Sziasztok!
Nagyon örülök Mo a jó hireknek, remélem, hogy rögtön sikerülni fog!
Virág, nagyon szép a tortád, én nem hiszem, hogy tudnék ilyen szépet!
Tegnap voltam orvosnál, a méhszáj még zárt, de azt mondta olyan mint egy olyan nőnek, aki már szült, tehát laza. Azt mondta, ez jónak számit, tekintve, hogy természetes szülésre készülök. Bár én mondtam neki, hogy múltkor is eljutottunk a tolófájásokig, sőt több órán át tolófájások voltak, tehát a méhszáj teljesen kinyilt akkor is. Karácsonykor nem szabad szülnöm (bár nem is szeetnék), mert nem tud akkor bejönni, akkor a papája lesz, aki szintén nagyon jó doki, bár még soha nem láttam. Karácsonykor mindenesetre a szülésznőm se lesz, azt hiszem.
Ma be akatam szerezni a málnalevélteát, meg a homeós szeeket, de nem tudtam, pedig el akartam kezdeni szedni, addig is marad a gátmasszázs, de lehet, hogy azt is rosszul csinálom.
Szerncsére én minden ajándékot megvettem már régen, mert nem akartam nagy hassal nagy tömegbe járkálni, de ma igy is voltunk Bennel a mautban, csomagolópapirért. Holnap meg elkezdünk sütni. Vettem ehető gyöngyöket, hogy Ben azzal tudja kidiszitgetni a sütiket, meg mindenféle ehető diszt, amit belenyomkodhat és a tésztából is kiszórhatja majd, úgyhogy biztos élvezni fogja (én talán akkor majd kevésbé), remélem, hogy közben nem jön rá, hogy a diszek ehetök.
De azért egyedül is fogok sütni, amig alszik, vaniliás kiflit, meg még 1-2 sütit. Karácsonykor pedig ebédre apósomhoz megyünk, vacsi otthon: pisztráng mandulamártással. Egy valamit felejtettem el megvenni: Ben ajándékát Majától, remélem rra lesz még időm karácsony után. Apa mindenféleképpen kis focikaput szeretne adni Ma ja nevében, már 100* akart venni, alig birom távoltartani a sportboltoktól. Én már azelőtt, hogy ő kitalálta, vettem neki közösen a Decathlonban egy összecsukható kiskaput, amihe7 egy hátizsák is van, amibe belefér, szerintem tök jó. Na most megyek, puszi mindenkinek, duplán mindenkinek, akinek nem irtam.