Sziasztok!
Én is vagyok, de ez a mai napom..... hát inkább nem is részletezném! Délelőtt mostam egy adagot, aztán jött após, hogy kifestené még a konyhát! Mondtam, hogy hát legyen.... Elmentem anyuhoz enni, hazahozott tesóm, de a lábam úgy bedagadt, hogy egyből lepihentem és felpolcoltam! Hát ez nagyon jót tett! 1 óra és olyan kis "balerina" lábam lett, hogy csak csuda!
Anyós jött segíteni apósnak, mert én pihentem! Rendes tőlük! Szóval egész délután pihentem! Elmentem Laci elé, és a zöldségesben vettem egy nagy csomó gyümölcsöt, mert úgy döntöttem, hogy ma este gyümölcs "kúra" lesz! Bár az epret már felfaltam!
Holnap még ki kell takarítani a konyhát, de még a babaruhákat is ki kéne vasalni, mert én is hetek óta tologatom!
Aztán gondoltam felnézek, hogy kivel mi van! És olvasom, hogy Kismami még egyben! Én mérget mertem volna rá venni, hogy már Alinát a karjaiban tartja! Tévedtem!
Kismami!
Akkor tényleg be kell feküdnöd? Az nem túl jó! De legalább bármi van, jó kezekben leszel! Alina meg azért nem jön ki, mert szerintem szuper helye van, abban a nagy pocakban!
Zsófesz!
Nekem is kell még vasalni, de nagyon nehezen veszem rá magam! Vasárnap megyünk a Corába, mert akciós lesz a pelus! 31,-FT/db, nagyon jó ár, ezért Laci mondta, hogy benézünk!
A dugó "elhagyásához" meg gratula!
Én meg képzeld reggel amikor felkeltem, tiszta paca volt a hálóingem! Rájöttem, hogy Előtej!
Vagyis valami hasonló, mert azóta nem folyik meg semmi, bár tesóm azt mondta, hogy lehet hogy alvás közben megnyomtam, és azért "csordogált"!
Mayday!
Még 12 nap! Nagyon izgi! Bár nekem úgy tűnik, Bálint klasszul érzi magát! Nálam nincs a keményedésen kívül semmi nagyon, és az is elég ritkán! Általában akkor amikor feljövök az I. emeletre, aztán hamar el is "illan"! Azért tényleg kíváncsi leszek, hogy a kiírt időhöz képest, ki mikor fog szülni!
Zsu!
A betűkről csak annyit, hogy akiket ismerek és van előfizetésük, ők mindenki "E" betűt kapott! De láttam már én is "W"-t és "Q"-t is, és tényleg igazad van, csupa hasznos betű! Azért ugye nem adod fel a "K" betű keresését?
Hibernia!
Te hogy szeded a Dopegyt-et? Mennyi volt előtte és utána a vernyomid? Csak mert szerintem az enyém nem sokat "javult"! Előtte is 137 körül volt itthon, most is annyi, egyedül talán abban változott, hogy a per szám 90 alatt van! Van hogy jóval 90 alatt! És a doki ezt is mondta, hogy az is sok! Hát kíváncsi leszek szerdán mennyit fognak mérni, és mit mond majd a doki! Remélem nem fognak befektetni ez miatt! Hogy haladsz a lakással? Megvan már minden ami kellhet?
Törpilla!
Szuperek az eredményeid, csak így tovább! Gratula!
Ügyes vagy!
Írtatok a CTG-ről /NST/ nálunk a gépen látom Kendra pulzus számát, és van még egy szám, az pedig a fájásaimat jelöli! Kendra száma piros, az enyém pedig zöld! A szülésznő, aki felügyeli a CTG-t azt mondta, hogy akkor jó, ha Kendra "száma" 170-180 körül van, mert az alap a 130-150, az én számom, ha 100 felett van akkor beszélhetünk fájásról! Szóval szerdán az én számom 80 fölött nem volt, Kendra amikor elemében volt akkor volt, hogy 180 fölé is ment a kis pulzusa, ezért most nem kellett 50 percet ott ülnöm, elég volt 25 is!
De szerintem azért viselkedett ilyen jól, mert előtte nyomtam neki egy kis Mekit!
Fagyival mindennel, szóval kánaán volt a kiscsajnak!
Most megyek, de lehet jövök még, ha lesztek Ti is!