Sziasztok!
Én is elmaradtam, bocsi, de a hét a nagytakarításé volt, és még nem vagyok teljesen készen
Máskor max 2 napba telik.
Katinka: Millió gyógypuszi Kincsőnek, sokat gondolok rátok,
Mazsan: szerintem határozattan jobb a fejtartása Pankinak. Csak így tovább, masszírozd és minden ok lesz.
Julcsi: igazi pasi Áron is
Ja, és várd ki a végét, 2-3 év és meggondolod magad
Brumika: továbbra is megy a drukk a jó alváshoz, de légyszi küldj erőt, mert most mi éjszakázunk sokat. Úgy 2-től 4-ig énekel a fiatalúr, ami még önmagában nem lenne baj, de ehhez közönség is kell neki
Bei: szerintem semmi gond nem lesz a tápi miatt. Egyik ismerősöm is azt kapja, és még ők sincsenek 6 hósok. Gratula mászáshoz!
Menion: örülök, hogy minden rendben Annával. És igazad van nem kell tankönyv szerint fejlődniük. Én is a torna miatt tök izgatott voltam, állandóan gyúrtam a gyereket és ideges voltam, hogy semmi változás. Aztán egyik nap még nem ment, ami másnap már igen, és ez azóta is így van. Kedden még üvöltött, ha hasra tettem, szerdán meg már fél óráig bírta és közben végig dumált.
Cedis: a fentiekben írtak miatt NO PARA, nem eszik olyan forrón a kását. Enyém gyerek is öklözött még s héten és emelte a lábát is. Ma meg este a pelenkázón masszázs közben szépen olyan határozottan nyúlt előre és húzta magához a macit, hogy szebb nem is lehetett volna.
Autósülés: mi még egyelőre nem gondolkodunk újon. csodálkoztam is, hogy ez felmerült
Én már kb 1 hónapja nem használom az újszülött szűkítőt, mert úgy vettem észre, hogy nem kényelmes neki, főleg mert akkor még anorákos időszak volt.
Glutén: nekem is azt mondta a védőnő, hogy adhatok HT kekszet, de én nem akarok, vettem inkább bio zabpelyhet. Sőt azt is mondta, hogy tehetek kis cukrot az almába, teába...stb, mert nem ettől, hanem a későbbi cukorkázástól romlik a gyerekek foga. Mindegy, egyelőre én nem teszek semmibe, bár barátnőm gyereke, sosem kapott 2 éves kora előtt, 3 évesen mégis fogszúvasodáa volt
Rólunk: hát sajna már Barni sem cicizik, néha még cuminak odaadom, meg hát nekem is nagyon hiányzik a szoptatás. de máshogy azért összebújunk. Minden délután, befűtök, vetkőzünk és egy nagyot hancúrozunk a nagy ágyban. Van, hogy csak csikizünk, van, hogy csak nézzük a csillárt és trubadúrkodunk
Barni, ha kanalat lát a kezemben, azonnal nyitja a száját. Alma, őszibarack eddig ok. Ma volt répa uzsira, kb 60 g-ot bepakolt, nagyon ízlett neki. Szóval haladunk a hozzátápival. Nagyon sokat sikongat, és dumál. Mozgása is sokat fejlődött az elmúlt két hétben, már hasra is fordult többször, de ez még elég meglepő számára így gyorsan vissza is fordul. Hason már hernyózik, emeli a popsiját és szépen betérdel, de olyankor a fejét még befúrja a szőnyegbe. Nagyon édi ilyenkor. Oldalra imád fordulni, és bár balra kezdte el, most inkább csak jobbra csinálja, sőt jobb oldalra
fordulva alszik el.
Nekem már nem kell bogyikat szednem, de doki szerint még figyeljünk oda. Voltam fodrásznál, kozemtikusnál manikűr-pedikűr, tornázni és ma már futottam is, igaz csak 3,1 km-t, de jól ment. Tehát nem lehetetlen az őszi félmarathon. Ja és a kilóim is elindultak, Szóval tényleg jobban vagyok.
Millió pusszantás mindenkinek