Helló Csajok!
köszönjük a hiányolást!Puszi Nektek!
Képek édesek.Gergő kis fogai,zabáljam meg.Mütyikének szuper pasija van
Bébé,nagyon cuki Pupák ahogy majszolja a piskotát.
Nálunk Lili öklendezik a kenyérhéjtól.Multkor az ölemben volt,anyukám meg hozott neki kifli csücsköt,ahogy meglátta kb:fujjolt,és rázta a hideg
Darabos kaját akartam neki adni(nincs foga
),azt az öklendezést,azt mondta a védő nő adhatom neki,mert nem olyan ínyük van mint akinek kihulott a foga,hanem tudnak vele rágni.Azt hittem ott fog meg fulladni szegénykém.
A kontroll vizeletben nem volt fehérje hála Istennek.De utánna megint fogyott.Sík ideg lettem,de Márti megnyugtatott.
Végülis jó kedvű,meg virgonc,lehet csak lemozogja.Most elkezdett hízni,de csak azért mert megint 3szor eszünk tápszert és 2szer főzeléket.Szerintetek igy jó?
Megvolt a tavaszi nagytakarítás.Úgyhogy hulla vagyok.Napi 3 szor megyünk sétálni,mert követeli.Multkor már leültem vele egy padnál,nem hazudok,40 percen keresztül ültem,mert már nem bírtam felállni:D
Kiló:Én jól állok velük.Kb,mint Mav,tegnap 46 kiló voltam a 171 centimhez :S
Elkéne mennem laborba nekem is,de a védőnő azt mondta van olyan mikor a kezdő súlytól is alább megy az anyuka 5-6 kilóval és ez normális.Én 48-al kezdtem.Akkor ez még talán bele fér.
Kitta:Humanának van 2-es banános tápszere.Lili nyeli szépen
Szép hétvégét nektek.Remélem már többször tudok jönni.
Képeket hétfőn teszek.
Puszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nicike 2009.04.11 09:14-kor.