Van még egy vidám sztorim, bár VVikinek, nem biztos, hogy az...
Szóval Viki, kölcsön adta nekem néhány órára Benőt pár napja, épen, sérülésmentesen... Na kis Bence vidáman bandázik a lánnyommal, akinek ugye mindig van minimum egy zöld folt a homlokán, nála ez tartozék, tologatják a kis sámlit tőlem max egy méterre, amikor is Bence fölborul a sámlival. Éktelen bőgés, én vigasztalom, ölelgetem (Zita is próbálta, nagyon aranyos volt), lassan-lassan abbahagyja, de a nagy sírástól taknyos lett az orra. Én gondoskodó pótmamaként leszívom a taknyit egy kis kézi pumpával, mire el kezd vérezni az orra. Pfhu, egyre jobb
A vérzés szerencsére eláll hamar, ám pár perc múlva feltűnik, hogy az esés következtében Bencének két helyen is el kezd kékülni az arca... Mire VViki megjött Benőnnek két lila folt lett a pofiján, orrában pedig egy kis beszáradt vér árulkodott. Mondtam Vikinek, hogy pedig Isten bizony nem vertem el...
Csajok vigyázzak még valakinek a gyerekére?
Anika, nagy-nagy-nagy gratula!
Milyen könnyen összejött, nagyon hatékonyak vagytok!
Egészen meghatódtam, amikor megláttam a pozitív tesztedet, tudom milyen jó érzés. Mi is lassan belefogunk a kettes számú versenyző projektjébe,
Dyt remélem nektek is hamar összejön. Jó lenne, ha közel egy időben jönnének az újabb babók.
nem tudom mitől van ilyen jó kedvem, de át tudnám ölelni az egész világot.
Biztos az én drága, imádott kislányom is tehet róla, annyira jó napja van, édes, ügyes egész nap, most meg jó gyerek módjára szundikál.
Míg el nem felejtem,
Mona tényleg sokat gömbölyödött Milu, és nagyon jó kedvű kisfiúnak tűnik. Nagyon-nagyon szeretném már látni élőben.
Babuci, szenzációs képeket csináltatok Hannáról, be kellene keretezni őket.
Banyus, én is akartam mondani, de lehet hogy már régebben írtam is, hogy tényleg egyre jobban hasonlít egymásra a két lurkód. Ami nagy különbség közöttük sztem a mosolyuk. Pontosabban Bazsi nem is mosolyog, vigyorog, mint a tejbetök.
Tényleg még mindig annyira lóg rajtad, vagy már önállósodik, most hogy ilyen kis világjáró lett? és te jobban vagy már? Gondoltam rád.
Erről jut eszembe, Zizi, meg most lett nagyon anya/apa függő, Szegény Nyafi tudna mesélni, milyen éktelen óbégatásba kezd, ha mondjuk beugrok a kisboltba egy túró rudiért, és kerek egy percre kint hagyom vele a lányomat... Itthon is sokkal bújósabb, akár több másodpercere
is ráhajtja a mellkasomra a fejét, ez nála nagy szó, eddig egy mp volt az átlaga)
, meg egész hosszan (pár percig) elüldögél az ölünkben, az apjáéban meg aztán pláne.
Még egy dolog aztán átadom másnak is a terepet.
Mit szólnátok hozzá, ha átköltöznék az anytanyára? Az egy zárt fórum, és meghívásos alapon lehet bejutni egy-egy adott topikba. Azért gondoltam rá, mert mostmár biztos nem jönnek újak, leszűkültünk kb. 10 főre (nem számoltam, de hirtelen ennyire tippelem a bandánkat). Egy zárt fórumon talán lazábban, nyíltabban tudnánk beszélgetni, meg egy kicsit hátha megint felpörgetné a topikunkat. Mit gondoltok? Én előkészítem ott a terepet és küldöm körbe a meghívókat, azoknak is, akik már rég nem írtak, hátha ezáltal előbukkannak újra. Hm?