Basszus, írtam 2 oldalas litániát és az egész elszállt....
Megint kezdi, hogy hiába állítom be, hogy automatikus bejelentkezés, megírom a szöveget, rámegyek, hogy előnézet, meg kéri a belépési adatokat és nem tudom előszedni sehonnan, amit már beírtam, elszáll valahová....
Szóval, akkor kezdem előröl:
Lilit tegnap baleset érte. Nem olyan súlyos, de nekem elég rémisztő volt.
Álldogált az asztalnál, Viki éppen laptopozott. Lili mindenáron nyomkodni akarta a billentyűket, és addig balettozott, hogy megingott, lefejelte az állával az asztalt, majd lecsúszott és összeharapta a nyelvét úgy, hogy egy 2 cm hosszú és 1-2 mm mély hasadék lett a nyelve közepén... Azzal a két felső fogával, ami 2 hete jött ki és még csak 2-3 mm-es...
Ömlött belőle a vér, azt hittem először, hogy a fogai estek ki
, majd megláttam a nyelvét, mert annyira bömbölt, hogy nagyra kitátotta a száját, hát majdnem elájultam.
Lili ordított, Vikike sírt, engem a sokk kerülgetett, aztán hirtelen azt sem tudtam, hogy mit csináljak, csak öleltem szegényt, hogy nyugodjon meg, közben Vikit vigasztaltam, hogy nem lesz semmi baj, gyorsan hívtuk apát, hazajött, Lili 10 perc alatt megnyugodott, majd folytatta a rosszalkodást...
Utána hamarosan fürdés idő volt, megfürödtek szokásosan Vikivel, fogat akart mosni, nem engedtem, hátha jobban feltépi vele, akkor azért ordított, utána alig nyugodott meg.
Majd mentünk cicizni, szerencsére 2-3 szippantás után már nem volt gond, addig egy picit sírdogált, gondolom fájt neki, de aztán sikerült neki enni és elaludni. Éjjel elég jól aludt, bár 2-szer cicizett.
Ma már kutya baja. De a nyelve az borzasztó... Ha sikerül lefotóznom felteszem, na nem azért, hogy rosszul legyetek, csak hogy ilyen is van.
Én még ilyet nem láttam, Viki sosem harapta el így a nyelvét, maximum a végét, de ez rendesen a közepén van, mert ugye rosszcsontkodás közben félig kilóg a nyelve a szájából, ahogyan ügyködik...
A sógorom szájsebész, megnyugtatott, hogy semmit nem kell vele csinálni, magától gyógyul.
Végül is tényleg nem fáj neki, mert ma reggeltől rendesen evett-ivott-nevetett-huncutkodott, szóval minden oké.
Vikci!
Sajnálom, hogy beteg lett Máté, vigyázzatok magatokra, annyian betegek mostanában.
Pandiék is jól belekeveredtek. De talán nálatok nem lesz olyan vészes a dolog.
Puszi a kis betegnek!
Eszter!
Köszi kérdésed, amúgy jól vagyunk, ezt a kis horrorisztikus esetet leszámítva
Lili nem lett beteg, 3 napig volt náthás. Talán megússzuk, bízom benne.
Nem irigyellek, hogy nálatok mindenki beteg, és hogy te még asztmás is vagy, tudom milyen rossz lehet, 6 évig én is az voltam, gyerekkoromban. Borzasztó volt. Remélem nem lesz nagyobb bajod, vigyázzatok magatokra!
Milyen gyógyszereket szedsz? Természetes szerekkel még nem próbálkoztál? Nekem természetgyógyász+ kineziológus segített annak idején.
Most megyek, mert még ezer dolgom van, teregetés, mosogatás, stb...
Jó éjt és szép hétvégét mindenkinek!
Egy-két kép a végére:
Kicsit homályosak, mert az alany állandó mozgásban volt!