Sziasztok, lányok!
Itthon vagyok, és próbálok takaritani
- csak nem nagyon van kedvem hozza
Éva, sajnálom, hogy ez történt. A képeidet nézve, tényleg hiztál egy kicsit, de szerintem ez nem olyan drasztikus, mint ahogy gondolod - talán megszoktad, hogy nagyon csini vagy, és azért nem tudod elviselni.
- azért remélem, hogy nincs veszve minden.
Köszönöm a levelet, amit az iwiw-re irtál - tulajdonképpen, amikor megérkeztünk (éjjel 2-kor) - az első utam a géphez vezetett, hogy lássam mi van veled, de irni már nem volt erőm...
Amúgy Pesten is voltunk, de csak 1 napot - elég húzos utazás volt....
Ind, nagyon nagy pocid van
- csodálkozok, hogy ennyi energiád van
Panda, neked is szép a pocid
- olyan jó látni, hogy még egyben vagytok
Krisz, neked rendesen kezd beállni normálisba a ciklusod
- ezelött csak később volt pé-d.... remélem, nem vagy elzáródva, és gyorsan pocakosodni fogsz...
Andi, mennek a drukkok!
Virág, tőled is várjuk a pociképet!!! - tényleg szuper érzés lehet, hogy már érezted mozogni...
Mo, akkor neked az inga lányt mutatott?
Éva, légyszi segits!!!! Tudom, hogy most más gondjaid vannak, de nagyon érdekel a véleményed!!! 3 napja barnázok - a tegnap csináltam egy tesztet, amin halványan látszik a második csik (azért azt még megjegyzem, hogy a teszt a legolcsóbb fajta, amit a piacon kapni lehet)..... ma reggel feltettem 2 utrot, és úgy döntöttem, hogy holnap reggel még egyet tesztelek, ha az pozitiv lesz, akkor folytatom tovább, ha negytiv, akkor többet nem teszek fel. Szerinted hűlyeséget csinálok????????? Árthatok magamnak ezzel, ha mégsem vagyok terhes?????
puszi mindenkinek!