Sziasztok!
Mazsan: köszi a hiányolást, élünk és virulunk, eddig gyönyörű idő volt, alig voltunk itthon. Megnéztem a videót Pankáról (most jutottam csak el idáig), nagyon cuki és nagyon ügyes! A harisnya meg egyszerűen nagyon nőcis! Őrület….
Remélem a nyűglődés már teljesen helyreállt?!
Lovászkata: hogy álltok a pocifájással? Remélem napról napra javultok! Nagyon sármos a kisfiad!
Menion: hát hogy nektek mi minden kijut mostanság….
Nekünk fürdőszoba szaküzletünk van, amikor a környéken valahonnan ilyesmi cuccokat lopnak, akkor mindig szakértőként kell nyilatkoznunk a rendőröknek, egyszer meg eladásra kínáltak nekünk lopott árut, szóltunk a rendőröknek, elfogták a tettest, erre az volt a jutalom, hogy apukám járhatott tárgyalásokra tanuskodni…
Ez a kemos gyógyszer nagyon rosszul hangzik. Nincs erre a betegségre valami szelídebb gyógymód? Ez nagyon durva.
Eper: nagyon jók az újabb képek is Rékáról, nagyon édes a kis drága! Örülök, hogy már csak egyszer keltek! Nálunk ez csak pár napig tartott, utána jött az átalvás!
Katinka: örülök, hogy meggyógyultatok, talán használt a fórum ereje megint! Tök jó, hogy Kinga így foglalkozik a kistesóval, nagyon édes lehet!
Annus: tök szépek a lányaid! Nagyon édesek így együtt! Remélem most már tudsz majd aludni éjszaka! A kajás problémádnál én is arra gyanakodtam, hogy nem elég neki a tejcsi, de látom írtad, h nem kell pótlás. A fene sem érti ezt. „Szuper” lehet két fogzó gyerkőccel…
Edit: tök jó ez a közös fürdés! Bocs, de hangosan felröhögtem Domi beszólásán!
Nagyon édes ez a gyermeki tiszta őszinteség! Lassan mi is ki akarjuk majd próbálni az együtt fürdést. A bicajozáshoz nagy gratula, ezek ám a nagy dolgok az ember életében, nem csodálom, hogy kijött a könnyed! Most majd győzzetek utána futni…
Cedis: szép nagyok vagytok már ti is! Ablakpucolás közben majd gondolok rád, nekem sincs semmi kedvem hozzá…
Cicóka: nem semmi, hogy tényleg senki nem vette észre, hogy gond van! Azért ez fura, főleg úgy, hogy nekem pl. leírva is durvának tűnt a sok küzdelem a tejcsiért. Biztos gyorsan helyrejössz és nem kellenek a bogyók. A következő babánál pedig már jóval okosabbak lesztek!
Boglárka: hogy vagytok? Tornáztok Szabinával? Remélem minden oké nálatok is! Kitartás az utolsó fogakhoz!
A
férjek mit csinálnak, hogy napokig nincsenek otthon? Vidéki munka/hetelés? Elég car lehet, le a kalappal előtettek, akik így éltek! Én biztos megőrülnék.
Bei: holnap 4 hós méretek? Gyere ám a hírekkel! Apát meg tessék elpaterolni a géptől sűrűbben!
Brumika: örülök, hogy lassan már te is tudsz pihenni! Remélem sokáig így marad!
Julcsi: nagyon ügyesek vagytok a kajákkal! A kábelhez is gratula!
Katinkababa: ejjha szép méreteitek vannak! Nekem még mindig fura, hogy ilyen „öregek” vagytok hozzánk képest!
Ügyesek vagytok a kajákkal is, gratulálok!