigorítok, de Anyumat se lehet a végtelenségig kifacsarni szegényt :(

Évi, még Te buknád a foglalót?? Fú ez milyen :shock: Az igazságos szerintem az lenne ha már nem lehet őket kitenni, hogy ha az eladó nem tud eleget tenni a kötelezettségének, vagyis időben átadni a lakást emiatt, akkor ő szeg szerződést, vagyis nektek duplán járna vissza a foglaló :roll: de nem vagyok jogász...

Anya maci, persze,aTe döntésed hogy hogy szeretnéd! Nekem állítólag nulla a fájdalom küszöböm - legalábbis orvos Apukámtól ezt rendszeresen megkaptam :lol: szal én is be voltam tojva :wink: De hidd el, hogy ez annyira más szitu, hogy ha esetleg bent lesz a párod, akkor sem fogja úgy megélni, hogy nyafizni lát! Sőt! Ediig minden Apukától, aki bent volt szülésen csak azt hallottam, hogy le a kalappal a szülő nők előtt :wink: Állítólag a kitolásnál én azt kiabáltam, hogy "Bocsánat, de már nem tudok csendben maradni mert annyira fáj!" :lol: A dokim meg közölte, hogy ne aggódjak, megszokta, ez neki a munkájával jár :lol:

Remélem Pocinál csak a nettel van vmi gond azért nem jön :?

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Pocak
na végre :wink: :wink:

ez durva hogy egyforma vonalzónk van :wink: :wink: :wink:

Niki
hát igen gyerek mellett feküdni,na ez elég nehéz...
ülve vasalni???háááát :oops: :oops: :oops: :oops: bizti lehet de a karodba tuti izomláz lesz!! :lol:

bibar

Ja igen!

Mercy, csini a pocid :wink: Lesz ez még nagyobb :D

Poci, végre! :lol:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Tegnap mar olyan keson ertunk haza, hogy doltem be az agyban. Az uh-on minden rendben volt, a picike koranak megfelelo a a fejecske atmeroje 5,5 cm, es oriasi szerszam meg mindig. Igy csinalt a doki neni: :shock: Tyuha jo nagyon nott Riccardo...
Sajna fotonk megint nem lett, mert a Manom egy percig nem volt nyugton, pedig nem adtam neki semmit :oops: Mondtam a dokinonek, hogy hogy jartam a genetikai vizsgalattal, igy tegnap 2d-n a legfontosabbakat megnezte, mar amit egy 2d-s gep tud. Mindent rendben talalt, a genetikai vizsgalatot pedig azt mondta megprobalja o megcsinalni nekem a korhazban ahol o is dolgozik, majd ugy intezi a dolgokat, mert kulonben a genetika az nem maganrendeleses lenne. Majd ott mindent jobban megneznek.

Annyira el voltam kenodve tegnap, hogy igy kiszurtak velunk, hogy uh utan elmentunk shoppingolni a porontynak. Tegnap kezdodtek a disney napok az auchanban, es nagyon sok cuccot talaltam neki tenyleg jo arom. Vegre kapott micimackos agyszettet, fejvedot, paplant, huzatot, matracvedot. Kifogot, meg egy agynemut, szunyoghalot, micimackos szennyeskosarat a szobaba, babakocsiba pledet. Ja es zoknikakat. Asszem ennyit vettunk neki,igy lassan osszeall a babaszoba.
Most pedig megyek es visszaolvasom a tegnapi beirasokat.
Mindenkinek szep napot, :D :D :D :D
pocaklako

Pocak
jaj de jó hogy minden oké :lol: :lol: na képeket kérünk a vásárolt cukiságokról!!!! :wink: kár hogy nem kaptál a babáról képet,nagyon fickándi :lol: :lol: :lol:

bibar

Jajj de jó, hogy minden rendben :P

Bibar, hát én is remélem :? Nagyimról kiderült, hogy van egy hasi aorta problémája, ami miatt életveszélyes állapotban van :cry: Most jár vizsgálatokra hogy mikor tudják műteni,ami már önmagában rizikó az ő korában :cry: Szal Anyunak van most elég baja anélkül is,hogy még hozzánk is járjon főzni meg ilyenek :(

Barbi

Kép

Kép
barbuss

poci: jó hír, h minden rendben! kár, h nem kaptál képet, de sebaj! a fő, h Te megnyugodhattál! kérünk képeket a micimacisokról!!!!!!!!!!

freyja: nekem is kínai, h miért Nektek kéne bukni a foglalót?! ha nem tudja átadni a lakást, akkor nem neki kéne fizetnie?????? kinek az ügyvédje írta a szerződést?

Kép
zsani78

Barbuss, köszi, hogy mondtad. Az ülve vasalásnál meg tudom úgy oldani, hogy pont előttem legyen, se nyújtózás, se semmi.Max ahogy Bibar írta egy kicsi izomláz.Az meg rámfér. :lol: Annyira nem tudok magammal mit kezdeni, annyira szeretnék itthon TENNI valamit, ezért gondoltam erre.Csak úgy módjával. Na a hajolgatás az pont megy ezerrel nálam is, mert MANÓHOZ le kell hajolni, nincs mese, egy nap kb. milliószor.
Poci, örülök, hogy rendben van minden a kispasival!!!!! Kis olasz dzsigoló!!Megyünk ám majd látogatóba Larával!!!!!! :wink:
Na megyek, picit fekszem, Riki úgyis szétkapta már a lakást. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Bibar, köszi :)

Niki, tenni akarás nálam is megvan :? Gábor "lecsesz" ilyenkor mindig, hogy nekem most sokkal fontosabb dolgom van ha nem tudnám :lol: Inkább próbálj leguggolni vagy letérdelni, az még mindig jobb mint hajolgatni :wink:
Apropó: kipróbáltam a Lioton gélt és szuperjó! Tudom, egyenlőre off-topik vagyok a visszér témával :lol: De hátha vkinek később szüksége lesz rá :wink:

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Reggeli műszak!!!

CSAJOK! HOGY LEHETNEK MAGUKTÓL UJ VONALZÓK????

Hát sajna a mai kimenőm, a barátnőzés elmarad, mert barátnőm kislánya bárányhimlős lett! :(

Éjjelünk katasztrófa volt. Még jó hogy fél 11-kor már mi is lefeküdtünk. 11-től el is kezdődött a "virrasztás". Lizynek először orrszívás, de nem volt neki sok benne, mégis be volt dugulva az orra. Majd hiába "követelt" engem, még mellettem se nyugodott meg, dobálta magát. Ekkor nézem, meleg a homloka is. Na, egy adag Nurofen. De amig az el nem kezdett hatni, addig csak dobálta magát, és keservesen sírt. Most 8-kor jókedvűen ébredt. Az a tippem, hogy most törte át az alsó rágófoga az inét. Még nem engedte megnézni!

Hó változatlanul szakad! Hajnalban már egyszer takarították, most takarítják ujra.

d.dodó

Reggelt lányok:)

Mások a vonalzók, mert már csak egyedit lehet kérni a nagyonbaba.hu-tól :D Sebaj, végülis így sem rosszak azért....

Reggel hallgattam megint a kis manósegűűt, szundizott, de felébredt rá azonnal... megint elkezdte püfölni, meg rugdosni... annyira jót nevettem. Aztán elúszott... Imááádom :P

Pocak
örülök, hogy minden rendben :wink: és a cuccok, tuti oltárian klasszul néznek ki :P

Mercy
Szép pocak :)

Niki
:oops: :roll: most jutott eszembe, hogy kérdezted a múltkor, hogy tudjátok-e cserélni Ti azt a fedőt. Persze, nálunk is Apukám csinálta, de ha nem vállalja be a férjed, akkor inkább káérjetek meg egy szerelőt. És pattintós fedőt vegyetek, az jó tartós :)

Péntek van dejóóóó.....

Lanzsi
Én is a Margitban fogok szülni, Te ott kinél??? szülésznőd van?
Vendég

Pocak!
Szupi, hogy minden rendben van! Sajnálom, hogy nem kaptatok képet!

anya maci!
A 4 kis érzéstelenítőt én kérdeztem. Kérdezz rá nyugodtan, de egyáltalán nem biztos, hogy Magyarországon ilyen van.

Barbuss!
Én is most néztem vissza. Lizyvel ilyenkorra +8 kg-ot híztam. Most itthoni mérlegen 1,5-et.....ez a védőbe ugyis több lesz (saccra ugy 2 -2,5), mert ruhástul mérnek ugyebár. És télen elég sok ruha van az emberen.

Ebéd: nálunk ma gombócos káposzta lesz!

d.dodó

Bébike,
én is márc.1-én megyek Eszterhez :) 18.20
Egyébként semmi személyes kapcsolatom nincs hozzá, így alakult (véletlenül :), de nagyon szimpi, jó, hogy "ember", ez fontos, érdekli az is, hogy velem mi van, én mit akarok :)
Érdekel a szülésfelkészítés, meg minden, de semmit nem tudok semmiről. Te is a "közelben" laksz? Mert ha megtudsz valamit, akkor szólj :) Ezt teszem én is :)
A vonalzód még mindig 19+2-n áll, most már 2 nap eltéréssel szülünk :) én júli 12-re vagyok kiírva ...

Szülés,
ha apuka szeretne bejönni, persze bejöhet :)
Emellett elképzelhetőnek tartom, hogy pont ötvenszer gondolom meg magam, ahogy közeledi az időpont :) Lehet, hogy engedékenyebb leszek, lehet kockább :)

Vonalzó,
borzalmas ... ha nem lennék terhes, tetszene ez a kis visszafogott stílus, de így a hormonok hatására akarom a rózsaszínt!
Megnéztem a honlapot, úgy látom uniformizáltak bennünket!
Ha valaki talál egy jobb honlapot, szóljon.
Vendég

anya maci!
Nekem a kicsi vonalzóm más oldalról van! Katt a vonalzómra - Lizyére, és akkor megnyilik az oldal.

Én is ukat fogok csinálni!! Mert mivel egyforma mindenkié, igy azt se látom ki írt éppen....már a vonalzóról megismertem mindenkit! :lol:

d.dodó

18. hét! :lol: 8)

d.dodó

dodó,
nem is figyeltem, hogy egy másik országban élsz ... tény, ahány ház, annyi féle ...
Na, akkor megint újragondolom ... ezt a gerincérzéstelenítést nem akarom, de valami azért jó lenne ...
Aztán ki tudja, az is kiderülhet, hogy egy amazon vagyok :wink:
De addig ne álljatok egy lábon :lol:
Vendég

lilypie.com

vagy picibaba.hu - n vannak vonalzók.

d.dodó

dodó,
kattogtatok én a vonalzódra, de semmi :?:
Vendég

picibaba.hu-n most nézem regizni kell ha vonalzót akartok, de megéri, mert szépek vannak!

d.dodó

Nem tudom beilleszteni a kódomat! :( Mindig csak egy részét teszi ide....

d.dodó

jó reggelt,

még mindig cudarul? mi ez a vonalzósz@ság????

Mercy

mercedes79
Győr

Csajok teszek fel kepeket Nektek Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
pocaklako

Nem lettek a legszuperebb kepek, de nagyjabol latszik. :lol:
pocaklako

poci: ezeknagyon ééédik :D

nálam a cudarul után nem ? hanem .

Mercy

mercedes79
Győr

pocak!
Szupi dolgokat vettetek!!

Na, végre elkészült a vonalzó! Mégis a picibaba.hu-ról van.

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?