Új privát üzeneted érkezett!

Nagy-nagy gratula Nolinak :D

Reni
Kép
Kép
rennye

Sziasztok!!

Kinek,hogy telt a Karácsony???
Nekünk nagyon jól,hoztam is pár képet Patrik első karácsonyáról!! Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nyuszitappancs

Boldog Uj Évet

Kép
kriszpiri

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet,
csendes lépteid kísérje szeretet!
Költözzön szívedbe béke,
lelkedbe nyugalom,
légy boldog a következő 365 napon! BÚÉK!

Puszi: Nyuszi,Patrik:)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!

Sikerekben gazdag békés boldog új évet kívánuk!

Évi és Domibaba

Kép
eve3htv

Kívánok én hitet, kedvet,
szép szerelmet, hű türelmet,
utadhoz fényt, csodát, álmot,
békességes boldogságot,
magyar szót és égre kéket,
emberarcú emberséget.
Verseket, célt, igazságot,
daltól derűs jobb világot.
Kézfogásos tiszta csöndet
és mosolyból minél többet!

Kívánok Egészségben, Boldogságban Gazdag Új Évet Mamáknak, babáknak, apáknak!!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Eltűntetek?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:Szia én vagyok :lol: Hogy vagytok?hogy telt a szilveszter?
vizsgák sikerültek?Mesélj és dobj képeket :lol:

000kata

Sziasztok

Képzeljétek Patrik ma 10 hónapos és ma kezdett el mászni :-)
Még mindig nem tökéletes de olyan édes :-)

Remélem mindenki jól van....Jelenlég Én beteg vagyok (influenza) de remélem,hogy patrik nem kapja el tőlem!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs

Kata, jól vagyunk, szilveszter, karácsony nagyon jó volt! Kari otthon szüleimnél, szilveszter itthon 3-an. Nálatok? Képek?

Képek:
Barátnőmmel Mónikával. Az én kezemben a Nolkával egyidős kislánya Lola, nála pedig Noli.
Kép

Itt a csajok sorakoznak Nolkáért (volt osztálytársnőm 9 hónapos ikerlányai):
Kép

Karácsonyi ajándékokkal:
Kép

Nyuszi, jobbulást kívánok!! Patrik pedig ügyi!! Videó van esetleg? Noel is 10 hónaposan kezdett mászni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja és a nagy hír!!!
Már kb. 1 hete tett Noli 4-5 önálló lépést, aztán tegnap ott rohangált az Auchen-ben, egyedül!! :lol: Bement az apja után a gyógyszertárba, olyan édes volt. Ha meg elfáradt zsupsz popóra ült. Mindenki mosolygott rá, hogy milyen pöttöm és hogy szalad.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

nyuszitappancs: jobbuást neked.Nagyon édes Patrik :lol: kérünk képeket :lol:

Aida:nagyon ügyes Noel,hogy iyg szalad és nagyon édesek a képek :lol:
Nekünk is jol teltek az ünnepek :lol:

000kata

Sziasztok

Köszönöm szépen...képeket mihamarabb hozok

puszi Nektek

Kép

Kép
nyuszitappancs

Egy kérdés mindenkihez!!!

Nektek végig alusszák rendesen a gyerkőcök az éjszakát???
Hogy telt a fogzás????
Mi egyenlőre megálltunk 6 fognál...

Mert nekem Patrik 5 hós koráig végig aludta aztán egész idáig nem de most1 hetet voltunk távol otthonról és ez idő alatt végig mellettünk aludt Patrik.....attól féltem,hogy majd nehéz lesz visszaszoknia a kiságyhoz....de nem igy lett......3.napja vunk otthon de átalussza az éjszakát (már rég nem aludt rendesen éjjel)és szépen alszik egyedül. EZ ANNYIRA JÓ :-)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Nyuszitappancs:de jó hogy végigalussza maradjon is igy. :lol:
Kevin 1-2*felébred cici és alszik is :lol:

000kata

Kata: Nekünk is ez volt a helyzet,hogy ha cicit kapott akkor egyből vissza is aludt de Én leakartam szoktatni őt az éjszakai evésről....eddig jól megy :-) és nem is csináltam semmit :-)

Fofak nektek mennyi van???

Kép

Kép
nyuszitappancs

Nyuszitapancs:és hogy szoktatod le az éjszakai ciciröl?nekem nem baj h cicizik éjszaka mert csak odabújik és alszik is :)
Nekünk 8 fogunk van most jön a 9. nagyon bevan duzzadva az iinnye de még nem bujt ki.Nektek?

Dobok tegnapi képet:

Kép

Kép

000kata

Kata. Úgy szoktatom le,hogy ha éjjel felkel akkor teát kap (mostanában elég)ha nagyon sir és végképp nem alszik akkor szoktam cicit.fogunk csak 6 van és nem látom jelét,hogy jönne a többi:(

Kép

Kép
nyuszitappancs

Nyuszi, Noel is már jó ideje végig alussza az éjszakát. Sőőőt, még rá is húz, mert ő nem reggel kel, vagyis reggel 7-8 körül eszik 250 ml tápit, aztán nyomja tovább akár 10-11-ig is. :) Fogzás telik szépen, eddig csak ritkán vettem észre, hogy amiatt lenne nyügi. Amúgy most 8 foga van. A tea éjszakára nem ártalmas a fogaknak? :roll: Vagy cukor nélkülit kap?

Kata, fotók nagyon tündériek! :D Az jó, ha az ünnepek jól teltek. Bővebben? Otthon voltatok? Szilveszter merre? Kicsit mesélj!

Mostanában a 2008. decemberi kismamik körében a profi fotó készíttetése a "menő" a picikről. Sajnos mi azt nem engedhetjük meg magunknak (túl drága), de megoldottam. :lol: "Összetákoltam" egy "profi" fotót Noliról ma. :D

Íme:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:cukor nélkülit kap,nekünk is alszik reggel 9-ig még akkor is ha alszik éjjel.9ekem nem eszik tápszert kihányta vagy nem is eszi meg....vagy cicit kap vagy rendesen reggelizik imádja a májkrémes zsemlét és már nagyon ügyesen iszik pohárból is.

Kép

Kép
nyuszitappancs

Sziasztok!
Nagyon jok a képek!:)
Mi fogunk még nincs nem is ugy nézki h jönne!Viszont több mint 1 hete kelünk éjjel eddig elég volt a tea vagy viz most képes meginni az üveggel és a vége mégis a tápszer lessz!!
Imádunk hintázni van kompunk az is hintás már szinte tropára hintázta és ha kerék rakom már megy vele!!
Már sok mindent eszünk bébikajábol főleg a sütőtököset és a répásat szereti!!
De a nokedli és mindent amit lát megkostol és meg is eszi,amit mi is eszünk!!Imádja ha beszélnek körülötte akkor be se áll a szája.

Kép
kriszpiri

Nyuszi, akkor jó, nem is szabad éjjel cukros löttyel kíválni a babát. Nolinak nincs baja a tápival, megeszi. Valahol örülök neki, mert sok benne a vitamin és ásványi-anyag. Mert tudod én már nem szoptatom.

Krisz, nagyon ügyi és édes lehet a nagyfiad! Fog meg majd jön. Nolinak is 6.5-7 hónaposan jött ki az első foga, azóta meg sem áll a folyamat, már a 9. jön, hehehe. :D Az meg jó, ha sok mindent szeret. Maradjon is így!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocsi, megint jövök egy "profi" képpel. :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:nagyon édes Noel.Nagyon jok a képek.Ügyi vagy.
Ünnepek alatt mindenhol voltunk egy kicsit,anya,hugom,Szilveszterkor párom tesojáéknál voltunk nagyon jó volt.Kevin is nagyon elvolt fél 1kor aludt el. :lol:

Nyuszi: nagyon ügyes Patrik,hogy már pohárból iszik :lol:

000kata

Kata utolag is Boldog hófordulot Kevinnek!

Kép
kriszpiri

Krisz: köszönjük :lol:

000kata

Nolkának kint van a bal felső rágófoga és a jobb felső már félig. Ezekkel együtt már 10 fogunk van. Köztünk ide-oda rohangál, marha édes olyankor! Viszont úgy ált. még inkább mászva közlekedik.
És rettenetes sokáig alszik mostanában, ma negyed 2-kor kelt fel!? Általában azért 11-12-ig nyomja csak, de ma nagyon durva volt.

Vizsgák: Tegnap voltam a félévben az utolsó vizsgámon és 5-össel meglett, szóval most láblógatás ezerrel!

Ti nem szoktatok járni az anyatanyára? Kicsit "kettészakadt" a csapat.. :?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:gratula a vizsgához!!! :lol: :lol: :lol:
Noel ennyit alszik???ez normális?kevin is 11ig fent van de csak 10:30ig alszik.Ez is tök sok.Nappal is alszik?
Anyatanyán már rég voltam de majd benézek.

000kata

Kata, sokszor nem is alszik csak játszik az ágyában igazából. :roll: Meg amikor apja elmegy 6kor felébred mostanában és utána hallom, hogy egész sokáig beszélget, gagyog, elvan. Nappal meg szinte semmit nem alszik már, max. délután fél órát. Anyatanya?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:értem :roll: majd késöbb benézek.

000kata

Szerinted baj, hogy hagyom az ágyában és nem veszem ki? Vagy ez az értem utáni smiley mit jelent? Gyere már anyatanyára! Miért nem szívesen jársz oda?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

-Na most jövök :lol: dehogy baj :lol:

000kata

Sziasztok

Milánnak Boldog Hófordulót :-)

Aida: tök jó,hogy neked úgy elvan Noel a kiságyban
Nekem Patrik ha felkel általában sír amíg kinem veszem eszik,aztán visszarakom és úgy elvan egy darabig....

Kép

Kép
nyuszitappancs

Nyuszi:nekem sincs el kevin a kiságyba csak ritkán,keveset.

Többiek merre vagytok?
Mit szoltok a nagy hóhoz?

000kata

Sziasztok csajok!
Először is mindenkinek gratula a babákhoz, nagyon szépek és ügyesek!
Röviden a babámról: Fogacskánk még nincs, de nagyon ügyes baba. 4hónaposan, fordult először hátról hasra majd másnap hasról hátra. 5hónaposan már négykézláb állt és rugózót, hogy próbáljon haladni, de csak esés lett belőle! Most már egész jól halad, nem lehet ám egyedül hagyni mert pillanatokon belül "megszökik" :D A névére már figyel, minden érdekli, a játékaival , már úgy játszik mint a nagy babák :D
A műtétünk hála sikeres volt, semmi gond nem volt és olyan férfiasan viselte mint ha meg se műtötték volna, pedig 4cm-es vágása van.
Nagyon sokat gagyarászik.
Éjjel pedig 1szer kell, majd visszaszundit pelusozás után és hajnali 4kor kell köv akkor kaja és alszik 7ig :D
Már külön szobába van, nagyon ügyes, tetszik neki a kisszobája.
Kép Le kellett vágni a haját , mert folyton a szemébe lógott :D Kép Itt még hajas baba :D

KépKép

Viki
viki23

Viki:Nagyon édes Alex,mennyi haja van :lol: volt szived levágni???én csak a fülénél vágattam le kevinnek meg hogy ne logjon a szemébe :)és az a huncutt mosoly hát megeszem nagyon édes... :lol:

000kata

Viki: ja azt el is felejtettem nagyon ügyes hogy ilyen jol viselte a műtétet.És te hogy viselted?nagyon fájt neki?szegényke :cry:

Többiek????????

000kata

Sziasztok!

Itt is jelentkezem :D Mostanában nem sok időm van gép előtt ülni.

Rólunk: Levi már egyedül ácsorog, lehajol tárgyakért, egy kezét fogva villámgyorsan megy, egyedül csak pár lépést még. Szeret enni, minden új íz nagyon érdekli :) Jaj és még mindig csak 6 fogunk van, nem jön több már egy ideje.

Anita

anitapo20

Szia Anita de jó hogy jöttél,gyere ám gyakrabban.
Nagyon ügyes ám Levi,kérünk képeket :lol:

000kata

Szia Kata!

Kérésre pár kép :)

Kép Kép Kép Kép

Nekünk még nem kellett hajat vágnunk :) Levinek nagyon nem akar nőni a haja, az utóbbi pár hónapban kezdett neki besűrűsödni, de még így is elég ritka. Szerintem két éves koráig sem kell neki vágni :)

Ti, hogy vagytok?

Anita

anitapo20

Anita:milyen édes Levi,igazi kis pasi,hogy ül a szánkón látom tetszett neki :lol: édes nagyon.
Mi jol vagyunk.Már 9 fogunk van,este nem nagyon akarunk aludni fent vagyunk 11ig.Remélem leszokik róla :?

000kata

Kata, szerintem biztos leszokik róla. Levinek is volt egy időszaka, hogy alig akart elaludni. Aztán kis idő múlva leszokott róla. Most nyolckor már álmos és el is alszik hamar.

anitapo20

Anita: hát remélem mert ez mindig igy van hogy 11ig nemalszik :cry:

Többiek merre vagytok???

000kata

sziasztok

Nagyon elvaygtok tünve.....

mezso,annus és a többiek????

Velünk minden oké,Patrik már mászik,foga még mindig csak 6 van.
Este hozok képeket....

Puszi

Kép

Kép
nyuszitappancs

Mi is megvagyunk,minden változatlan.Nagyon hideg van kint és hatalmas hó,mit szoltok?Én már a tavaszta akarom :lol:

Aida merre vagy?és a többiek???

000kata

Én is tavaszt akarok!!! :D De már lassan február van, utána március és itt a tavasz! :) Már nincs sok hátra!
Nálunk is hatalmas a hó és nagyon hidegen fúj a szél!

anitapo20

Patrik megtette első 2 lépését:-)

Kép

Kép
nyuszitappancs

Vagyok még, bocsánat, hogy ennyire eltűntem. Költözésben vagyunk. Úgy döntöttünk, hogy nagyobba és a belvárosba költözünk. Amíg sulizok, így egyszerűbb lesz. A sulitól 10 percre kocsival, a párom munkahelyétől meg 15 percre gyalog fogunk lakni. Most hétvégén költözünk ki teljesen, szóval el vagyok havazva. Utána megpróbálok már jönni többször!

Remélem mindenki jól van, jók legyetek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Elnézést a zavarásért, de hátha ha valakit érint, vagy érdeklődne a munkám iránt.
Szakvizsgázott gyermekpszichológus vagyok. Segítséget tudok nyújtani az alábbi gyermekekkel kapcsolatos nehézségek megoldásában:
- nevelési nehézségek
- szobatisztasági gondok
- alvási nehézségek
- evési problémák
- testvérféltékenység
- beilleszkedései nehézségek óvodába, bölcsődébe
- lelki problémák gyermekeknél, de akár a szülőknél is.
Lehetőség van baba-mama konzultációra, valamint a kismamák szorongásainak (várandósággal, gyermekszüléssel, ápolással, szoptatással stb. kapcsolatos) feloldására is.
Elérhetőségem: gyerekpszicho@yahoo.com
gyerekpszicho

Aida: NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?