Hean! Mi van veled? Mikor lesznek hírek??? Drukkolunk!
Még nem tudom, hogy lesz a ma, remélem, nem lesz megint olyan, mint a tegnap...
Majd dél körül elválik...
Mi Prevenart 1 éves kor után adattuk ingyenesen, mert akkor már nem 3 v. 4 részlet, csak 2. De kettő.
Más védőoltást nem adatunk, nem véletlenül lett sztem ez az ingyenes. A többi nagyrészt reklám (bocs, Tinu, nem ellened írom, csak nekünk a gyermekorvosunknak is ilyen az álláspontja, és én nagyon örülök, hogy nem rábeszél az összes oltásra - a legtöbbet nem is tudnánk kifizetni, de ha lelkiismeretfurdalást ébresztene, hát nagyon elgondolkoznánk...) - a gondos, felelősségteljes szülőket célozzák, hogy oltassák be a gyereket, a jó szülő így tesz... -, persze van, hogy vészes 1-1 betegség lefolyása, de ugyanezek 20 évvel ezelőtt is voltak, s mégsincs semmi bajunk, tényleg... Pl. a bárányhimlő oltásról már nem titok, hogy nem nyújt biztos védettséget, nyilván kisebb az esély, hogy elkapja a gyermek. A Prevenar nálunk nagyon kellett, mert én tényleg 12 évig középfülgyulladásos voltam 2 hetente...
Szépek a babák! Na meg a pocik!
Köszönöm, igyekszem jobban lenni!
Mindenkinek, akinek vmi gondja van a babavárással, sok pihit! És nyugalmat!!!
Ja, és Bence anyukája! Szépek a gyerekek!
Semmiképp sincs még senki lemaradva, csak hajrá, hogy mindenre maradjon még nyugodt idő!
Mi se nagyon vettünk semmit. Kapunk Samunak egy heverővé alakítható kiságyat, azt kell elhoznunk, és szolgálatba állítani, hogy ne érezze magát Samu kitelepítettnek. De az azért lesz jó, mert sokáig lakhat majd benne.
Mi is szoktunk vaterázni, teszveszezni. Nem értem ezt a kódos dolgot, én mindkét helyen vásároltam kód nélkül. Csak eladáshoz kell, nem??? Ja, és kód nélkül a teszveszen az utolsó pár órában már nem tudok licitet tenni talán. Na mindegy, én nem tudom. Viszont én elégedett vagyok az ott vásárolt dolgokkal, az árukkal főleg...
Annus! Nagyon jó cuccokat vettél megint!