Sziasztok!
mimite - semmi gáz, nem nyaggatás, én ajánlottam fel és mért ne segítenék, ha tudok valamiben?
)
Szóval simán írhatod május 1-től, viszont akkor még a hónapban add le, és elméletileg a júniusi fizudon már látszani fog a kedvezmény
Az "a" és "b" pontok közül vagy az elsőbe írod be, hogy 62.500 Ft, vagy a másodikba hogy 1 "db"
Lényegében mindegy, akkor érdekes az "a" pont, ha valaki esetleg csak félállásban van bejelentve, és nincs annyi szuperbruttója, mint maga a kedvezmény (tehát nincs 62.500 Ft szuperbruttó fizuja). Én mindig a "b" pontot töltettem ki, nálunk mindenki teljes munkaidős volt.
madge - tökjó a táblázat!
Olyan jó benne lenni ...
A neveink Franciska/András.
Nekem is van mesélnivalóm: szerdán voltunk Down-szűrő uh-n
Nagyon vártam már. A dokim csinálta, de be kellett menni hozzá a kórházba. Felfeküdtem az ágyra, egyik kezem a fejem alá, másik a homlokomra, és úgy néztem a monitort. A doki rátette az eszközt a hasamra, és a babóca pontosan ugyanolyan pózban feküdt, mint én
Annyira jóóó volt látni! Mi múlt hétfőn voltunk 3,8 cm-esek, és most szerdára 5,5 cm-esre növesztettük magunkat
Ez is akkora élmény volt, én gondoltam, hogy ilyenkor nőnek nagyon, de majdnem 2 centi 9 nap alatt
Egyébként nem nagyon tetszett az uh sem nekem, sem neki, kicsit rá kellett nyomnia a dokinak a készüléket a hasamra, nem volt olyan kellemes, és a baba is tisztára hisztizett, hogy miért piszkálják őt ilyen korán reggel
Rendesen dobálta magát
Egyébként a nyaki redőnk 1,1 mm, a doki azt mondta, hogy 3 felett nem jó az érték. És van már 3 mm-es orrcsontunk is
Szóval ez nagyon jó szerencsére.
Tegnap meg vérvételen voltunk - még mindig Down-szűréses kombinált teszt miatt. Én eléggé ájulós vagyok, így elfeküdtem, de valahogy nem akartam vért adni, mert még hozzám sem értek, már összeesett a vénám
Úgyhogy a nővérke megszurkált a könyökhajlatnál és a kézfejemen is, persze tiszta lila lett mindegyik, szóval jól nézek ki
Majd 10 napon belül lesz meg az eredmény.
És még egy hír: ma megjött a Baby-Plus készülékünk!
Nem tudom, hogy ismeritek-e, Mo-n még nem igazán elterjedt ez a készülék, de külföldön nagyon népszerű, egy Dr. Brent Logan nevű amerikai fejlődéspszichológus fejlesztette ki ezt a technikát, ő a születés előtti készségfejlesztésben vagy nagyon otthon.
Szerintem érdemes megnézni a honlapot, már Mo-on is meg lehet rendelni, és egy csomó infót leírnak róla.
www.baby-plus.hu
Nálunk férjem látott erről egy műsort még valahol külföldön, és jól megjegyezte a doki nevét, hogy ha majd aktuális lesz, be tudjon szerezni ilyet. Mi úgy gondoljuk, hogy ha bármit tehetünk azért, hogy még születés előtt fejlesszük a gyermekünket egy olyan módszerel, ami csakis pozitív hatással lehet, akkor miért ne?
És egyébként olyan kedvező hatásai is vannak ennek a készüléknek, hogy azok a csecsemők, akik hallgatták a pocakba, nagyjából a 6. hét után végigalusszák az éjszakát
Ha csak egy kis esély van arra, hogy ez így legyen, már megéri szerintem hehe
Na majd olvassatok utána
Nagy nehezen sikerült a 3,8 cm-es babónk képét lekicsinyíteni, íme:
Roni