Új privát üzeneted érkezett!

Ági!
Egészségedre a kókuszkockát!

Tita!
Óvatosan a vérfürdővel!
20150601134430

Na csajok most fogok nekiállni pizzát sütni. Mélg nem tudom melyik receptet hasznosítom. Most begyúrom aztán mielött elindulunk felcicomázom, hogy mikor megjöttünk a védőnőtől már csak sütni keljen. Szorítsatok!!! :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Hát meggyúrtam ezt a tésztát, de nem akar dagadni. Nem tudom, hgogy mit ronthattam el. :roll: :x

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Látgom nincs itt senki. :(

Kép
Kép
Kép
titanilla78

jaj, lányok, úgy le vagyok hervadva...
ülök a melóban, lábam "felpolcolva" egy kukán...

ha legalább egy Titi-féle pizza várna otthon, az jó lenne!!! De valszínűleg nekiállhatok vacsit csinálni.
Jut eszembe, pogácsát akartam sütni! De ilyen rongy állapotban?

A láb-borotválásról csak az jutott eszembe, hogy ha szőrös az ember lába, biztos nem látszanak annyira a visszerek... Nekem nem kell borotválni, de sajnos eléggé előjönnek a visszereim estére. Gyógyharisnyát nem bírok viselni, a bőröm nem bírja.

KépKép
szkagi

Szkagi: Nagyon bizom benne, hogy olyan pizzát sikerül csinálnom ami ehető is. Majd ha kész szólok és nyithatod az ablakot, küldök belőle. :lol:
Merre laksz amúgy?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na halló!

Hazaértem nagy nehezen. Olyan rohadt messze laknak a párom nyagyszülei, hogy gyakorlatilag az egész napot át-BKV-ztuk. Gondolom nem kell mondanom mekkora nagy élmény volt... :evil:

Muffin - én előszöris fölnyomnám azt a köcsög védőnőt a főnökénél, majd soha többet nem mennék hozzá. Megérdemelné, az tuti! Hogy jön ő ahhoz hogy valótlanságokkal ijesztgessen egy kismamát a babájával kapcsolatban?? Rohadék!

Kriszti - a DM-ben lehet kapni bibmbóvédő krémet, ott találod, ahol a babakenőcsök, fürdetők is vannak. Elvileg elég lenne a szoptatás alatt használni, de ha ilyen gondon van, akkor nyugodtan elkezdheted már most is!! Ártani biztos nem fogsz vele és sokkal jobb mint a testápoló! :wink:

Szőrtelenítés: én is géppel csinálom a szélén, a többit borotvával. Mostanában jobbhíján tükörből és érzésből! Apát biztos nem kérném meg rá, nem szeretem ha szőrösen lát! :lol:

Védőnő: az enyém szerintem szakmailag nem egy nagy zseni, de legalább aranyos és nem rosszindulatú. Eddig asszem 3x voltam nála, úgy 6-7 hetenként rendel vissza, de mindig megkérdezi hogy nekem mikor jó. Súlyt meg vérnyomást mér, szívhangot néz, átvizsgálja a leleteimet, beír a kiskönyvembe és nagyjából ennyi. Itt nem divat házhoz jönni, de én egyáltalán nem bánom! Gondolom azért ha meglesz a bébi akkor ki kell majd jönnie, de erről még nem beszéltünk.

Tiszta takonykór vagyok! :cry: :cry: Már rongyos az orrom meg a szám széle a sok fújkálástól. Szedem a Sinupretet, iszom a mézes kamillateát, meg minden, de egyre ramatyabbul vagyok. Jó lett volna ha tegnap meg ma ülhettem vna itthon a senekemen, ebben a jeges szélben lehet hogy még arcüreggyuszim is lett :x . Holnap ki se teszem a lábam!! :roll:
Vendég

küldd Óbudára!!! Bár akkor a férjem és a lányom megeszik, mire hazaérek :?
én a Hűvösvölgyben ülök, de az abalakot már kinyitottam, postázhatod!!!
Ehetetlen pizza pedig nincs!!! Eléggé éhes vagyok.

Ha nem kel meg, akkor nem jó módszer, ha egyszerűen vékonyra csinálod? Én amatőr vagyok ebben a témában, de biztos nem hagynám veszni azt a tésztát! Vagy így tényleg ehetetlen?

KépKép
szkagi

na, lépek haza. Remélem, holnap már tavasz lesz végre!

Mindenkinek szép estét, aludjatok jól!

KépKép
szkagi

"A baba a szerelmet erősebbé,
a nappalt rövidebbé, az éjszakát hosszabbá,
a pénztárcát kisebbé,
az otthont boldogabbá,
a ruhát gyűröttebbé,
a múltat semmissé és a jövőt tartalmasabbá teszi."

„Az én kicsi lányom,
mint egy varázsálom,
új életre kelti
rég elmerült énem,
valamikor zengő,
a múltból derengő
édes nevetésem.”

Első levél

Nagyon friss az élmény-
Alig, hogy születtem...
Anyukám! Apukám!
Írjatok helyettem!

Ne sokat: Csak annyit:
Eggyel több a létszám...
Majd ha szeretni kell-
Számítsatok énrám

Azért, mert szerettek, jöttem a világra,
Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig, igaz szeretettel:
A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember.

" Ajándék:
És még is, ma is így is örökké mennyit ad az élet!
Csendesen adja, két kézzel a reggelt és a délutánt, az alkonyt, és a csillagokat.
A fák füledt illatát. A folyó zöld hullámát, egy szempár visszfényét, a magányt, és a lármát.
mennyit ad, milyen gazdag vagyok, minden napszakban, minden pillanatban!
Ajándék ez, csodálatos ajándék.
A földig hajolok, úgy köszönöm meg."

Utodom született

Édes, bús, hullámzó
Várandós fájdalom!
Tavaszi reggelen
Hirtelen érkezett.
Nem kérdezett semmit,
Nem adott választást,
Fájó jelét küldte
A józanész felett.

Várni és figyelni,
Hogy mozdul, harcot vív,
Az anyai testben
Egy féltett, pici szív.
Ólomlábon járó
Percek sercegése,
Küzd az életéért
Utódomnak vére.
Gyermekem testében
Édes, bús, hullámzó
Jövőmnek Reménye!

Gyűrűz szenvedése.
A ˝jaj˝ csak ott belül
A test mélyén zajlik,
De néma zárt a száj,
Panasz szó nem ha hullik.
Figyelni és várni,
Szíve hogyan ver?
Életharcát vívja
Az aprócska ember!

Az asszonytestbe zárt
Magányos fájdalom
Kínját szabadítja
Egy ártatlan gyermek!
Megszületett az Unokám!
Istenem! De formás!
Felrázlak te világ!
Utódom született!

Azt kérdezted tőlem,
nagyon vártalak? -
Mint az éjszakára
fölvirrad a nap,
mint a délutánra
jő az alkonyat,
mint ha szellő jelző
a förgeteget -
ezer pici jelből
tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel
a nap sugarát,
fagyos téli este
jégcsap csillagát,
mint az alma ízét,
tejet, kenyeret -
pedig nem is láttalak még,
úgy ismertelek.

Mint a fény az árnyat,
záport a virág,
mint a patak medrét,
madarat az ég,
mint sóhajos nyári éjjel
a fák az eget -
mindenkinél jobban téged
így szerettelek.

Remélem nem untattalak titeket Kép

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Nem győzök visszaolvasni! Én ma megint olyan lusta vagyok, biztos az idő miatt!

Szerintem kevesebb a kedves, aranyos és szakmailag felkészült védőnő. Sajna!!!

Titi: mi volt tegnap a dokinál?

Ági: kitartás, meddig dolgozol még? Mikor jár le a munkaidőd?

Wera: jobbulást![/img]
bencuri

Timi: köszike, nekem tetszett!
bencuri

Sziasztok Kismamik!

Jó sokat írtatok ma is!

A dícséreteket köszönöm unokaöcsém nevében is!

Vidokata! Az unokaöcsémet a Madarászban mütötték ami sajnos már nem üzemel!

Muffin
! Beszéltem tesómmal és üzeni Neked, hogy Nagyon szívesen segít Nektek ha gondolod!
Amit még mondott az az, hogy jó lenne ha az I. számún szülnél mert az ottani dokik és a többi dolgozó Nagyon felkészült az ilyen dolgokra!A másik amit ajánl az az, hogy válassz szülésznőt mert Ő végig tud segíteni a szülés alatt!
A legfontosabb, viszont a Pici Eliot mütétjével kapcsolatos mégpedig azért mert Tesóm mondta hogyha van rá mód akkor még a szülés előtt vegyétek fel a kapcsolatot az orvossal aki műteni fogja! Ez azért lenne fontos mert Ő az aki a legjobban feltud benneteket készíteni arra ami történni fog!
A védőnő meg kapja be amiért ilyen bunkó ahelyett, hogy inkább ő is biztatna még sajnálkozik! Az biztos, hogy lecserélném a helyedben! Gondold át amit írtam és ha kell segítség tényleg szólj! Az I. számún van szülésznő ismerösünk aki Nagyon Profi és Kedves a tesómnak is Ő segített!
Vendég

Babuli: gondoltam!

Titanilla: aranyosnak aranyos a védőnőm, beszélgetni szeret, ha megyek (ugye eddig 2x) a leleteket beírja, és megkérdezi, mennyi a vérnyomásom meg a súlyom. Adott mindenféle brossúrát is. Csak a vizsgálatokat hiányolom, amiket nem tudok máshol megoldani.
A neve....Székelyhidi Júlia (Király utcában)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.15 17:06-kor.
Vendég

Vidokata! Üzemel még a Madarász utcai kórház mert a tesóm azt mondta, hogy már bezárt! A doki aki mütőtte az már tuti, hogy nem dolgozik ott a nevét sajnos nem tudom!
Vendég

szép estét lányok!

megjött a kismamaujságom :D

van benne egy kedvezményes belépőjegy a babaexpora. 450 ft-ért be lehet vele menni. egy ember mehet be vele.

ha valaki kéri, írja meg a címét és elpostázom.

jah és van még egy kuponom. ami most ment az NG-on, és oly nagy sikert aratott. élet az anyaméhben-ikrek, élet az anyaméhben-állatvilág, élet az anyaméhben-bámulatos babatudás 3 dvd díszdobozban + 1 dvd ráadás kedvezménnyel 10 napos ingyenes megtekintésre. vagy meg is lehet vásárolni 2990 + 590 postaköltségért.

ezt is elpostázom ha valaki kéri!

nekem egyikre sincs szükségem.

Kép

Kép
timi1982

Tita!
Az én első pizzám a ronda, de finom kategóriába tartozott. Viszont elfogyott utolsó morzsáig.

Wera!
Próbáld ki a hársfateát. ;)
20150601134430

Nekem is megjött a kismami újság, én is szívesen postázom a kuponokat! ;)
20150601134430

Babuli: a kórház még létezik, csak a fül-orr-gégészet szűnt meg , mármint a fekvőbeteg rész!
Illetve egy kórház lettünk a Heim Pállal. és oda mentek a fülészeink nagy része. Biztos a Votiski főorvosúr, vagy Ávéd Katalin műtötte, nem?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.15 17:07-kor.
Vendég

ismét itt vagyok. Csak gondoltam megmutatom nektek hogy a történteken felbuzdulva miket vettem. Remélem mindenki érti ami rájuk van írva. Ez mind igaz lesz a kicsi fiúra. :) Kép

KépKép
muffin

Sziasztok!

Muffin!

Nagyon jók a felsők!!!!! :lol: :lol:

Képzeljétek!
Ma, mikor a dokinál voltunk, beszélgetés közben annyira kitolta magát Zsófi, és én önkéntelenül megsimogattam.
Mire a doki:
Megkért, hogy ne simogassam a hasam!
Azt mondta, ahogy a hasamhoz érek, a méh izomzata görcsbe rándul, és az nem jó... :roll:

Mit szóltok?! :shock:
Vendég

Maria!
Ezt én is hallottam, hogy nem jó simogatni a hasat, de megkérdeztem a dokit, hogy szerinte, és azt mondta, hogy hülyeség, minden kismama simogatja a hasát.
De ha a te dokid meg ezt mondja?!!
Nem értem, most kinek van igaza.

Kép
Kép
patr

Kata, majd próbálok felrakni képeket, remélem sikerül.

Tita, végül melyik pizzát csináltad meg? és hogy sikerült?

Muffin, nagyon jó pólókat vettél. És igen, igaz lesz!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
patr

Maria: az elöző terhességemnél nekem is mondta a dokim, h ne simogassam! :oops:
bencuri

Muffin: jók a felsők, és igaz ami rajtuk van!
bencuri

Sziasztok!

Marcsi, én is hallottam, hogy nem jó simogatni a pocit, de hogy rá se tedd a kezed :shock: :? ?

Hallottátok, hogy megszűnik a Peter Cerny Koraszülöttmentő :cry: . Toncsi babát is ők vitték Pestre szülés után, meg tették lélegeztető gépre :cry: . Mindig nekik ajánlottam fel az 1%-t, bár az nem sokat segített :roll: . De az, hogy buzi széfek legyenek a kórházban, az fontosabb :shock: :x ! Ezt hogy hagyhatják!!!

Láttátok a Dr. House-t?

Titi, milyen a pizza?

Timi, Egerben egész jók a védőnők, legalább is az enyém is ilyen. Vagy lehet uaz :wink: ?

Muffin, nagyon cukik a pólók!
Neked az AFP eredményed is jó volt, ugye? Nem volt magas, ha jól emlékszem. Ennyit a megbízhatóságáról!

Még teregetnem kell :? .
Jó éjt
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Vidokata! Értem már Én meg azt hittem, hogy az egész bezárt! A dokit majd megkérdezem ha beszélek a tesómmal!

Muffin! Nagyon tündériek a pólók amiket vettél a Kicsi Eliotnak! Igazi macsó lesz bennük! :D

T. Maria! Nekem ezt még senki nem mondta soha de jövö héten megyek a dokimhoz és megkérdezem tőle! Elég érdekes mert Én azt gondoltam, hogy ez egy kommunikáció fajta a babával amíg a pocinkban van! Lehet tévedtem! :roll:
Vendég

Sziasztok!

Wera! Gyógyulj meg és vigyázz magatokra!

Muffin! Jók a felsők! :wink:

T.maria! Még ilyet! Hát ha nagyobbat mozdul önkéntelenül is odanyúl,megsimizi az ember!
Én azt halottam,hogy szülés alatt is simizik mikor nagyon görcsöl,szorít és az jó!
Én is simizem,főleg ha bekeményszik vagy ha nem annyira jó érzés amit csinál!
Én biztos simizni fogom ezután is!
Annyi hülyeséget kitudnak találnli!
valmait még azért csinálhatunk??????? :twisted:
Szerintem is minden kismami simogatja!
:wink:

Csillala! Nem okoztál csalódást!!! :lol:
Teregetni????????????????????? 0:14-kor???
Mikor alszol???????????
Én nem néztem a House-t,pont azért mer láttam a bemutatóját de azt pont láttam mikor megfogta a baby a kezét!
Aztán gyorsan el is kapcsoltam mielőtt beparázok!!! :cry:
Annyira amúgy sem szeretem,mert mindent olyan álethűen mutatnak belülről,pont elég amit tudok enélkül is!!!

Babuli! Látom ma te is korán keltél!

Pont tegnap mondtam Apának,hogy szerintem már sose lesz olyan,hogy 10-ig aludjak!
Pedig hogy szerettem!!!

Kép

Kép
ibm

Jó reggelt!
Maffin:most leütöm a férjem :twisted: Az auchanba vett olyan polót mint a tiéd pirosat..nagyon tetszik és kérdeztem,hogy nem volt más szín?Ő mondta ÁÁÁÁÁÁÁ neeeem!Éreztem,hogy hazudik :twisted: Nekem is kell minden szín!!!4
Vendég

Jó reggelt!

Muffin!

Szuper pólók!

Marcsi!
Én is hallottam már ezt a nem simizést. De baromi nehéz megállni.

Tita!
Milyen lett a pizza?
20150601134430

Sziasztok!

Babuli ki az a jó szülésznő az I-esen? Én is ott fogok szülni....

Én meg a Heim Pálban dolgozom és ott az osztályvezető operál nagyon szépen- Katona Gábor. A Votisky tudtommal nyugdíjbaa ment sajnos.

Ekkora baromságot! Én egész nap simogatom a lányunkat. Ettől nem fog előbb megszületni, viszont pszichésen remek hatású az tuti :D

Kép
andkata

Desviki: köszi,hogy megkérdezted,egyelőre csak játékokat találok,de próbálkozom :)

Linda: neked is köszi,ment privi.
Vendég

Maverick!
A kismama újságban van kupon, ezzel olcsóbban megvehetitek, ha nem tudjátok letölteni. Elküldöm a kupont szívesen ;)
20150601134430

Sziasztok!

Wera, jobbulást!!!
Timi, nagyon jók ezek a kis versek! :)
Muffin, nagyon jók a pólók!!! :lol:
Csilla, mi néztük a párommal a Dr House-t. Hát készen voltam tőle! A felénél gondolkodtunk, lehet hogy ezt nem kellene néznünk, de kiváncsiak voltunk a végére. A műtétes jelenet!!! :shock: Úgy tudom, ilyen tényleg megtörtént.

Borotválás: Nekem is egy tortúra, de a páromat nem kérem meg. :wink: Nem merem...

Has simogatás: Erről eddig nem is hallottam!!! :shock: Én sokat simogatom a hasam, de nem érzem azt hogy gáz lenne. Mindjárt utána olvasok.

Kép
sziszka82

sziasztok!

csilla, nem hiszem hogy egy védőnőnk lenne. más körzet. de legalább itt rendesek :D
már amelyik, bnőmé egy rémálom

nem néztem a houst. épp a bemutató miatt.

muffin! nagyon cukik a pólók. nekem feliratosak közül csak olyan van aminek az eljén a szeretem a mamim, hátulján meg szeretem a papim felirat van. én is keresgélek még valami feliratosakat, de eddig nem sok sikerrel. de ezek tényleg nagyon cukik, és nagyon jol fog állni Elioton. Szerintem a lányok oldalba fogják pisilni a kerítést tőle :D

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!
Jó reggelt!

Szépek a polók!

Hassimi: hát ilyen hülyeséget még nem hallottam, viszont hallottam rengeteg időre született gyönyörű babáról, akiket végig simogattak a pocakon át! Különben szegény Apukák hogyan kommunikálnának a gyerkőcükkel??
Én simizni fogom továbbra is és semmi rosszat nem tapasztaltam eddig! Egyetértek Katával, hogy pszichésen jót tesz és építi a kapcsolatot köztünk!
Vendég

Pólók!!! bocsi (de már fölösleges javítgatni, mert úgyis mindig elírok valamit)
Vendég

Nekem bekeményedik a hasam ha a férjem 2 percnél tovább rajta tartja a tenyerét...nem is simogatja csak egyhelyben tarja a kezét.
És nekem is mondták a klinikán,hogy nem szabad simogatni,de én hajlamos vagyok a keményedésre.Gondolom nem mindenki....
Vendég

Sziasztok!

Muffin! Jók a pólók!

Hassimi: olyan nincs, hogy valaki ne simogassa a hasát szerintem. Egyébként hallottam már én is, hogy simogatásra, tapogatásra lehet méhösszehúzódás. De mindenki érzi, hogy nála van vagy nincs. Meg az sem mindegy, hogy ki simogatja. Aki már nagyon sokat keményedik, annak szokták mondani, hogy ne simogassa. Meg persze nem kell túlzásba vinni és egész nap hasra tapasztott kézzel járkálni. De én ezután is fogom simizni.

A Dr. Houset én sosem hagyom ki. Most is néztem. Tényleg volt már ilyen a valóságban is. Nekem a kép is megvolt valahol, mert anno betettem a szakdogámba.

Kép
szly27

Nekem jöhet ez expós kupon! Megvan még valakinek? Vagy már lestoppolták? :D

Én is mindig simizem a hasam! És nekem tuti bevált, mert Babuci sokszor már 5-6 centire kinyomja magát és akkor a szemem is majd' kiugrik. Vagy amikor a szeméremcsontom környékét püföli... az se kutya. Egy kis simi frankón megnyugtatja, és tuti hogy senki kedvéért nem fogom abbahagyni! Nem dörzsölöm úgy hogy árhasson neki, akkor meg mi kárt tehetnék benne??? Baromság! :twisted: :lol:

Viki - megyek hársfateáért! Jó ötlet, és amúgyis imádom! Köszi! :wink:

Ma kivételesen én is főzök mert mára nem rendeltünk. Nah, azért nem viszem túlzásba! :lol: Vislis paprikás krupli lesz és desszertnek fánk vagy pogácsa, azt még nem döntöttem el.

Ami - 2 nap.... :D :D :D Mindent sikerült elintézned? Remélem igen! Ne izgulj, tökjó lesz minden! Hányra mentek a házasságkötőbe? Majd gondolok rád... :wink: :D
Vendég

Hát igen, aki amúgyis sokat keményedik, annak bizti óvatosabbnak kell lennie, de nyilván ez minden másra is vonatkozik :?

Bari - jók az új vonalzók!! :wink:
Vendég

Wera!
Dobj priviben címet és postázom a kupont.
20150601134430

Sziasztok!

Na, jó kis lavinát indítottam el a hassimivel... :roll:
amúgy én a többi gyeerekemet is nála szültem, és akkor sem engedte simizni...
Na, ezt viszont máe én sem értem, mert ugye akkor amúgy is görcsöl...
És nekem pl jó volt, hogy simogattam...
Na, mindegy.
Én is fogom ezek után is imogatni Zsófit, mert az olyan jó...
És nem érzem, hogy keményedne tőle a hasam.

Betöltöttem a 24. hetet!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bizony bizony Most Ami éérted fogunk drukkolni!! :D :D

Kriszti: én nem próbáltam de láttam van az AVENT-nek bimbóvédő krémje, amire azt írják, hogy terhesség alatt ha kiszárad, bereped stb és utánna szoptatás mellett is lehet használni és nem is kell lemosni szopizáshoz! Próbáld ki!
Vendég

Marcsi: gratula a 24. héthez! és persze vigyázz Zsófira és azt tedd amit jónak érzel! (persze ez mindenkire vonatkozik! :D :D )

Már csak 100 napot ír a vonalzóm!!! Jupi!
Vendég

[quote]R írta:emélem, a Genesisben azért pl. a magzatvíz mennyisége témára tudnak mit mondani!

Hátőőőő... nem állítanám biztosra hogy adnék a véleményükre ilyen téren :? . Nekem nem mondott rá semmit a csaj, csak ahogy beszélgettünk, én mondtam, hogy nekem legutóbb egy másik helyen kicsit soknak találták. Aztán meg láttam hogy ő is ráírta a papírra. Ha tényleg úgy látta volna hogy sok, akkor szerintem mondta volna. Vagy tévedek? :roll:
Viszont!! Aki nekem csinálta a 19. hetit az Istenhegyin, ő országos hírű géndoki és ő mondta hogy ha picit több is, még egyáltalán nem kell megijedni, mert ez bármitől lehet, nem kell egyből rosszra gondolni. Valamennyit ebben is tévedhet a gép! Kivizsgálásra is csak kórosan sokkal küldenek.
Vendég

Na megyek lassan és elnézek az Elefáni bababoltba a Kálvin téren!
Tegnap voltunk a Brendonban! Azt hiszem lassan egy egész árlista van a fejemben! Ha valaki megkérdezi valami babacuccról, hogy hol lehet olcsóbban kapni, álmomból ébreszve is tudni fogom!
Bár valami okosabbra használnám a memóriámat!!
Vendég

Hajrá Ami!
Remélem nem vagy nagyon ideges!

Nekem okos és jófej a védőnőm ( és nem szar le, mert orvos vagyok), ugyhogy szerencsém van, ahogy olvasom....

Nekem már volt kevés a magzatvíz, de a következő vizsgálaton ezt nem erősítették meg. Szerintem ez nagyon szubjektív.

Szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Viki - küldtem! Köszi előre is! :D

Marcsi - gratula a 24. héthez!! :D

Kata - neked pedig a 100 naphoz! :D

Én is annyira vártam már hogy 100 alá kerülje, és most nézem csak hogy már 76?!?! :shock: Repülnek a napok! :lol: MIndjárt megyünk szülni!! :twisted:
Bár van egy olyan érzésem hogy az utolsó pár hét hasonlóan lassú és gyötrelmes lesz mint az első néhány volt. Nekem legalábbis... :roll: Nah, de hátha nem... :lol:
Vendég

Wera!
Igazad van,hogy a végén ólomlábakon megy majd az idő. Főleg, mikor mindenki kérdezi majd: "nem szültél még meg?", "hogy érzed, nem jön még a baba"? :?
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?