Új privát üzeneted érkezett!

Számok: Mindketten 30 vagyunk, én 2 hónappal (öregebb). :)
Ma behozta a kolléganőm a tejeskávéját és rosszul lettem a szagától. Pedig imádom a kávét. Sokat én sem tudok enni egyszerre, csak csipegetek, amikor érzem, hogy éhes vagyok.
A fázás nálam is megvan (de amúgy is fázós vagyok). Esténként didergek még vastag pulcsiban is, de napközben is néha ráz a hideg.

Lilypie Pregnancy tickers
doodoo

Sziasztok!
Na tegnap voltunk dokinál, kb 5hetes terhes vagyok, egyenlőre még csak a petezsák látszódik, kedden kell visszamennünk hogy lássuk a kis embriót is :)
Számok: én 30, férjem 42, neki már van egy 13 éves kislánya.
Esténként én is fázom nagyon, ma reggel viszont iszonyatos émelygés fogott el, ennem kellett egy kekszet hogy elmúljon.
hugica85
Budapest

Hugica,
Szerintem már az is jó hogy a petezsák egyértelműen látszott, 5 hetesen ez is szuper.
És már kedden vissza is hivott?
Én tegnap kezdtem az 5. hetet :) és szerdán megyek. Remélem látunk majd mindent amit kell és ti is :)
Nekem még semmi émelygés. Fázom, az stimmel. Még a mellem is csak épphogy érzékeny egy kicsit.. :)

littlebiscuit

littlebiscuit:
Nekem is csak ma kezdődött az émelygés, eddig csak szédültem reggelente. Igen, keddre visszahívott mert akkor lesz utoljára és ő is meg akar nyugodni hogy minden rendben van, és minket is meg akar nyugtatni. Remélem tényleg minden rendben is lesz :)
Ti voltatok már vizsgálaton? Láttatok már valamit?

hugica85
Budapest

nagyon jó hogy nem akarta elodázni hogy jó lesz majd az ünnepek után is, még korán van. Igy azért jobban telik a Karácsony :)
Én szerdán megyek először :)
Lányok van vagy volt igy vele valaki, hogy csak nézegeti a tesztet mert nem tudja elhinni? mert komoly tünet igazából az álomkóron kivül nincs. Enyhe alhasi fájdogálások hogy fázok sűrűn, de semmi egyéb. Sokszor megkérdezem magamban, most tényleg terhes vagyok? :D :D

littlebiscuit

betöltöttük a 7. hetet és különösebben semmi, csak az álmosság. nem törvényszerű, hogy mindenki hányjon
jazminblanka

Most jovok a dokitol, mindkettonel van szivhang :-)

Kép
ada78

@ada78:
De jó. Gratulálok

Lilypie Premature Baby tickers
Lilypie Maternity tickers
kidcsaj

@ada78: De jó! Nagyon szuper! Drukkolj nekünk is :)
Te most mennyinél jársz?

doodoo

doodoo: én ma vagyok 6+5 napos. Gyorsan kell orvost kerítenem a SOTÉn, mert innentől már nem kell az Asszisztált Reprodukciós Osztályra járnom, azt hittem, hogy elvisznek a 12. hétig, de nem. Úgyhogy gyors orvoskeresésbe kezdek.

Kép
ada78

@ada78:

szuper! 
jazminblanka

@ada78:

először én is a SOTÉ-ra akartam, de nekünk közelebb van a Honvéd. remélem, kapsz időpontot még januárra.
jazminblanka

littlebiscuit: nekem sincs semmi tünetem. De ha odabent minden rendben, ki bánja?!:)

Kép
ada78

Ada,
Épp most akartam irni hogy picit visszaolvastam a forumot és elcsodálkoztam, te is tünetmentes vagy, ikrekkel :D Gratulálok a mai vizsgálat kimeneteléhez és a 2 kis dobogó szivhez.

littlebiscuit

Én is gratulálok a két szívhanghoz!
Én a 8-14. hét közé várom a hányást.

Eszter
saesz

14:30 a mágikus időpont. Amikor is beköszönt az ÁLOMKÓR. Már közeleg :D (komolyan napok óta figyelem hogy ilyentájt dönt le :D)

littlebiscuit

én már mondtam az uramnak, hogy nem bánnám, ha felidegesítene valamivel, hátha felébredek
jazminblanka

@saesz:

bízom benne, hogy mostmár megúszom a rókakomázást, mert a már szült ismerőseim, akik hánytak, mind azt mondták, hogy a 6. héttől kezdődött.
jazminblanka

Sziasztok!  Szeretnék csatlakozni a csoporthoz. 29 éves vagyok és - minden jel arra utal, hogy jelenleg -  az első babánkkal vagyok várandós. Ma van a ciklusom 30. napja és menzesznek nyoma sincs. Már hétfő óta pisilek tesztekre, amiken a második csík szép lassan erősödik. A terhességi kalkulátorok szerint 2016. augusztus 25-ére várhatjuk a picit. De ezt majd hétfőn az orvos megerősíti remélhetőleg. Bejelentkeztem egy nullás ultrahangra. 

titko

Hello Titko üdv itt! Teszel fel kepet a tesztekröl? Kivancsi lennék! Én holnap csinalom az utolsó tesztet (egy het alatt ez lesz a 4.eddig szepen erösödött :))

littlebiscuit

Kepzeljetek, hala a bunko kolleganomnek aki betegen jött dolgozunk, be kaptam egy torokfajos nyavalyat. Remelem lazam nem lesz, de nagyon haragszom rá! Drukkoljatok, hogy ne legyen baj :(

doodoo

@doodoo: reszelj le egy kis darab gyömbért, önts rá forró vizet s tegyél bele mézet. Megiszod, majd be a paplan alá. Nekem ez mindig segít. Jobbulást :)

Szia Titko! Gratulálok :)
mammy37

@ada78: gratulálok! Hatalmas élmény lehet a kettőt hallani :)
mammy37

@mammy37: köszönöm! Sajnos az pont nincs itthon, így grapefruittal és mezzel kuralom magam :)

doodoo

@titko:
Szia Titko! Udv itt! Várjuk az UH utan a hireket :)

doodoo

@titko:
Én 24-re vagyok tájolva, majdnem egyidősek vagyunk!

Eszter
saesz

Sziasztok lanyok, gondoltam felteszem ide a ma reggeli tesztecském eredményét, a felsö stick még a szerdai (2 nap keses utan 3.nap reggeli) a masik pedig a csikocska alul a mostani :)

littlebiscuit

littlebiscuit

Littlebiscuit szuper, látni ahogy erősödik! :)

Üdv Titko!

Én mar reggel 6tol ebren vagyok. Azóta is nagyon rosszul. Már 3szor hánytam, szedulok, es a fejem is fáj. Remélem most már majd elmúlik. Kezdem unni mára....

judydifi

@judydifi:
Jól megszenveded! Kitartást Neked!

Eszter
saesz

Judydifi jaj nagyon sajnàlom.. majdcsak mulik màr!
Én most ilyen húzódàst érzek odalent a méhemnél. Egy nagybevasarlas igénybevesz, örület. Egy baratnöm meg futni jar 8 hetesen elkepesztö én el se tudnam kepzelni mar setalni is nêha furi nyilallàsokat csinàl.. (mondjuk ö nagy futó mar egy ideje).

littlebiscuit

A fagyi nekem bevált hányás ellen.

Eszter
saesz

Ma senki nem jelentkezett? :)

Én még rosszabbul vagyok mint eddig... 48órája tartó hányinger, fejfájás, szédülés. Túl szamtalan hanyason. Pedig már mindent bevetettem... Gyömbér, limonádé, keksz, ropi, gyogyviz... sajnos semmi nem segit. A vernyomasom is 105/41... Jól megszenvedem, ma már kinomba sírtam is...

Szandra hataertetek?

judydifi

@judydifi:

Szegény, jól megszenveded.

Ma megyek védőnőhöz délben. Megkapom elvileg a kiskönyvemet is. Védőnők adják ki.
Ha végeztem leírom mi volt nála :)

kidcsaj

NA végeztem védőnőnél. Nem harapnak :) Pár kérdést tett fel, elmondta, hogy mennek majd a védőnői foglalkozások, megmérte vérnyomásomat, súlyomat. Kaptam tőle egy kis csomagot, benne kuponokkal ( jövőre szerintem újakat kapok) meg egy felicitas papírt amit a 20. héttől lehet majd beváltani egy csomagra. Valamint megkaptam a könyvemet.  Nekem úgy nézz ki szerencsém van, első nekifutásnak rendes védőnénim van:)
Kötelezően 4* kell találkozni, a támogatás miatt, de általában 5-6 alkamlommal szokott a kismamákkal találkozni. Bármilyen kérdést feltehettem neki ha akartam volna :) (sok kis hasznos app miatt nincsen túl sok kérdésem)

kidcsaj

kidcsaj:
te hány hetes terhes vagy most? mikortól küldenek védőnőhöz??
hugica85
Budapest

@kidcsaj:
Vittel hozza vmilyen igazolast a nogyogyasztol? Mert most keresek ezerrel orvost, de decemberben szerintem mar eselytelen lesz, a legtobben mar nem dolgoznak.

Kép
ada78

Jaj lanyok ugy megijedtem, ahogy ma reggel repültünk egyszercsak ràmjött egy jó erös görcs, de inkàbb olyan pisilés miatti. Akkor jöttem rà hogy nagyon kell mar pisilnem de alig tudtam felkelni az ülésböl mar ugy fajt :cry: aztan ahogy vegre pisiltem jobb lett elmúlt de annyira megijedtem. Remélem minden rendben odabent. Holnaputan megyunk orvoshoz nagyon vàrom..

littlebiscuit

@littlebiscuit:

Biztos minden rendben van, csak nő a méhed, lehet azt érezted görcsnek. Vegyél be magne+b6 ot!

@hugica85:

Első orvosi viszgálat után már küldött a doki. (6+2 hetesen mentem)

@ada78:

A leleten amit ott kaptam dokinál,amin rajta volt a petezsák, és az hogy élő embrio, azt a papírt vittem, mert rajta volt, hogy védőnőt fel kell keresnem.

Szerintem orvosffüggő, de nekem már azon a leleten rajtavolt, hogy terhesgondozásban veszek részt. Nézzéttek meg a leletetetek, vagy kérdezzétek meg a dokit, de 12. hét előtt keressétek meg, mert a kiskönyvvet vinni kell minden vizsgálatra magatokkal, és abba jegyeznek be majd minden leletet!

kidcsaj

De készüljetek fel, nem ötperces a védőnő. Kb 40 percet voltam ott, úgy, hogy nem volt kérdésem. Mondta, hgoy a következő is kb ennyi időt vesz igénybe.

kidcsaj

@kidcsaj:
Koszi! Sajna nekem nincs semilyen papirom arrol, hogy terhes vagyok, ugyhogy majd januarban futkosok.vedonohoz idopontot kell kerni, vagy csak mentek hozza fogadoidoben? 40 perc??? Te jo eg...

Kép
ada78

@ada78:
Én is csak januarban megyek majd! Szerintem simán idoben vagyunk ;)
Én fekszem 3 napja hoemelkedes+torokfajas :( az orvos azt mondta semmi gyogyszer, fekudjem ki, ha lazam lenne hideg zuhany, de 37.5 alatt nem kell aggodni. Kozben emelygek és minden kajatol undorodok, semmit nincs kedvem enni. :(

doodoo

Sziasztok! Visszatértem, jó volt kicsit otthon, tüneteim, most nem nagyon vannak :) Láttam írtátok a számokat akkor én is leírom, 7,5 éve vagyunk együtt én 26 vagyok a férjem pedig 33.

szandra0408

látom, nagyjából mindenkinél előjöttek a tünetek. nálam újdonság, hogy nagyon hirtelen jön rám az éhség és akkor azonnal ennem kell valamit, különben rosszul leszek. a húst egyáltalán nem kívánom. 
néha egy kicsit émelygek, de hányni még mindig nem hánytam.
jazminblanka

@jazminblanka:

én sem hánytam, és nálam is volt ilyen az éhséggel, most csak a melleim feszülnek este ha leveszem a melltartót. A húst szalámit minddenél többet meg tejet :D

szandra0408

@doodoo:
Jobbulast Neked!

Kép
ada78

@szandra0408:

akkor az enyém vega lesz, a tied húsimádó!
jazminblanka

Ada beszélj vele mindenképpen telefonon. Kell az időpont. Mert lehet helyszínen van, vannak nála stb... így meg csak veled fog biztosan foglalkozni. Nem vagy elkésve, én azért mentem,mert így munkahelyen nem kellett elkéredszkednem.

Nekem csak az éhség meg a fáradtság még mindig az összes tünetem, na meg a fázás.
kidcsaj

Jazminblanka, Szandra!

Egyszer azt olvastam, hogy ha nem kivanod a hust es meg se birod enni akkor lány lesz, ha forditva akkor fiú :)
Nem tudom igaz e, de aranyosan hangzik.

Ha valaki egyszer olyan szinten lesz mint én, bár nem kívánom senkinek, de ha mégis, akkor ajanlom a Salvus vizet! Csodakra képes! :)

judydifi

Holnap reggel megyek az SZTK-ba 8-ra.
Fogalmam sincs minek, csak azt mondták, hogy a 103-as szobaba menjek. :)
Annyira izgultam, hogy meg se kerdeztem minek kell oda menni.... Hahahaha

judydifi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?