Sziasztok!
Úgy látom, ha az ember nem jön pár napig, akkor annyi mindenről lemarad, hogy csak na! Próbáltam memorizálni a dolgokat, hogy kinek mit akarok írni, de lehet nem fog menni! Ezért előre is bocsi. Lehet több részletben majd!
A mai napom katasztrófa volt!
Vártam a védőnőt, mert bejelentkezett 1/2 10-re, aztán telefonált, hogy nem tud jönni, mert a sulijából hívták, hogy valami dolgozatát nem találnak, és be kéne mennie, szóval ma nem jött! Megbeszéltük, hogy holnap ha hazajöttünk CTG-ről akkor hívom és átsétál hozzánk! Mondjuk egy utcában lakunk, és kb. 4 háztömbnyire! Remélem nem erőlteti majd meg magát!
Aztán ledőltem ebéd után, mert úgy elfogott az álmosság, hogy csak na! Hát ebből a délutáni szunyából 1/2 4-kor ébredtem!
Hát ez van!
Szóval holnap meg CTG 12:00-kor! Már előre 160 a vérnyomásom!
Szedem ezt a gyógyszert, de nekem úgy tűnik, hogy itthon ugyanannyi a vérnyomásom, mint mielőtt nem szedtem! Na mindegy! Én szedem becsülettel, és mérem is itthon a vérnyomást, és jegyzetelek is! Bár ez már kevés lesz a dokinak, mert ugye ő azt látja, hogy amikor ott vagyok, akkor állat magas. Szóval kíváncsi leszek, mi lesz holnap! Ha esetleg nem engednének haza, akkor majd üzenek, vagy üzentetek valakivel! De én szeretnék haza jönni!
Zsófesz!
A képek szuperek! Mondjuk én a vattacukrot nem szeretem annyira, de egy jó fagyit bevállaltam volna én is!
A hasad tökre aranyos, és tényleg lehet látni, hogy már Samu "leszállt"!
Mikor lesz újra CTG? Kíváncsi vagyok melyikünk szül meg előbb, hiszen a kiírt napjaink között 1 nap van csak!
Nagyon izgi!
Amikor elment a nyákdugó mit éreztél, vagy mit láttál? Ez érdekel most igazán!
Csöpplány!
A történeted annyira tetszett, hogy én is végig sírtam! Tényleg nagyon bátor voltál, én nem tudom mit csináltam volna a te helyedben! Az új vonalzód szuper!
Nagyon-nagyon tetszik! A fénykép pedig egyszerűen brutál jó!
Örülök, hogy már itthon vagytok! Minden szuper lesz, majd meglátod!
Kovmárti!
Annyira örülök, hogy tettél fel képeket a g-mail-re Nóriról!
Annyira szép, és az a grimasz! Nagyon-nagyon szuper! Olyan édes! Ugye ha lesz időd, és ha úgy gondolod megosztasz velünk még több képet a kiscsajsziról!
Nadina!
A szoba szuper! A komód pedig ...... végre!
:D Hurrrrrá!
Örülök, hogy tetszett az öböl. Én még nem voltam, de remélem, hogy tetszik majd az ötlet mindenkinek, és egy nyár végi talit össze is tudunk hozni! Már nagyon várom!
Bocsi érte, de nem tudom ki kérdezte, hogy Anyák lapja és Baba magazin.... Sorry! Nem emlékszem!
Szóval én megrendeltem 1 évre, de úgy vagyok vele, hogy sok-sok érdekes dolog van benne, és nem bántam meg, hogy előfizettem rá! Ja! És képzeljétek, voltunk a Brendonban a 7végén, volt kb. 30 újság, de betű........ hát találtam X;Y;1;2; Csupa-csupa hasznos betű! Nem tudom hogyan kéne hívni egy gyereket, hogy találjon magának megfelelő betűt! Azt hiszem én már lemondtam a K betűről!
Most ennyi, holnap este jövök és mesélek, mi volt CTG-n, meg mit dumált a védőnő! Feltéve, ha hazaengednek!
Na jó, akkor sem maradok, ha a doki azt mondja!
Legyetek jók! Szép estét! Nálunk már esik, és esett is!
Úúúútálom!