Sziasztok Lányok!
Ildikó! Nagyon sajnálom, hogy mégis megjött a piri! Gondolom, hogy mit érzel.
Szerintem is keress fel egy szuper dokit! Lehet, hogy egy alapos vérvizsgálat mindenre fényt derítene.
Ind! Nagyon vigyázz magadra! Szörnyű dolgokon mentél keresztül! Tényleg szerencse, hogy nem indult be a szülés ettől a nagy izgalomtól.
Andi! A görbéd szép még ezzel a hőeséssel is. Mennek a drukkok!!!++
Éva! Annyira kedves vagy ahogy írtad, hogy kukkolsz a másik topikban... megmosolyogtam. Szeretem azokat a lányokat is. Igazi sorstársak.. és mivel sokan egy dokihoz járunk, a problémánk pedig ugyanaz, sok infót kapok tőlük. Mi van veled? Olyan keveset írsz magadról.
Zora! Örülök, hogy írtál!
Nagyon nehéz lehet most nektek. Sajnálom, hogy miközben alig várjátok, hogy megöleljétek a picuri babátokat.. félni kell, hogy mi lesz vele. Bízok benne, hogy minden jóra fordul! Szívből kívánom, hogy sikeres legyen a műtét!!!!! Nagyon drukkolok nektek!!!!
Krisz! Mesélj magadról egy kicsit! Mi újság van veletek?
Léni! Jobbulást kívánok! Gyógyulj meg gyorsan!
Virág! Ügyi vagy! Gratulálok a sikeres vizsgádhoz!
Sheila! Ez a néhány hét gyorsan elrepül majd. Egy képecskét mutathatnál nekünk!!
Melus?????
Tegnap voltunk a dokinál. Hétfőn vérvételre megyek a pajzsmirigyem miatt, csütörtökön pedig herebiopszia lesz a férjemnek.... Jaj, nagyon izgis napok jönnek nekünk!!!!!!! Tiszta frászban vagyok!! A férjem pedig meglepően nyugodtan fogadta a dolgokat.