Sziasztok!
Jobbulást a kis betegeknek!
Mona
ne is törődj Vele, ha tudnád nekem mennyi ilyen délelőttöm, meg délutánjaim vannak
Japán?? nekem is nagy álmom, de nagyon remélem hogy valóra is válik:-)))
Anika, a súly dolgot ugye nem gondoltad komolyan???????
Gondolom az unokatesóhoz hasonlítják, aki cuki husi, falnivaló kissrác, na de Apor sem egy éppen vékony gyerek
Manó, nálunk is ez a helyzet főzi ügyben, alig egy üvegnyi, most viszont megint eszegeti a főztömet, a kis drága....
Elfogyott a nestlé tápi, és itt csak Mildibét kaptam... na hát azt a visítást hogy elfogy .... nagyon bejött neki, Barni viszont nem issza,,,, hurrá olyan jó volt hogy egyfélét ittak:-)
Jajj, és nem is mondom, nem tom mi törpént a gyerkőccel... tegnap voltak itt barátaim, meg tesómék és pizzát sütöttünk. Balázs extra hisztigép volt, így inkább kiiktattam a forgalomból, este 6kor elvittem aludni , de ugye ilyenkor már bukta van az esti alvásnál... na mondom mindegy, megéri, csak csend legyen végre....
felkelt 9kor, és fenntvolt 1/4 1-ig , akkor is nagy nehezen tudtam elaltatni, viszont aludt reggel 7!!!!!!!! óráig. Azaz majdnem 7egész órát nyomott egyben-!!!!!!! na el sem hittem:-) persze én nem aludtam, vagy 3*fennt voltam, ráadásul kinnt mászkáltam éjszaka, nagy ugatás volt... nahhhh hát ez vagyok én!!!
Anika, chamomillát akár fél óránként is adhatod, nekem a gyógyszertárban mondták.. viszont én most aloe zöldkérmet használok az ínyére,,, éskopp koppp úgy érzem használ is!!! előtte aloe first-tel beecsetelem, és után a géllel, és ezt is lehet akár fél óránként is. GYulladás és fájdalom csillapító hatása van, és nem olyan nyüfi, és nem kapkod az ínyéhez.
Megállapíthatom, hogy a csoda nyaklác semmit -, de semmit nem ér!!!
Fogmosás, nálunk felnőtt gatyi fogkefével történik:-))) egyszerűen egyszer rácsapott és azóta azt rágcsizza a kádban:-)))) Van olyan fogkrém amit lehet használni, és nem baj ha lenyeli, még rég vettem BArninak, nenedent a neve, és baromi drága