Sziasztok!
Tényleg nem volt valami nagy pörgés ma. Mi jót csavarogtunk, voltunk bent apa munkahelyén, Máté nagyon jól bírta. Féltem, hogy sírva fog fakadni, ha többen körbeállják, de nem sírt, az látszott, hogy kicsit megszeppent, de eljátszott egy Chip magazinnal és egy egérrel.
Utána a barátnőméknél voltunk, ahol van két gyerkőc, a kislány 1 éves, a fiú 4 éves. Máté és a kislány egész jól elvoltak egymással, a fiam egyből vigyorgott a leányzóra, meg akarta simizni. Máté párszor sírva fakadt, amikor a kiscsaj kieresztette a hangját. A labdán összes is vesztek, végül a labda Máténál kötött ki, de a leányzó cserét ajánlott, belenyomott a fiam kezébe egy kockát, a labdát meg elvette. Hihetetlen, hogy mennyi esze van egy egy éves gyereknek, először hisztizett a labdáért, de az nem jött be, ezért kitalált mást, ez viszont nagyon jól bejött, mert Máté ráharapott a kockára.
Végül annyira összebarátzkoztak a fiatalok, hogy a leányzó odaadta a lakáskulcsukat a páromnak.
Hene
Avokádót még mi sem próbáltuk, én sem szeretem pont az ízetlensége miatt, de majd Máténak veszek és banánnal, vagy más gyümölccsel biztos megeszi.
Gratulálok a fogacskához!
Bébé
Ez komoly, mentek a Széf-be? Majd szóljál, és akkor azt az adást megnézem.
Egészségére Pupunak a vacsihoz. Mi még marhahúst nem ettünk, de éppen gondoltam, hogy most már lehet kellene a csirkén és a pulykán kívül valami más húst is kipróbálni.