Új privát üzeneted érkezett!

Hibernia: nekem működik a gmail!

Barbazso: micsoda pocakos képek!!! :lol: Samus dekoráció a legjobb!!!!! :D
Én nem is merem a pocak körfogatát bemérni, azt hiszem rosszul lennék az eredménytől. Tükörbe sem szívesen nézek, akkora a puttonyom (amit elől hordok)! :wink:

Azért nem esnék kétségbe, ha bika lenne a fiam, mert a bátyám is az és ki tudok rajta már igazodni. Ikrek meg egy érdekes jegy, kicsit fura emberek tartoznak oda. Tényleg, olyan kettős személységet tapasztaltam mindig.

KépKép
charlott

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat!
Ádám jó baba, eszik, alszik, néha elég sokáig eszik, de az is olyan jó érzés. Kislányom egész jól viszonyul hozzá, még azon sincs kibukva, ha a kicsi a kezemben van, szopizik. Szerencsére látogatók még nincsenek, ez olyan jó érzés.
Csöpplány, Balázs nagyon ügyes fiú, otthon pedig még jobb lesz minden. Remélem hazaengedték ma.
Kérdezted, 4-én született Ádi. Egyébként nekem ugye volt egy sürgősségi és egy programozott császárom, összehasonlíthatatlan a kettő. Abszolút átérzem a helyzetedet. De szerencsére minden rendben a babával.
Csigaby, Ti hogy vagytok?
Csajok, Ti babáitok nagyon kitartóak.
Küldök képet gmailre.
kriszta15

Nekem bejön a gmail..

Charlott, nagyon jók a képek, tök jól nézel ki!!!!
Pocakod szép nagy, de szerintem nem kell aggódnod...ez ilyenkor már jó is....

Kriszta! Halihóó, örülök, hogy minden rendben nálatok, és kicsi lány is jól viszonyula dolgokhoz...
Nem is tudom mit mondhatnék..élvezd :D Nemsokára mi is azt tesszük :)
Csigaby..tényleg, nálatok mizújság? Anna gondolom gyarapszik... és már mindjárt május közepe..azért csak peregnek ezek a napok :wink: :)

Ercsikati ma nem vizsgálaton van? Vagy el vagyok tájolva?? Előb utóbb kiderül :D

Olyan furi, hogy ha már nem jelentkezik valaki ott az erős gyanú... mindíg megfordul a fejemben kivel mi lehet és mi van ha.... :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Kriszta!
GYÖNYÖRŰ EZ a GYEREK!!!
:D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Nekem is bejött.

Kriszta,Ádi nagyon szép baba!! :D Pontosan miért is kellett a progis csaszi?

Charlott,csini vagy és szép nagy pocó a tiéd is. :wink: Hát de Barbazso...szerintem Te tényleg megszülsz pénteken.Nagyon le van szállva a hasad,a tiédhez képest az enyém az államat veri. :roll: Amúgy Te nem félsz attól,hogy Zafír féltékeny lesz Samura?Én kicsit parázok,mert eddig ugye Acskó(igen,így hívják a kutyusomat) volt a "gyerek" és nem tom,hogy fog reagálni Bálintra.

Azt én se értem,hogy maradhattam 80,de az vagyok. :roll: De olyan szépen kandikálnak ki a melltartóból. :oops: Kiélvezem,úgyse marad örökre ekkora...

Hibernia nálam UH már nem lesz,csak vizsgálat van hetente,amikor NST.

Vattacukor....mmmmmm.....

Kép

KépKép
mayday

Kriszta: nagyon édes, aranyos a kis Ádi! :lol:

Mayday: köszi! :wink: Remélem az utolsó széria volt ez!

Nekem egy házi, cirmos cicám van és bennem van a para, hogy mi lesz, ha eltör belőle a féltékenység? És valami csúnya, csacska macskaságot csinál?! :roll:

KépKép
charlott

Most jó volt a gmail... :roll:

Barbazsó, tényleg eléggé lenn van, na még beelőzöl? :)

Charlott, neked is szép poci, de tényleg az állad veri... :lol:

Hát asszem én kettőtök között foglalnám le a helyem... Mayday, te hol állsz?

Kriszta, szééép baba! De izgi, hogy nálatok már ott van valaki. :roll:

Kovmartival mi van, nem tudjátok? Érdekelne az ő beszámolója is.

Meg akik eltűntek, jöjjenek vissza. :)

Én az előbb ledőltem, tök durva, oldalt fekvés után mindig hulla kemény hassal kelek fel, nagyon furi... és alig bírok ledőlni, mert húzódik a hasam. Lehet, hogy már ezer kiló a baba? :shock:

hibernia

Kriszta, irtó szép baba Ádi! Mekkora haja van! Jó, hogy a kislányod is jól fogadta. Gondolom, mindent megteszel, hogy Rá is maradjon kis időd, és érezze, hogy a baba nem rivális... Amúgy ilyen szempontból ez a legjobb korkülönbség szerintem. Olyan jó Nektek, végre otthon! :) Te hogy viseled a sebgyógyulást? Nagyon fáj a vágás? Én eléggé félek a császártól. Na, meg a gátvarrástól is... :)

Charlott, szép, nagy pocid van! Én folyton méregetem, hogy nő-e még. De egy hónapja voltam védőnőnél, és azóta feszt 109cm. :) Vagyis lehet, hogy már régebb óta... :)
A cicával szerintem nem lesz ilyen gond. Inkább arra kell majd figyelni, hogy ők nagyon szeretik a meleg, puha vackokat, és hát a babakocsi, a hordozó, a kiságy,... Mind nagyon kényelmes lehet egy cicának... :)

Mayday, gondolom, más is élvezi a kikandikálást... :D :D :D Nekem csak egy bajom van: végre szexi a méretük, erre csak kényelmes melltartót viselek el magamon. Na, azok meg kb annyira szexik, mint a mami bugyi... :D
El sem tudom képzelni, Zafír hogyan fogja fogadni a babát. Mindenesetre a kórházból Apa hoz majd haza Samu illatú pelust, hogy ne legyen akkora meglepetés a hazaérkezésünk... Különben lehet, hogy ő is érez valamit, mert az utóbbi napokban olyan furán szagolgat néha. Pedig fürdök mindennap! :D De tényleg! Tegnap elkezdte nyalogatni a hasamat, amikor felhúztam a pólóm, hogy figyeljem Samu mocorgását. Milyen már...! Meg néha odabújik arccal a hasamhoz, és akkor Samu is odasimul. Lehet, hogy már ismerik egymást, és fölöslegesen aggódunk?! :)

Az előbb hívtam a szülésznőt, hogy nem jó nekem a szerda, és ma megyünk este CTG-re! Kár, hogy itt nem nézik a méhtevékenységet! Tök kíváncsi lennék rá. Bár lehet, hogy kikunyizom... Hátha... :)
Holnap meg utolsó védőnő-járat... Semmi kedvem begyalogolni a központba, aztán vissza.... Bár nem bánnám, ha beindítaná a folyamatot estére...! :) 12 a kedvenc számom... Jó lenne szerdán szülni! :) Igaz, aznap elvileg itt alszanak a sógornőmék, de legalább válogathatnának az ágyak között... :)

KépKép

KépKép
barbazso

Hibernia, ezer kiló... :D :D :D Emiatt ne aggódj! Mennyi is volt a legutolsó UH-n? Amúgy pont így vagyok én is. Ha oldalt fekszem, mindig kemény a hasam. Éjjelente alig bírok feltápászkodni a pisiléshez, annyira feszít, húz,... Nem valami kellemes érzés. De ez már annyira a vége! És már megint eltelt egy nap! Mindjárt este van! :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

Ja, megint megnéztem pár szülésvideót. Nem kellett volna... :) Most valahogy már másképp fogadtam. :roll: Azért ami a picibaba hírlevéllel jött, az nagyon durva. A csaj sikoltva nevet a boldogságtól szülés közben, mintha nem is fájna! Lehet, hogy ott kellett volna abbahagynom... :)

KépKép

KépKép
barbazso

35+4-nél volt 3015 g... két hét alatt eleget nőhetett... :? ezért is kéne nekem uh.... :)

hibernia

Amúgy én egy szülés videót nem néztem még, tök görcsbe rándul a gyomrom az elképzelésre is.

Egyszerűen tudom, hogy nem nekem találták ki a hüvelyi szülést, mit csináljak. :shock: Más olyan természetesen veszi ezt, várja, követeli meg minden, én meg szerintem tudat alatt ettől vagyok hasmenéses egy hónapja... :shock: Betegesen fosok a szüléstől.

hibernia

Hogy én hol állok hasilag?Hát passz...Kb mint Charlott,szerintem.De dobok majd én is képet gmailre,azt kiderül. :D

Barbazso,legyen igazad a tutyákat illetően.Bár azt már én is észrevettem,hogy reagálnak egymásra.Ha Acskó odabújik a pocimhoz,Bálint egyből megmozdul.Érdekes.Lehet valóban érzik egymást.
Több helyről hallottam már,hogy féltek a szülők,hogy mi lesz a kutyussal,ha itt a baba.Aztán a végén ő vigyázott legjobban a picire.Remélem nálunk is így lesz. :D :wink:

Kép

KépKép
mayday

Hibernia és megmondtad a dokidnak,hogy császárral akarsz szülni?Nem furcsálotta?Amúgy szerintem igazad van.Mindenki szüljön úgy,ahogy jónak érzi.Inkább a csaszi,minthogy bepánikolj szülés közben.

Szerintetek lesz bajom,ha koccintok apával egy kis pezsivel?

Kép

KépKép
mayday

Picibaba hírlevél?Azt én is kapom.Meg is sasolom.

Kép

KépKép
mayday

Mayday, hát mondtam a dokinak már az elején és azóta is hangoztatom, remélem méltányolja is... Ajánlom, különben nagy bajban leszek. :shock:

Várjuk a képet!

Szerintem kis pezsgő simán belefér... Bár én elég laza elveket vallok. :)

hibernia

Anyáááááám,ez a videó full brutál!!!!! :shock: :shock: :shock: A csaj meg szerintem szívott valamit,ilyen eufória ki van csukva szülés közben/után.Gondolom én.Azért vannak beteg emberek,én tuti nem raknám fel a szülésemet netre. :?

Hibernia,ha mondtad a dokidnak,akkor biztos úgy lesz. :wink:
Pezsiről meggyőztél,bár olyan nagyon nehéz nem volt... :lol:

Kép

KépKép
mayday

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!
Kismami gratula a hugodnak!
Csöpplány mikor jöhetek haza?
Csigaby veletek mi van?

Nem tudom megnézni a gmail-en Kriszta képeit! hogyan kell?

Ma voltam védőnőnél,talált a vizeletemben feférjét :cry: !Félek hogy mi lesz!
Úgyhogy holnap mehetek reggel Tatabányára diabetológiára,aztán a nődokihoz a fehérje miatt,meg NST is lesz már holnap :lol:
Majd jövök elújságolni hogy mi volt,ha még itthon leszek.

Nem tudom már kinek mit akartam írni,ja a kutyusról jut eszembe nekem is van kutyám Mackónak hívják és egy kicsit én is félek hogy hogyan fog reagálni a babára,de mióta terhes vagyok azóta nem ugrik fel a lábamra,csak két lábra áll és simogattatja magát,de ennyi,mintha érezné hogy van ott bent valaki a pocakomba :lol: olyan édes.
Na azt hiszem most ennyi.

Kép

KépKép
torpilla

Na,csajok,most aztán küldtem csomó képet gmailre. :wink:

Törpilla,nyugi,baj már tuti nem lesz!! :wink:

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Már nem tudom kinek gratuláltam és kinek nem, de ha valakit kihagytam, akkor annak most egy nagy GRATULA :-)

Úgy látom már mindenki nehezebben viseli az utolsó időszakot, kitartást, hamarosan mind túl lesztek rajta :-)

Hibernia - megértelek, én is kevésbé tartottam a császártól, mint a normál szüléstől. Videón is a császárt végignéztem, a hüvelyi szülést képtelen voltam. Úgy látszik mi fordítva működünk :-)

Kriszta - jó, hogy Niki ennyire jól viseli a kis tesót :-)
Remélem hamarosan mi is otthon lehetünk, már nagyon várom.

Mindenkinek köszönöm az érdeklődést, tettem fel újabb képeket a gmailre a "legöregebb" és még mindig a legkisebb babáról :-)

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Csigaby megnéztem Anna képeit.
Nagyon aranyos és szépen fejlődik.
Ne csüggedj,nemsokára vége,elhiszem hog sok volt ez neked,de már csak max 3 hét és otthon lesz veletek,de addig is

KITARTÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok!

Holnap jöhetünk haza! :D :D :D Balázs ma 2060 gramm volt,szépen evett.Reggel volt hiszti mert éhes volt,de minden rendben van.Alig várom hogy holnap reggel legyen.Végre hazahozhatom a kis drágát.Holnap délben jön a gyerekorvos is,szerdán meg a védőnő.Olyan izgi! :D

Zsu:tök normális érzés.Nekem is volt ilyen.Egyik pillanatban alig vártam hogy megszülessen Balázs,aztán meg eszembe jutott hogy mennyivel másabb lesz,megváltozik minden.Ettől nem leszel/vagy rossz anya :wink:

Charlott:igazából lehet hogy nekem azért ilyen rossz,mert lelkileg nem tudtam elszakadni Balázstól,nem voltam felkészülve rá,hogy már nem lesz a pocakomba.Lelkileg még nem készültem fel erre.Lehet ha nem így alakul most én is nyafiznék itt nektek! :D

Barba:Köszönöm a képdicséretet :D Drukkolok a csütörtökhöz! :wink:

Kriszta:még egyszer gratulálok!Nagyon szép baba!Örülök hogy a kislány is ilyen jól viszonyul az új családtaghoz! :)

Na megyek vacsizni.

KépKép
Kép
csöpplány

Jaj és szépek a pocakok,meg a babaszobák is!

KépKép
Kép
csöpplány

csigaby, köszi a biztatást. :) nagyon aranyos a kis Anna!

törpilla, sajnálom a fehérjét, de legalább észrevették!! majd mesélj, mi volt!

mayday, szerintem még neked is fenn van a hasad... :roll: elég szakértő vagyok? :lol:

csöpplány, gratula ez tök jó!!! :) mondtam én, hogy nagy a legény!

halljátok, nálam ma borzasztó mozgás van, nagyon gáz. :? így 3-4 centire kirúg kb a hasamból, elég izé, celofán vékonynak érzem a hasfalam. ráadásul miután így rugdos, folyton nyilallgatok is... :? nem tudom, mi van vele, egy hete alig mozgott, most meg ilyen túlmozgásos... :(

hibernia

Amúgy szerintetek ha a keményedések, fájás nélkül rendszeresek, az előjel? Csak beugrott, hogy lehet, néznem kéne az órát, milyen gyakorisággal keményedek... :)

hibernia

Hibernia, én múlt héten tudtam meg, hogy a családomból egy nőnek sem fájtak még az 5-10 perces fájások! Olyat éreztek mindannyian, hogy a hasuk tetejéből indult a keményedés, és ment a hasuk alja felé, amíg jól befeszült az egész... Lehet, hogy elkéstem az infóval, de ha nem, akkor érdemes nézni, hogy rendszeres-e. Ha már 1-2 órája igen, akkor hívhatod a dokit... :) Nekem azt mondta a szülésznő, hogy akkor induljunk ha 1-másfél órája már kb. 5 percesek a fájások, és minimum 40 mp-ig tartanak, de inkább tovább.
Szerintem megérzi a Babád a frontot, azért mozoghatott ma ennyit...

Csöpplány, ez nagyon jó hír! Holnaptól veszitek ki az apaszabit? Milyen jó babaillatú lesz a lakás...! :) Legyen nagyon meghitt és csodálatos napotok holnap!

Csigaby, már Nektek sincs sok hátra! Szörnyen nehéz lehet ez így, de Anna nagyon szépen gyarapszik, látszik a képeken is, hogy nőtt. Azért az a cumi még mindig hatalmas a fejéhez képest... :) Olyan szép kislány!

Mayday, szerintem egyáltalán nem látszik az a plusz 26kg. Biztos annyi?!? Vagy rosszul emlékszem??? Nem égetni akarlak, de tök jól nézel ki!
A kutya haláli a csirkéjével! :D Amúgy ha malamutom lenne, lehet, hogy jobban izgulnék... :) Szerintem így nincs okunk rá.
A szoba nagyon király, majd megmutatom az unokaöcséimnek, hadd irigykedjenek. :)
Milyen volt a pezsgő? Én néha vörösbort ittam picit, de amióta közölte a doki, hogy nyílik a méhszájam, nem merek semmit sem inni, sem enni. Mondjuk babot eddig sem ettem, de most már a borsótól és a kukoricától is félek... :D :D :D

Törpilla, egyszer nekem is azt mondta a védőnő, hogy van fehérje a vizeletemben, aztán azóta egyszer sem találtak... Reméljük, nem lesz semmi gond!
Ahogy olvasom, a Te kutyusod is képben van valamennyire babaügyileg. Minden rendben lesz! De szerintem Ti is vigyetek haza előbb valami babaillatút megmutatni neki, hogy ne teljesen idegenként érkezzen a pici...

Megvolt a ctg, persze a hasam nem keményedett éppen, így nem is tettem szóvá, hogy nézhetnék azt is. Samu pedig remekelt az előtte benyomott párizsis zsömlének és csokinak köszönhetően... :)
Viszont az újabb jó hír... Banyek, a szülésznőmnek haza kell utaznia vidékre csütörtökön, és csak vasárnap jön haza. Történhetett valami, mert szólt volna hamarabb, ha tudta volna előre... Úgyhogy mégsem a pénteknek drukkolunk...! :D Én annak örülnék, ha 12-e, szerda lenne. Vagyis holnapután... :D Ha meg nem, akkor tök mindegy. Jó volna, ha nem ebben a négy napban születne, amikor nem lesz szülésznő... Szegény Baba! Múltkor meg a doki miatt "tartottuk vissza"! :)
Épp csuklik... Amióta lekúszott, ez még "kellemesebb", mint azelőtt... :D

Na, jó éjt! Már kb egy órája írom ezt a pár sort... Igaz, közben megettünk fél kiló epret Barnussal... :)

KépKép

KépKép
barbazso

hát csajok most hogy végig izgultam a húgom szülését hanaltól délutánig és beszéltem is vele meg láttam is hát asszem inkább még 1 császárt szeretnék
úgy vagyok vele mint hibernia a hüvelyi szülés nem nekem való szóval reménykedek benne hogy már csak a baba súlya miatt is megcsászároznak
bár ha hüvelyi lesz és túlélem hát nem tudom párom szeretne még egy gyerkőcöt hát ettől a szüléstől függ minden .Most már nem szeretnék annyira szülni bár jó lenne találkozni végre a hercegnőmmel :D
Minden estre nagyon becartam :shock:

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok

hát tuti a front volt, de én már tök ideg voltam, komolyan. próbáltam meggyőzni, hogy maradjon már nyugton, de az istennek nem ment. hát láttátok az eddigi videóinkat, épp úgy mozgott most is, csak míg azokon 1,5-2 kg volt max, most szerintem 3,5... nem hiszem el, hogy nem érzi, hogy nincs már hely. :lol: mert nem érzi. :? szóval délután 4-11-ig egyfolytában ficánkolt, de így 5 perc nyugi nem volt és gondolom ettől kiakadtam én is, ezért keményedett be folyton a hasam. a 10 perceseket simán hozta, de ezer éven át, nem sűrűsödött be, viszont a 10 perc baromi pontos volt. ahogy ismerem magam meg a szervezetem, nekem tényleg 20-10-5-fél perces fájásaim lesznek, pedig ez olyan hihetetlen, hogy így tudja a szervezeted, mennyi az idő. :) (nekem mindig 28 naponta volt meg, azt sem értettem pontosan, hogy lehet)

barbazsó, köszi a biztatást. :lol: mindig attól fosok, hogy nem veszem észre és nem érünk be. :) :) a szülésznő jókor szól... mondjuk nekem fogalmam sincs a doki időbeosztásáról, remélem május végéig semmit sem tervez. :lol: :lol: azért ez kemény lehet, nem? tulképp bármikor, bárkinél beindulhat a dolog... :shock: mikor nyaralnak??

mayday, tényleg nem látszik a 26 kg... még a hasad sem az a totál brutál nagy... érdekes, hová kúszott. :)

kismami, ne stresszelj, tartsatok ki, még azt hiszem, belehoztam itt mindenkibe az idegbajt. :roll: van olyan amúgy, hogy súly miatt császár? :? nekem azt mondták, abban ne reménykedjek. :(

törpilla, tényleg, most hogy barbazsó mondta, egyszer nekem is volt fehérje, de utána már nem. állítólag rosszul pisiltem. :) azóta gondos vagyok nagyon, középsugár, széthúzva és okés. :)

na én lassan ctg, kíváncsi vagyok, mit produkálunk, most is kőkemény a hasam, amennyit már itt keményedtem, rég kinn is lehetne ez a baba. :lol:

hibernia

Csöpplány: nagyon örülök, hogy a fiadat máma haza hozhatjátok! Boldog babázást kívánok! :D

Kismami: fordult a kocka?! :) Eddig lelkesen, idő előtt mentél volna szülni, most meg elbizonytalanodtál? Mi történt a húgod szülésénél?

Barbazso: ez annyira tipikus, hogy vagy a doki vagy a szülésznő pont nem fog ráérni mikor a szülés elindul, mert hirtelen el kellett utazniuk. :roll: De úgy is a kis jövevény fogja beindítani a dolgot! :wink: Ez az izgis benne, hogy senki sem tudja, hogy mikor szülönk.

Hibernia: mi babánk egyszerre mutatványozik!!! Tegnap este olyan mozdulatokat produkált, hogy már félve néztük párommal: milyen kis űrlény lakozik bent??? :shock: Valamijével labda formát vett fel és elkezdett a pocakomban körbe-körbe gurulni. (vagy már van bent játéka?) :lol: Aztán kinyomta magát vagy 5 cm-re, mint egy torony úgy nézett ki a hasam. :o

KépKép
charlott

Mayday: megnéztem azt a szüléses videót! De hát az egy vicc, groteszk, nagyon!! Most szülünk vagy mókázgatunk, miért kellene megváltoztatni azt a tényt, hogy a szülés fájdalmas dolog?
Szülésznőm is azzal kezdte, hogy fájni fog, hiszen 10 cm-re legalább tágulni kell ott lent és ez nem megy hip-hop!

KépKép
charlott

Jó reggelt!

Tegnap nagy pörgés volt itt, alig bírtam végigolvasni, de próbálom követni az eseményeket :D Amúgy tegnap nekem is iszonyatosan pörgött a bébi a hasamban, ma meg semmi eddig.... azért remélem ma is csinál valamit, mert ilyenkor már aggódom.

Az a park, ahol voltam hétvégén az ez:
http://www.obol.hu/park.html
Már nem emlékszem ki ajánlotta talihelynek, de nekem tetszik
:lol:

Csigaby, néztem a fotókat, Anna tényleg nőtt! És kitartás még neked kicsit! Már nemsokára vihetitek haza. Bár megértelek, hogy már nehezen viseled a dolgokat- sőt én lehet már rég kiborultam volna, hogy nem csinálhatok a gyerekemmel azt, amit akarok. De majd, ha otthon lesztek el is felejtitek ezt a nehezebb időszakot! És Anna olyan édes! Nagyon szép kislány!

Kismami, ne parázz a szüléstől! Bízzál magadban. Nem lehet az olyan szörnyű, és már erre készülsz régóta! Sőt Te olyan profi vagy mindenféle homeós cuccban, meg az összes történet a neten, ami engem megnyugtatott, azokat Te küldted :lol: Szóval no para! Mert mindjárt én is beparázok :lol:
Amúgy neked nem ma kell bemenned a kórházba? Vagy rosszul emlékszem?

KépKép

KépKép
nadina01

Csöpplány, gratula, hogy ma végre mehettek haza! Nagyon boldog napokat kívánok nektek! Biztos ez az egyik legszebb időszak! :D

Ja igen a szüléses videót én is néztem.....valami drogot adhattak annak a bolond nőnek, vagy transzba esett :lol: de mindenesetre elég vicces. Én nem hiszem, hogy ilyen létezik az életben normális körülmények között.

KépKép

KépKép
nadina01

Csináltunk tegnap fotót a végre összerakott pelenkázó komódról és a pocakomról, teszek fel a gmailre.
Megnéztem a képeket, hát mindenkinek jó nagy a hasa :D Bár én azt nem nagyon látom, hogy kinek van fent meg lent. Kismami és Barba akkor lent. Mayday kérdéses, bár szerintem inkább lent. Charlottnak is inkább fent. Nekem hozzátok viszonyítva bőven fent, bár nekem elvileg a kiírt szülés még vagy 3 hét, szóval igazából én még bőven ráérek :roll: Aztán ki tudja....

KépKép

KépKép
nadina01

Nadi: kíváncsian várom a fotókat!!!! :lol:
Mi is a hétvégén összeraktuk a babaszobát, de még mindig nincsen teljesen készen, még egy-két dekoráció hiányzik. De remélem jövő héten én is fel tudok tenni képeket.
És igen, nekem még nem nagyon vándorolt lejjebb a pocaklakó, bár a fotók április végén készültek, azaz 2 hete. De akkor is van még egy másik 2 hetem a szülésig. :-)

KépKép
charlott

Nadi: Szuperek a képek! Nagyon csinos kismama vagy! és hol a pocid?? :lol:
Babaszoba szolíd, de ízléses, törekedtél az összhangra: fehér alapon, hasonló figurák :-)

KépKép
charlott

Helló Charlott!
Fotókat elküldtem. Hát a dekoráció még nálunk is várat magára, meg még 1-2 polcot kéne beszereznünk, plusz sötétítő függöny sincs még, szóval mi sem vagyunk teljesen készen ám. De én most úgy érzem még van időnk. Gondolom Te is ezt érzed. Igaz, hogy már nehezen viselem így a vége felé a korlátozott mozgást, stb... ,de hát ez ezzel jár.

KépKép

KépKép
nadina01

Ez a babanet fura, hogy nekem midig késve jelenik meg a hozzászólás....
Szóval köszi a dicséretet. A hasam amúgy tényleg mintha megállt volna a növésben :lol: mondjuk nem bánom. Diabetológián csak bólogatnak arra, hogy szinte mindig fogyok pár dekát hétről hétre....nagyon remélem, hogy ez a babára nincs hatással azért. Anyu szerint vékonyabb leszek szülés után, mint a terhesség előtt :lol: azért ezt nem hiszem, de tény, hogy ez a cukor dolog és a bébi egészsége nagy motiváció a diétára. Szóval csak emiatt csinálom, ha nem lenne a pocakomban tuti nem tartanám ám be ennyire, sőt.... Azért izgulok, nehogy baja legyen szegénynek, de csak nem lesz óriásbébi (meg persze cukorbeteg se legyen miattam)
Na de erről ennyit, nem akarok itt jajgatni a bajaimon. Úgyis minden rendben lesz ugyebár!

Majd Te is tegyél fel fotót, mert azt hiszem a babszobátokat még nem is láttuk talán.

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Végre itthon.Balázs nagyon jó fiú idáig,szépen alszik.Majd egy 3/4 óra múlva keltem.Első tisztábatevés lesz,aztán szopi aztán ha addigra hazaér párom akkor végre először megfoghatja ő is.Aztán alcsi megint! :D Szeretném neki betartani azt a rendet amihez a kórházba hozzászokott.

Most nem reagálok,mert mosok,meg csinálom a dolgaimat,amíg van időm Balázstól.Majd dobok friss képet magunkról.

Csigaby:neked meg kitartást.Anna nagyon szépen fejlődik és látom husisodik is :wink: Észre se veszed most már és otthon lesztek.

KépKép
Kép
csöpplány

Hát én ma már megint egész nap aludtam.... Aztán délután voltunk védőnőnél, aki hasonlóan ájuldozott a hasméretemtől, mint a doki. Nem is értem, szerintem régen sokkal nagyobb volt arányaiban... Valószínűleg azért lepődnek most meg rajta, mert nem ott van, ahol eddig... :D Azért 1cm-t nőtt az elmúlt hónapban... Most 110cm. Szerintem ezzel zárunk... :)

Ercsi írt, hogy ne aggódjunk, minden rendben van velük, és még egyben vannak, csak nem volt ideje írni.

Csöpplány, nagyon aranyos az új vonalzótok! Olyan jó ez a kép Balázsról! Még mindig hihetetlen, hogy ANYUKA VAGY!!! Pedig már két hetes lesz Balázs... Remélem, továbbra is ilyen jó fiú lesz, és az éjszakák is nyugodtan telnek majd!

Lányok, van egy jó hírem! Megint egy nappal közelebb kerültünk ahhoz, hogy lássuk a babáinkat! Mostanában emiatt szeretem az estéket... :D

KépKép

KépKép
barbazso

Jaj, Nadi! Tök jó a komód! Annyira szép az a szoba! Gondolom, mindig benézel, ha arra jársz... :) Azért a hasad még így sem kicsi! Szerintem nagyobb, mint az enyém. Neked méri a védőnő?
Az öbölt én javasoltam, de igazából tavaly nyár óta nem jártam arra. Örülök, hogy tetszik! Már nagyon várom a találkozót! :)

Kovmarti, micsoda meglepetés! Nóri baba nagyon szép! Meg nem mondanám, hogy az első képen még csak két perces! Olyan kis kisimult! Az a grimasz meg nagyon cuki! De jó lehet már otthon lenni! Élvezz ki minden percet! Gondolunk Rátok! Aztán ha már jobban ráérsz, várjuk a részletes történetet! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Csöpplány, elolvastam a történeted, megkönnyeztem. :) Sokat gondolkoztam rajta már eddig is, milyen nehéz lehetett, hogy ennyire hirtelen történtek a dolgok. Nagyon bátor és talpraesett voltál/vagy. És tényleg a lényeg az, hogy végre otthon lehettek, és minden rendben van a kisfiaddal! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Zsu, hogy sikerült? Ügyi voltál? Gabi nem indult útnak az izgalmak hatására? :)

KépKép

KépKép
barbazso

Hali, még egyben....
Laborom nagyon jó lett de az írásbelit buktam 3,5 pont híján...de talán jobb is...azért nem rossz eredmény, mert tényleg kevésen múlott + a labor tényleg nagyon jó lett, 60ból 54 pontot értem el :) Viszont a szóbelivelnem kell vacakolnom.....
Azért aranyosak vagytok, és azért úgy érzem ügyi voltam :) És végre tényleg csak Gabira koncentrálhatok ami már nagyon-nagyon hiányzott!!!!!

Megyek gmailre mert látom sok a termés és jövök vissza....

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!
Úgy látom, ha az ember nem jön pár napig, akkor annyi mindenről lemarad, hogy csak na! Próbáltam memorizálni a dolgokat, hogy kinek mit akarok írni, de lehet nem fog menni! Ezért előre is bocsi. Lehet több részletben majd!

A mai napom katasztrófa volt! :( Vártam a védőnőt, mert bejelentkezett 1/2 10-re, aztán telefonált, hogy nem tud jönni, mert a sulijából hívták, hogy valami dolgozatát nem találnak, és be kéne mennie, szóval ma nem jött! Megbeszéltük, hogy holnap ha hazajöttünk CTG-ről akkor hívom és átsétál hozzánk! Mondjuk egy utcában lakunk, és kb. 4 háztömbnyire! Remélem nem erőlteti majd meg magát! :D Aztán ledőltem ebéd után, mert úgy elfogott az álmosság, hogy csak na! Hát ebből a délutáni szunyából 1/2 4-kor ébredtem! :D Hát ez van!
Szóval holnap meg CTG 12:00-kor! Már előre 160 a vérnyomásom! :roll: :cry: Szedem ezt a gyógyszert, de nekem úgy tűnik, hogy itthon ugyanannyi a vérnyomásom, mint mielőtt nem szedtem! Na mindegy! Én szedem becsülettel, és mérem is itthon a vérnyomást, és jegyzetelek is! Bár ez már kevés lesz a dokinak, mert ugye ő azt látja, hogy amikor ott vagyok, akkor állat magas. Szóval kíváncsi leszek, mi lesz holnap! Ha esetleg nem engednének haza, akkor majd üzenek, vagy üzentetek valakivel! De én szeretnék haza jönni! :D

Zsófesz!
A képek szuperek! Mondjuk én a vattacukrot nem szeretem annyira, de egy jó fagyit bevállaltam volna én is! :D A hasad tökre aranyos, és tényleg lehet látni, hogy már Samu "leszállt"! :D Mikor lesz újra CTG? Kíváncsi vagyok melyikünk szül meg előbb, hiszen a kiírt napjaink között 1 nap van csak! :D Nagyon izgi! :D Amikor elment a nyákdugó mit éreztél, vagy mit láttál? Ez érdekel most igazán! :D

Csöpplány!
A történeted annyira tetszett, hogy én is végig sírtam! Tényleg nagyon bátor voltál, én nem tudom mit csináltam volna a te helyedben! Az új vonalzód szuper! :D Nagyon-nagyon tetszik! A fénykép pedig egyszerűen brutál jó! :D Örülök, hogy már itthon vagytok! Minden szuper lesz, majd meglátod! :D

Kovmárti!
Annyira örülök, hogy tettél fel képeket a g-mail-re Nóriról! :D Annyira szép, és az a grimasz! Nagyon-nagyon szuper! Olyan édes! Ugye ha lesz időd, és ha úgy gondolod megosztasz velünk még több képet a kiscsajsziról! :D

Nadina!
A szoba szuper! A komód pedig ...... végre! :D:D Hurrrrrá! :D
Örülök, hogy tetszett az öböl. Én még nem voltam, de remélem, hogy tetszik majd az ötlet mindenkinek, és egy nyár végi talit össze is tudunk hozni! Már nagyon várom! :D

Bocsi érte, de nem tudom ki kérdezte, hogy Anyák lapja és Baba magazin.... Sorry! Nem emlékszem!
Szóval én megrendeltem 1 évre, de úgy vagyok vele, hogy sok-sok érdekes dolog van benne, és nem bántam meg, hogy előfizettem rá! Ja! És képzeljétek, voltunk a Brendonban a 7végén, volt kb. 30 újság, de betű........ hát találtam X;Y;1;2; Csupa-csupa hasznos betű! Nem tudom hogyan kéne hívni egy gyereket, hogy találjon magának megfelelő betűt! Azt hiszem én már lemondtam a K betűről! :(

Most ennyi, holnap este jövök és mesélek, mi volt CTG-n, meg mit dumált a védőnő! Feltéve, ha hazaengednek! :D Na jó, akkor sem maradok, ha a doki azt mondja! :D

Legyetek jók! Szép estét! Nálunk már esik, és esett is! :( Úúúútálom!

Kép

KépKép
ercsikati

Zsu!
Én azért gratulálok a laborhoz! Most első Gabi, aztán jöhet az írásbeli újra! És tényleg igazad van, már nem kell vacakolni a szóbelivel! Azért szerintem egy írásbeli nehezebb, mondjuk nekem, de szerintem Te ügyesen veszed majd ezt az akadályt is! :D Nálam a szóbelik könnyebbek voltak, mert dumából nálam nincs hiány! :lol:

Kép

KépKép
ercsikati

NA itten is vagyok..

Csöplány, veled kezdem...kegyetlen történet happy enddel, és én is csak csatlakozom barbához..tökös csaj vagy és hihetetlen, hogy ezt így viselted és fel tudtad dolgozni!! Büszke lehet Rád a fiad, hiszen miatta tetted... hamar megtudhattad milyen lemondásokkal is tud járni az anyaság de nagyon örülök, hogy most már ott van veletek és élvezheted a társaságát.
Csigaby, Te is közben eszembe jutottál, mert az hogy 6 hete benn van Anna ... hát Téged sem faragtak épp puha anyagból :wink:
Stramm csajok vagytok és ilyen történetek után sokminden eltörpül..és nagyon örülök mlette, hogy Anna is így növekszik..szerintem is látszik a gyarapodás..de azért a a cumis kép...irtó édes :)

Kovmarti, györnyörű lány Nóra és gartula hozzá... örülök, hogy tudtál jelentkezni és türelemmel várjuk a beszámolót :D

Nadi...Te is de csinos vagy..lassan kezdek irigykedni csajok :D
A komód is szupi!

Mayday.igen..az a 26 kiló csak a mérlegben él... én sem látom! A kutya haláli! Zabálni való!!!!!

Barba köszi az info-t ercsikatiról..már nagyon gyanakodtam...

Mint ahogy látod vizsga drukk ide oda...vihar, front jön megy, de Gabi marad :D De ha maradni szeretne..hát maradjon a drága... bár én egy hétvégi szülést bevállalnék.. 15 a legszimpibb... aznap leszünk 9 hónapos házasok :D

Kismami.. mi rázott meg ennyire, hogy így elrettentél... vagy csak a hormonok?

Na ne értsetek félre..egyetértek maydayel, mindenki úgy szüljön ahogy szeretne, és átérzem hibernia meg most kismami állapotát is...csak én épp a császártól parázok... és áldom az EDA-t :D
De hát ember tervez.....

Lehet van amiren nem reagáltam...bocsika... puszika mindenkinek és kitartást! Aki pedig olyan szerencsés az élvezze az anyaságát :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Szió ercsikati!!

Te is előkerültél :D Köszönöm a bíztatást és tényleg akár hogy is, de megkönnyebbültem..most már csak Gabi a lényeg.. mind a kettő, a nagy is meg a kicsi is :lol:

Amúgy szóbelit én is jobban bírom..ha magyarul megy :)

Sajnálom a K-betűt én sem találtam, de Kendra nem panaszkodhat..szerinem szupi kis lakhelyet alakítottatok ki neki, nem az a babás vagy kismamás betű fog neki hiányozni :wink: :)
Jó éjt!

Kép
Kép
zsu84
Üröm

halihó csajok !onlány üdvözletét küldi nektek.Nagyon elfoglalt a pici miatt a párja meg lenyúlja laptopját mindig szóval jön amint tud addig is csókol titeket .

Mi még mindig egybenvagyunk.Csütörtökön megyek ismét nst-re
mosta keddi is elég szar lett nagyon lusta lányom van
19-én kell befeküdni ha addig semmi nem hiszemel hogy még mindig nem kiváncsi ránk ez a nő :D

zsu:tutod végig izgultam a hugom szülését vasárnap hajnali fél kettőtöl másnap délután 12:47 ig hát első szüléshez képest állítólaggyorsan meglett neki Balázs 4500 gr és 60 cm-vel természetes úton
fel nem fogom hogy tudott egy ekkora gyereket megszülni a törékeny testalkatával.nagyon büszke vagyok rá ezért

én nem azt mondom hogy nem szülném meg simán mert még lehet így lesz de ha most választhatnék a császárt választanám

rakokfel képeket róluk gmailre

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Jó reggelt!

Zsu, én is gratulálok azért a vizsgához! Nem sokon múlott, és legközelebb már tuti sikerül. Most legalább nem kell ezzel foglaloznod egy ideig és koncentrálhatsz a bébire. Azt néztem a táblázatban, hogy Te vagy a következő :shock: dátum szerint!

Megnéztem a gmailt, annyira jók a bébi fotók!
Kovmarti
, Nóri nagyon édi! És az a grimasz, haláli a kiscsaj :D Majd várjuk a történetet is, ha lesz időd. De jó neked, hogy már babázol!

Csöpplány
, a történeten én is meghatódtam picit, és teljesen igazad van, én már próbálok is nem panaszkodni többet, és élvezni, hogy még a pocakomban van, lehet hogy már csak napokig tart a dolog és ez vissza nem térő alkalom. De azért le a kalappal, hogy ilyen jól viselted ezt az egészet. Én lehet kissé bepánikoltam volna ott helyben. De most már gondolom élvezitek minden percét, hogy Balázzsal vagytok végre otthon. Várjuk az otthoni fotókat is.

Ercsikati
, próbálj meg a dokinál nem izgulni, mintha nem is ott lennél, relaxálj, vagy vond el a figyelmed valamivel, mert ez a magas vérnyomi tuti csak pszichésen van nálad ott. Bár gondolom ezt könnyű mondani.... várjuk a híreket! Remélem nem tartanak bent!

Köszi a komód dicséretet mindenkitől, most néztem a fotóim, hogy a bokám milyen durván néz ki... és megint fáj, már éjszaka se megy le róla a dagadás....
A babaruhákat meg úgy látom ma se tudom kimosni és a héten végig ilyen pocsék idő lesz, sőt vasárnap-hétfőn ahogy néztem hideg front....hátha valakinek segít babásodni :lol:

KépKép

KépKép
nadina01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?