Nagy gratula dijcsinek és a picinek!!!
Barbamami..
tényleg csak viccből írtam a "kupit"..neohgy azt hidd h azt néztem..
Elizabeth
Arik nagyon a kis fotók..épp most mondtam Dórinak h szégyellje magát hogy állandóan bealszik az UHkon ráadásul úgy hogy odafele és visszafele is onnan már olyan élénk...
,ja és persze a méhlepényembe ölelkezve van ilyenkor hogy szigorúan csak és kizárólag a gerincét illetve a bal oldalát lássuk..
na majd legközelebb..
Parapiri én nemtudom mi ez,de vmit bizti jelent:):)..remélem hogy hamarosan látjuk Réka képeit..mondjuk a hétvégén...vagy legalábbis Te,mi meg majd örülhetünk újra a hírnek..
Húú Dijcsi tök jó feldobtad a napom...
Ma megyünk megrendeljük a kiságyat meg a pelenkázót,matracot Dórinak..aztán ki tudja mi mást veszünk még neki...
ja meg megyünk babalátogatóba,férjem legjobb barátjához,kb 2hónapos-nem emlékszem pontosan
-a pici!!
szóval jó napunk lesz remélem továbbra is!!!
Ja hoyg kislány vagy kisfiú-e..
Nekünk az Uhs a 18.héttől tutira mondja hogy kislány,de azt ígérte képzeljétek hogyha kisfiú lesz és tévedett visszatérít minden egyes forintot nekünk amit lányruhákra,festékre,babakocsira stb költöttünk
sőt még a kocsiját is odaadja
Szóval Ő ennyire biztos magában...
férjem mondta is neki hogy na jó akkor egy fél óra erejéig kicseréli Dórit a kórházban egy fiúra és megmutatja neki h tévedett...
Ki mit vesz kinek téma...
Hát nálunk úgy volt eddig h anyuéktól pénzt kaptunk karira a babakocsira meg az autósülésre...
Anyós meg minden héten meglep minket vmi újabb kis rózsaszín ruhácskával..
nálunk nincs harc hálisten,persze mindenki várja már,de én úgy gondolom hogy ez az Én ill a Férjem feladata hogy megteremtsük és megvegyük neki amire szüksége van..persze jól jön a segítség,de akkor is ÉN akarom neki megvenni a dolgait..lehet hülyeség de én így gondolom..
Na jól van csajok,Gyanixi neked folyamatosan megy a drukk,többieknek pedig nyugodt és szép hétvégét kívánok!!!
Puszi,sziasztok