Mercy: látom Edi már leírta Neked a menetet és látom sikerült is. Édes nagyon a pofija!!
Köszi Edi!
Heni: én gondolkodtam ilyen képen, párom szülinapjára ajándéknak, de csak most látom, hogy Te Nagykanizsán vagy. Sajna messze vagyunk egymástól. Pedig tetszenek a képek nagyon, ügyi vagy hozzá!!
Poci: de jó, de jó! Akkor meg duplázol! Remélem, sikerül képeked is hoznod. Várunk nagyon! Óóóó, most látom, hogy mégsem duplázol. De akkor is látod ma, ne légy szomorkás emiatt.
Így legalább 2 hét múlva is látod! Gondolj erre!
Edi: Boti körbe lesz véve Zoékkal
Hát ezért volt olyan csöndben mostanság, szugerálja a pajti babákat, hogy Zoék legyenek!
Valóban minden terhesség más és más. Én is az elején arra gondoltam, hogy ez a rosszullét oka, oszt nem.
Apum azt mondta, mikor meséltük neki, hogy most is kislány érkezik, hogy nem baj, a 10-ből egy csak fiú lesz. Khmmm... mondtam, még max.1 gyerkőc, de az sem tuti, majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.
Meme: én nem pólyázom, mert mi a babakocsi mózesében hozzuk haza (ami elég merev, mivel kívűlről műanyag - Chicco
), amit autóba is be lehet majd kötni. Másrészt én Nórinál sem használtam, pedig téli baba, így nyáron szerintem végképp melege lenne (már ha jó időnk lesz). Én a praktikusságát mégis abban látom, hogy amikor jönnek a rokonok, barátok baba nézőbe, akkor bele lehet tenni és nem kell attól félni, hogy ha meg szeretné fogni a babát valaki, akkor nem fogja kellően majd a buksiját. Szerintem manapság már nem annyira fontos dolog, mivel kiságyban is egyenes, keményebb felületen fekszik, egyébként meg szopizni lesz fent az első időkben.
Szerintem amiket leírták rucikat elég, esetleg ha hűvösebb lenne aznap, akkor még mindig tudsz ráteríteni egy kis takarót.
Mia: ha azzal a módszerrel próbáltad a képet leszedni a videóról, amit Mercynek is írtam és annak ellenére fekete lett a képed, akkor az csak annyit jelent, hogy abból a progiból, ahol a videót lejátszod nem tudsz képet "lopni". Másik videó lejátszóval kell megnyitnod és akkor menni fog. PL.KMPlayer tuti nem engedi a Alt+PrtScr való képmásolást.
De aztán lehet, hogy Te nem az efféle módszerrel próbáltad, csak gondoltam hátha...
Brokkoli leves ügyben nem engem kérdeztél, de nálunk eléggé bevált módszer az, ahogy főzöm. Pedig lánykám az ilyen krémleveseknek nem híve. Szóval a brokkolit húsleves alaplében megfőzöm, turmixolom és 2 db Camping sajtot (az a normál henger alakú) nyomok bele. Rottyan egyet és kész. Tetejére pirított kenyér/zsemle kockákat szoktam rászórni és van hgy egy kis reszelt sajtot is. Nyami
Próbáltam már normál camping sajttal és füstölt ízűvel is, mindkettő finom.
Lanzsi: üdv köztünk!
Mire végzek egy oldal olasásával, nyílik egy új
Barbuss: mi sem vetettük le Nórinál és szerintem most sem fogjuk.
Pizza... nyami.... jajj de ennék én is egyet, jó kis margaritát. Szerintem ha jóízűen etted, jól esett, akkor semmi gond, nem minden nap eszel ilyet. Egészségedre. És kár hogy nem maradt nekünk
Gratula a 20.-hoz!
A UH képen Emma nagyon hasonlít önmagára, a pofi vonalaira gondolok. Szinte egy az egyben ugyanolyan, mint most. Édes!