Sziasztok!
Mostanában eléggé inaktív voltam, neharagudjatok érte. Lemaradtam aztán annyit írtatok, hogy mire elolvastam már sosem volt erőm írni.
Gratulálok mindenkinek akinek már megvannak a manók!
Irigykedem!
Mi még egyben vagyunk, habár már eléggé nehezen megy minden. Fájdogál is, vizesedem is és ez a gyomorsav... volt, hogy arra keltem, hogy feljött és ahogy felakartam ülni, hogy kimenjek a mosdóba valahogy visszament, de sajnos a tüdőmbe, majd meg fulladtam, aztán a köhögéstől meg be is görcsöltem, szóval rémálom, fél órákat alszom. De már a vége felé vagyunk, kibírjuk ezt a keveset, meg amúgy is megéri!
Nemtudom, hogy mi a normális mivel első babás vagyok, de csak szerintem furcsa az, hogy a 32 hét után csak a 38 héten megyek megint dokihoz? Mert a 32 hetesen mondta h 36 hetesen vérvétel és azzal vissza hozzá, ezzel nincs is baj, de a dokim aszisztense "nemtudott" időpontot adni csak a 37+6 hetemre, kérdeztem, hogy nem e gáz, hogy ennyi idő eltelik a 2 vizsgálat között, aztmondta nem, a dokimat is hívtam ő is azt mondta,hogy nem gond. A streptomat is úgy vetettem le, dec 23án rendezgettem a papírjaimat és akkor tűnt fel, hogy az még nincs meg és mivel eléggé hazavágta már antibiotikumokkal így nem akartam azt, hogy ha beindul a szülés és nincs még eredményem, akkor nyomják belém. Felhívtam, hogy akkor most mi van, erre azt mondta, hogy akkor most befáradhatok ha akarok és leveszi. Ekkor voltam 35 hetes,de meg sem vizsgált meg semmi, csak levette a mintát és kb kidobott a rendelőből, merthogy én voltam az utolsó betege aznapra. Ja és arról nem is beszélve, hogy a kiskönyvembe azt írta, hogy volt már ctg-m 32 hetesen, pedig arra azt hiszem emlékeznék és abban sem vagyok biztos, hogy a szülésig lesz-e mert a magánrendelőjében nemtudom, hogy van-e és ugye akkor már 38 hetes leszek. Mit gondolok erről? Dokit váltani így az utolsó másodpercben sem fizikai sem lelki energiám nincs már, nővérem nála szülte a 2. babáját és ódákat zengett róla. :S Meg ugye a kis boriték, párom már azt mondja, hogy 1 forintot nem adna ennek az emernek, de én nemtudom.. :S Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de régen nem írtam.
Itt van pár pocakfotós képünk, itt még csak 33 hetesek voltunk, habár azóta is kb ugyan ekkora a pocakom!
az utolsó megy egy duplakép, a 20 és a 33 hét közötti változás
További szép napot nektek, aki már akkora mázlista annak jó babázást, a többieknek meg sok pihit és kitartást!