Szép jó reggelt mindenkinek!
Hát nem keveset irtatok, prógálok mindenkinek válaszolni
Elizabeth várjuk a képeket a 4dről majd, nagoynon szeretem az ilyen képeket nézegetni, hát még azokat amiken megszületett kis drágák vannak
Egyébként igen, bár hamarabb is beindulhat, ha koraszülött akar lenni, de én ugy tudom, hogy a 36tól már sanszos, és a kis tüdeje meg a 37.től már kifejlett, ugyhogy akkortól már inkubátor nélkül is életképes a kicsi (persze csak ha nincs valami más problémája is)
dijcsi, hát én nem kívánok ilyet senkinek, és remélem neked se lesz több ilyen, és próbáld meg hamar elfelejteni, hogy ilyen történt veled! Már persze amennyire lehet!
boszibaba!
a szobát elvileg egy hónappal a szülés várható időpontja elött kell lefoglalni, az árak pedig 5000-6000-7000! Mármint a 3 ágyas az 5000 és az egy ágyas a 7000!
Legalábbis nekem ezek a legfrissebb infóim (szombati)
A foglalás meg mehet személyesen vagy telefonon, a korház igazgatóságán, ha kell a telefonszám azt is meg tudom adni!
Egyébként a korházba a kortermek 5 ágyasak és nincs benne semmi még fürdő se, az a folyosó közepén van, és egy van belőle, tehát sorbaállás, meg elcammogás odáig ha nem fizetősbe vagy!
A fizetős meg nagyon szép, felújjított, zárható szoba, tévével és szobán belüli külön fürdővel ami szintén nagyon igényes!
Szóval a Schöfibe ez a különbség a fizetős és a nem fizetős között
Ja, boszibaba, ti egyébként oda tartoztok körzetileg? Mert ha nem akkor felvételkor fizetni kell 4000ft-ot és utána naponta 1000ft, vagy ha fizetős akkor ugye a 4000ft és utána az 5-6-7 ezer forint!
Én a korházi csomagomat nagyjából már egy hónapja összepakoltam ,de elvileg a 36.hét körülre mondják, szóval nekem még egy két apróságot kell beleraknom és kész, de már megvan minden csak még nincs benne
Ja és hát ugye a 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat...azért még nem tudunk elmenni, majd hó közepe, vége felé...bár ha ráhúz egy két hetet akkor még az is lehet hogy kettőt fog kelleni kérni, na de nem akarok borulátó lenni, remélem nem lesz rá szükség...de milyen marhaság már, hogy 30 napnál nem régebbi kell...
Tegnap egyébként voltunk ultrahangon meg az első CTG-n...
az ultrahang eredményei:
FL 70.5
BPD 90.5
nem tudom, hogy ez jónak számít-e, nekem nem mondta a doki hogy rossz lenne, azt mondta ő megvan elégedve vele
Kilóra most 2500g-ra saccolta, születési súlyra pedig kb.3500ra, de ezen még pontosítunk legközelebb, meg majd ha kijön ő megmutatja mekkora is
A CTG meg enyhén vicces volt...
Az én kis drágámról tudni kell, hogy imád bújócskázni, szerintem ez lesz a kedvenc játéka ha megszületik...
Az összes ultrahangon rohant utána a doki és kereste, hogy hol van...alig birta megfogni hogy megmérje (na persze most már könnyebb, nincs olyan sok helye)...
A3d ultrahangon előszőr aludt és eltakarta magát, erre kiküldtek kávézni, hogy ez igy nem jó, ébresszem fel
Mire visszamentünk felébredt, de befordult és nem mutatta magát
Szóval nem egyszerű...
De amit tegnap csinált a CTG-n az már kicsit sok volt...ugy összehúzta magát, hogy a szívhangot kereshette a csajszi, nem igen találta, mondta is hogy nem tudja hogy lesz ebből 10perces értékelhető CTG
Hát ha hiszitek ha nem 40 percig tatott és elment rá egy méter papír mire végre sikerült 10 percet hallgatózni, de már nagyon sajnáltam a csajt
És ezt a tortúrát minden héten végig kell csinálni
Na de megyek, olvasgatok még egy kicsit visszafelé, aztán ha kihagytam valamit még írok, és bocsi a litánia miatt!