Új privát üzeneted érkezett!

Vera, a tészta nem tud folyni, mint a p., el kell egyengetni, vastagabb lesz. de ugyanúgy kell sütni. Nehezebb megfordítani, előnyben a dobálni tudók. :)

meri

Sziasztok!

mi is megvagyunk. Jó sokat írtatok. :-) Sajnos tegnap éjjelr emi is megbetegedtünk. Megy a pocakunk és Máté nem egy ivós fajta meg lázasak vagyunk. Ennyire még nem volt magas a hőnk egyszer sem. Remélem hamar túl leszünk rajta.

Eszter,

remélem már ti is jobban vagytok és februárban talizunk. :-) Édik lehettek a két kis foggal.

Meri,

nagyon jók a képek. Az utolsókon annyira hasonlít rád Bius. Nagyon szép lett a torta, a receptet majd meglesem. :-)

Katuci,

remélem ti is jobban vagytok már. Nagyon huncut lehet Lilike. :-) Remélem eljöttök februárban ti is. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Nálunk már mindenki beteg.A nagy fiam is és én is elkaptam,a férjem bírja a legjobban. Én tegnap előtt éjjel az ügyeletre kerültem,mert asztmás vagyok és ez a nyavaja a hörgőimre húzódott. Annyira fulladtam,hogy több szurit is belémpumpáltak. Most antibiotikummal,de már jobb a dolog. :? Domi túl van rajta szerencsére. :wink:

Vikci!

Jajj a hasmenés sem hangzik túl jól :roll: Én is várom a talit,gyertek el feltétlenül.Esetleg adj neki sós ropogtatnivalókat,hátha többet inna.Csak egy ötlet,ki tudja. :wink:

Meri!

Tényleg én is akartam már írni,hogy hasonlít rád Bius. :D

Pandi!

A csavi sajnos megint csúszik,mert most én félnék,hogy megfertőzlek benneteket. Ti meggyógyultatok?

Katuci!

Veletek mi újság?

Vera!

Te is rég írtál.

Na mennem kell,mert még most fogok vacsizni.

Jó éjt!

Eszter

Kép

Kép
anubias

Még egy gyors kérdés!

Meri,Katuci!

Nem mintha sokszor enne Domi,de miért nem ajánlják a spenótot? Én erről még nem hallottam.

Köszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Basszus, írtam 2 oldalas litániát és az egész elszállt.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Megint kezdi, hogy hiába állítom be, hogy automatikus bejelentkezés, megírom a szöveget, rámegyek, hogy előnézet, meg kéri a belépési adatokat és nem tudom előszedni sehonnan, amit már beírtam, elszáll valahová.... :evil: :evil:

Szóval, akkor kezdem előröl:

Lilit tegnap baleset érte. Nem olyan súlyos, de nekem elég rémisztő volt.
Álldogált az asztalnál, Viki éppen laptopozott. Lili mindenáron nyomkodni akarta a billentyűket, és addig balettozott, hogy megingott, lefejelte az állával az asztalt, majd lecsúszott és összeharapta a nyelvét úgy, hogy egy 2 cm hosszú és 1-2 mm mély hasadék lett a nyelve közepén... Azzal a két felső fogával, ami 2 hete jött ki és még csak 2-3 mm-es... :? :?
Ömlött belőle a vér, azt hittem először, hogy a fogai estek ki :shock: , majd megláttam a nyelvét, mert annyira bömbölt, hogy nagyra kitátotta a száját, hát majdnem elájultam.
Lili ordított, Vikike sírt, engem a sokk kerülgetett, aztán hirtelen azt sem tudtam, hogy mit csináljak, csak öleltem szegényt, hogy nyugodjon meg, közben Vikit vigasztaltam, hogy nem lesz semmi baj, gyorsan hívtuk apát, hazajött, Lili 10 perc alatt megnyugodott, majd folytatta a rosszalkodást...
Utána hamarosan fürdés idő volt, megfürödtek szokásosan Vikivel, fogat akart mosni, nem engedtem, hátha jobban feltépi vele, akkor azért ordított, utána alig nyugodott meg.
Majd mentünk cicizni, szerencsére 2-3 szippantás után már nem volt gond, addig egy picit sírdogált, gondolom fájt neki, de aztán sikerült neki enni és elaludni. Éjjel elég jól aludt, bár 2-szer cicizett.
Ma már kutya baja. De a nyelve az borzasztó... Ha sikerül lefotóznom felteszem, na nem azért, hogy rosszul legyetek, csak hogy ilyen is van.
Én még ilyet nem láttam, Viki sosem harapta el így a nyelvét, maximum a végét, de ez rendesen a közepén van, mert ugye rosszcsontkodás közben félig kilóg a nyelve a szájából, ahogyan ügyködik... :D :?
A sógorom szájsebész, megnyugtatott, hogy semmit nem kell vele csinálni, magától gyógyul.
Végül is tényleg nem fáj neki, mert ma reggeltől rendesen evett-ivott-nevetett-huncutkodott, szóval minden oké.

Vikci!
Sajnálom, hogy beteg lett Máté, vigyázzatok magatokra, annyian betegek mostanában.
Pandiék is jól belekeveredtek. De talán nálatok nem lesz olyan vészes a dolog.
Puszi a kis betegnek! :)

Eszter!
Köszi kérdésed, amúgy jól vagyunk, ezt a kis horrorisztikus esetet leszámítva :lol: :lol: :lol:
Lili nem lett beteg, 3 napig volt náthás. Talán megússzuk, bízom benne.
Nem irigyellek, hogy nálatok mindenki beteg, és hogy te még asztmás is vagy, tudom milyen rossz lehet, 6 évig én is az voltam, gyerekkoromban. Borzasztó volt. Remélem nem lesz nagyobb bajod, vigyázzatok magatokra!
Milyen gyógyszereket szedsz? Természetes szerekkel még nem próbálkoztál? Nekem természetgyógyász+ kineziológus segített annak idején.

Most megyek, mert még ezer dolgom van, teregetés, mosogatás, stb... :? :)

Jó éjt és szép hétvégét mindenkinek!

Egy-két kép a végére:
Kicsit homályosak, mert az alany állandó mozgásban volt! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok!

Kata!
Én nem is tudom mit csináltam volna a helyedben, jó, hogy leírtad, legalább lelkiekben "felkészül " az ember az ilyesmire, nem is tudom hova rohantam volna Márkkal, de tudom lesz még hasonló véres sérülésünk, főleg amióta már felmászunk a porszívó tetejére (azon táncol, engem meg a frász kerülget), meg kimászunk az etetőszékből.......

Eszter!
Jobbulást neked is és a családodnak, már várom, hogy februárban talizzunk!

Vikci!
A sós ropi anno nálunk is bejött, és azt legalább nem hányta ki...

Pandi!
Nektek is jobbulást, remélem hamar kilábaltok ti is.

Meri!
Kösz a receptet!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Katuci!

Ez rémes lehetett. Én nagyon béna vagyok ilyen helyzetekben. Sajnos hisztizek és nem nyugodtan reagálom le.De te nagyon ügyes voltál,és hál isten,hogy nem lett nagyobb baj. Nekem eddig csak az ínye vérzett esésnél,én még attól is megijedtem.Az asztmámra nem használok semmit,mióta terveztük Domit abbahagytam a gyógyszereket,azaz Symbicort nevű sprayt,mert az szeroidos. Aztán a terhesség alatt brycanilt használtam,most meg semmit,mert jól voltam,csak ez a hülye megfázás,vagy vírus hozta elő. Most annyi,hogy éjszakára vettem be egy spiropent,meg használtam a ventolint,de nem szeretnék állandóan gyógyszert használni. Szegény nagy fiam is asztmás,neki elég súlyos.:(

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

életjel:
Mindkét gyerekem bárányhimlős! Egyelőre megvagyunk, bár Esztinek tegnap baromi magas láza volt. Holnap megyünk orvoshoz!

vigyázzatok magatokra!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Katuci,
:shock: Szegénykém, egyszer átharaptam a nyelvemet én is általános suliban, baromira fájt :? Februárban várunk titeket, és természetesen Vikivel együtt, már nagyon várom, szuper lesz :D Eszteréket is áthívom akkor, biztos, Ő is szívesen megismerne :wink:

Eszter,
Még Dóri se az igaz, jobb, ha kicsit várunk a talival, nehogy megfertőzzék egymást, és vírust cseréljenek :lol:

Viki,
Uh... sajnálom, ez rosszul hangzik, gyors gyógyulást kívánok a gyerekeknek!!
Vendég

Panda:Megkaptuk a Snufi cd-t, köszönjük szépen!!Martin imádja, csak úgy rázza rá a popsiját!!!KÖSZI!!!
Majd még jövök, csak nincs sajnos időm...

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Viki!

Jobbulást nektek, de legalább egyszerre túllesztek rajta, reméljük mihamarabb...

Mi is belázasodtunk ma hajnalban: 39.5 fok volt, úgyhogy Nurofen és hűtőfürdő. Reggel elmentünk a doki nénihez aki szerint a foga miatt van, mert jön a 9-12. egyszerre neki. Mondjuk a lázon kívül semmi tünete nincs, de nem tudom... sok helyen azt olvasom, hogy a fog maga nem okoz lázat, főleg nem ilyen magasat...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

sajnos az a fránya hasmenés nem múlt el. Ma is már háromszor cseréltünk totál ruhát. És semmi nemakar hatni. Hétvégén pedig csak a kezemben feküdt és nyöszörgött szegény. A tápitól meg úgy fájt a hasa, hogy tegnap is felkelt. Reggel mér csak cukros teát adtam neki, Tudoma cukor sem jó, de most mit adjak neki?

Spenót: 7 hónapos kortól már adható nekik heti egyszer. Én úgy csináltam eleinte, hogy tejpéppel kevertem össze de nem ízlett annyira Máténak. Amikor pedig egy kis krumplit is belefőztem + tejpépet adtam hozzá úgy már megette, sőt imádta.

Eszter,

remélem már jobban vagytok. Örülök, hogy Domi meggyógylut.

Katuci,

szegénykéim. Én is frászt kaptam volna. Jó , hogy ilyen higgadtan le tudttad reagálni a dolgokat. Nem tudsz esetleg valamilyen homeós bogyót hasmenésre? Nincs nálam a könyvem, mert kölcsön adtam és így nem tudom mi lenne jó, az itteni patikusok pedig sötétek ezen a téren. Előre is köszönöm. Máté az előbb ha nem kapom el az üvegasztalba szétveri a fejét. Pont oldalra esett és majdnem rá, ha nem vagyok ott. :-) Kezdek felkészülni.

Vera,

nekem is gyanús volt az, hogy láz és fogzás. Remélem nem lesz semmi baj mostmár. De sajnos ezt nem tudhatjuk. Bár ha enyni foga jön egyszerre akkor lehet, hogy ennyire megviseli. Nem tudom. Ezt most jól leírtam. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Pandi!
Már vártam a válaszod, azt hittem nem kapod meg az e-mailjeimet :shock: :D
Akkor még a pontos időpontról egyeztetünk, én is szeretnék megismerkedni Eszterékkel (remélem kölcsönös :D :D :D :D )!
Jobb is, ha még Dórival nem mentek sehova, mert most meg támad az influenza.... állítólag Ausztriából jön, szóval minket érint először, elég közel vagyunk hozzájuk... :)
Remélem, azért nem keveredünk bele, Vikit úgysem engedem oviba, ha már csak 1 influenzás gyerek is van a csoportjában.
Azért majd írjál e-mailt, tudod mért!?!? :lol: :lol:

Vera!
Hát nem irigyellek, alig gyógyult meg Márk és újra beteg szegény :(
Erről megoszlanak a vélemények, hogy okozhat-e magas lázat a fogzás önmagában, nálunk Viki minden fogánál szinte lázas volt és ahogy kijött a foga mondjuk reggelre, el is múlt neki. És semmi kísérő tünete nem volt.
Más vélemények szerint egyáltalán nem okozhat lázat a fogzás, hanem a legyengült immunrendszer miatt kaphat el olyankor a baba könnyebben vírusokat, vagy akár bakteriális fertőzése is lehet...
Szóval igazodjon ki az ember, hogy melyik igaz :shock:
Remélem hamar kigyógyultok ebből. Elég gáz lehet szegénynek, hogy ennyi foga jön egyszerre!

Reggelre nekünk is kijött az 5. fogunk, a felső szemfog. Holnapra tuti kint lesz a párja is, nagyon látszik már az ínyén.
Ezeket pl. meg sem éreztük, jöttek szépen a felső 1-esek után.

Viki!
Egyrészt jó, hogy most túllesztek egyben a bárányhimlőn, másrészt sajnállak, hogy a kettő gyerkőc egyszerre beteg, éppen elég 1 bárányhimlőssel is, főleg, ha ilyen magas lázzal jár! :(
Viki 2,5 évesen esett át rajta, szerencsére problémamentesen, de 38-39 fokos láza volt napokig. Nagyon sajnáltam szegényt, utána meg elkapott egy influenzavírust, pedig nem ment bölcsibe, de nagyon legyengült.
Mi homeopátiát szedtünk bárányhimlőre, a Rhus Toxicodendron nevű bogyeszt. Nagyon bevált. Hamarabb mentek le a pöttyök róla és nem viszketett neki abszolút.
Cinkrázót nem szabad kenni a pöttyökre, ez egy ilyen régi rögeszme, rosszabb lesz tőle! Bár talán a dokitok mondta is.
Szoktak egy hintőport felírni, de szerintem az sem igazán jó, eltömíti a kiütéseket.

Eszter!
Nekem is elég gázos asztmám volt, és először egy vírusfertőzés hozta elő, utána megjártam egy csomó szanatóriumot, kórházat, stb., beszedtem 3 kamion kapszulát, tablettát és spray-t, végül egy barlangterápián vettem részt, mellette kineziológus (a fulladás lelki magyarázata az, hogy valamitől/valakitől (helyzettől, embertől) "megfulladsz", szabadságra vágysz, stb.- nekem éppen az apukámmal voltak komoly gondjaim) és a homeós bogyók segítettek. Nekem a szteroidok taccsra vágták az immunrendszerem, szerintem még mindig van maradványa. :( De 17 éves korom óta teljesen tünetmentes vagyok, pedig még azzal is riogattak, hogy lehet még egy szülést sem bírnék ki, max. császárral és lám 2-őn is túl vagyok már...:)
Remélem azért jobban vagy már! A kisfiadnak is érdemes lenne kipróbálni valami alternatív dolgot, pl. fitoterápia, akupunktúra, stb.
Na majd ha találkozunk, akkor mesélek erről is! :)

Zsu!
Jöhetnél többször is, bár tudom, hogy nincs nagyon időd, néha olvasom a blogotokat! Majd tegyél fel képeket valamikor!

Szilivel mi újság lehet, régen volt már errefelé!!! Hahó, Szili74 merre vagy??? :)

Megyek, mert nyelvharapósom ismét életveszélyes mutatványokon töri a fejét, nem szeretném, ha megint beleharapna ugyanoda, pláne most már 3 felső foggal! :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Vikci!
Közben írtál te is, így kerülték egymást a hozzászólásaink! :)
Sajnálom, hogy Máté nincs jobban, sajnos a hasmenés ez ilyen, pár nap kell, mire kipucolódik.
Van egy olyan por, hogy Smecta, nem tudom, hogy mennyi idős kortól adható, vízben kell feloldani, direkt hasmenésre van, nem homeós, de nem is anti.
Ezt találtam neked, itt meg tudod nézni tünetek szerint a szereket:
http://www.datanet.hu/pharma/phorient/140/140homeo.htm
Nem tudom, hogy mennyire részletes, majd még nézek mást is.
Szokták mondani újabban - a régi hiedelmekkel szemben- hogy rostos dolgot adjunk, pl. őszilét, esetleg hideg meggylét, az is jót szokott tenni.

Na megtaláltam:
Homeopátiás szerek hasmenésre:
Aloe 9CH minden széklet után 5 golyó.
Podophyllum 9-15 CH adagolása ugyanúgy 5 golyó
itt is ír egy-két dolgot:
http://kismamaportal.extra.hu/babaapol.htm

Remélem segítettem. Ja, és a folyadékpótlás nagyon fontos, akkor is ha úgy tűnik kijön belőle (esetleg Humana Elektrolyt).
Jobbulást Máténak!

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Remélem ide is tudok írni egy kicsit, semmi időm Martin mellett...Most is szorgosan pakol...Szóval...december 29.-e óta egyedül közlekedik, nagyon szeret menni, azóta a mászást nem is használja..Szeret nagyon játszani, fogócskázni a nagyobbakkal, mindenben részt vesz...Pár napja ő is beteg, de szerencsére múlóban van.Ide nem is írtam, megvettük a házat, megy a felújítás, de még messze a vége..de hamarosan majdcsak elkészül.Egyenlőre ennyi, majd hozok képeket is.

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Sziasztok!

Zsu!

Jajj de jó,hogy te is bejelentkeztél. Válaszoltam még anno az iwiw-wn,megkaptad?

Katuci!

Naná,hogy kölcsönös,én is szeretnélek megismerni titeket! :wink: :D

Pandi!

Jajj én olyan figyelmetlen vagyok,hogy nem is kérdeztem felőletek. Nem tudom miért,de biztos voltam benne,hogy Dóri már rég megygógyult! :roll: Ez esetben nektek is jobbulást továbbra is és köszi,hogy gondolsz rám és így megismerhetem Katucit. :wink:

Vikci!

Kitartás a hasmenéshez. Talán butaságot kérdezek,de a smektát nem próbáltátok,vagy az ORS200-at?Hátha! :roll:

Viki!

Hú,rémísztően hangzik a bárányhimlő. Remélem nem szenvedtek meg vele nagyon.

Vera!

Hogy vagytok? Mitől volt a magas láz?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Eszter!
Köszi jobban vagyunk, igazából mára már semmi baja nem volt, tegnap még volt egy kis hőemelkedése, de hamar lement nála, lehet, hogy tényleg a foga van a dologban, mert ma viszont étvágya nem volt, csak a tápit fogadta el (a fogkibúvás előtt mindig ezt csinálta).

Zsu!
Várjuk a képeket!

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Katuci,

köszönjük szépen. Máténak ma 6. napja hogy ment a pocakja. És sajnos még nincs vége. Azt gondoltam négy nap alatt túl leszünkrajta, de sajnos nem. És nem is látom a végét.

Eszter,

van itthon az a répalé, de semmit nem ért. És nagyon rossz ízü. Azért köszönjük a másik szerről még nem hallottam, de megkérdem azt is a patikában. Köszönjük.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci!

Akkor azt SOS próbáld ki,kis tasakos por,ez sem éppen finom,viszont összeáll tőle a széklet hamar. Feltétlen próbáljátok ki. :?

Kép

Kép
anubias

Vera!

Örülök,hogy akkor nem lett belőle betegség!

Lányok!

Nekünk február elején volna jó a tali.Mit szólnátok a február 5-höz,az egy csütörtöki nap. Mi reggel 8 körül kelünk,így 9-re már várlak titeket. Domi 12 körül szokott aludni.

TALI!!!FEBR 5. 9-12 ÓRA!!!!!!

lÉGYSZI ÍRJATOK MIELŐBB,HOGY KI TUD ,KI SZERETNE JÖNNI ÉS AKKOR PRIVIBEN ELKÜLDÖM A CÍMET,TELCSISZÁMOT...

Sajnos később a hónapban nekünk nem jó,mert megműtik a férjemet és kórház,utána meg otthon lesz,így nagyon jó lenne,ha sokan el tudnátok jönni.

Puszi

Eszter :wink:

Kép

Kép
anubias

Eszter!

Nekem jó lenne az 5-e, majd megbeszélem Vikcivel is, de jó lenne együtt menni hozzátok........
Mi a felkeléssel úgy vagyunk, hogy az az előző éjszakától függ (tegnap pl. éjjel 1-kor aludt el), de felhívlak majd ha elindultunk Újpestről.

CSatolok pár rosszalkodós képet:
Már most nem hallgatok a szüleimre:
Kép

Kipakolom a szennyestartót:
Kép

Mindent magamra húzok:
Kép
Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Köszi Katuci, még megvagyunk. Barnus is feláll, de menni egyedül még nem megy, de nagyon szeretne, így teljesen leköt. + a lépcsőn már az 5. foknál tart, csak a telefonnal tudtam lecsábítani.

Nem semmi, ami Lilikével történt. Kicsit tudom, mit érezhettél. A keresztfiam óvodás volt, mikor elesett az oviban, + löktek is rajta egyet, úgy elharapta a nyelvét, hogy össze kellett varrni.
De ti szerencsésebben megúsztátok. (Bár valószínűleg én is bepánikoltam volna.)

Nagyon jók a képek! Mindenkié!!!!! (Nekem még le kell töltenem valamikor, Karácsonykor inkább videoztunk.)

Eszter!
Mi is mennénk, ha nem gond. Bár szívesen venném, ha valaki jönne velünk (Budapesttől az 5-ös út mellett, Bugyi mellett lakom).

A kis és nagy betegek remélem már teljesen jól vannak!

Mára ennyi, még jövök, csak gyorsan bekukkantottam.

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Sziasztok

Jobbulást kívánunk a hasmenéseseknek, hőemelkedéseseknek, bárányhimlősöknek, náthásoknak, nyelv bibiseknek, mindenkinek... remélem mindenki hamar meggyógyul !!!

Voltam UH-n, mindene megvan, szépen ver a szivecskéje, izgett-mozgott míg nézte a szonográfus... olyan jó volt látni, olyan kis formás, olyan boldog vagyok... 56 mm es : )))

néhány kép Zsófiról, mert mindig csak nézegetem ezeket a gyönyörű babákat, de már nagyon rég nem raktam fel jómagam képet...

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
danidaniel

Szia Andi!
Örülök, hogy minden rendben a kis picurkátokkal, biztos jó lehetett újra átélni ezt az élményt! :)
Zsófi egy tünemény, igazi kis huncutnak látszik a fotókon! :)
Már várjuk a pocak-fotókat...! :D
Nyelv-bibisünk már jól van, alakul a harapásnyom, bár még szokott vele riogatni minket, mert kidugja és olyankor borzasztó látvány, olyan mintha lenne egy kis "zseb" a nyelvén...:))
Remélem össze fog forrni neki mielőbb. (néha eldugja benne a kajákat... :shock: :D )

Szili!
Szóval te sem unatkozol Barnus mellett, nálunk sincs sose nyugalom, bár mi még nem megyünk... remélem ez egy darabig még így marad, de gondolom majd akkor fog bekövetkezni, amikor javában az államvizsgára készülök... :roll: :D
Köszönöm mégegyszer az anyagokat, amiket küldtél, nagyon sokat segít, már haladok az írással... csak lenne minden nap 36 óra a 24 helyett...:)

Vera!
Márk nagyon aranyos, látom ő is szeret pakolni...:) Azért az nem semmi lehet, ha éjjel 1-kor aludt el... :shock: :D
Gondolom milyen kipihent lehetsz...?!:)

Nyelvharapás:
itt volt a védőnő, meséltem neki mi történt, erre mit mondott?!??!
"hát igen, a nyelvharapástól még el is lehet vérezni...." és hogy
"régen ezért az anyukákat jól le szokták ám teremteni.... a sebészeten akár még fel is jelenthetnek ilyenért bárkit...."
:shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
Normális szerintetek, hogy ilyeneket mond???????????!!!!!!!!!
Jó, hogy nem majd azt mondják, hogy direkt hagytam, hogy a gyerek elessen és a nyelvébe harapjon.... Nagyon tűrtöztetnem kellett magam, hogy ne szóljak be valami csúnyát...
Még szerencse, hogy a sógorom szájsebész, mert így ha kellett volna varrni, akkor sem tudta volna meg senki... :wink:
Szóval ennyit a védőnőkről... Ezeknek kár mondani is bármit, de gondoltam inkább tőlem tudja meg, mint esetleg valaki mástól. Meg úgyis menni kell majd az 1 éves vizitre és ott még biztos látszani fog. Na nem is mondok többet erről, mert csak felhúzom magam... :?

Jó éjt mindenkinek!

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Sziasztok,
Remélem már minden kis beteg jobban van !!!

Örülök, hogy jobban van Lili, őrület amit mondott a védőnő :evil:

közkívánatra egy kép rólam (rólunk) is, szerintem még nemigen látszik semmi, de már most kezdem úgy érezni magam, mint egy bálna... mi lesz itt 4 hónap múlva :roll: :roll:

Kép

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Csak futtában olvastam vissza, de így is csak kapkodom a fejem... :shock: Kata, nem semmi a védőnőtök nektek sem! :S Biusnak is volt egy hasonló esete a múlt héten, de szerencsére neki már be is gyógyult a szája... Amikor az ovisok esnek el, kit kell feljelenteni nyelv-szájharapásért? :S

Remélem, a betegek már mind meggyógyultak!!! AKi nek, annak extragyógypuszit küldünk!!!!

Andi, nagyon szépek vagytok!!!!!! :)

Mi meg képekben:
Kép Kép
Apa legújabb ajándéka Kicsi Lányának:
Kép Kép

meri

Sziasztok!Bocs a zavarásért,csak Eszterhez jöttem!

Drága Eszter Nagyon nagyon Boldog 1. születésnapot Kívánok Domikának!
Kép
Remélem jol vagytok:D (itt azért kukkollak ám,mert hiányzol)Puszii

Virág
Kép
Kép
virág22

Eszter!

Mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk Dominak!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Domi, boldgo szülinapot!!!!! Meri & BiaBaba

meri

Sziasztok!

Én is Eszterhez jöttem! :)
BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT DOMI!!!! (Remélem hamarosan személyesen is találkozunk :wink: )

Meri!
Hát ez a mosdó..., apa micsoda ötletes! :) És látom Bia értékeli a dolgot! :D Akár egy nagylány :wink:

Viki!
Hogy vagytok? Elmúlt már a bárányhimlő? Gyerekek hogy viselték a dolgot?

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Eszter!

Mi is Boldog születésnapot kívánunk Dominak!

Képzeljétek az én drága fiam úgy esett ma el, hogy nagyon beverte a fogát: ömlött a vér a szájából, én meg iszonyatosan megijedtem, úgyhogy kutyafuttában rohantunk a gyerekfogászatra, ami már zárva volt (este 6 után történt), de a felnőtt részlegen megnézték neki: letört a metszőfogából egy darab és elég rendesen el is mozdult, meg megsérült az ínye is...
Drága Kata, rögtön rátok gondoltam.......

Lehet, hogy később befeketedik neki, az mondjuk bíztató, hogy este 9-kor már újra rágni akart, csak nem engedtük. Mondjuk holnap nem tudom hogy állítom le, mert szinte egész nap hörcsögöt játszik...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Jaj, szegény Márk!!!! :(

meri

Vera!
Most éppen Pandinál olvasom, hogy "Vera és a letörött fogú Márk"... gondoltam benézek ide, hátha írtál valamit és hát olvasom, hogy ez történt szegény kis csibészkétekkel! :(
Úgy sajnálom, köszi, hogy ránk gondoltál, bár más témában kellett volna, hogy eszedbe jussunk! :)
Nem irigyellek, ez a fogletörés, ez egy szörnyű lehet. Én is egyből azon rettegtem, hogy Lilinek kitörtek a fogai, még utána is figyeltem napokig, mert ki tudja, hátha beütötte, de nem lett baja szerencsére. Már a nyelve is szépen forr össze, alig látszik. Azért, ha közelről benézek a szájába még mindig olyan furcsa látvány...:)
Remélem, nem lesz semmi gond a fogával, azért figyeljétek.
És mit mondtak, hogy ha feketedik, mit kell vele csinálni?

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

VIRÁG!

Köszönöm szépen a köszöntést. De jó,hogy olvasol. Te is hiányzol. Remélem,ha Magyarországra jössz,azonnal összefutunk,ha másra nem is,de fagyizni egyet. :D

Lányok!

Nagyon szépen köszönjük minannyiótoknak a kedves köszöntést! :D
Megvolt a nagy nap!!!

Lányok!!!!

Eddíg csak Szili és Vera írták,hogy jönnek hozzánk! :roll: Többiek nem???? :? :oops: :cry: :wink:

Tessék eljönni ,aki csak tud! Mindenkit szeretettel várok.
Vera!

Bálint fiam anno rendszeresen csinált ilyet. Én azt hittem foga sem marad. Volt,hogy nem mertem másnap megnézni az ínyét. Állandóan úgy esett,hogy a fogait verte. Én is állandóan remegve rohantam vele. :roll: Rémes.Szerencse,ha nem fáj már úgy neki. :wink:

Dobok én is pár képet! :D

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
anubias

Sziasztok,

Eszter,
Mi is boldog születésnapot kívánunk Dominak !!!
Nálunk holnap lesz a nagy nap de szombaton ünnepeljük
Szívesen mennénk mi is, de nem tudom, hogy fogunk odaérni 9 re
mostanság elég későn szoktunk kelni

Vera
:( jajj, én nem is tudom, mit csináltam volna a helyedben, biztos jól bepánikoltam volna...

Andi

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Csatlakozunk a letört fogúakhoz. Délelőtt vettem észre, hogy Andris metszőjéből lepattant egy pici darab. De mikor???
Pedig olyan szép szabályos fogai vannak.

Boldog 1. születésnapot minden érintettnek! :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Eszter!
A te nagyfiad már így áll?

Andi!
Hidd el én is bepánikoltam, de szerencsére a bartátnőm férje elvitt minket a fogászatra.
Az esetből tanulva elhatároztam, hogy a bejárati ajtóra az összes ügyeletes egészségügyi ellátási intézet (kórház, rendelő, stb.) telefonszámát, címét kiragasztom-ahová tartozunk-, hogyha üvölt a gyerek a fájdalomtól ne akkor keljen még ezeket előkeresni.

Nektek is Boldog Születésnapot kívánunk holnapra!

Kata!
Azt mondták ha befeketedik majd a maradandóak fehérek lesznek utána ha kiesik :? . Én reménykedek hogy bennmarad neki, bár egy kicsit mintha mozogna neki, remélem nem esik ki.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Sziasztok!

Danidaniel!

Nem baj,akkor értek ide,amikor tudtok. Csak a 12 a fix,mert sajna akkor kidől Domi.

Vera!

Igen,áll és megy is Domi,bár még csak 4-et lép,de nagyon édes! :D

Hétfőn akkor küldöm a címet és a telcsiszámot!

MÁS NEM JÖN???

Beszéltem Pandával,ő is reméli,hogy tud jönni. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Bocsi, de teszek fel pár képet rólunk......

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

sziasztok,

én sem tudom megállni, hogy ezt a képet ne mutassam meg nektek

Kép

Kép
danidaniel

[size=18]Zsófi, nagyon boldog szülinapot!!![/size] (Így utólag. :oops: ) Tündéri ez a kép!!!! :)

meri

Milyen hosszú baba Eszter!!! Mekkora most?
És Peti itt milyen jókedvű! :)

meri

Danidaniell!

Kicsit megkésve,de mi is Boldog Szülinapot Kívánunk! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Látom babaeső van. :-D Emlékeztek egy éve ilyenkor nagy bababumm volt. És hogy vártuk. :-)

Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk Zsófikának, Andriskának, Domi babának, és Andi Zsófijának! Próbáltam születési sorrendbe összerakni. :-)

Eszter,

én is szeretnék csatlakozni, de sanos még folyik a nózink remélem elmúlik. De szerdén megyünk a pneumora és nem tudom, hogy hogyan leszünk. Pedig jó lenne talizni veletek. :-) Igyekszünk.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Vikci!

Drukkolok nagyon,hogy tudjatok jönni! :wink:

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!!!! Mindenkié!

Viki! Tényleg nagyon sokat nőtt Eszter, mióta nem láttam képet róla!

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok a napokban ünneplőknek!
(Pandácsk, azt hiszem, ti lesztek holnap a sorosak...) Boldog szülinapot Dórának!

Eszter!
Dominak is sok boldog szülinapot kívánok!
Megkaptam a címet, köszi! A találkozóra végül is hányan megyünk?

Pár képet én is rakok:
Kép Kép Kép
Sziasztok!

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Én is pont ma gondoltam feltenni pár darab képet. :-)

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Martin, itt is boldog szülinapot!!!

meri

Minden érintettnek boldog szülinapot kívánunk!

(bocsi, de nem tudom, hogy név szerint kiknek van mostanában, Dórira emlékszem, meg arra, hogy elég sok baba született 1 éve a napokban :oops: )

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szülinaposoknak én is sok boldog szülinapot kívánok! :D

A csütörtöki bulira jönnek:Vikci,Danidaniel és Zsófiapu,Vera,Szili74,Panda,egy másik topicból Titi és persze a gyerekek. Ha valakit kifelejtettem szóljon,és persze az is aki még jönne,de nem szólt,mert akkor küldök címet.

Nagyon jók a képek! :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?