vagyok, csak mindig közbejön valami. Sűrű a program
Járunk zenebölcsibe meg uszizni, bár most jött ki Hanna egy megfázásból (szerencsére 2 hétig az uszi is elmaradt, így nem mulasztottunk), de most hétvégén úgy néz ki megint megfázott
Itt voltak a barátaink és padlizsánt sütöttünk. Ipari mennyiséget, 20 kilót, mert a barátunk párja az erdélyi származású és mi meg imádjuk a padlizsánkrémet és náluk nagyon finomat ettünk. Ugyhogy most nyílt tüzön megsütöttünk 20 kiló padlizsánt, leturmixoltuk és eltettük fagyasztóba télire. Hurrá, hurrá, nagyon imádom
Közben azért ugye ebédre jött a banda, ugyhogy csináltam egy hatalmas fazék halászlevet 5 kiló halalapból, meg túróscsuszát utána. Annyira jól sikerült hétvége volt
Milukának jobbulást!
Csabi mennyire ügyes! Aztaaaa!!!
Anika ne szórakozz. Apor pont így jó. Ja!
11 hós adatok: 8400 g és 73,5 centi. Látod Hanna sem egy hízós csaj.
Balázs nagyon jófej!
Olyan, mintha erőlködne a pelusba
Milyen szépen beindult Bazsi fejlődése is. Pedig a mi kölkeink voltak a lusták
Zizi annyira emlékeztet mindig Hannámra
Ugyanaz a zsivány nézés
Gigi nagyon aranyos lehetett a kádban. Olyanokat csinálnak ezek a tücskök, hogy behal az ember
Hanna épp ott tart, hogy mászik, feláll, kapaszkodva lépeget és pillanatokra megáll kapaszkodás nélkül.
Ha kérdezem, hogy hogy csinál a halacska, akkor tátog, a nyuszira felhúzza az orrát és szuszmákol és ha kérdem, hogy milyen nagy a Hanna, akkor az egyik kezével nyújtózkodik felfelé
Annyira édes
De ezt a nyújtózkodást viszont ha elkezdi, akkor min. 10 percig csinálja folymatosan és mondani kell, hogy ügyes vagy, ilyen nagy a Hanna
Ha meg rászólok, hogy nono, nem szabad és az ujjammal fenyegetem, akkor meg felemeli a kezét, mutat rám vissza, de ő a középső ujjával
Remélem nem tanulja meg felfordítani is a kezét
Alvás. Elalszik 8 körül és vagy 4-kor vagy 6-kor felkel, akkor tisztába rakjuk, adok enni és még visszaalszik 1-2 órát. Legalábbis most erre kezdem szoktatni és akkor így viszont kezdünk rátérni a napi 1 hosszabb alvásra délben. Legalábbis én így szeretném
Néha bejön. És mivel ilyenkor már nagyon álmos, így babakocsiban húzogatom néhányszor és elalszik. De ezeket csak csendben mondom, nehogy elszóljam magam
Jó lenne, mert akkor így már lehetne normálisan tervezni délelőtti és délutáni programokat.
Képzeljétek, akkora balfék vagyok. 2 hete beletolattam egy másik autóba. Nem láttam. Bár annyi mentségemre legyen mondva, hogy nagyon sötét volt és semmi közvilágítás nem volt. Barátainknál voltunk kajálni és utána persze becsöngettünk a szomszédhoz, hogy bocs, de béna voltam. Szerencsére nagyon aranyosak voltak. Pár nap múlva mentünk vissza és akkor írtunk betétlapot és nagyon normálisak voltak. Mondjuk nem lett akkora baja az autójuknak, az első sárvédő horpadt be egy kicsit. Nekünk a lökhárítóról jött le egy kis festék, de férjem azt mondja nem baj, mert ott az műanyag, így nem rohadhat.
Másik eset. Esztergomban nem lehet parkolni, mert nagyon kevés a parkoló és mindenhol fizetni is kell. Hannával siettünk és egy nagyobb parkolóba beálltunk, de a buszparkolóba. Van egy ilyen hallgatólagos megegyezés, hogy ha nincs szezon, akkor lehet használni a buszparkolókat is. Tele is volt személyautóval. Vettem jegyet is. Erre mire megyünk vissza, megbüntettek. De csak engem!!! Azt, amelyik mellettem és mögöttem állt és hamarabb jött, azt nem! Hát én olyan pipa voltam, hogy bementem a polgármesteri hivatalba (a Polgár Jenőhöz
ez csak vicc), szóval bementem, de annyira tirpákok voltak! Mondtam, hogy megbüntettek és ha lehet mérsékeljék (8000 Ft!!! ) és egyébként is csak engem. Azt mondta, hogy majd a többieket is megbüntetik. Kérdeztem, hogy hogyan, engem megbüntetett, aztán elmegy és majd visszamegy a mellettem lévőt is megbüntetni?? Tiszta hülyének néznek... ugyhogy most várom a csekket is...