Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Kismami
, és mit mondtak a kórházban? Ez valami fertőzés féle, vagy mi? Akkor már csak 2 nap és megint nst. Tarts ki!
Torpilla, nekem naponta 150g szénhidrátot lehet ennem és ilyen elosztásban: 7-kor 20g, 10-kor 30g, 13-kor 50g, 16-kor 20g és 19-kor 30g. És ha 10-ig nem fekszem le, akkor még este egy szelet abonett, vagy valami kis kaja. Sajnálom ezt a pisigyűjtést, nekem is kellett egyszer, elég kellemetlen. De javaslom, hogy sokat igyál, mert akkor kicsit jobb az eredmény :) Viszont a kaja utáni eredményed tök jó volt! Úgyhogy, ha kicsit diétázol tuti jó lesz minden! Te is tarts ki még egy kicsit, végül is már csak max. 3,5 hét! A vérnyomid meg talán csak az idegeskedéstől volt olyan magas. Milyen jó fej a szomi nénid, hogy odaadta a mérőjét :D Ritka az ilyen szomi! Nem úgy, mint nálunk, hogy még este 9 körül ordibálnak, meg semmire sincsenek tekintettel :evil: Úgy utálom őket!!!
Barbazso, Te mikor mész dokihoz?

Én szerencsére ma megyek 1-re. Jó is, mert tegnap eléggé görcsölt a hasam, kíváncsi vagyok, hogy a ctg fog-e mutatni méhtevékenységet, múlt héten semmi se volt még. Meg most vesznek vért is, elvileg utoljára.
Ma hideg front van? Vagy meleg? Nekem majd szét megy a fejem... vagy lehet ez már front nélkül ilyen :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de kicsit sűrű volt ez a "pár" nap! :D Hétfőn laborban voltam, aztán meg este dokinál. Tegnap délelőtt tortát sütöttem, mert a párom szülinapja volt, aztán becsípődött a derekam egész délután feküdtem. Ma 12-re megyünk CTG-re és kb. 10-re el kéne készülnöm, amit már most látok, hogy nem fog menni! :D

Doki:
Minden rendben! Méhszáj teljesen zár, vékonyodik, és nyálkásodik. A doki erre azt mondta, hogy készül ő is a szülésre! Aztán néztünk UH-t. Persze az én kislányom arcockája előtt volt minden amit oda lehetett tenni, de a doki ki tudta hozni az arcát! Annyira édes!
BPD: 93 mm; THQ: 97 mm; FL: 68 mm; Becsült súlya: 2785 gr. :D Megdícsért, hogy sokat sétálok, és hogy szép színem van! :D Néha anyáéknál szoktam a teraszon újságot olvasni, meg itthon az erkélyen pár perceket! Ezek szerint ez is sokat számít! Már nem kell mennem hozzá többet, csak CTG-n találkozom vele! Na meg szüléskor! :D Sokat nevettünk nagyon jó fej doki! :D Megdicsért azért is, mert folyamatosan mérem a vérnyomásomat, és vezetem egy kis füzetbe! :D Ezért ő most nem is mért! :D Gondoltam húúúúú de jó! :D A vasam sokat javult, ezért azt mondta, hogy már csak 3 naponta 1 szemet szedjek, a MagneB6-ról most már álljak le - mintha kábítószeres lennék :D - és a Femibiont is csak heti 1x szedjem!

Törpilla!
Örülök, hogy sikerült vérnyomásmértő szerezni, de szerintem mielőtt elkezded írni az eredményeket az elemet cseréld le, mert ki tudja hányszor mérték egy nap vele! Ha az elem már nem annyira "friss" akkor mutathat hamis értékeket is! Szerintem egy elemcsere belefér! :D

Zsófesz!
Jó volt tegnap kicsit dumcsizni! A cicust sajnálom, és át tudom érezni, hogy Te mit érezhetsz most! Amikor nálunk is a kutyusokat műtötték, még annó és is teljesen ki voltam, pedig tudtam, hogy minden rendben lesz! Az e-mail címemet meg puskázd ki a babanetes mail-ről és várom a "megbeszélteket"! :D

Kismami!
A fiad tényleg aranyos abban az öltönyben! :D Na majd ha lánykérőbe megy akkor jusson eszedbe ez a kép! :D Annyira aranyos! A szülést meg ne siettessed, jön amikor jönni akar! Szerintem minél inkább siettetted, annál később fog jönni! :D Bár tudom, hogy neked már nem valami kellemes, de hidd elő, ő királylányként él bent! :D

Nadina!
Én is ma megyek CTG-re csak én 12-re! Remélem a kisasszony nem fog megint Csipkerózsikát játszani! :D Bár most eldöntöttem, hogy viszek csokit, meg Colát, hátha! :D Majd gyere és mesélj, hogy mi volt a CTG-n! :D

Most ennyi! Lehet, hogy akartam még írni valakinek valamit, de már elfelejtettem! :( Bocsi :oops:
Ja! És van egy meghívóm iwiw-re ha esetleg szeretne valaki regisztrálni aki még nincs fent, szívesen elküldöm, még van 20 nap hogy szóljatok! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Bocsi a zavarásért...de...olcsóbban és szuper minőség!

Eladó egy igazán megkímélt szuper Chicco Trio For Me Olasz gyártmányú babakocsi hordozóval és bázistalppal.Igazán könnyű kezelni,kis helyen elfér, magától megáll összecsukás után,nem nyílik szét.Szuperkönnyű irányítani,tolni.

A kocsi színe gyönyörű almazöld, ami unisex.Kislánynak is és kisfiúnak is tökéletes.
A hordozó sötétkék vajszín keveréke, ami a vázra simán rákattintható, anélkül,h.a sportrésze rajta lenne.

A huzata könnyen levehető és mosható mosógépben is 30 fokon.

Újszülött kortól 3 éves korig használható. Clik-Clak System.Hát klasszis a javából! 4 kerekű babakocsi előre-hátra néző sport ülőrésszel,(2 irányba lehet fordítani a sport részt) szűkítő Synthesis talpas hordozóval (0-13kg-ig), kupolával, esővédővel,5 pontos párnázott biztonsági övvel, lábtakaróval,bevásárló kosárral, a tolókarokat összekötő pótelemmel

Papírjai megvannak.

A babahordozó újszülött szűkítővel. Praktikus és biztonságos mert csak a talpat kell fixen az autóba a biztonsági öv segítségével bekötni és utána magát a hordozót csak bele kell csúsztatni.

A huzata könnyen levehető és mosható mosógépben is 30 fokon.

Nagyon könnyű a hordozó, papírja is megvan!

Szeretném felhívni a Chicco egyedülálló markolat megoldására a figyelmet!

1. Úgy lehet vinni a hordozót, mint egy táskát, és nem kifordított kézzel. Kb. fele olyan nehéznek tűnik benne a lurkó, mint a hagyományosnál! Smile

2. Az autóba rakásnál viszont két kézzel lehet megfogni, ami szintén jelentős könnyebbség a hagyományosokhoz képest.

Új bolti ára 100.000 Ft körül mozog vagy még több.

Csatoltam 2 db videót, ahol meg lehet nézni,h.miket is tud ez a kocsi:

http://www.youtube.com/watch?v=1CqnjE8WqRA

http://www.youtube.com/watch?v=eJrS1v7iT1s

Én inkább a személyes átvételt javaslom, de postázom is, ha nagyon akarod, de garanciát nem tudok érte vállalni, ugyanis nincs akkora dobozom,h.a kocsit is meg a hordozót is beletegyem.Jobb megnézni,élőbe,h.mennyire gyönyörű.

A kocsi huzata frissen mosva!Tisztán adom át az új gazdinak.Még a kerekeit is lemostam.Mintha új lenne.
A képek tisztítás előtt készültek.

Személyesen Nagykőrösről vihető el.

Kupolát telyesen be lehet húzni
Fekvő pozició

hordival

összecsukva pici helyet foglal

Itt lehet megnézni:

http://www.expressz.hu/secure/showAdver ... 1&cid=1930

Ha érdekel írj a timcike81@yahoo.com- ra
Vagy hívj: 06204941003

Ára: 53.000 Ft plusz posta, ha muszáj

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Törpilla: mi ez a finish előtti cukor és vérnyomás problémák? :shock: Vérnyomásoddal mindig bajok voltak vagy csak most kúszott fel? Cukorszinted is tényleg a legvégén emelkedett meg! Tarts ki már nincs sok hátra! :wink:

Nadi: én is takarítottam tegnap egész nap!!! Élveztem, biztos a levegőben volt valami hajtó erő. :-) De most érzem a böjtét ennek, mindennem fáj, sajog, hajolni alig tudok, de görcseim továbbra sincsenenk. Mára csak alvást terveztem. :lol:

Egész éjjel, hajnalban fent voltam, mert olyan orrdugulás fogott el, hogy azt hittem nem kapok levegőt! :shock: Ettől persze jól megijedtem. Mi lehet ez?

KépKép
charlott

Sziasztok!

Megint csak egy gyors helyzetjelentésre jöttem.Még mindig minden rendben van.Balázs egy kis tündérke,és nagyon sokat mosolyog ha tele a pocak.Szépen próbál szopizni,hol kevesebb,hol több sikerrel.Ma reggel nagyon kis szivattyú volt és szopcsizott 25 ml-t,amin mindenki meglepődött.Aztán úgy kifáradt hogy a többi szoptátáson 10-nél többet nem sikerült,de ki a kicsit nem becsüli... :D
Holnap délelőtt megyek a védőnőhöz,megírja a környezettanulmányt,és akkor még egy dologgal kevesebb ami hátráltatná Balázs hazakerülését.Sajna így csak a déli etetésre érek be :cry: Már most hiányzik a kis aranyom.

Kérdeztétek hogy hogy-hogy nem vették észre.Hát úgy hogy ezt uh-n se tudják megnézni.Igazából annak kellett volna feltűnnie hogy nem növekszik rendesen.Ehhez meg ugye többszöri uh kellett volna,ami sztk-s alapon ugye nem jár a kötelezőkön kivül.Így esély nem volt észrevenni.Ha nincs ctg,amin látják milyen rossz a pulzusa a kicsinek akkor mai napig nem tudnánk az egészről.
Barba:úgy volt hogy geincérzéstelenítőt kapok,de annyira leesett a pici pulzusa,hogy nem vártak,mert a gerincérzéstelenítőnek 20 perc kell amíg elkezd hatni.Így maradt a sürgősségi császár.Ne tudjátok meg hogy be voltam sz@rva :? Az a rengeteg orvos aki megjelent körülöttem és egyik jobban siettette a másikat,mint a harmadik.Én meg ott feküdtem kiterítve,csak azt tudtam hogy tuti nagy a baj,ha ennyire kapkodnak :? Hát nem a legszebb szüléstörténettel büszkélkedhetek,de a végeredmény a fontos.Dobok is egy friss képet amolyan biztatónak,hogy ez a kicsi kincs bármit megér!
Kép Balázs bealudt szopi után:)anya vállán!:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csöpplány 2010.05.05 17:33-kor.

KépKép
Kép
csöpplány

nadina_ercsikati:nincs sok időm írni .kiderült kezdődő hüvelygombám van kaptam canesten kombit kaptam 3 napos kúra aztán pénteken remélem megszülök j lenne amúgy seemi jele hogy szülni akarnék még mindig pedig it a hidegfront olyan zuhé volt nemrég

na puszi

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!
Látom nem volt ma túl nagy mozgás! Vajon miért? Talán az időjárás miatt? Nálunk az idő pocsék volt. Egész nap be volt borulva, de eső az nem volt!

Megjártuk a CTG-t! A kislányom most éppen bújócskát játszott a CTG géppel, folyton elmászkált! :D Aranyos volt! Alig találtuk meg sokszor a kis szivecskéjét! :D Fájásom az nincs, és Kendra is jól érzi magát! Na de utána jött a vérnyomás mérés! :roll: :? :shock: :? 168/99 volt! A doki csóválta a fejét, és írt fel gyógyszert - Dopegyt-et - napi 3x 1/2-et kell szedni! Szerdán újra CTG, addig is mérnem kell. Hát nem tudom miért ilyen magas amikor ott vagyok, vagy amikor "fehér köpenyt" látok! Hát majd most kiderül, hogy mennyire segít a bogyó! Remélem azért így jó lesz! Csak attól félek, hogy most aztán teljesen Szenilla leszek, ha elkezdem szedni a gyógyszert!

Kismami!
Sajnálom a gombát, de szerencsére még "időben" észre vették, és így tudják kezelni! :D

Csöpplány!
Balázs nagyon-nagyon édes baba! :D Szuper, hogy ilyen ügyesen tud szupizni! Csak így tovább! Elhiszem, hogy para volt, de biztonságban érezted magad, és azt hiszem ez most így volt a legjobb! :D Most már nem lesz baj! Balázs ügyes baba! :D És nagyon-nagyon szép! :D Ha lesznek még képek természetesen elhalmozhatsz minket vele! :D

Charlott!
Én a kezdetek óta küzdök az orrdugulással! Ajánlom a Rhinospry plus-t. Gyerekeknek fejlesztették ki, és a patikában nekem külön ezt ajánlották! Vagyis a patikában a srác azt mondta, mást ne is nagyon használjak! De annyira jó, hogy befújod az orrodba és kb. 2 perc, vagy annyi sem, és már is tiszta az orrod. Én amikor befújom, akkor utána egész éjszaka végig tudom aludni - mámint ami az orrdugulást illeti, persze van más amiért nem tudok aludni! :D Szóval én tudom ajánlani Neked! :D Remélem Neked is bejön majd!

Azt azért elfejtettem írni, hogy megjöttek az újságaim! Szerintem most is érdemes megvenni mindkettőt. Nagyon klassz dolgok vannak benne! Akinek esetleg sikerül olyan Anyák lapját kifogni, amiben "K"-betű van, az elküldi nekem? Mert nekem "E" betű volt benne! :( :cry:

Most megyek, de lehet jövök még ma, ha beindul a topik! :D

Kép

KépKép
ercsikati

csöpplány :nagyon éd ia fiad !minden jót nektek

ercsikati:igen :ugyanis nem viszketett meg semmi csak bő folyás ás barnázás volt tőle amíg nemtelik le a 3 napos kúra hüvelyi úton meg se szülhetem hanem császárral :((

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Azthittem ez a mai idő babaáradatot indít el :D
Hajamról készült kép talán ma el is tudom küldeni pocakfotóval együtt. Az arcom brutális..tök meg van puffadva... és fényképen sokkal jobban látszik..eddig nem is tűnt fel annyira..na de mindegy.
Amúgy minden oké, csak a laptopot férjem állandóan elviszi, mert dolgoznia kell rajta és itthon vagyok elzátva a külvilágtól.....

Csöplány, nagyon szép Balázs, és örülök, hogy így megy a szopizás :)

Ercsikati, akkor ezek szerint nem elég már a dokiknak, ha otthon rendben van a vérnyomid? Bár ők tudják azért az a z érték tényleg sok..nem tudom mi fér bele a fehétór köpeny szindrómába....

Nálam végre volt ctg mellé vérnyomás mérés is de 105/semmi lett az eredmény, szóval nálunk nincs para szerencsére

Kismami..amennyire szeretted volna megszülni kicsi lányt a héten annyira bennt kellene maradnia... murphy :) Kitartást

Törpi, neked is kitartást most már itt az utolsó hetekben vigyázzatok magatokra lányok!!!

Nálunk amúgy minden oké továbbra is bár az angollal nem haladok de lesz@rom..az agyam nem olyan amilyennek lennie kéne...vagy csak kifogás...legrosszabb esetben ott a december :?

Kriszta meg tegnap óta anyuka :D Gyarapodunk :)

Csóközön

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Hahó!

Sehol senki? :cry:
Nekem nagyon gyanús, hogy Kismami sem írt még semmit! Mindig ő szokott lenni az "első" korán reggel! És már nem mondható koránnak és reggelnek sem, így 1/4 10 felé! :D Csak nem? Csak Nem? :?: :?: :lol: :lol: :roll: :roll:

Azért majd jelentkezzetek, hogy mindenkivel minden ok!
Nálunk az idő sz@r! Egész éjszaka esett, de olyan jó levegő volt a szobában, hogy csak na! Ma meg tiszta gáz vagyok! Lehet a gyógyszer is betesz amit szedek, bár a vérnyomásom annyi amennyi szokott lenni! Szóval nem értem! :roll: De hát ha érteném akkor én is doki lennék! :D Na mindegy! Megyek ma a védőnőhöz, mindjárt leboltolom vele, hogy mikor menjek! Én legszívesebben 11 körül mennék, de majd "kisírom" nála! :D

Most megyek, de jövök még! De tessék jönni ha csak 1 szóra is! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Kórházból most értem haza: minden jó és minden szép, messze még a szülés! :lol: :) :( Olyan türelemetlenek vagyunk már!
Ctg-n 140-160 között kalimpált Krisz szívecskéje és én produkáltam pár méhösszehúzódást, de semmi komoly. :-)

A streptococcusra rákérdeztem, hogy mennyire veszélyes, lehet-e már most antibiotikumot szedni rá? Azt válaszolta, hogy nincs értelme elkezdeni a gyógyszerszedést, mert nem biztos, hogy kiírtja. A babóca kiszületés után kapja majd az adagokat és csak akkor engedik haza, ha negatív eredményt tud felmutatni. :roll:

Ercsikati: köszi a orrspray nevet, mindenképpen veszek egyet, mert még mindig alig tudok orron át levegőt venni.
Lehet, hogy azért nincsenek többen itt, mert már a szülőszobán vajúdnak?! :lol:

Zsu: Kriszta írt smst a jó hírről?
Akkor gratulálok Neki is! :lol:

KépKép
charlott

Sziasztok!

Akkor lehet, hogy már Kismami szül :?: De azért jobb lenne, ha a bébi még várna 3 napot, hogy simán megszülhesse, ha már így rákészült. Épp most gondoltam bele, hogy a végén már még jobban kell azokkal a fránya gombákkal vigyázni, mert ez tényleg gáz, hogy a kúra alatt ha beindul a szülés, akkor csak császár lehet....

Csöpplány, Balázs nagyon édes, ahogy alszik! És nagyon ügyes, hogy így tud szopizni is! :D Gondolom, hogy mennyire meg voltál ijedve a szüléskor, ha még azt a 20 percet se tudták kivárni, hogy hasson az epidurális....de ez már a mult, és van egy gyönyörű szép pici fiad!
Charlott, gratula a jó ctg-hez. Nekem is tegnap volt, de nekem 120 és 140 között volt, meg is lökdöste az asszisztensnő a hasam, mert ezt kevésnek találták. Persze egyből felugrott 160-ra :lol: Szegény bébi biztos jól megrémült odabent :D Nekem még méhösszehúzódás nem volt, úgyhogy mégsem készülök előbbi szülésre. Bár a doki mondta, hogy igazából jövő héttől bármikor szülhetek, ráadásul ő is gyakran ügyel a szülőszobán :lol: de ha épp nincs ott, akkor is jön egyből...még szép!

Ti megkérdeztétek a pénzt? Mármint, hogy mennyit szokás adni a dokinak? Én nem kérdeztem rá, de lehet, hogy jövő héten rá fogok. Csak nem tudom hogyan tegyem.... :oops: Vagy szerintetek gáz így előre rákérdezni?

KépKép

KépKép
nadina01

Ercsikati, de nem csak a dokinál magas a vérnyomid? Védőnőhöz ilyen gyakran kell még menned? Néztem a Tescoban ma az újságot, de képzeld mindegyikben Q betű volt, így nem vettem, meg siettünk is, talán legközelebb.
Voltam ma a gyerekorvosnál felíratni a kenőcsöket, meg a többi dolgot. Remélem rendes orvost választottam, igazából név alapján és vele rendel az én védőnőm, így esett rá a választás. Első látásra szimpi volt. Úgyhogy ez is megvan. Mondta elköszönésnél, hogy akkor pár hét múlva találkozunk.... :shock: hát ja, már csak pár hét!

Zsu, nagyon jó a hajad tényleg! És a hasad is jó nagy már! Arcod szerintem annyira látványosan nincs felpuffadva. De mondjuk ezt inkább Te tudod. De ez normális is a vége felé sajna. Nekem is kezdődik :? Eddig csak a kezem volt és a lábam, de most mintha már a fejem is kezdene nőni :D Jól fogunk kinézni, mint a Mishlein babák :lol:

Megyek töltött csirkét csinálni :D Már most majd éhen halok....de a kövi kaja időm 13 óra.... ja és a gyerekdokinő mondta nekem, hogy ez szép, hogy így tartom a diétát, de igazából szerinte ez lenne a normális étkezés mindenkinek....ha-ha persze! Már most számolom a napokat, hogy mikor ehetek egy jót végre! Sajna a töltött csirkéből se ehetek meg mindent, csak 1-2 részét :( Na de nem panaszkodom.
Torpilla, Te hogy bírod a kalória számolgatást, meg a diétát?

KépKép

KépKép
nadina01

Na sziasztok!
Én is itt vagyok! :lol:
Hát most értem haza reggeltől.
Ma végre levették a 24 órás vérnyomásmérőt hála az égnek.Nagyon rossz volt fél óránként mért és éjjel minden mérésre felébredtem :cry:
Meg ma vettek vért is reggeli előtt meg után is ,de majd kedden tudom meg az erdményt mert én már vissza nem megyek Tatabányára,és különben is a dietetikusnak kell.

Hát a diéta az már megyeget ha ezt lehet mondani,már tudom számolgatni,de az ebédet nem.
Nadina te hogy számolod az ebédet?Küldj privit ha tudsz!Lehet okosabb leszek tőle vagy attól hogy kedden kioktatnak! :lol:
De már fogytam 1 kilót,ma mondta a védőnő.

Voltam védőnőnél ahogy már írtam,minden rendbe van,a vérnyomásom se volt magas :lol: azt mondta amit szokott,diéta és sószegény diéta(a vizesedés miatt)!Se édeset se sósat ez ám az egészséges életmód :roll: :lol: :cry:
Na most megyek mert hulla vagyok,egy kicsit lefekszek,mert lefordulok a székről olyan álmos,fáradt vagyok.
Majd még lehet jövök.

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok

Csöpplány a sürgősségi császár azt jelenti, hogy akkor altattak? :shock: Arra hogy van idő, ha az EDA-ra nincs? Vagy ez hülye kérdés? Szurkolok nagyon, biztosan gyorsan erősödik majd Balázs. :)

Krisztával mizu?

Ercsikati, te is kezded a Dopegyt kúrát? :lol: Nekem spec szépen levitte, jó lesz ez így... :)

Charlott neked is 140-160 közötti a szívhang? Ezek szerint csak mi vagyunk ilyen lusták, nekem még 150 felett soha nem volt, pedig nézzük eleget. A 120-130-as tartomány megy mindig. :roll:

Nadina: Egyből felugrott 160-ra a pulzus? Az jóóóó, legalább megúszod a lépcsőzést. :) Cukor akkor oké, ugye?

Törpilla: A sószegény diéta tényleg hasznos - sajnos. :roll: A lábam pl szinte teljesen ép már, csak kicsit dagi... Szóval érdemes... :)

hibernia

Halihó!

Sziasztok!

A mai napom kicsit kautikus volt,de túléltem.Reggel megjártam a védőnőt,megírta a környezettanulmányt,csupa jót írt benne,Balázs kezelőorvosa is bólintott hogy ilyen téren nincs akadály azelőtt hogy hazamenjünk majd.Mondtam nekik hogy apósnak március közepén végén volt időskori bárányhimlője,de azt mondták hogy annak is csak 2 hét a lappangási ideje így nem lesz már Balázsra veszélyes.Kicsit rohannom kellett,de simán beértem a déli etetésre,és az én pici fiam olyan ügyi volt,hogy 25 ml-t szopcsizott.Aztán fél 3kor és fél 6kor is 15 ml-t,ami nála szintén szép teljesítmény.Nekem tejem már indulgat jobban,most már még 20-at ki tudok fejni szopi után,tehát olyan 35-40-et tudok egy ciciből.Eddig max 20-at tudtam.Remélem marad a növekvő tendencia.
Balázs is jól van szépen hízik,elértük,sőt meghaladtuk a születési súlyát,ma már 1930 gramm volt.60 grammot hízott egy nap alatt!!! Kiváncsi leszek holnap mennyi lesz.Azt mondta a kezelőorvos hogy ha stabilan eszik(ami megvan),és ha elhagyja a 2 kg-ot akkor hazamehetünk.Most hétfőig mindenképp bent kell maradnia,azt mondta hétfőn megbeszéljük hogy melyik nap mehetünk haza,mert kb akkorra meglesz neki a 2 kg.

Hibernia:igen,altattak.EDA-ra azért nem volt idő,mert annak a hatása csak 20 perc után van,annyit meg nem tudtak várni,mivel Balázsnak tartósan 60 alatt volt a pulzusa és baja lehetett volna.

Na megyek,mert holnap megint kelek korán,megyek Manóhoz,most bent is alszom,párom úgyis melózik.Majd holnapután este jelentkezem megint.

Bocsi hogy megint nem reagálok senkinek :roll:

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány, Balázs nagyon aranyos és ügyes! Lehet, hogy már hétfőn megkapjátok a zárójelentést?! Nagyon drukkolok Nektek! :) És olyan jó, hogy van tejed!

Kismami, hát ez durva lehetett! Én (is) biztos lettem volna benne, hogy ez már a szülés! Kitartás! Most akkor tényleg jobb lenne, ha már kivárná azt a három napot... :)

Ercsi, priviben küldtem az infot!

Zsu, a pocid hatalmas, a hajad meg szuper! Nem tudod, ez milyen árnyalat? Nekem is valami hasonló kéne, hogy emlékeztessen az eredetire. Már 1-2 centit lenőtt a márciusi festés. Elég gáz... :)

Na, és az én híreim.... Tegnap egész nap Pesten voltam. Reggel vérvétel, utána neurológus (mentem a papírért, amiről meséltem), aztán Anyuéknál ebédeltünk Húgomékkal, este pedig doki... Közben a front miatt egész nap keményedett a hasam, de mást nem igazán éreztem. Sajna nálunk a ctg-n csak a babát nézik, így nem tudom, a keményedéseim minek számítottak. De Samu nagyon kis ügyes volt, már megint megdicsérték... :) A doki teljesen el volt hűlve a hasméretemtől, pedig itt a fórumon szerintem tökre az átlagban vagyok. Kismami és Zsu mögött messze elbújhatok... :)
Volt UH.
BPD: 89mm, HC: 317mm, AC: 325mm, FL: 76mm, súly: kb.3100g
Ő is meglepődött, milyen kemény a pocim, meg is nézte a méhszájat. C2111!!! Fú, tökre izgatott lettem! 1 ujjnyira nyitva volt, és ha jól tudom, az elején a 2-es azt jelenti, hogy vékonyodik is. Ja, és már lent van a baba, csak hátrafelé néz, nem oldalra, ami akár 1 perc alatt is megváltozhat a doki szerint.
Hazafelé figyeltem a keményedéseket, pont 6 percenként jöttek, aztán fürödtem, akkor 10 percesek lettek. De olyan fáradt voltam, hogy bealudtam, és csak pisilni keltem föl éjszaka. Akkor minden alkalommal kőkemény voltam. Ma viszont nem méregettem, mert tökre lekötött a kórházi cucc. Kipakoltam mindent, és újra átnéztem. :) Délután pedig aludtam 3 órát két részletben. :) Meg hát amúgy sem fáj, csak keményedik. Igaz, azt nagyon. :) Persze a családomban az összes nő mondta, hogy nekik is így indult. Szóval sikerült jól elbizonytalanodnom... A doki meg vagy háromszor elmondta, hogy bírjam már ki vasárnapig, mert neki péntek-szombaton el kell utaznia az ország másik végébe. Szupi! Azt is mondta, hogy tutira nem várjuk meg a kiírt időpontot.
Még valami... Nem 100%, de azt hiszem, távozóban van a nyákdugóm is. Most kicsit izgulok, mert hirtelen Samu is túlzottan lenyugodott, de azért szerintem még nem fog most beindulni. Kemény lenne, ha két napig nincs a dokim, és pont akkor...
Ja, és rákérdeztem a streptococcusra! A klinikán nem szűrik, valamit magyarázott, hogy miért, meg hogy amúgy is csak a szülésnél adnak penicillint,... Én meg azt különben is kapni fogok, mert homorú a szívbillentyűm... :D Szóval Charlott, tutira minden rendben lesz nálatok! Ne izgulj emiatt!

Most biztos össze-vissza írogattam, mert annyi minden kavarog a fejemben. Ha lesz valami, jelentkezem, vagy üzenek. :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok, csak gyorsan írok, nincs időm visszaolvasni. Tegnap voltam dokinál, minden ok, nst rendben, méhszáj 1 újjnyi, pici babám tényleg pici, 2600 gramm, de annyi baj legyen. :) A lényeg, hogy minden ok. :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Sziasztok!

Tegnap találkoztam Krisztával.
Ádám nagyon aranyos :-) Az adatai: 2970 gr és 49 cm
Ja és persze ő is hajas baba lett :D
Ha minden jó, akkor ma engedik őket haza, Kriszta amint tud bejelentkezik és beszámol a többiről.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Sziasztok!

Barba..ez ténylegizgi nagyon!! :D Bavallom kezdek irigykedni azokra akik már szülnek lassan.... most már én is eljutottam, hogy szeretném, ha kettőben lennénk... bár ez részben annak is betudható hogy nem akarok vizsgázni menni :D Milyen önzetlen vagyok, mi :oops:
Na meg nálunk jövőhéten még klímaszerelés lesz + külső lambéria festés így szegénykém még elég káoszba érkezne de akkor is!

Na de nem ez a lényeg..kismamai meg mayday is nagyon csöndben van....

Nagyon-nagyon kiváncsi vagyok mi lehet velünk :)

Ercsikati, én is láttam újságot, ott W-s volt...csupa reális kezdőbetű :lol:

Csigaby, köszi az info-t!!!! Várjuk Krisztát. Nálatok mi a helyzet? Annácska növöget??

Csöplány, nagyon jó hogy alatatásos császárból ilyen jól lábalsz ki és jól veszed a dolgokat, nagyon ügyi csak vagy! Balázs meg .. nagyon szépen gyarapszik és csak így tovább tényleg, mert akkor pár nap és itthon lehettek :D

Többieknek kitartást és gratula a jó eredményekhez!

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Hibernia! Szerintem a ctg-d rendben van..persze nem vagyok doki :D Azt nem tudom, hogy a 120-140 közötti pulzus elegendő-e de biztos ha gond lenne szólnának....

Nálunk 140-170 között szokott mozogni... de Gabi is aktív ilyenkor. Ha bealszik 140 körül szokott lenni a szívverése. Neked a babó mozog ctg alatt??

Amúgy én meg mindíg azon parázok, hogy túl magas a vérnyomija szegénynek :D

Csöplány..köszi, hogy megcsináltad a táblázatot...ezt igazán nem vártuk el tőled, de köszönjük!!! :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Jó reggelt!

Kismamival mi lehet? Csak nem...?
Torpilla, az azért jó, hogy a vérnyomásmérés akkor jó eredményt mutatott. A diéta meg a sószegény életmód már csak pár hétig tart max. és utána vége :D
Hibernia, nekem is 120 körül volt eddig mindkét ctg, esetleg egyél közvetlen előtte csokit, nekem is akartak adni, de hát ugye a cukor miatt nem lehet. Szerencsére a cukoreredményem rendben van, sőt mostanában az itthoni méréseim mintha alacsonyabbak lennének, lehet, hogy már tényleg besegít a bébi is az inzulintermelésbe :lol:
Hogy állsz a babaszobával? Én ma készülök már babaágynemüt mosni, remélem jó lesz az idő és száradhat kint, de nem akarom tovább húzni, mert még a ruhákat is ki kéne mosni/vasalni....és a komódba is be kell pakolni....meg a fertőtlenítés....még mindig annyi dolog lenne....
Csöpplány, nem baj, ha nem reagálsz másra! Ezzel most ne is törődj! Mindig olyan jó olvasni, hogy Balázs ilyen ügyi! És hízik! Ez szuper, hogy a tejed is egyre több! Mivel fejed? Kézzel? Csak így tovább és szerintem pár nap múlva mehettek is haza :D !!!
Barbazso, ez nagyon izgi! Akkor lehet, hogy most Ti következtek... :?: Mindenképp jelentkezz a fejleményekkel! Akkor viszont egyenlőre fájásaid nincsenek, ugye? Csak a keményedés, meg az, hogy nyílik a méhszáj. De ezek már jó hírek! Ja és most néztem a hétvégi időjárást, elég frontos lesz :wink: Bár gondolom szeretnéd megvárni a dokidat.
Anita, ezek jó méretek, és tök jó, hogy minden rendben. Akkor neked is már bármikor jöhet, ha már 1 újjnyi...
Csigaby, jó az új vonalzód! Annácskával mi a helyzet? Nincs esetleg új fotó róla? Köszi a híreket Krisztáról. Várjuk őt is vissza.
Nektek mondtak már valamit, hogy esetleg mikor jöhettek haza?

KépKép

KépKép
nadina01

Helló Zsu, mikor lesz a vizsgád? Mindenesetre egy "kalappal"! Hátha sikerül és akkor ezt is letudtad! Azt csak mondanák, ha Gabi vérnyomása túl magas lenne, gondolom azt valamiből csak észrevennék. Ne izgulj.

KépKép

KépKép
nadina01

Nálam amúgy semmi különös, alig aludtam éjszaka :? Most is tiszta kóma vagyok... Ma jön a barátnőm délután, ő lesz bent velem a szülésnél, átjön, hogy megbeszéljük a részleteket :D Bár nem tudom mit beszéljünk, mert majd ahogy alakul a dolog... Én mostanában hiába kajálok só nélkül mégis iszonyat dagad a bokám és az újjaim...már fájnak...na de mindegy.
Szép napot mindenkinek!!!
Maydayel is mi lehet? :roll: Jelentkezz! :shock:

KépKép

KépKép
nadina01

Kedden vizsgáom.. tudod, egy próbát megér :D
Barba, a hajam színét keverte a fodrász..sajna nem tudok az árnyalatban segíteni...
köszönöm a dícséreteket :D
Nadina, az arcom ahhoz képest tűnik teltebbnek amit én itthon látok a tükörben..lehet csak a fénykép torzít kicsit..de azért egy biztos..tokásodom :?
Ez a vizesedés meg..sajna nálam is jelen van 1 hete a bokám nem is boka..olyan a lábam mint egy rúd párizsi :) De talán ezt már csak kibírjuk, nem? :wink:
Többiek? Megint nagy a csend..bár lehet páran a szülőszobán..páran már anyaszerepben és néhányan meg rápihenünk a jövőre :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Én rápihenek... :D
Felhagyott a kezdeti lelkesedésem, miután tegnap visszalapoztam a Bába válaszol-ba, és kiderült, hogy a keményedések azért voltak, mert Samu akkor szállt le... Tegnap este viszont szerintem távozott a dugesz is, gondolom, csak az lehetett... :oops: Úgyhogy türelem, már biztos csak max. pár hét... :D :D És hát az tényleg jó volna, ha legalább a vasárnapot megvárnánk. Csak az a gáz, hogy míg én nyugodt vagyok, és nem foglalkozom vele, Anyukám naponta 3-4-szer telefonál, hogy mi van, pedig tudja, hogy rögtön szólnék, ha történik valami. Bennem van a hiba, hogy zavar a túlzott érdeklődés?! :D Vagy ez nem is sok, csak én érzem annak? Ráadásul mostanra ugye a régen látott barátoknak is beugrott, hogy ja, május van, és kezdenek hívogatni a szokásos szöveggel, hogy "Na, egyben vagy még...?" Azt hiszem, pont ez az, amire vágyik egy kismama... :D

Mayday, Kismami tényleg nagyon eltűntek. Talán...?! :wink:

Csigaby, köszi a híreket Krisztáról! Jó, hogy mindenkivel minden rendben van. Várjuk a személyes élménybeszámolót is. De izgi, hogy már hazajöhetnek! Tegnap este épp arra gondoltam, hogy talán Kovmarti is otthon van már. Remélem, hamarosan Ő is bejelentkezik!
Annácska hogy áll a súlygyarapodással? Nincsenek róla új képek? Gyorsan telik az idő, pár héten belül Ti is végre otthon lehettek együtt! :)
Tényleg, őszintén, hősök vagytok Csöpplánnyal együtt, ahogy kezelitek ezt a helyzetet! Azt hiszem, mindannyian büszkék vagyunk Rátok! :)

KépKép

KépKép
barbazso

Barba...szerintem nem benned van a hiba! Ez -szerintem- a legtöbb embert zavarná, és személy szerint tapintatlannak is tartom mikor ahelyett, hogy hagynának pihenni, na meg ráhangolódni a dolgora állandóan telefonálgatnak.. Persze a legtöbb embert a törődés vezeti.. de akkor is...

Szerencsére nálunk a családnak meg lett mondva, hogy hagyjanak békén (aztán meglátjuk hogy bírják), még akkor is ha ez esetleg nekik is és nekem is fáj..de ez nem a túlpörgés időszaka.nem kell még az ideget belénk tenni -szerintem-!! Ezek a "régi barátok" meg... ez az amit a legkevésbé tolerálok, a hétköznapokon uncsi vagy de ha esemény történik arról első ízben és első kézből akarnak értesülni..aztán persze megint elfelejtenek...
Csak kitartást tudok javasolni :D És hogy magadra és a csöpségre koncentrálj + legyél önző!! Most és a szülést követő hetekben ne érdekeljen senki csak magad a babád na meg férjed! Azt a pár hetet mindenkinek ki kell bírnia szerintem amíg az ember egyrészt megszül,másrészt hozzászokik az új szerepéhez....

Az meg hogy távozott a nyákdugó..nagyon-nagyon izgi :D De azért nyugi..akár még 1 hét is eltehet azthiszem a nyákdugó távozása után..de az tuti, hogy ez egy biztos jel :D Hihetetlen 1 hónap és mindannyian anyák leszünk addigra :D :lol:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!
Jöttem szólni,hogy raktam fel képeket a g-mail-ra.
Majd későb jövök ha tudok,
Ma végre egy kis pihi volt,na jól van azért nem annyira de jobb volt mint a tegnapi napom.

Barbazso gratula a dugó távozáshoz :lol: :wink: akkor lehet te leszel a következő :wink: ,na de nem biztos.

Zsu nagyon jó lett a hajad.

Én tegnap kérdeztem a védőnőt hogy lent van-e már a baba,de azt mondta hogy még nincs :cry: ,cak akkor azt nem értem hogy mért vannak egyre erőssebb görcseim?Tegnap délután annyira begörcsölt hogy 3 percig meg sem bírtam mozdulni,csak álltam egyhelybe és szenvedtem utánna meg bár menni már tudtam de a görcsös fájdalom nem múlt el csak egy kis idő múlva.
Nem tudom ez miért volt de nagyon nem volt kellemes.Lehet kedden szólok a dokinak hogy vizsgáljon meg,hogy kinyílt-e jobban a héhszájam.

Csöpplány néztem az iwiwre is raktál fel képet,nagyon aranyos Balázs és ügyesen szopizik,gratulálok a sok tecsihez is :lol:

Csigaby ti hogy vagytok?Annáról van új kép?

Hát csajok ez már tényleg nagyon furcsa hogy kismami nem jelentkezett ma,lehet már megvan Alina :?: :?: :?: :!: :!: :!: :lol: :wink: :roll:

Kép

KépKép
torpilla

Helló mindenkinek!

Mi van veletek?Hol vagytok kismamik?Ki van halva a topic!

Na csak azért jöttem hogy elújságoljam most jövök a háziorvostól,mert megmérte a cukrom evés után 1 órával
(sült csirkecombot ettem rizzsel és csemege uborkával nagyon fincsi volt és látszólag nagy adag volt,de elfogyott :lol: )
és 4,4 lett.
Azt mondta hogy ez tökéletes érték. :lol: nagyon örülök neki habár szerintem egy kicsit alacsony lett,de ezt én gondolom így.
Na csak ezt akartam megosztani veletek.

Ja és mértem a vérnyomásom is az meg 137/76 volt pulzus:88
Szóval most minden oké.
Na jól van megyek

Kép

KépKép
torpilla

hello lányok rövid leszek!még egyben vagyok és itthon de ezer a dolgom megfőzök hétvégére meg ilyesmi

ma nst-n voltma keddig még hawai dizsi aztán bevonulhatok de remélem lassan lesz valami mert már kivagyok

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

kismami..pedig már nagyon ott volt a drukk :lol:

Törpi: remek hírek!!!!! Örülök neki és tényleg fincsi volt az ebéded! :) :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Halihó!!!

Itt vagyok én is,sajna még egyben... :? Sok volt a héten az intéznivaló,szinte nem is jutottam gépközelbe,de jól esik,hogy aggódtok értünk. :oops: :D

Csöpplány,Balázs nagyon édes,megzabálnám a kis pofiját! :lol: Olyan jó,hogy illyen szépen nő.Szerintem jövő héten már tuti haza vihetitek. :wink:

Csigaby nagyon jó a vonalzód!!Tényleg,Ti mikor mehettek haza?

Zsu tök jó lett a hajad!Bnőm is szőkére akart barnát melíroztatni,csak neki vhogy nem találta el a fodrásza. :roll:

Barbazso,akkor ez már Neked is a vége lassan.De jóóóóó!! :D És csak picit vagyok irigy... :oops: :lol: Nálam minden változatlan,szerintem én se szülök soha. :roll:

Ma letudtam a védőnőt is,a hízásom eddig 26kilo :shock: ,de ebből elég sok a víz.Jó tudni,attól még nem megyek könnyebben... :roll:

Na,kicsit jobban visszaolvasok.

Kép

KépKép
mayday

Krisztáéknak hatalmas gratula!!!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!

Kép

KépKép
mayday

Na, most megleptetek csajok! Mármint, hogy még mindketten egyben... Tökre biztos voltam benne, hogy már a kórházban vagytok...
Mayday, kedden pont írni akartam Neked, hogy amilyen tüneteket írtál, nekem ugyanazok vannak. Aztán másnap mászkáltam egy sort dokitól dokiig, és közben kezdtem keményedni. Szerintem ha reggel megyek a nőgyógyászhoz, akkor még zárva találja a méhszájamat. :) A baba pedig még tuti fönt volt dél körül, mert Anyu és a Húgom figyelték a hasam formáját, és este doki után mindketten állították, hogy teljesen megváltozott... Este pedig ugyanaz volt UH-on, mint amit meséltél, hogy már majdnem a gatyám alá dugdosta az UH-ot a doki, alig bírta megmérni a fejét. :) Na, szóval még bőven lehet, hogy akár én egy héttel is utánad szülök... A nyákdugó után még úgy tudom, egy-két hét is eltelhet akár. Most tökre lenyugodtam. Kicsit élvezem is, hogy nem lehet beleszólni a természet rendjébe, és sodródhatok az árral, aztán majd egyszer csak jön a meglepi, és indulhatunk a kórházba, és onnantól nincs visszaút... :)

Törpi, méretes a pocid... :) Arról a polcról a hátad mögött egy éven belül feljebb kell majd pakolni a cuccokat. :D :D :D Olyan jó, hogy javulnak az értékeid! Meg az is, hogy tényleg, egy hónapon belül minden baba megszületik, és végre nem kell majd számolgatnotok a szénhidrátot meg a többit... :wink:

Kismami, akkor kedden be kell feküdnöd? Arról mondtak valamit, hogy ha nem indul be a szülés, akkor mikor indítanak? Józsika kivel lesz? Apukával vagy Nagymamával?

Zsu, annyira sajnállak emiatt a vizsga miatt! Szóbeli lesz? El kell játszani, hogy ajaj, kezdesz rosszul lenni, adjanak gyorsan valami jegyet, mondjuk ötöst... :D

Izgalmas ez a május... :) Már olyan közel vagyunk mindannyian!!!

KépKép

KépKép
barbazso

Ercsi, összerántottad már a kórházi pakkot? :D Szerintem annyi betétet felvásároltunk itt mindannyian a fórumon, hogy nem győzzük majd elhasználni... Még jó, hogy nem tudnak megromlani, majd kistesónál elhasználjuk... :D

KépKép

KépKép
barbazso

Barbazso,látod,még nem szültünk meg.Amúgy meg ki van adva apának,hogy ha megvan Bálint,ő megírja Nektek.Szóval nem maradtok info nélkül. :D

Tünetek:keményedek elég rendesen,de már másfél hete.Jósolgatok is,de azt szerintem már 3-4 hete.A hasam fennt,Bálint feje viszont lennt.Nyákdugó semmi,méhszáj 2000. :? Jajjj,Barbazso,mit nem adnék a Te méhszájadért... :lol: :lol: :lol: Azért durva,ha belegondolok én végig a bban voltam,hogy 36-37. héten szülök.Illetve attól féltem.Most meg nagyon úgy fest,hogy kihúzom a végéig...vagy még tovább.Kíváncsi leszek. :roll:

Hibernia,bár nem vagyok doki,szerintem rendben van az NST-d,enyém is nagyon hasonló.Azt olvastam valahol,hogy akkor jó,ha olyan,minta fűrész.Éted! :D

Zsu,kezdem én is érzékelni amit írtál a barátokról.Egyre több olyan "barátom" keres meg,aki le se szart egész terhesség alatt,most meg nyomulnának ezerrel.De hát carom bele,nekem ne tegyék hirtelen a szépet,azért,hogy pár hét múlva úgy tegyék a gyerekem képét iwiwre,mintha ők végigkísérték volna az egészet becsületesen.Szóval kapják be!!!!!!

Kép

KépKép
mayday

Kismami,Te egyben vagy még?Vagy már kettőben? :D

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!
Én is vagyok, de ez a mai napom..... hát inkább nem is részletezném! Délelőtt mostam egy adagot, aztán jött após, hogy kifestené még a konyhát! Mondtam, hogy hát legyen.... Elmentem anyuhoz enni, hazahozott tesóm, de a lábam úgy bedagadt, hogy egyből lepihentem és felpolcoltam! Hát ez nagyon jót tett! 1 óra és olyan kis "balerina" lábam lett, hogy csak csuda! :lol: :lol: Anyós jött segíteni apósnak, mert én pihentem! Rendes tőlük! Szóval egész délután pihentem! Elmentem Laci elé, és a zöldségesben vettem egy nagy csomó gyümölcsöt, mert úgy döntöttem, hogy ma este gyümölcs "kúra" lesz! Bár az epret már felfaltam! :oops: :roll: Holnap még ki kell takarítani a konyhát, de még a babaruhákat is ki kéne vasalni, mert én is hetek óta tologatom!
Aztán gondoltam felnézek, hogy kivel mi van! És olvasom, hogy Kismami még egyben! Én mérget mertem volna rá venni, hogy már Alinát a karjaiban tartja! Tévedtem!

Kismami!
Akkor tényleg be kell feküdnöd? Az nem túl jó! De legalább bármi van, jó kezekben leszel! Alina meg azért nem jön ki, mert szerintem szuper helye van, abban a nagy pocakban! :lol: :lol:

Zsófesz!
Nekem is kell még vasalni, de nagyon nehezen veszem rá magam! Vasárnap megyünk a Corába, mert akciós lesz a pelus! 31,-FT/db, nagyon jó ár, ezért Laci mondta, hogy benézünk! :D A dugó "elhagyásához" meg gratula! :D Én meg képzeld reggel amikor felkeltem, tiszta paca volt a hálóingem! Rájöttem, hogy Előtej! :D Vagyis valami hasonló, mert azóta nem folyik meg semmi, bár tesóm azt mondta, hogy lehet hogy alvás közben megnyomtam, és azért "csordogált"!

Mayday!
Még 12 nap! Nagyon izgi! Bár nekem úgy tűnik, Bálint klasszul érzi magát! Nálam nincs a keményedésen kívül semmi nagyon, és az is elég ritkán! Általában akkor amikor feljövök az I. emeletre, aztán hamar el is "illan"! Azért tényleg kíváncsi leszek, hogy a kiírt időhöz képest, ki mikor fog szülni! :D

Zsu!
A betűkről csak annyit, hogy akiket ismerek és van előfizetésük, ők mindenki "E" betűt kapott! De láttam már én is "W"-t és "Q"-t is, és tényleg igazad van, csupa hasznos betű! Azért ugye nem adod fel a "K" betű keresését? :D

Hibernia!
Te hogy szeded a Dopegyt-et? Mennyi volt előtte és utána a vernyomid? Csak mert szerintem az enyém nem sokat "javult"! Előtte is 137 körül volt itthon, most is annyi, egyedül talán abban változott, hogy a per szám 90 alatt van! Van hogy jóval 90 alatt! És a doki ezt is mondta, hogy az is sok! Hát kíváncsi leszek szerdán mennyit fognak mérni, és mit mond majd a doki! Remélem nem fognak befektetni ez miatt! Hogy haladsz a lakással? Megvan már minden ami kellhet?

Törpilla!
Szuperek az eredményeid, csak így tovább! Gratula! :D Ügyes vagy! :D

Írtatok a CTG-ről /NST/ nálunk a gépen látom Kendra pulzus számát, és van még egy szám, az pedig a fájásaimat jelöli! Kendra száma piros, az enyém pedig zöld! A szülésznő, aki felügyeli a CTG-t azt mondta, hogy akkor jó, ha Kendra "száma" 170-180 körül van, mert az alap a 130-150, az én számom, ha 100 felett van akkor beszélhetünk fájásról! Szóval szerdán az én számom 80 fölött nem volt, Kendra amikor elemében volt akkor volt, hogy 180 fölé is ment a kis pulzusa, ezért most nem kellett 50 percet ott ülnöm, elég volt 25 is! :D De szerintem azért viselkedett ilyen jól, mert előtte nyomtam neki egy kis Mekit! :D Fagyival mindennel, szóval kánaán volt a kiscsajnak! :D

Most megyek, de lehet jövök még, ha lesztek Ti is! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Képek a gmail-en! :)

Anita

Kép

Kép
anita1984

Mayday..megesküdtem volna rá hogy vagy te vagy kismami már szülőszobán, de úgy látszik viharok ide-oda a gyerkőcök tényleg nagyon élvezik a bennlétet :D
Én is nagyon kiváncsi vagyok ki lesz egyrészt a köv, na meg a kiírt időponthoz képest ki mikor szül majd... nálunk az a legjobb, hogy jövőhéten olyan szerdáig nem kéne megszületnie, viszont 17-ig meg jó lenne, mert utána Apának el kell utaznia...szóval szegény gyerek még meg sem született és már így beszabályoznánk..persze szerintem bemutat nekünk :lol: :lol:

Barba, kedden írásbeli.. reggel 9től kb du 2ig...
Ha az sikerült talán a héten szóbeli.... szóval nem egyszerű... ha nem sikerül férjecském nagyon csalódott lesz pedig ha tudná milyen zokni az agyam.. de a fiúnk remélem hamar felejteti vele a gondot! :)

Ercsikati, nem adom fel! :D :lol: Ha meglátom akár ölre is megyek a K betűért :wink: :lol:
G betűről nem is álmodozom :(
Jól tetted, hogy pihiztél, és jó, hogy megtehetted... szerencsére ezzel én is így vagyok..ha kell itt a segítség :)

Anita..szuper tuti lett a szoba!!! Nagyon tetszik! ezek a matricák..imádom őket de mi még odáig sem jutottunk el, hogy megvegyük őket. Lehet a végén nem is lesznek matricák, viszont nagyim, a leendő dédi, 2 gobleint is készített a dédunokájának, egy micimackósat és egy 101 kiskutyásat, azok kikerülnek a falra + bratyóm és barátnője festett nekünk egy repülő gólyát akinek a hátán ott csücsül Gabi..tök édes...az is fel kerül majd a falra, csak be kell kereteztetni őket....

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Törpi, brutál pocak :D :lol:
Azért milyen furi lezs mikor egyszer csak eltűnik, nem? Lassan úgy hozászoktam, hogy nem tudok lehajolni, megfordulni az ágyban stb... aztán hirtelen eltűnik ez a nagy dinnye... kiváncsi vagyok arra az érzésre mikor még tegnap benned volt az a csöpség, másnap meg a karjaidban tartod... csodás lehet és hihetetlen :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Zsu!
Azért ölre ne menj a "K" betűért, de ha megszerzed "hálás" leszek! :lol: :wink: :wink: Igen azt hiszem én is szerencsés vagyok, hogy jön a segítség, ha kell! Házhoz jön a segítség! Tökre jó! Azért azokat az először szülő anyákat sajnálom, akik távol laknak a családtól és nincs sok segítsége, és egyedül, vagyis a párjával kell megküzdenie az elemekkel! :D A vizsgádhoz, sok-sok sikert, és nagyon szorítok majd, de tuti sikerül. Ha meg esetleg nem, akkor sincs semmi gond, hiszen mi tudjuk igazán, hogy Kismami agy = Szenilla agy! :D

Anita!
A szoba tényleg klassz lett! Ez valami hasonló matrica, mint ami Kendra szobájában van, vagyis ami nálunk van! :D Csak talán ezek kisebbek, mint a miénk! De nagyon-nagyon tuti! Szép lett! Ügyesek vagytok! :D

Törpi!
Tényleg jó a pocid! :D Aranyos! Én még bele sem gondoltam, hogy mi lesz, ha már nem lesz pocakunk! Bár tudom, hogy még ideig-óráig lesz azért pocak, de egyszer csak azért "eltűnik" és már nem fog mocorogni ott senki, hanem a kezünkben tartjuk majd őket! Csodás lesz! Hamarosan beindul a baba özön! :D Már alig várom! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Hát igen, egyelőre felfoghatatlan, milyen is lesz ha kívülre kerülnek a babák... Azért ekkora nem lesz a hasunk utána még a diéta előtt sem... :) Viszont a régi jó hason alvásról még egy jó darabig csak álmodozhatunk a tejtől dagadó cicik miatt.... :D :D :D Mennyire jó lesz végre szemtől szembe látni a saját babánkat!!!

Zsu, ez durvább, mint gondoltam! Azért ettől függetlenül egy pillanatig sem gondolnám, hogy nem sikerül. Ha Gabi bent marad addig, akkor tuti ügyes leszel! :wink:

Na, Ercsi, ez az előtej legalább annyira izgi, mint a dugó... :) Tényleg Mayday, Neked még van? Múltkor írtad, hogy elöntött az előtej... Vagy ez hülye kérdés?! Nálam egy pillanatig sem volt, amit mondjuk nem bánok, de emiatt egyáltalán nem értek hozzá. :)

Anita, nagyon jó lett a szoba! Az az ágynemű pedig...! Csak irigykedem... :)

Ez a betűhajsza vicces... Az összes újságot átnéztem az Auchanban, de nem találtam S betűt. Akkor kitaláltam, hogy elhozok egy 1-est, de közben megláttam az O-t, ami ugye a családi nevünk kezdőbetűje... Itthon kicsomagolom, erre akkor láttam meg, hogy Q,, csak a delfin farka eltakarta... Szuper. Mit kezdjek egy Q-val?! Majd Qkinak hívom a gyereket... :D

KépKép

KépKép
barbazso

Aztaaaa! Samu megvárta az egyedi vonalzóját!!! :wink: El sem hiszem! :)

KépKép

KépKép
barbazso

charlott_az orrdugulás normális nekem azt mondta anődoki hogy vannak olyan kismamik akiknek egész terhesség alatt dugul az orra nekem is volt ilyen a középidőben és most is a Rino plus orrspray kitűnő rá

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

ercsikati:hát ja ekkora pocakban jól el lehet férni az már biztos de akkor is kijöhetne végre a lányzóm :))
amúgy minden okés sokat keményedek és fájok isna meg ezek a szurkálódások megőrülök úgy fájnak

barbazso:látom nemcsak engem zaklatnak a szülők napi 2 telefon a minimum és most már anyósom is elkezdte :) pedig egy helyen lakuknk el is jöhetne
tegnap rohadtul elfáradtam főztem sütöttem mára mert ugye munkások vannak itt ismerősök akik az uramnak segítenek szigetelni és itt is fognak ebédelni ha már pénzt nem fogadnak el eza minimum hogy 1 kaját adok nekik ráadásul tegnap reggel 8 ra vérvételre mentem 10 re nstre és utána még bevásároltam meg hazajöttem busszal ráadásul úgy bevásároltamalig bírtam elmenni hazáig pedig 200 m a ház a buszmegállótól :roll:

de vettem pát új felsőt is na dobok még pár képet gmailre valószínű az utolsókat :)

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Sziasztok!

Kismami: köszi az infót, ma be is szerzem, mert elég már a szájon át való lélegzésből. :wink:
Milyen rendes vagy, hogy nagy pocival ellátod a dolgozó embereket! Biztos lelkesebben dolgoznak! :-)

Barbazso: nálam pont ellenkező eset van, rokonok úgy eltűntek a színről, hogy már szinte "sértő". :) Szerencsére nem zaklatnak, egy-két email vagy néha egy hogy vagy telefon eresztenek el.
A vonzalzód nagyon tetszik nekem, és a szövegével teljesmértékben egyetértek: türelmetlenül várunk már! Nálam is be lehetne illeszteni. :-)

KépKép
charlott

Anita: nagyon helyes, szép a babaszoba!

Törpilla:szép nagy a poci neked is! :-) Én már reménykedek, hogy nem nő már egy mm-se szülésig. Erre ma reggel hasviszketésre ébredtem :? , no még is csak növeget a pocim.

Ercsikati: ha jól olvastam mindkét újságot (anyják lapja, baba) meg szoktad vásárolni, melyik tetszik jobban? Vagy szülés után is mindekettőre igényt tartasz?

Nálam még semmi küli nincsen: fájások, görcsök és egyéb ínyencség....elkerülnek még. Lehet, hogy átcsúszunk júniusra? No, sebaj! :lol:
Hétvégén merre mentek sétálni, programozni???

KépKép
charlott

Jó reggelt!

Most már indulhatna a babaáradat tényleg. De végül is max. május 30-ra csak kint lesz minden bébi :lol:

Torpilla, gratula a jó cukor eredményhez! Ügyi vagy! Látod működik ez, és még jót is ettél :D Majd összeszedem a gondolataim és megpróbálom megírni priviben, hogy én hogy számolom az ebédeket, de igazából csak úgy saccra szoktam már :D

Mindenkivel egyetértek, hogy a rég nem látott "barátok" mennyire idegesítők tudnak lenni.... de én mondjuk meg bunkó vagyok és eléggé ki is nyilvánítom, hogy nincs most sem rájuk szükségem :? Elég önző lettem az utóbbi időben, dehát a nyugalmam érdekében van, mert igazából most a baba nyugalma a legfontosabb, ezért én se mérgesíthetem fel magam....
Egyedül szegény szomszéd asszonytól rejtőzködök, mert ő akárhányszor meglát, mindig ez a "még egyben vagy és úristen" a témája....őt meg nem akarom megbántani azért.

Annyira nincs erőm, hogy lehet még visszafekszem aludni.
Remélem ma jó idő lesz és tudok babaágynemüt mosni! 8)

KépKép

KépKép
nadina01

Szisztok!

Tegnap hazajöttünk.
Bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de megkértem Csigaby-t, hogy írja meg Nektek, köszönet érte.
Mi jól vagyunk, na jó azért iszonyatosan fáj még, de ez mellékes. Ádám szépen szopizik, napról-napra többet, nagyon ügyes. Tejcsi van bőven. Nővérke egész jól fogadta, igaz az esti fürdetés kiborította, de majd változtatunk rajta.
Kismami, Ti még mindig egyben? Nem semmi.
Na most megyek, majd próbálok jönni.
kriszta15

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?