Sziasztok!
Gyorsan jelenkezem, mert végre alszik. A múlt heti 4 hós oltás óta a nappali alvásokkal baj van, tegnap pl 4szer félóra volt a penzuma. Hová lett az én jó alvó kisfiam, aki reggeli után 45 perc, után késő délelőtt 2 óra és délután 3-4 óra. Jajjj...
Végül mi sem mentünk Annusékhoz, mert tegnap estére megfájdult a torkom
bizti nem vírus, inkább csak megfáztam, de jobb a békesség.
Brumika: csak csendben mondom, hogy drukkolok, már csal azért is, mert a mi fiaink midnig egymás után produkálnak hasonló dolgokat. Na már most, 1 hete ismét eszünk éjjel - ez ugye már nálatok volt - remélem ezután az átalvás jön
A hordozónk nekünk is hasonló, Peg Pérego, szerintem ez nem gond, ha nem órák hosszat utazol. Ja, és írd meg, hogy hol laksz, bármikor értetek megyek autóval, nekem nem gond, már a félvilágon átvezettem
Gondolj csak bele, két Barnus csücsülne hátul
Katinka: ohhh, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen Kincsővel+++++ Biztos nem te csinálsz semmit rosszul, lehet ő érzékenyebb.
Bogi: a jövő héten mi is megyünk uszizni, már nagyon izgulok. Jó, hogy megnyugtattál ezzel a búvárreflexxel, majdnem eltántorodtam. Nagytaki miatt irigykedem, nekem is kellene, már a szekrényeket elkezdtem pakolni, de az ablakok pfúúúú
Nenu: nem semmi Noel mérete, jó kis vasgyúró lehet! Te még csal almát adsz?
Julcsi: tuti a szék, na és hogy ennyifélét eszik már Áron, igazán ügyik vagytok.
Cedis: jó utat nektek. Kamilla nagyon édi a fotón, totál megváltozott, emlékszem a kórházban milyen kis manó volt még:wink:
Menion: sajnálom szegény jószágot, és szerintem igazad van egy 4 éves még nem tud felelősséget vállalni egy állatért, csakis felnőtt felügyelet mellett mehet az ilyesmi.
A kis baleset meg szerencsésen végződött, de én is jól megrémültem volna a helyedben. Lesz ettől még komolyabb is!
Fejfájást sajnálom.
Mazsan: ha eddig nem volt jellemző az oldaltartás, nem hiszem, hogy komoly lenne, lehet, hogy nála is csak meghúzódott a pici izma, ebben a nagy sergés forgásban. Masszírozd a vállacskáit, hátát azzal tudod lazítani. Ha meg nyugisabb lennél mutasd meg dokinak, de egyet ígérj meg, nem a neten keresel diagnózist
Orsi: köszi a kajarecepteket, meg az énekeket mondókákat. Én is várom a beszámolót mit tudsz még. Nálunk is fontos ez. Bár az én fiam is utál hason lenni, na ma jobb volt, de ehhez az kell, hogy minden este félóra masszázs, nappal meg sok torna a kis karok és vállal izmainak erősítésére.
Eper: ugyanerre gondoltam én is tegnap, amikor Barni a karomban végre elaludt, hogy jaj Istenem, 1 éve volt. Én 12-én teszteltem, 11-én kellett volna megjönnie, de semmi jele. Én már este tesztet akartam csinálni, hiszen mindig pontos voltam, mindig vasárnap reggel. A férjem meg azt mondta, hogy majd 2 hét múlva, ha nincs semmi
Aztán hétfőn reggel arra ébredtem, hogy leszakadnak a melleim, akkor már tudtam...még félálomban volt mikor az orra alá tartottam a zebrát. Nézett nagy szemekkel, hogy akkor ez most mit jelent???