Új privát üzeneted érkezett!

mia!
Recisben a brokkolikrém leves!

Lanzsi!
Irom, hogy itt a topikunk alatt van egy receptes topik (közvetlen ez alatt a topik alatt). Reciket légyszi oda irjunk...igy könnyebb visszakeresni! ;)

d.dodó

Próba 1 2 3 :-)

Kép
lanzsi

hát ez nem a vonalzó lett :-(

Kép
lanzsi

d.dodó rendicsek! bocsika
lanzsi

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM

Kép
lanzsi

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM

Kép
lanzsi

sziasztok

én elköszönök, megyek haza a munkából és ápolgatom a férjecskémet, múlthéten kivették a manduláját szegénykémnek, és még eléggé szenved.

de jövök holnap is, nagyon tetszik az oldal :-)

köszi a sok segítséget

:wink:

Kép
lanzsi

Barbuss
óóó azon az első képen, igazi manó. Ugyan olyan kis pisze orru mint Emma :)

éééééédes
Vendég

Mercy, hidd el, én is felelősen gondolkodónak tartom magam, és nagyon alaposan utánaolvastam, sőt, ahol én dolgozom, ott aztán hemzsegnek az orvosok, szóval én úgy érzem, a lehető legtöbbet utánajártam a döntésnél és mi így döntöttünk. Sajnos szomorú eseteket bármilyen témánál lehetne említeni. És sajnos nem minden betegségnél, nem minden stádiumban alkalmasak az őssejtek, de az orvostudomány fejlődésével biztosan ennek felhasználhatósága is egyre jobban kiforr majd. Cuki az uh kép!

Lanzsi: én ezt a kismamajógát néztem ki, de még persze nem jutottam el. A Moszkva térhez van közel.
http://www.jogakozpont.hu/joga/kismamajoga.html

Kép

Kép
bébike4

Barbuss, Zalánnak igazi pasis pofija van :D

Kép

Kép
bébike4

bébike4:
Abból a szempontból tényleg igaz, hogy a szívünk a pocakunkban! :lol:

Edi:
Örülök, hogy kis csellel mozgásra tudtad "hergelni" Botid! :)

hmeme:
Írtó jó, hogy élvezitek az AngelSound-ot! :)
Én szívdobogás-kereső vagyok inkább...

Babuss:
Gratula a 20-dik héthez! :D
Hogy mi a köze a betegállománynak a normál szüléshez?
Mivel még nem szültem, ezért nem tudom...
Anyukám szerint (4 gyereket szült) nem lesz annyi erőm, mintha folyamatosan dolgoztam volna...és az anyósom (3 gyerek) is osztja ezt a véleményt. :?:

Őssejt? Még bizonytalanok vagyunk...a férjem le szeretné vetetni, én nem. :?

Üdv Lanzsi!

Mercy: Írtó helyes a babád profilja! :)

Végre sikerült bescannelnem a múltkori 2D-s UH képet.
Kép

Látszik szemből a pofija...az egyik kezecskéje a mellkasa mellett, míg a másikkal fogja a fülét, és látszik a könyöke. :)

Emi

Emi

email4
Budapest

edi!
Lehet én értelmeztem rosszul barbusst, de szerintem az első képen Emma van! :P Azért olyan Emmás! :lol: 8) Hasonlítás képp rakte fel Emma vs Zalán. :wink:

d.dodó

Emi!
Nagyon édes a kislányotok!

d.dodó

:lol: :lol: :lol: akkor azért hasonlít annyira Emmára, mert Ő az :lol: :lol: :lol: Hormonfej, ma már egészen hülye vagyok :D:D:D:D köszi Dodó...

Na igen, Zalán sokkal pasisabb :D
Szép aprónép mindkettő :D:D:D:D
Vendég

Köszi Dodó! :)
Én úgy látom, hogy az apukája széles homlokát fogja a kép alapján örökölni, és az én államat.
Na meg aztán egy testrészében 100%-ban hasonlítani fog rám...
:wink:
:lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

Emi
Édes a kép :D
...ahogy nézegettem a képeket az iwiwen, széééép gyerkőc lesz nagyon is :D:D:D:D:D
Vendég

Na lányok... nekem lejárt a munkaidőm lassan, megyek is... Majd este jövök szerintem :)

puszi
Vendég

Kép Lizys 18 hetes pocak

Kép Tesó baba 18 hetes

d.dodó

dodo: fiús pocak :D ...tuti :D :D :D

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Mercy: látom Edi már leírta Neked a menetet és látom sikerült is. Édes nagyon a pofija!!
Köszi Edi! :D

Heni: én gondolkodtam ilyen képen, párom szülinapjára ajándéknak, de csak most látom, hogy Te Nagykanizsán vagy. Sajna messze vagyunk egymástól. Pedig tetszenek a képek nagyon, ügyi vagy hozzá!!

Poci: de jó, de jó! Akkor meg duplázol! Remélem, sikerül képeked is hoznod. Várunk nagyon! Óóóó, most látom, hogy mégsem duplázol. De akkor is látod ma, ne légy szomorkás emiatt.
Így legalább 2 hét múlva is látod! Gondolj erre!

Edi: Boti körbe lesz véve Zoékkal :D Hát ezért volt olyan csöndben mostanság, szugerálja a pajti babákat, hogy Zoék legyenek! :D
Valóban minden terhesség más és más. Én is az elején arra gondoltam, hogy ez a rosszullét oka, oszt nem.
Apum azt mondta, mikor meséltük neki, hogy most is kislány érkezik, hogy nem baj, a 10-ből egy csak fiú lesz. Khmmm... mondtam, még max.1 gyerkőc, de az sem tuti, majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Meme: én nem pólyázom, mert mi a babakocsi mózesében hozzuk haza (ami elég merev, mivel kívűlről műanyag - Chicco :) ), amit autóba is be lehet majd kötni. Másrészt én Nórinál sem használtam, pedig téli baba, így nyáron szerintem végképp melege lenne (már ha jó időnk lesz). Én a praktikusságát mégis abban látom, hogy amikor jönnek a rokonok, barátok baba nézőbe, akkor bele lehet tenni és nem kell attól félni, hogy ha meg szeretné fogni a babát valaki, akkor nem fogja kellően majd a buksiját. Szerintem manapság már nem annyira fontos dolog, mivel kiságyban is egyenes, keményebb felületen fekszik, egyébként meg szopizni lesz fent az első időkben.
Szerintem amiket leírták rucikat elég, esetleg ha hűvösebb lenne aznap, akkor még mindig tudsz ráteríteni egy kis takarót.

Mia: ha azzal a módszerrel próbáltad a képet leszedni a videóról, amit Mercynek is írtam és annak ellenére fekete lett a képed, akkor az csak annyit jelent, hogy abból a progiból, ahol a videót lejátszod nem tudsz képet "lopni". Másik videó lejátszóval kell megnyitnod és akkor menni fog. PL.KMPlayer tuti nem engedi a Alt+PrtScr való képmásolást.
De aztán lehet, hogy Te nem az efféle módszerrel próbáltad, csak gondoltam hátha...
Brokkoli leves ügyben nem engem kérdeztél, de nálunk eléggé bevált módszer az, ahogy főzöm. Pedig lánykám az ilyen krémleveseknek nem híve. Szóval a brokkolit húsleves alaplében megfőzöm, turmixolom és 2 db Camping sajtot (az a normál henger alakú) nyomok bele. Rottyan egyet és kész. Tetejére pirított kenyér/zsemle kockákat szoktam rászórni és van hgy egy kis reszelt sajtot is. Nyami :D Próbáltam már normál camping sajttal és füstölt ízűvel is, mindkettő finom.

Lanzsi: üdv köztünk!

Mire végzek egy oldal olasásával, nyílik egy új :D

Barbuss: mi sem vetettük le Nórinál és szerintem most sem fogjuk.
Pizza... nyami.... jajj de ennék én is egyet, jó kis margaritát. Szerintem ha jóízűen etted, jól esett, akkor semmi gond, nem minden nap eszel ilyet. Egészségedre. És kár hogy nem maradt nekünk :D
Gratula a 20.-hoz! :)
A UH képen Emma nagyon hasonlít önmagára, a pofi vonalaira gondolok. Szinte egy az egyben ugyanolyan, mint most. Édes!

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Hú lányok termeltetek rendesen :wink: :wink: most ment el a barinőm,jó volt vele egész nap :lol: :lol:

Őssejt
én nem vetettem Olivérnél,valszinű most sem fogom :oops:

jaj olyan fini lett a zellerkrémlevesem,most csináltam először :lol: :lol: :lol: de rászokok az tuti mint a brokkolira :wink: :wink:

a visszaolvasás most nem megy,jön az uram melegitem a vacsit :wink: :wink: pusszantás,majd jövök!!

bibar

Na halihó!

Megjöttem:) Jó volt a felkészítő, csak egy kissé felkavaró...:( Sok olyat mondtak, amit átéltem, és nem tehettem meg akkor azt, amit szerettem volna. Pedig most sokkal könnyebb lenne..:( Picit szomorú lettem, de már minden oké:)

Manorka: Köszi az öltözős-pólyás tanácsot! Mi is a babakocsi mózesébe hozzuk haza. Igaz nem teljesen merev a fala, csak az alja. De úgyis csak a kocsiig visszük benne, aztán meg betesszük babahordozóba.....bár ha belegondolok, akkor felesleges a mózes...mindjárt tehetnénk a hordozóba is....:D Vagy nem??

Őssejt: Mi sem vetettjük le. Nincs rá keret. Hitelt meg nem vennék fel rá. Hiába van őssejtje a gyereknek, ha etetni nem tudom, mert a részleteket fizetem. De ez egyéni vélemény! Mindenkinek döntsön saját belátása és lehetőségei szerint!:) Azt hiszem így diplomatikus voltam:)

Poci: Mikor jössz a képekkel???:)

Bébike: Nem te mondtad a táblát? Elküldöd az adatokat? Akkor felteszlek!

Üdv az újaknak, és gratula a babókához!!:)

Megkérdeztem a védőnőt a csomóval kapcsolatban...foggalma nincs hogy mi lehet az. Mutattam neki, hogy hol, azt mondta az a gyerek biztos nem lehet, és egyik szervem sem állhatna így ki....ugyhogy nem lettem okosabb dudor-ügyben. Marad a szerdai UH....addig meg elvagyok vele. Ha elkezdek rágódni rajta, akkor mindig előveszem a baba-fült, és hallhatózom:) Babóka mindig eltereli a rossz gondoltaimat!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

bibar!
Örülök, hogy jó napotok volt!

Meme!
Sajnálom, hogy kicist felkavart az előadás.,

d.dodó

Sziasztok Lányok!

termeltetek megint :lol: nagyjából vissza olvastam...

Dodo: cuki poci...mennyire más a mostani :o szép :)

Lanzsi: Üdv köztünk! És gartu a babóhoz! Hol fogsz szülni? :)

Hmeme: esetleg én is elférek még? :oops:

Barbuss: no para. Anno nagyanyáink se foglalkoztak ennyit azzal mit esznek, és makkegészséges bébik születtek! sőőőőt ....
a dokim aszonta azt egyek amit kivánok, mert az kell babónak.

Hát a lakás elvileg megvan.Aláirtam a szándéknyilatkozatot a vételre, és a foglaló ügyvédi letétben van. Addig amig az ottani bérlő nem megy el. Félek h nem megy el... :(

Kép
freyja

freya: persze elférsz te is! Priviben kérem az adatokat, amik a táblában szerepelnek!:)

dodó: köszi, de szerencsére most itt a pici a pocakban, nincs miért szomorkodjak...nem is teszem! Csak pillanatnyi gyengeség :) Már minden okés:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Freya: ne aggódj!! Csak kiköltözik!! Van valami törvény rá, nem??

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Lányok!

Tegnap kidőltem, és óriásit aludtam, ezért nem voltam.

Barbuss: akkor most kicsit megnyugodtam, hogy hamar vissza lehet rázódni melóba, passzív szókinccsel is. A jelmez eszméletlen jó lett!!! :)
A bölcsihelyzet siralmas, én is beszélgettem a védőnőmmel erről…
Az meg szemétség, hogy Ti szívtok másik szennye miatt!!! Hol élünk???

Nokedli, Landzsi: Üdv a júliusi babások körében!

Heni: már a honlapod alapján is nagyon ügyes fotósnak gondoltalak, a képek Rólad is ezt támasztják alá! :)

Poci: ez felháborító, hogy beszívatnak :(

Jó volt olvasni a szüléstörténeteket!!! Érdekes, de bennem semmiféle félelem nincs, annak ellenére, hogy én is mindenkitől azt hallom, hogy ez olyan fájdalom, ami semmihez sem fogható. Tudom, hogy elkerülhetetlen, de ezt akkor is tudtam, amikor igent mondtunk erre a Kis Életre. Valahogy úgy vagyok vele, hogy már most a végeredményre koncentrálok, és nem parázok, emellett igyekszem fizikálisan és lelkileg is felkészülni, hogy rajtam igazán ne múljon semmi, de ezzel szerintem mindenki így van. Az, hogy a vége természetes út vagy császár lesz, majd kiderül, nem gondolnám, hogy a császárosok kevesebbek lesznek attól, hogy nem adatott meg nekik, hogy hüvelyi úton szüljenek. A baba egészsége a legfontosabb, és kész.

Őssejtekre nekünk sincsen keret, de bízom az orvostudomány fejlődésében.

Szép estét Mindenkinek!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipetnyusza!
Lizynél nekem se volt félelmem a szüléstől...most se annyira, csak már tudom mire számítsak!!

Csajok!
Rengeteg uj recit raktam a receptesbe!! Lehet mazsolázni!! Sok a desszert, de
pocak: rád gondolva van húsmentes is (hagymaszósz).

d.dodó

dodó: csak azért, h más is lássa: NAGYON KÖSZÖNJÜK ÉS NAGYON ÜGYES VAGY :lol: :lol: :lol: :lol: hétvégén tuti hagymaszósz!!!!!!!!

Kép
zsani78

bibar!
Lesz még! ;)
Étteremben (is) dolgoztam....meg valódi talponálló lángosonál :)

d.dodó

Hmeme: sajnos nem szép a mese... ott egy fiatal pár az albérlő. egy totyogós kis csemetével, és uton a kistesó. Minden órás kismama.
Namármost 4hónapja nem fizetnek SEMMIT. se rezsit se lakbért. a tulaj eladná a lakást de a bérlők nem szeretnének elmenni. Namármost télen nem lehet "kilakoltatni" ráadásul UJSZÜLÖTTEL lehetetlen lesz :( a rendőr is a bentlakót védi... én beköltözhetek mint tulaj, de ki nem dobhatom azt aki ott van. Ma azt monták elmennek ha ajánlunk nekik mást... ahol nem kérnek kaukciót.
De én keressek neki uj albérletet? és ilyen nincs h nincs kaukció :evil:

már kb ott tartok h kifizetem a kaukciót csak menjen el onnan mielőtt megszül mert akkor nem megy el...

Asszem én lennék a fórum kakukktojása - na nem annyira negativ értelemben, de igy van... - esélyes h átcsúszunk augusztusba.
csináltam pocis képet :D

Ingatlanos néni naivan megkérdezte, mikor szülünk?
mondtam neki h óóóóóó még messzi van. augusztus 1.
Lesápad :o és közli h hát ő a hasam méretéből azt hitte bármikor :shock: majd egy rémstory-ba kezdett h a barátnője is ilyen volt mint én: óriási pocival de egy baba egy szivhang stb...
bementek szülni.Kibújt a baba és a doki közölte h ne menjen sehová mert jön a következő. :shock: és ez most volt. Profi szinkron úszó gyerköcök...

Kép

Kép
freyja

Hmeme:
Sajnálom, hogy a védőnő is tanácstalan a csomóddal kapcsolatban.
:?
Ne aggódj miatta, biztos nincs semmi gáz!!!

Emi

Emi

email4
Budapest

freyja!
Csini poci (nem is olyan óriási ;) ). Aki vékonyabb alkat, annak előbb látszik...nekem Lizyvel lévő pocim is nagynak számított már...tesómnak ennyi idős pocisan még semmi hasa nem volt.

emi!
Jó az uj vonalzód!

d.dodó

freyja: ahogy elnézem igen vékony vagy, így rajtad biztos hamarabb látszik a bérlő :) azért nem óriási, nagyon csinos :wink:
hát, bevallom én egy kicsit félnék, h nem tudom őket kirakni, na meg kinek van szíve újszülött babával kitessékelni... a tulajt sajnálom, h nem tud mit tenni, talán önkormányzatnál meg lehetne próbálni, hátha tudnak nekik segíteni!

pocak: hol vagy? mi történt? kaptál képet? várunk!!!!

Kép
zsani78

dodó: most látom, h Te is raktál pociképet! tényleg milyen érdekes, h második babóval mindenkinek nagyobb a poci! de így összehasonlítva, asszem az ilyen típusú pocira mondják, h tipikus fiúpocak :wink: és Te is csak pocira nőttél, irigykedem...

Kép
zsani78

helllóóóó lányok

Freya
szép pocak, nem picike ez tény :P A mai modern technikával, 4D stb... kizártnak tartom, hogy egy baba úgy el tudjon bújni, hogy ne lássák. 5-10 évvel ezelőtt még oké, de most szerintem nincs ilyen.
Úgyhogy ne aggódj :P

Dodó
szép pocak, szééép nagy pocak :P Nekem is sokkal nagyobb így a második:P

Meme
Én sem pólyázok. Én hordozóban fogom hazahozni, mert csak azzal tudom bekötni a kocsiba.

Őssejt:
Szerintem senki nem hibás, vagy rossz anya azért mert nem veteti le az őssejtet. Én Bálintnál nem vetettem le, most azért vetetem le, mert Anyuék is támogatnak benne, így azért könnyebb...

Mia
nem jött át a kép... :S

Voltam körbenézni, ééés olyan édes zoknikat vettem Botinak :P
Megmuti:
Kép
Vendég

Pocak
merre vagy??? :D
Vendég

Sziasztok!
Lanzsi, üdv közöttünk!!!!
Barbuss, nagyon szép kis legénykéd van!!!!!
A pocakfotók is nagyon szépek!!!
Olyan éhes vagyok este.Hű, ettem vajas-szalámis-sajtos- paprikás zsömlét, már kettőt is, de én még annyira kívánom!!!!!!! Lehet bűnözök még egy kicsit.
Stellával végeztek a dokinál.Sokat javult az eredménye. Még 3 kemo lesz,az itthon már. De a gyógyszerét mi nem tudjuk megfizetni.Egy hónapig kellene kapnia, de az az egy hónap 109e-be kerülne. Ennyink sajnos nincs. Úgyhogy most keressük az alternatívákat, hátha van másfajta gyogyó is. Már maga a kemo is 100 felett lesz végül, meg ha megműtik megint még. Azt még csak-csak, de ez már nem megy. Remélem nem ítéltek el, nem akarom feladni, de hát nincs miből.....Piszokul érzem magam most. :(

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

Tudom mit felejtettem ki...

Elővettem az AngelSouds-ot... :D Gondoltam most már tuti hallani fogom... Egy pici zselé a pocakra, jól elkentem és fülelés...
nagyon hamar, úgy 5mp alatt meg is volt a kis manóseggű. Édesen ver a szíve, megnyugtató hallani. Viszont egyszer csak gondolt egyet, és oda rúgott ahol a hallgatófej volt. Elúszott majd ahogy jött vissza, megint durr rugott egyet... Én úgy nevettem, és még megismételte vagy 3X, mintha közölné, hogy hééé Anya húzás van innen, magánéletem is van :lol: :lol: :lol: :lol: imááááádom :D
Vendég

Ezek a zoknik valami ennivalóak :D :D

Meme, küldöm az adatokat priviben!

Nagyon szépek a pocakok! :wink:

Kép

Kép
bébike4

Láttam az őssejt volt a téma. Szívem szerint levetetném, de nem lehet.Hát ez van. Reménykedem soha sem lesz rá szükség. Ennyi!!!Többet úgysem tehetünk. Mondjuk az én nézetem szerint a Jóisten kezében vagyunk. Ha vinni akar,akkor hiába őssejt, meg csodakúra, nincs visszaút. Így marad a hit és a remény. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

zsani!
Remélem is, hogy fius pocak! ;)

edi!
Édes zoknikat vettél!!

d.dodó

Niki!
Egyetértek a nézeteddel. Ugyis meg van irva, hogy mennyi ideig tart földi életünk, és mi a célunk, küldetésünk ezidő alatt!!

edi!
Jó, hogy megtaláltad ilyen hamar a szívhangot!!
Én is ugy várom már az angel sound-omat!

d.dodó

Leszedtem, a dvd-ről a fütyi+zacsi bizonyítékunkat, hogy megmutizzam :D:D:D:D
Igaz csak 2D, de jól látszik a fütyi és a zacsi is 16+6 hetesen :)
Kép
Vendég

Niki: dehogy ítélünk el! mindenki a maga lehetőségeihez képest tudja megengedni a dolgait, akár kutyáról, akár gyerekről, akár saját magáról van szó! a kutyu biztos örül, h ilyen jó családba került! szeretitek, gondoskodtok róla és próbáltok mindent megtenni érte! ezért senki nem ítélhet el, eszedbe se jusson ilyen butaság!

az őssejttel én is kacérkodtam, de nálunk sem lesz keret. tudom, tudom.... építkezünk, de akkor sincs pénzünk. hozzáépíteni muszáj, különben mehetnék a gyerekággyal a kutyakenelbe, annyira nincs most hely! semmi luxus nem lesz, nem is lesz befejezve a felső szint, csak amit muszáj és azt is csak azért tudjuk kivitelezni, mert van sok melós segítség, aki ingyen fog dolgozni nekünk (pl. ács), így talán elég lesz a pénzünk a plusz egy szobához. hitelt nem akarunk - tudunk felvenni, sajnos most is sok a feladnivaló.. :( én olvastam olyat is, aki levetette, szükség is lett volna rá, de itthon, Mo-on nem végezték el a műtétet :( tehát sajnos az sem 100% garancia, h tud segíteni. mondjuk én ezért nem érzem rosszabb anyának magam másoknál. - azért ettől függetlenül, ha lenne rá anyagi lehetőség, akkor én is levetetném.

edi: nagyon cuki zoknik :lol:

Kép
zsani78

Edi, bocs, csak későn értem haza..és Apa közben megoldotta nekem, de azért köszönöm!!

Kép
Laura

Kép

Puncus :)
Vendég

Mia
kicsit nagyobban nem tudod feltenni? kivágni a lényeget, mint én az előbb Boti képével :D
Vendég

Kép
combi :)

Kép
a mi kislányunk :)

Kép

na ezen a puncus is látszik, nem csak a menő combi :)

bocs, h sok voltam..csak annyira örülök, h sikerült végre :oops: :oops:
Vendég

Edi..azért ne várj oly sokat tőlem :lol: :lol:

most elmegyek fürdetni, mert már ide hallom, h Apa már kész van Martintól :lol: :lol:

akkor majd megpróbálom ;)

pusssszz
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?