Sziasztok!
Na itt vagyok, mostmár alszanak a porontyok.
Nagyon arik vagytok, jól esik ám nagyon.... reméljük a legjobbakat....
Nyafi én is
Tusi, jajjj sok minden van még a háttérben... de nem zúdítom már rátok a gondjaim.... ezt sem kellett volna, csak nem vagyok az a befeléfordulós.... ha kibeszélem kicsit, már úgy is érzem egy picit minden könnyebb......
na de vidámabb téma.... Tusikám még a múltkori Bencés esetedre nem is reagáltam, hátt én nagyon kuncogtam... na nem azért hogy szegény Bence össze törte magát... csak hát ez a sztory!
Az én drága uram is alkotott ma!!! szegény Balázs még eddig nem esett le az ágyról... Este fürizek a gyerekekkel együtt, apa kipecázta mellőlem őket, és én maradtam, hogy nyugiban egyszer !!! hajat tudjak mosni, míg öltözteti őket! Persze... nem telik bele pár perc Bazsi égtelen ordítását hallom, előtte apja kiabálást... Tudni illik ma megvettem a papagájt amit bevittem Barninak a szobába, mert nagyon kérte. Na de míg apa a másik szobába öltöztette öcsit Barni felrakta az ágyra... na persze ezen kiakadt mert kilögybölte a vizet.... és letette az ágyra Bazsit, és a madárkát meg vissza a szoba másik végébe... de a lökött uram ott hagyta a kölköt,,,,,, nannnáááá hogy leesett!!!!!
Persze a madár volt a hibás meg én, hogy minek vittem be!!!!!
Holnap kiviszem a nyúlhoz:-) majd ellesznek együtt:-)
Tusi, ez biztos egy átmenet, Balázs is ezt csinálja, eddig elaludt magától, de mióta otthon voltunk anyuéknál azóta nem halandó... ugyhogy most mellé kell feküdni..
és megvolt az első estém a fiúk nélkül!!!!!! tesómmal végül étterembe mentünk, és utána karaokeest volt,,, ettünk, ittunk,tánciztunk is, szóval nagyon szupppi volt... Már nagyon kellett egy kis görbe est:-)) ja és karaokiztam is, az már gázabb volt:-)
Játékok.... nálunk mindíg megy a pörgés. Bazsi sokat elszórakoztatja magát, csak legyek a közelben, sokat játszanak _Barnival együtt. Kergetőznek, bújócskáznak, bírkóznak, hancúroznak, labdáznak, focizik,autóznak, és mindent amit nem lehet az érdekes...
Tegnap megtanult menni a babataxijával, rápattan és már megy is!:-))) Akartam írni Dytt, nekünk is olyan micimacis is van, mint Boninak! Motor örült, az udvaron is nem győzök vele szaladgálni, ráül feltartja a lábait és már indulhatunk is. Biztos imádni fogja amit rendeltem neki Fisherp. háromkerekű mocit... na nem mintha nem lenne itthon elég járgányunk
A drága apuci kitalálta hogy buggyt vesz Barninak szülinapjára, hajjjajjj de örülök neki
Találtam egy oldalt ahol tök szuper járgányok vannak, majd előkerítem megint, és felrakom... találtam pedálos piros versenyautót is, na Bazsi karira ilyet kap.
Bazsinak előre lett hozva a rokonunk szülinapjával a szülinapja, ugyhogy túl van rajta. Persze kép nem készült mert lemerült az elem....jellemző... na majd a rokonok küldenek, ők csináltak párat...
nagyon élvezte, volt nagy tüzijátékja, és ezerrel falta a tejszínhabot róla.
Karácsonyfa,,, hmmm tavaly megfogadtam nem hozok be igazi fenyőt a házba.... alig bírtam a leveleket kiszedni a szőnyegből,,,, de most úgy alakult a nappali hogy van egy szőnyegmentes sarok, oda rakjuk, persze plafonig érőst:-)))
Barni nem piszkálta, de Dolcsika igen!!! a z összes nagy gömböt labdának nézte! Így fentebb raktuk:-) egyébként nem hiszem hogy gond lesz, Bazsi elég szófogadó gyerek, egyenlőre még hallgat a nem szabadra... aztán már ő teszi, hozzá hogy dádádá. Na de meddig
na mára elég belőlem ennyi....