Szép jó reggelt mindenkinek!
vicuska,hmmm te mikor irtad ezt az üzenetet?
Csak mert nekem ezt irja ki:
Elküldve: 2006 December 21 Csütörtök - 18:48
--------------------------------------------------------------------------------
Jó reggelt mindenkinek!Végre egy picit tudtam aludni!Ez a csuklás dolog:én nem nagyon figyeltem fel erre.Ez fontos,hogy legyen?
Na de mindegy, gondolom megint a babanet szórakozik velünk!
Hát amint látjátok én ma se tudtam aludni, már egy jó ideje fenn vagyok és olvasgatok visszafelé!
Egyébként nem tudom, hogy fontos-e a csuklás, csak sok helyen olvastam, hogy szoktak, és én is aggódtam, hogy nem csuklott eddig, de mostmár két napja csuklik (mármint tegnap is meg tegnap elött is egy 10-15 percig csuklott) ugyhogy nem aggódok
Times, elvileg segít a szülésbe a málnalevél tea, mármint a tágulási szakaszt felgyorsítja, sok olyat hallottam, hogy első gyerekkel 3-5 óra alatt megvolt és hát az jobban hangzik mint a 10-12 óra, ugyhogy azt hiszem egy kis tea nem árthat, inkább megiszom és nem segít, minthogy nem iszom és segíthetett volna
Nikky, türelmetlenül várom mit mond a dokid, ugyhogy írj amint tudsz valamit, én már fenn vagyok, és drukkolok
boszibaba, nekem is ilyen édes a gyerkőc...
Ha elindulok sétálni vagy bevásárolni tuti, hogy bekeményít és megfeszíti magát
nem könnyű vele, főleg, hogy ő nem olyan nagyon aktív gyerek, kivéve ha alvásról, pihenésről van szó...amint lepihenek ő elkezd breakelni odabenn, és nyomja magát mindenfelé, felnyomja a hasam az ágyról olyan nagyon rukkapál:D
Szóval meg tudlak érteni
elizabeth! Nagyon kiváncsi leszek a 4d képekre is, remélem jól fog sikerülni, élmény lesz az biztos
Én a mai napig imádom nézegetni azokat a képeket, ésmár alig várom, hogy kint legyen és őt nézegethessem nap mint nap
Judithappy, hát nagyon édes a kis Zsebi, főleg az utolsó kép...irtó aranyos
Tegnap beszemtelenkedtem egy kicsit a baba-mama topikba is és ott is van fenn pár kép Pannica kislányáról, hát szerintem nagyon édes, aki még nem látta szerintem menjen, nézze meg, mert ott van közeli is
És bocsi Mamik, hogy bekukucskáltam oda is
dijcsi, köszi az adagot
Megpróbálom!
Nah, és, hogy mára is meglegyen a kérdésem, ti hova jártok fogászatra?
Mármint mindenki magánrendelésrejár vagyonokért? Vagy van aki sima korházba tb alapon? Mondjatok már nekem jó helyet ingyen vagy legalább nem horibilis áron, mert kéne mennem még mielött kibújik a kiscsaj és nem tudom hova menjek...