Sziasztok!
Beuci, en most mar vagyok, csak tudod, napokig nem voltam itthon, igy nem voltam gepkozelben. Tegnap este meg nem tudtam belepni a babanetre, hiaba probalkoztam.
Tegnap esemenydus napunk volt. Delelott voltunk a korhazban Uh-n. A ferjem vegig tudta nezni a kepernyot, nekem csak a vegen mutattak meg a babokat 1 percre.
Viszont azt mondtak, hogy minden rendben van es ez a lenyeg. A nemet termeszetesen hiaba kerdeztuk, nem mondhattak meg, mivel ez a korhaz szabalyzata. Ugyhogy erre kell meg varni kb. 4 hetet es akkor majd otthon kiderul a 4D-s UH-n. Az arcat a dragam nagyon nem akarta megmutatni, vegig ott tartotta a kezet elotte, hiaba probaltak bogdosni, hogy mozditsa el. Vegul egy olyan kepet kaptunk, amin oldalrol van lefenykepezve. Majd bescanelem es kuldom nektek.
Orvos most se vizsgalt meg csak 2 percet beszelt velunk. Megkerdezte, hogy itt vannak-e a papirjaim a szemmutetemrol. Mondtam neki, hogy nincs, de nem is lesz, mert nem a szemmutet miatt kernem a csaszart, hanem a szemfenek torzultsaga miatt veszelyes a normalis szules. Teljesen felesleges papirokat mutogatni a mutetrol, amikor meg kellene vizsgalni es abbol eldonteni, hogy szulhetek-e siman. Mondtam neki, hogy nov. vegen megyek a szemeszemhez es o majd megvizsgal es velemenyt ir. Ennyi volt a talalkozas az orvossal. Ja, es persze nem ugyanaz volt, aki eloszor, de ez se volt europai. En meg abban a korhazban nem talalkoztam angol orvossal. Csak tudnam, hogy hova lettek az angolok Angliabol?
Delutan voltunk az Ikeaban meg egy szupermarketben, ahol vannak kismama rucik. Vettem is ket kardigant. Jol jott ki nagyon, pont a tegnapi nap 20% kedvezmenyt adtak minden ruhabol. Az Ikeaban a kisagyakat neztuk meg, de ugy dontottunk, hogy nem ott vesszuk. Bar tetszett az a kisagy, ami Enikojeknek is van, de az csak 2 fokozatban allithato, en meg olyat szeretnek, ami 3 fokozatos.
Az este se volt esemenytelen. Egy korforgalom elott alltunk, vartunk arra, hogy kihajthassunk. Egyszer csak egy nagy csattanas es elorelokodott a kocsink. Hatulrol belenkszallt valaki. Csak azt tudnam, hogy nem vette eszre, hogy ott allunk, amikor egtek a lampaink. Szerencsere semmi bajunk nem lett, csak jol megijedtem. A kocsinknak se lett semmi baja, ugyanis van vonohorgunk es az felfogta az utest. A masik kocsi eleje, amelyik belenk jott viszont jol osszetort.
Most mennem kell, mert a ferjem draga nem boldogul a nyomtatoval. Remelem, Beuci most lesz mit olvasnod.
Azert a tobbiek is irhatnanak.
Puszi:
Olive