Bébike,
én is a Skribánál szülök
Magánrendelésére jársz? Nekem a Margit krt.-i rendelője van közel.
Úgy látom egy nap eltéréssel vagyunk kiírva
Úgy tudom van egy szülésznő, akivel rendszeresen együtt dolgozik, de én sem ismerem ...
Sokan mondták, hogy a szülésznő fontos ... de mivel első babámat várom, erről sincs semmi tapasztalatom.
Őssejt ...
Csajszikák, ez egy egyszeri összeg, amit bekérnek, vagy amíg fagyasztják csengetsz? És meddig tárolják?
Bevallom, a Bolgárkerékben mindig kaptunk erről anyagot, de először a 90%-os down kíséretében, így mindent eldobtam, ami rájuk emlékeztetett, másodszor a szívultrahang mellé, de akkor meg a nagy mappa úgy elvágta az ujjam, hogy megutáltam azt a mappát is, ment a kukeszba.
Most itt állok bután ...
Szülés ...
Meggyőztetek egy kis időre, hogy inkább a természetes szülést válasszam, valaki írta a 4 kis érzéstelenítő szurit, már be is véstem az agyamba, feltétlenül rákérdezek a dokimnál és kérni fogom, ha lehetséges.
Az a rész, hogy apa bejöjjön még függőben, nem az a "feltétlenül ott akarok lenni" típus
És én sem tudom ... akarom én, hogy szenvedve, kiszolgáltatva lásson? Félre ne értsetek, itthon nem smiknben alszom, mély kapcsolatot ápolunk, de azért ... ki tudja belőlem mit hoz elő a fájdalom ...
Van némi önuralmam, a fájdalom küszöböm ugyan nem túl magas, de azért nem nulla ...
Viszont
néha elpattan az agyam, főleg igazságtalanság, butaság láttán, na, egy nővérke szóljon be rosszul, azért akkor
van rá esély, hogy beszólok ...
Ezért válsztottam női orvos, mert a férfi dokinak sanszos, hogy valamit felelek, ha "nyugtatgat" ...
Jobb előre okosnak lenni, mint utána a férjemtől bocsánatot kérni
Nem hiszem, hogy valaki bejönne vele, anyám kilőve, barátnőim lelki és nem testi barátok
Vagy a férjem, vagy senki ...
Majd lebeszélem a Mindenhatóval, hogy Ő legyen mellettem
Ez a torokgyuszi egy agyrém, még mindig gáz a torkom, hangom zero
Édesek a képek, amiket feltettetek ...
Az elején 2 hetente mentem bekukkantani ... amióta gyermekem kikopog, valahogy lenyugodtam ... de ezek a képek inspirálnak egy újabb kíváncsiskodásra