Sziasztok lanyok,
Mush! Neked sem neznek ezek szerint mehszajat. Itt Belgiumban sem. Az elmult kozel het honap alatt egyszer sem vizsgaltak meg manualisan. Mindig csak UH, meg max keneteket vettek. Itt egyaltalan nem szokas, ami szerintem tok furi... Ugyhogy akar nyitva is lehetne sem tudnek rola...
Azert leirom nektek a mai sztorimat a dokikakkal... csak hogy tudjatok, nem is olyan rossz a magyar egeszsegugy! Legalabb kiszamithato!
Itt haziorvost kell valasztani. Most hogy hetvegen voltam a labfajas miatt ugyeleten, tegnapra a labfajas kiterjedt a testem minden izomzatara. Mozdulni alig birok! El akartam menni a haziorvoshoz, akit fel is hivtam. Kozolte, hogy tul sok az idopontja, nem tud mar velem foglalkozni menjek mashoz! Erre gondoltam bemegyek megint az ugyeletre. Onnan meg elkuldtek, hogy ok nem tudnak minden apro hulyeseget kezelni, menjek haziorvoshoz, majd ha az beutal akkor menjek be. Jo fej. Na addigra mar a nyirokcsomoim is bedurrantak...
Vegso elkeseredesemben felhivtam azt a belga holyget, akivel kb 3-4 szer talalkoztam, hogy nem tud-e valamit! Es kepzeljetek! azonnal felhivta az orvosat, kert azonnalra idopontot, ertem jott kocsival es meg el is vitt! Kb idegen vagyok neki, megis nagyon kedves volt. Kiderult, hogy a varos legidegengyulolobb es legidiotabb orvosa volt a mienk. az uj orvos azonnal vert vett... pentekig parazhatok az eredmenyen! Lehet virus, baci, akar meg a legrosszabb is!
Aztan az uj dokineni kozolte hogy vissza se menjek ahhoz a marhahoz, majd o elkeri a papirjaimat, megbeszeli a dolgaimat a nogyogyasszal is es a korhazbol is lekeri az osszes eredmenyemet!
Nagyon jo fej volt....csak idaig eljutni... Ugyhogy most itthon biztatom a pocaklako kisfiamat, hogy csak o ne legyen beteg... anya meg majd tulveszeli!
En - illetve tobbnyire apa - huslevest foztem. Meg grill csirke van krumplival. A tejfolos langosra mi is beneveznenk...
Altalaban minden nap szoktam fozni, de amiota fekudgetnem kell ritkabban, es apa is besegit....