Sziasztok Lányok!!!!
Lillus: nagyon- nagyon romantikus volt a férjeddel leírt megismerkedés, nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kívánságod parancs!! Szóval magamról annyit, hogy 39 éves vagyok és már 3 éve intenzíven várjuk, hogy a babánk megérkezzen a családunkba!!! Mivel elég türelmetlen típus vagyok, és hát a korom is, rengeteg kivizsgáláson vagyunk túl! Az első inszemináció előtt spontás sikerült teherbe esnem, de a 6. héten sajnos elbúcsúzott tőlünk a mi kis angyalkánk:
Ezt követően mindenki azt mondta, hogy most már biztos sikerülni fog!! HÁT NEM!!!! 1 évig megint spontán próbálkoztunk eredménytelenül, majd elkezdődött az inszemek sora, amiből a 7. sikerült. Az előzmények tükrében gondolom parásabb vagyok mint az átlag...
Jessi: Gratulálok a kislányhoz!!!!!!!!!!!!!!!! Mi is kislányt szeretnénk, de ha esetleg kisfiú lesz, Őt is nagyon nagy szeretettel várjuk!!!!!!!
igazad van, 6, inszem után általában lombik, de mivel az inszeminációk alatt kiderült, hogy nagyon rosszul leszek a hormonoktól, ezért nem is kaptam szinte semmit, így azt mondták, hogy a lombik kizárt nálam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennek ismeretében jelentkeztünk örökbefogadó szülőnek, na ez egy másik történet lesz, hogy ez milyen bonyolult, fájalmas és körülményes folyamat...
A 13. héttől itthon vagyok táppénzen, sokat pihenek és próbálok pozitív lenni, de amint láthattátok ha jön valami "nem várt fejlemény" akkor beparázok rendesen.
Sajnos itt Csepelen nincs jelenleg kismama klub vagy torna, ezért most rendeltem egy kismama pilates DVD-t ezt próbálom napi szinten mozogni, + van egy labrador kislány kutyusunk, akivel napi szinten elég sokat sétálok, levegőzök.
Lillus: hogy milyen csodás lett a babaszoba!!!!!!!!!!!!! Igazi szafaris kisfiús hangulatot áraszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krijan: megpróbálom megígérni, hogy mostantól nem fogok olvasgatni az interneten, remélem tartani is fogom tudni az ígéretemet, de nagyon igyekezni fogok!!!
Kisruhákról még nem tudok nyilatkozni, mert 2 pár ici-pici zoknin kívül nekünk még nincs semmi ruhánk...., babonából egyenlőre, de én is úgy gondolom, hogy az elején 56-os mérettől kezdünk el majd vásárolgatni.
Ann74: megnyugtatlak, hogy nem Ti álltok a legrosszabbul, mi is nagy műveletek előtt állunk, mielőtt megérkezik a babánk. Most október végén teljes fürdőszoba szétbombázás és csere, majd ezt követően két hátsó szoba összenyitása nekünk hálószobának (falbontás, parkettázás, tapétázás stb.) és majd csak ezt követően jön a baba szoba (ami most a mi hálónk)itt csak tapétázni szeretnénk és hát természetesen berendezni!!
Házasságodhoz pedig nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok én is, majd hozzál ám képeket, tuti nagyon szép leszel!!!!!!!!!!!!!!!
5. lombik, akkor Te is túl vagy már egy csomó szörnyűségen..
sziszianyu: Neked is köszi a szíves köszöntést, hát tényleg vannak hol itt, hol ott fájdalmak, mondjuk én nem magától a fájdalomtól félek, hanem , hogy esetleg valami gubanc van a baba körül. Ha azt mondják, hogy a babával minden rendben, akkor én bírom a fájdalmat!!!
Húúú, hát ez extra hosszúra sikerült, remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, akkor elnézést....
Üdv: Gaib