Új privát üzeneted érkezett!

wera! ezt a véletlent. éjszaka azon gondolkodtam hogy savanyúkrumpli főzelék, vagy paprikás krumpli legyen virslivel. nálunk is a paprikás krumpli jött be :D

az Aventes bimbókrémet nekem is ajánlották. épp tegnap vettem észre én is hogy szárazabb mint kellene, ugyhogy hamarosan én is beszerzek egy ilyen krémet.

egyébként a hasra meg nagyon jo a mandulaolaj! én azzal kenem és nagyon bevállt. ezek után ne is kenjem, csak öntsem le vele? az is siminek számít? ;) és egyébként olyan 6-700 ft. ugyhogy nem is drága, és nem kell sok belőle. és nem is feltétlen kell kenni minden nap!

szerintem a magzatvíz orvos függő is. mármint ugy értem, hogy ami az egyiknek kicsit sok, az a másiknak tök átlagos. vagy fordítva. szerintem a kórosan sok vagy kevésre kell odafigyelni. attól is függhet szeritnem hgoy mekkora a méhed és hogyan táplálkozol. szerintem....

Kép

Kép
timi1982

jaj csütörtök van :D énis betöltöttem a 23. hetet. ma mindenki ünnepel... ennek örömére nem nasizunk lányok???? megyek eszek egy celebration mars csokit :D az legalább nem is nagy. sőt egy falatnyi. főleg ezekben az időkben. ;)

Kép

Kép
timi1982

Kép

Kép
szly27

Timi!
Jót röhögtem azon, hogy esetleg öntsed le vele?! :shock:
Na, igen pl. ez is eszembe jutott, hogy akkor most hogy is kenegessem?! :roll:
Mert nekem meg krémem van...

mikor és hol lesz a bababörze?

Kata!
Gratulálok a 100 naphoz! :lol:
egyelőre én is arra hajtok, hogy kevesebb legyen végre 100-nál.. :roll:

Ami!
Már gondolom hulla vagy a hétvége miatt...

Drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan szeretnétek!
Vendég

Nekem pocakra a Baba lanolinos krém jött be.
20150601134430

Már csak Kriszti, Timi, Ronix és Anyjuk-nak kéne megtudni, hogy ki lakik a pociban! Hajrá doktorbácsik (nénik)!

Eddig 15 fiú és 17 lány van. És ugye lesz egy meglepi Dodó babája!

Kép
szly27

Timi! Ti mikor is mentek 4Dre? Akkor biztos megmondják a nemét!

Kép
szly27

Szly!
Köszi, hogy ilyen lelkiismeretesen vezeted a táblát! ;)
20150601134430

Én nem kenem semmivel a pocakomat. Én nem szeretem krémezni magam, mert a kezem nagyon nehezen issza be és nem bírom elviselni azt a zsíros érzést. szerencsére Rolival sem repedt be, remélem most sem fog. Aki meg hajlamos rá, annak úgyis bereped azt mondják, mindegy mivel keni.

Kép
szly27

Jó reggelt mindenkinek!

Wera, köszi az ápoló-tippet, délután lehet meg is nézem!

Timi, nagyon tetszenek a versek! ha tudsz még ilyet, részemről jöhet!

Muffin, nagyon édik a kis pólók! :D

Marcsi, valamit Én is hallottam, hogy a túl sok pocaksimitől fájhat a has :? de tojni rá! Szerintem is mindenki érzi, hogy mi és mennyi esik jól neki!

Csilla, néztük! Mindig nézzük. Néhol csordogált a könnyem! Nagyon meghatott a kiskezes jelenet. :shock: Még a párom is megdöbbent(valami fura hangot adott ki)!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nincs mit!

Kép
szly27

Én DM-es pociolajat használok felváltva a Dove száraz bőrre testápolóval. Majd szülés után nyilatkozom hogy hatásos volt-e... :lol:

Timi - egyik kedvenc kajám! És a kruplifőzeléket is imádom (bár nem savanyún)!!! :lol:

Asszem desszertnek a fánk mellett döntöttem. Azt se bánnám ha már itt lenne előttem... :lol: de ha így folytatom estére se lesz kész! Előszöris föl kéne innen állnom... lemenni vásárolni... na és aztán a neheze! :lol: :lol: Végülis ráérek, Apa csak 5 körül ér haza, de azért a babámat se akarom a végtelenségig éheztetni (értitek, nem is magamat... a babámat... hihi... jó kifogás, mi?) :D :wink:
Vendég

Kép

Kép
szly27

Sziasztok!

Köszi a drukkokat csajok,remélem minden rendben lesz!
Nemtudom,hogy annak köszönhető e,de olyan idegesen kelltem fel ma is!
Nálunk ma csirkepöri lesz tésztával,azt rendeltem,mert Anyu most szabin van,segít készülni!
Mindjárt kezd sütni is!
Szerintem vasárnap mozdulni sem tudok majd! :lol:
Úgy elszívnék egy cigit!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
Mostanában olyan sűrűn rámjön!
Sikerült asszem mindent elintézni,még ugye van a takarítás,diszítés!
Holnap el kell vinnem a pezsit a polgármesteribe,szombaton 8-ra megyek a virágokért,9-re fodrász-smink! Ja,holnap de. Apa melóhelyére viszem a sütiket! 18-ra körmös.
Apa szombat de. megy a tortákért meg fodrászhoz!
Jajjjjjjjjjjjjj!
Mennyi mindent felsoroltam!
Megyek is próbálok helyiségről-helyiségre haladni!
Wera! 15:00-kor lesz!!!! :roll:
Majd még benézek!

Szép napot!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Én láttam a Dr House bemutatóját és nem mertem megnézni a tegnapi részt! De most akkor már kikérem a véleményeteket! MEGNÉZHETEM??? Nem nagyon szomorú vagy ilyesmi? Nem akarok még nagyobb para lenni, mint amilyen amúgyis vagyok! :lol:
Vendég

Bocsi, ha valakit zavar, de annyit beszéltetek róla, hogy megkerestem.

Kép
szly27

Huhhh, Szly!!! :shock: Ez abból van, ugye? Asszem megyek vásárolni! :twisted: :lol:
Vendég

Kép
szly27

Wera! Ez nem a film, ez a valóságban volt.

Kép
szly27

Wera!
Én láttam tegnap este a filmet.
Nyugodtan megnézheted. Szerintem. Nem volt annyira szörnyű, a műtét kifejezetten érdekes volt.

A film vége pedig Happy end... :lol:

( Nem hinném, hogy ilyen közülünk bárkivel is megtörténne... :roll: )
Vendég

Ti tudjátok, hogy a várandós mama csomagot mikortól lehet átvenni?
Vendég

jövő héten szombaton megyünk 4d-re. remélem már nem jön közbe semmi. március elején akartunk menni... mostmár mondtam apának hogy a hétvégén még leltározik egyet, de jövő hétvégére ha valamit megint beszerveznek akkor elmegyek egyedül!!! (vagyis babóval)

a várandós csomagot a harmadik tirmitől lehet átvenni. én már kitöltöttem :D már csak ki kell váltani ha megyek cukorra :D

marha jó. egerben 3 helyen lehet kiváltani, abból egy már bezárt :shock: 8)

remélem jo cuccos lesz benne. aki már kiváltotta... photo hall vagy a másikat probáljam? a photo hallosok mennyire jók? mármint abban mi van?mert ugye nem mindegyikben u.a. van

Kép

Kép
timi1982

Szly, én is megkerestem az eredeti sztorit. :D
Wera, szerintem is nyugodtan megnézheted!

Találtam 1-2 dolgot a hassimogatásról, de eltérőek a vélemények. Én továbbra is fogom simogatni, amikor késztetést érzek rá! :wink: Szerintem éreznénk, ha nem lenne jó.

Kép
sziszka82

:shock: Miféle várandós mama csomag? Valamiről lemaradtam? :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

kriszta! kaptál a védőnődtől egy csomó tájékoztató ujságot. nah az egyik kb. akkora mint a kiskönyved, de jo vastag. annak a hátoldalán van egy felicitas termékmintacsomag és nyereményjáték kupon

Kép

Kép
timi1982

Hassimi... :lol: :lol: :lol:
Ez most olyan lett, mint a lázmérő...

Krisztina!
A várandós mama csomag átvételi kuponja a Várandós Mamák tanácsadó füzetének a hátsó oldalán van.
Ezt a védőnőtől kaptuk a várandós kiskönyvvel együtt.
Vendég

egyébként lányok... nem azért, de ezt mennyire ellenőrzik, hogy ki váltotta már be?

csak mert nem akarok pofátlan lenni, de mi megyünk majd miskolcra és lehet ott is kiváltom nem csak itt egerben.
tudjátok nekem olyan kiskönyv 2 db van. az előző terhességemmel is kaptam,és ugyebár akkor nem jutottam el a 3.trimiig.
lehetek ennyire pofátlan? csak mert most minden kis apróság jol jönne :D

Kép

Kép
timi1982

Nekem itt azt írja, most néztem, hogy a 6. hónaptól lehet átvenni...
Vendég

Timi!
Szerintem nyugodtan! :lol: 8)
Vendég

:shock: :cry:
Hát van egy olyan könyvecském, de tömény olvasnivaló van csak benne, még képek sem nagyon. Csupán egy Libero kedvezményes kupon van benne...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

37. oldalon mi van? ott is van valami kupon. meg a leges legutolsó oldal kinyitható, perforált.

Kép

Kép
timi1982

37. oldal: szöveg, az utolsó mondatok "A velünk várakozó rokonok és barátok" témában.
Egy darab perforált lap sincs.
Dr. Komlósi Piroska, Babavárás kettesben a címe.
Kaptam még egy régi Kismama magazint, meg három nyomtatott tájékoztatót(vérvétel, toxoplasma, kismamatorna).
Ennyi. :cry:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ez egy Felicitas tanácsadó... akkor téged átb...tt a védőnőd... vagy nem selejteztél a könyvek között??? :wink: 8)

Kép

Kép
timi1982

asszem ez a felicitas tájékoztató könyv össze volt csomagolva valami ujsággal is. asszem igy volt lenylonozva. de az már nem biztos.

Kép

Kép
timi1982

Desviki: köszi szépen! ment privi

Timi: a mandulaolajat honnan szoktad beszerezni?
Vendég

utoljára a tescoban vettem.

de drogériában is árulnak. tudod olyan gyógyteás, olajas drogériában.

Kép

Kép
timi1982

utoljára a tescoban vettem.

de drogériában is árulnak. tudod olyan gyógyteás, olajas drogériában.

Kép

Kép
timi1982

Még nem dobtam ki semmit.

De ezt jó hogy elővettem, mert az utolsó előtti oldalon: pocaksimi!!

" A napi masszázsról kimutatták, hogy a baba érzelmi biztonságának megteremtésében és a pozitív kötődési készség kialakulásában van nagy szerepe."

"A has masszírozása örömet és ellazulást ad az anyának, ami átmegy a magzat testébe is."

"...simogatás mind-mind serkentően hatnak a magzat idegrendszerére is."

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Timi: köszi,majd utánna nézek hol van itt olyan bolt!

Akkor a védőnő engem is jól átb...,mert az én ilyen könyvecskémben sincs egy darab kupon se. De a helye látszik,h hiányzik onnan valami :twisted: Jövő héten úgyis megyek és majd rákérdezek.
Vendég

Megdicsérem a frizuráját,hogy jót tett neki a babasampon :D :D :D
Vendég

Nah, átvettem...

Van benne egy Avent anyatejgyűjtő pohár, egy MAM cumi...(nagyon aranyos, kék..), egy újszülött Pampers pelus, 2db Allways tisztasági betét, egy lejárt rossmann kupon, egy 2006. devcemberi Kismama magazin, továbbá Krio intézet tájékoztatója az őssejt levételről, Avent, MAM, és Pampers tájékoztató...
Ennyi
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, ma megláttogatott minket a védőnő! Csodálkoztam is! Nem szokott jönni! (utoljára talán 1éve volt) Főleg így h nem is volt megbeszélve, gondolta megkérdezi, h vagyunk és úgyis erre járt! Kellemesen csalódtam :D Mondjuk Beni még pizsamába volt mert 10ig aludt :oops: Ez van! 8)
Én se kaptam ilyen könyvet most!
Bencével meg a kórházba kitöltetek egy papirkát és ott kaptunk csomagot, kis termékmintákkal!
bencuri

Azt a tejgyűjtőpoharat, úgy utáltam, ha lefagyasztottad a tejet benne akkor utána alig lehetet levenni a tetejét. Nekem nem jött be! :?
bencuri

Szárazon is nehéz...
Vendég

ha szülünk, akor is kapunk állítólag valami csomagot. ki kell tölteni vmit és adnak. jah és utána jön a sok-sok szórólap, termékminta, kupon, ujság, nyereményjáték, stb.stb.stb.... :shock: :shock: bekerülünk a mátrixba 8)

Kép

Kép
timi1982

Én a poharat arra használtam, hogy nappal abba gyűjtöttem és tároltam a tejet a hűtőben. A nap végén meg tejgyűjtő zacskóba tettem és be a fagyóba. Tele lett a fagyasztó tejjel. Néha jól jött, bár Roli nem nagyon akarta meginni, de ha éhes volt azért benyomta. Viszont a végén, mivel 6 hónapig lehet fagyasztva tartani, a kutyák itták meg a sok anyatejet. De azért most is fogom fagyasztgatni. És arra számítok, hogy a kiscsaj nem lesz olyan nagy étkű, mint Roli volt. Talán le is tudok majd adni tejet.

Kép
szly27

Igen!Kapjuk majd a sok finom tápszermintát! Remélem a babának nem kell, így én megehetem! :D

Kép
szly27

állítólag most megszigorították ezt a tejleadást. legalábbis itt nálunk vmi ilyesmit hallottam...

Kép

Kép
timi1982

jaj már olyan jó illat van a paprikáskrumplitól :P :lol: de még közel sincs a vége... :(

Kép

Kép
timi1982

Megyek én is összedobok egy galaburgyit! Olyan lusta vagyok, még egész délelőtt itt ültem. Kivéve az etetést és a felöltöztetést.

Kép
szly27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?